Ovo je malo i dupovac
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Sinoć dok sam gledao Crvenu Zvezdu čuo sam jednu veoma zanimljivu informaciju, naime njihov napadač Richmond Boakye
( https://www.transfermarkt.com/richmond- ... ler/119213 ) još uvijek nije dogovorio produženje ugovora sa klubom. Zamislite kako bi nam "legao" ovaj napadač, samo se pitam da li je ostvarivo??
( https://www.transfermarkt.com/richmond- ... ler/119213 ) još uvijek nije dogovorio produženje ugovora sa klubom. Zamislite kako bi nam "legao" ovaj napadač, samo se pitam da li je ostvarivo??
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako Zvezda ne moze da mu produzi ugovor, kako cemo ga tek mi dovesti...Druga je stvar ako nisu zainteresovani za produzetak saradnje, ma da i pored toga mi njega mozemo samo sanjati, isto kao i Sakha i slicne...Kemo88 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 08:47Sinoć dok sam gledao Crvenu Zvezdu čuo sam jednu veoma zanimljivu informaciju, naime njihov napadač Richmond Boakye
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
NeKemo88 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 08:47Sinoć dok sam gledao Crvenu Zvezdu čuo sam jednu veoma zanimljivu informaciju, naime njihov napadač Richmond Boakye
NEMA NAZAD
Također smatram da je teško ostvarivo, ali valjda luda glava svašta pomisli, sigurno je da imamo igrača koji su teret na platnom spisku, ako bi se njih riješili siguran sam da bi se otvrile finansije za nekog ko ima velika potraživanja, ali ih opravdavaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:19Ako Zvezda ne moze da mu produzi ugovor, kako cemo ga tek mi dovesti...Druga je stvar ako nisu zainteresovani za produzetak saradnje, ma da i pored toga mi njega mozemo samo sanjati, isto kao i Sakha i slicne...Kemo88 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 08:47Sinoć dok sam gledao Crvenu Zvezdu čuo sam jednu veoma zanimljivu informaciju, naime njihov napadač Richmond Boakye

Stvarno se divim vama koji ovakva imena vadite i oovde ih meČete, jos ste optimisticni da ih je moguce dovesti
A os se vise divim onima koji se ufate tih imena i repliciraju

A os se vise divim onima koji se ufate tih imena i repliciraju

samo sam pomislio kako bi bilo lijepo kada bi bilo moguće dovesti pomenutog igrača. Naravno i dalje mislim da bi N.Hadžić bio idealna zamjena Ahmi
Mi moramo sto neko napisa ove sto prave teret skinut sa sise kluba, dovest samo onoliko jvaliteta da budes dominantan u pl bh dk i play off le sve oreko toga super, a medzu vremenu uzet advokate i prevest stadion kosevo u nase blasnistvo i napravit travnjak sa grijacima hibridima i sve sto treba.
Druga faza isto pravit ekipu samo toliko dobru da se osvaja pl bh i kup i kvalitet za play off plus ulagat u stadion akademiju dok ne nabijemo 10-11000 poena za euro takmicenje a zato treba jos 5-6 godina za to vrijeme dovest stadion u kategoriju da se moze igrat grupna faza..
Takode u tom vremenu znaci od 4-5-6 godina sa finim ulaganjima u akademiju imali bi skolu fudbala na velkom nivou, takode vec tad bi vec nekoliko igraca mogli bit kvaliteetom na tom nivou da mogu igrat za korti la angeles cardif city, gdje nebi morali razmisljat i cjenkati se za prodaju nasih igraca.
Jer cardifu nece bit puno da kupi igraca za 500-600 k funti (1.5 m km) sto fakticki TAN = NAM. mogu prebit dogovorit se..
Mislim primjer je Nihad , bazalost nije se nametno u kortiju al 1.1 m€ nije malo i mislim ako se bude islo u ovom smjeru i ako je plan ovaj, da cardif korti i ti tanovi klubovi budu zainteresovani a posebno ako jos i igraci donesu kvalitet tim ekipa i plus oni ih budu mogli prodavat, za 15 godina bi mogli bit u boljoj pozici nego dinamo rijeka cz i partizan..
Tan je za 2 ulaska u premijer ligu zaradio 360 m £ da je sve pare od ulaznica dresova sponzora dao igracima vec je vratio 120 m £ sto je ulozio za otkup kluba..
I mislim da mi moramo ici u ovom pravcu TAN ima 35 %kluba u svom vlasnistvu i da bi recimo kupio djokanovica negdjeu sloveni austri mora dat 1 m€ pa bolje da nama da 1.1 m€ jer ulozio je 400 k € usenbe
Druga faza isto pravit ekipu samo toliko dobru da se osvaja pl bh i kup i kvalitet za play off plus ulagat u stadion akademiju dok ne nabijemo 10-11000 poena za euro takmicenje a zato treba jos 5-6 godina za to vrijeme dovest stadion u kategoriju da se moze igrat grupna faza..
Takode u tom vremenu znaci od 4-5-6 godina sa finim ulaganjima u akademiju imali bi skolu fudbala na velkom nivou, takode vec tad bi vec nekoliko igraca mogli bit kvaliteetom na tom nivou da mogu igrat za korti la angeles cardif city, gdje nebi morali razmisljat i cjenkati se za prodaju nasih igraca.
Jer cardifu nece bit puno da kupi igraca za 500-600 k funti (1.5 m km) sto fakticki TAN = NAM. mogu prebit dogovorit se..
Mislim primjer je Nihad , bazalost nije se nametno u kortiju al 1.1 m€ nije malo i mislim ako se bude islo u ovom smjeru i ako je plan ovaj, da cardif korti i ti tanovi klubovi budu zainteresovani a posebno ako jos i igraci donesu kvalitet tim ekipa i plus oni ih budu mogli prodavat, za 15 godina bi mogli bit u boljoj pozici nego dinamo rijeka cz i partizan..
Tan je za 2 ulaska u premijer ligu zaradio 360 m £ da je sve pare od ulaznica dresova sponzora dao igracima vec je vratio 120 m £ sto je ulozio za otkup kluba..
I mislim da mi moramo ici u ovom pravcu TAN ima 35 %kluba u svom vlasnistvu i da bi recimo kupio djokanovica negdjeu sloveni austri mora dat 1 m€ pa bolje da nama da 1.1 m€ jer ulozio je 400 k € usenbe
- ElCartel11
- Kontakt:
Nekako u ovom kolu pretpostavljam, da cemo i mi i kone remizirati. Borac u BL ove sezone kod kuce ko Liverpool, a Široki je usao u formu i oni su jedini Borcu otkinuli bodove kuci u ovoj sezoni i jos dodaj formu kona na svom stadionuzagorski je napisao/la: ↑04 dec 2020, 07:49Bice i veca aBd, citiraces meBordoSarajevo je napisao/la: ↑04 dec 2020, 07:14Joj da je dobit Borca, odnosno samo da prednost ostane ista i poslije ovog kola![]()
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Dupovac i Fanimo.
A od zvijezda Raheem Sterling

