FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto se tice podrske, sad mi ni sekunde nije zao sto sam podrzao rad i posao koji je Senad napravio, a od go*ana koja je zatekao napravio je super posao.
Mada sam bio izricito protiv njega nakon imenovanja. Ne toliko protiv njega, koliko protiv nacina na koji je imenovan.
A sad, ako ovoj kompaniji prodje ovo sto planiraju, sa apetitom cu prvu domacu utakmicu otic i ispred kapije polomiti onu clansku karticu, cisto sebi dusu da olaksam.
A od Slobode ce izgleda postati "Udruzenje jarana uhljeba".
Jer se jaranski podrzavaju i izmisljaju pozicije na koje ce koga smjestiti. Lafo veliko Slobodasi...
Mada sam bio izricito protiv njega nakon imenovanja. Ne toliko protiv njega, koliko protiv nacina na koji je imenovan.
A sad, ako ovoj kompaniji prodje ovo sto planiraju, sa apetitom cu prvu domacu utakmicu otic i ispred kapije polomiti onu clansku karticu, cisto sebi dusu da olaksam.
A od Slobode ce izgleda postati "Udruzenje jarana uhljeba".
Jer se jaranski podrzavaju i izmisljaju pozicije na koje ce koga smjestiti. Lafo veliko Slobodasi...
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Javljaj Simonesimonknows je napisao/la: ↑07 dec 2023, 23:14Ma još sjede neki, pričaju, vidjet ćemo šta će ispasti od svega.
Volim tebe, više od sebe
Da mi je samo da ono gofno Acu pitam na osnovu cega on sebe smatra velikim navijacem Slobode? Ako misli da je navijac jer je igrace hranio, onda majke ti nemoj vise. Nek pocrkaju od gladi. Jer ovo sto je sa svojim haverima radio zadnju godinu dana je sve, samo nije nesto sto bi ijedan navijac uradio...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Davidoffgold
- Kontakt:
Sta onaj konobar obljavljuje chat s materom na fb....on nas jos zayebava bolan
Une vie honorable est une vie éternelle
Nece se smrad smirit dok mu neko koji zub u mraku ne izbije. Nazalost, ja sumnjam da ima takvih ludjaka za Slobodom kao sto je bilo prije, koji bi dali zivot za klub. Ovi u skupstini su klub ogadili ljudima maksimalno.Davidoffgold je napisao/la: ↑07 dec 2023, 23:25Sta onaj konobar obljavljuje chat s materom na fb....on nas jos zayebava bolan
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Treba krenut od nalogodavcaDamirT je napisao/la: ↑07 dec 2023, 23:29Nece se smrad smirit dok mu neko koji zub u mraku ne izbije. Nazalost, ja sumnjam da ima takvih ludjaka za Slobodom kao sto je bilo prije, koji bi dali zivot za klub. Ovi u skupstini su klub ogadili ljudima maksimalno.Davidoffgold je napisao/la: ↑07 dec 2023, 23:25Sta onaj konobar obljavljuje chat s materom na fb....on nas jos zayebava bolan
On je samo pijun, sve to Secer radi rukavicama polako
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Ćeraćemo se još hamanantisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 23:23Javljaj Simonesimonknows je napisao/la: ↑07 dec 2023, 23:14Ma još sjede neki, pričaju, vidjet ćemo šta će ispasti od svega.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Davidoffgold
- Kontakt:
Pa de realno, senad je sposobniji cak i od Aze u svom prajmu. Ako se iko moze suprostavit ovom sendvicaru to je on.
Une vie honorable est une vie éternelle
FK Sloboda večeras je ostao bez Upravnog odbora.
Kompletan Upravni odbor na večerašnjoj sjednici podnio je ostavke. Oni su kako je potvrđeno za “Sportske” napustili salu nakon višesatne sjednice, koja još uvijek nije završena.
U kratkom razgovoru za “****”, Mujkanović je potvrdio da je podnio ostavku.
“Istina je. Podnijeli smo ostavke kao kompletna Uprava. Neka sada oni dovode igrače i vode klub”, prokomentarisao je Mujkanović.
Sloboda je jesenji dio Prve lige FBiH završila na prvoj poziciji sa izglednim šansama za plasman u Premijer ligu. Ipak, ostaje da vidimo kako će se posljednja dešavanja reflektovati na funkcionisanje kluba…
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Torbicom hin Senade, torbicom, gadjaj ga bundom u glavu 

Pa cekaj, vidim pisu da ce se nastaviti skupstina u ponedjeljak. Je li ovo sa Senadom finalna odluka ili se sta moze promijeniti u ponedjeljak?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
izgleda da se odvilo po scenariju koji sam predividio, nemoguci uslovi rada pa ostavka.
za sad nemam dodadnih informacija. Ko ce docekat jutro haha
za sad nemam dodadnih informacija. Ko ce docekat jutro haha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Prelistajte spisak uhljupa,koji plaćaju mjesto u skupštini i naći ćete spisak neostvarenih kompleksaša i poltrona koji veze sa vezom nemaju o fudbalu ali eto oni "VOLE" Slobodu više od svih nas ...Marš uhljupi mame vam jbm skupštinske !!!
-
- Kontakt:
Ne placaju onih 100 km nikada nije pokrenuto niti su platili
Sloboda je moja nacija
A imaju li pravo glasa, onda i ko su oni (ja ih znam nekoliko i svi su nesposobni) da odlučuju???Sunderland je napisao/la: ↑08 dec 2023, 06:38Ne placaju onih 100 km nikada nije pokrenuto niti su platili
Slobodaši koji imaju članove u skupštini kluba su se zauzeli da neće glasati za Senadovu ostavku i pružena mu je podrška. Članovima skupštine nije dostavljena dokumentacija u pisanoj formi i pregomilan dnevni red. Jos govore pa ne moramo uci odma u premijer ligu, a na početku stavili kao prioritet. I ko te je bo godinama jeb at cete opet.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj tako, tužiti će te

Strašno šta ljudi rade.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- RollingPaper
- Kontakt:
Nema više kritične mase, nece niko qrcem mrdnut, zato iskoristavaju priliku i rade šta hoće.
Privatna prćija Bucija i Acija!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Davidoffgold
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.