FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Sta je smijesno?! To je pravi pobjednik... u dushi.Carli je napisao/la:Mancini: “Treće mjesto nije dovoljno.”
Veceras vas gazimo za pocetak dominacije i vracanje na staze stare slave!

Amar Osim selektor BiH
Samo da vam javim da će El Nino proraditi večeras! 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A Carli je DJubrentusovac... nemash sta da trazish na nashoj temi pred najvecu utakmicu u Italiji i drugu-trecu najvecu po redu u svijetu.Cekaj derbi s Torinom i uzivaj!
Amar Osim selektor BiH
Hvala ti,Beppe je napisao/la: i drugu-trecu najvecu po redu u svijetu.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
I ja nesto kontam zato sam i napisao 1:7.FaraonTM je napisao/la:Samo da vam javim da će El Nino proraditi večeras!

Amar Osim selektor BiH
Raja iz Tz kafić Amebis u gradu pa ko može i želi bujrum. Bit će nas !
FORZA INTER !!!
FORZA INTER !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Respect tuzlaci, prednjacite kao i u svemu u ovoj drzavi, lijep provod, uz veliko slavlje poslije tekme naravno. 

Amar Osim selektor BiH
A ja sam rekao da je dobar na zadnjem veznom...gdje točno?korisnikforuma je napisao/la:Jeste, ali zato se Kova odlično snalazi kad ga stave na zadnjeg veznog, ko riba na suhomeSiamoNoi je napisao/la:Iskreno se nadam da se Kovacica neće gurat na polušpicu kad je već dovoljno puta pokazao da se na toj poziciji ne snalazi.Guarin neka igra gore ako vec Hernanes nije spreman.![]()
Moje mišnjenje je od prvog dana da je Kovačić predodređen za 10-ku, previše je sličan Kaki, s tim da bih se usudio reći da je u nekim segmentima igre i bolji nego Ricardo u njegovim godinama...
Ali kad od njegaa idu radit novog Pirla, a momak nikakve veze sa Pirlom nema, onda mi se plače, od smijeha
Zadnjeg veznog je samo jedanput igrao pod Mazzarrijem.Desetka ne može još uvijek bit jer se ne snalazi u skucenijem prostoru,igra bez lopte mu je slaba,loše se otkriva i u ono malo puta što je na toj poziciji krenuo je redovno flopnuo,šut jos uvijek nije dovoljno dobar itd.Dok mu više odgovara kada ima više prostora ispred sebe i više vremena na lopti.
Nit je Pirlo nit je Iniesta kako naši mediji žele predstavit.Centralni vezni je pozicija na kojoj se najbolje snalazi.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 23 nov 2014, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzlaci, svaka cast!
Beppe nemoj se zivcirati ostace oni samo ovom podforumu , dzaba im ga!
Beppe nemoj se zivcirati ostace oni samo ovom podforumu , dzaba im ga!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Evo sastava:
Najbolji mogući sastav koji se trenutno mogao izvesti.Osim što Guarinu i Kovačiću treba izmijenit pozicije.Pogledat će se sutra snimka...Inter: 1 Handanovic; 55 Nagatomo, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus, 22 Dodò; 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 20 Obi; 10 Kovacic; 9 Icardi, 8 Palacio.
Subs: 30 Carrizo, 46 Berni, 6 Andreolli, 7 Osvaldo, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 33 D'Ambrosio, 44 Krhin, 54 Donkor, 88 Hernanes, 90 M'Vila, 97 Bonazzoli.
Coach: Roberto Mancini.
AC Milan: 23 Diego Lopez; 13 Rami, 17 Zapata, 5 Mexes, 2 De Sciglio; 15 Essien, 4 Muntari; 28 Bonaventura, 7 Menez, 92 El Shaarawy; 9 Torres.
Subs: 1 Agazzi, 33 Abbiati, 8 Saponara, 10 Honda, 11 Pazzini, 14 Albertazzi, 16 Poli, 18 Montolivo, 19 Niang, 21 Van Ginkel, 27 Armero, 81 Zaccardo.
Coach: Filippo Inzaghi.
Referee: Guida.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Nisam ni rekao da si ti govorio da je on dobar za zadnjeg veznog, već su ga mnogi treneri i novinari vidjeli kao novog PirlaSiamoNoi je napisao/la:A ja sam rekao da je dobar na zadnjem veznom...gdje točno?korisnikforuma je napisao/la:Jeste, ali zato se Kova odlično snalazi kad ga stave na zadnjeg veznog, ko riba na suhomeSiamoNoi je napisao/la:Iskreno se nadam da se Kovacica neće gurat na polušpicu kad je već dovoljno puta pokazao da se na toj poziciji ne snalazi.Guarin neka igra gore ako vec Hernanes nije spreman.![]()
Moje mišnjenje je od prvog dana da je Kovačić predodređen za 10-ku, previše je sličan Kaki, s tim da bih se usudio reći da je u nekim segmentima igre i bolji nego Ricardo u njegovim godinama...
Ali kad od njegaa idu radit novog Pirla, a momak nikakve veze sa Pirlom nema, onda mi se plače, od smijeha
Zadnjeg veznog je samo jedanput igrao pod Mazzarrijem.Desetka ne može još uvijek bit jer se ne snalazi u skucenijem prostoru,igra bez lopte mu je slaba,loše se otkriva i u ono malo puta što je na toj poziciji krenuo je redovno flopnuo,šut jos uvijek nije dovoljno dobar itd.Dok mu više odgovara kada ima više prostora ispred sebe i više vremena na lopti.
Nit je Pirlo nit je Iniesta kako naši mediji žele predstavit.Centralni vezni je pozicija na kojoj se najbolje snalazi.

Na centralnom veznom su ga isforsirali u Dinamu, da bi filho imao gdje igrati, Kova je prirodna desetka, to je njegovo prirodno stanište, da jednom poveže tri utakmice na toj poziciji, nebi više nikada bilo ovakvih rasprava, uostalom vidjet ćemo večeras...
Palacio zabija.. 

A tvoj idol?Guarin14 je napisao/la:Palacio zabija..

2:1 za nas Guaro i Icardi strijelci

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma nije Freddyevo da zabijaTritolone je napisao/la:A tvoj idol?Guarin14 je napisao/la:Palacio zabija..
2:1 za nas Guaro i Icardi strijelci

Samo da mlatnemo rivala, pa neg i dva mrtvaca Kuzmanovic i Nagatomo zabiju ako treba

- Consigliere
- Kontakt:
Kradja u prvoj minuti 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
"Guarin14"]Palacio zabija.. 
Bog te cuo, zabija dva!!!!!!!!!!1
FORZA INTER!

Bog te cuo, zabija dva!!!!!!!!!!1
FORZA INTER!

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Bravo sudac, fino si kreno 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.