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
„Nemam sve informacije, ali znam da je Koševo naš dom i nadam se da će to postati trajno rješenje. To je i želja svih onih koji vole FK Sarajevo.“

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Sve dok je Nam tu, klub je u sigurnim rukama..
On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, NGUYEN HOAI NAM, jedan je od nas

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nista lik nije odgovorio, pitaju ga za napadaca, on nesto lijevo prica, pitaju ga za investicije u buducnosti, on okoliša... Ne bih se zacudio da je na ova pitanja odgovarao neko iz njegovog tima, on i ne zna mozda da je dao intervju
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Intervju je radjen direktno sa g. Namom
-
- Kontakt:
Dobar interviju Nama realan i odmjeren. Znam da se vecini vise svidjelo onaj njegov prvi kad je obecao da cemo igrati protiv Barcelone i u LP. Koliko sam ja shvatio stabilni smo i pokusati sto vise koristit akademiju i da nece biti neki veliki investicija u tim.
-
- Kontakt:
Bitno je da nije upoznat sa pregovorima oko koseva , j ebat ce Sabrini majku majcinu 

- ElCartel11
- Kontakt:
Odgovarao je Nam ali je to inteligencija njegova. Ne bi imao on milione, da je glup i da je letio pred rudu uvijek.
Covjek 2x razmisli dok nesto uradi.
Da kaže upravu ste falio nam je taj napadac za grupnu fazu ali dovest cemo na zimu jednog dobrog, pola pitara bi yebalo sve po spisku sportskom segmentu sto nisu doveli napadaca, a druga polovica bi na zimu ocekivala Sturridgea. Zna Nam kakva smo mi bagra

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Gosp. Nam je stvarno bio rezervisan u ovom intervjuu.
Ok, Koševo je dom, ali to isto Koševo iziskuje ogromna sredstva i nažalost je iznimno neuslovan stadion.
Ova letargija oko svega po pitanju stadiona mi smeta, jer bez dobrog stadiona ili makar solidnog ne možeš se smatrati ozbiljnim klubom.
Ok, Koševo je dom, ali to isto Koševo iziskuje ogromna sredstva i nažalost je iznimno neuslovan stadion.
Ova letargija oko svega po pitanju stadiona mi smeta, jer bez dobrog stadiona ili makar solidnog ne možeš se smatrati ozbiljnim klubom.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, Taree, WeekendOffender i 37 gostiju.