FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Rokoko87 sta nam ono Alpa na prognozama baca peh da ce bit 1-1 u nedjelju( pu, pu, pu). De ga malo uputi, porazgovaraj s njim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo, vidio sam.LjoZee je napisao/la:@Rokoko87 sta nam ono Alpa na prognozama baca peh da ce bit 1-1 u nedjelju( pu, pu, pu). De ga malo uputi, porazgovaraj s njim.
Sramota, izgleda da mu je neko najavio Vranješa u prvoj postavi.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Cuj jagodica bobicaLjoZee je napisao/la:Nece se vise ponoviti.Rokoko87 je napisao/la:Sad ti je oprošteno da ne znaš koga vodi Sir Vlado, sljedeći put ćemo Muha i ja reagirati.LjoZee je napisao/la:Zar je Jagodica Bobica njihov trener?

Mr. Vladex, ko zna-zna a Vladex zna o fudbalu mnogo toga.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Vladex zna i oko kladionice 

Zna Vladex znanje u svakoj sferi zivota.
- MocMahale444
Treba ih zguziti žestoko.
Na prvu sam mislio Oda bahato prica ali tacno je ko sat, sad dolaze slabiji protivnici.
Pišaj ih redom. Mi sve glumimo levate i kao postovanje ovo ono. Idi u pm i postovanje, nas postuju jedino kad nam uzmu 3 bobe.
Reci igracima da ginu, znaju sta je Sabljutin govorio.
Vladex "Željezničar je jedna velika familija"

Na prvu sam mislio Oda bahato prica ali tacno je ko sat, sad dolaze slabiji protivnici.
Pišaj ih redom. Mi sve glumimo levate i kao postovanje ovo ono. Idi u pm i postovanje, nas postuju jedino kad nam uzmu 3 bobe.
Reci igracima da ginu, znaju sta je Sabljutin govorio.
Vladex "Željezničar je jedna velika familija"

- MocMahale444
Admine admo a sta da procitamo? Ovo bi bila ekstra stvar da je npr neko drugo doba.admin je napisao/la:Za sve vas koji ne zelite propustiti nijednu vijest o FK Željezničar objavljenu na portalu SportSport.ba kreirali smo novu uslugu.
- Preuzmete posljednju Android aplikaciju.
- Registrujete se
- Podesite favorite, izaberete FK Željezničar, (pazite da vam ostane ukljucena opcija ‘zelim primati push notifikacije za ovaj klub’)
I onda vam dolaze push notifikacija za svaku vijest o vasem klubu. Dodatno, na tabu ‘TEME’ pod ‘favoriti’ imate arhiv svih vijesti iz svog kluba.
Po zelji, push notifikacije mozete gasiti i paliti kroz glavni meni (tri crtice) u dijelu ‘postavke notifikacija’
Uslugu jos testiramo i zahvalni smo na svim sugestijama.
Slabo se sta ima procitati o Željezničaru na ovom portalu, nije kao prije!! Zelio priznati ili ne.
Samo nas kudite.
Odigrase juniori nerijeseno protiv kona. Steta
Za klasu su nasi juniori bolji od njihovih, tj ne bas za klasu ali su bolji... sad sam gledao tekmu i stvarno su nasi dobri... ali imaju usadjenu pogresnu viziju fudbala... kad povedu pritiv iole slicnog suparnika povuku se i igraju na kontre... a do tada razvaljuju protivnika dok ne povedu... i zato i kad dodju u prvi tim isto se prenese... malo je reci da ne igraju za gol vise... ovdje itekako odovica treba ukljuciti u rad omladinaca ako nista kao savjetnika jer je njegova filozofija potrebna u oml pogonu, jer kod djece na prvom mjestu treba biti igra, tehnika i sl pa tek onda taktika... kod nas je preslikano kao u prvom timu, odnosno kod svih ekipa u nasoj ligi... zabi i igraj na kontre...
Danas su mali pitarcici bili zreli za 4-5 komada a izvukli su nerijeseno... to je apsolutna krivica trenera joldica i alihodzica kao nekog direktora, koordinatora ili sta je vec on...
Eldar sehic ce biti paklen igrac, samo ako ga nasi budu gurali na krilo a ne na beka sto isto moze igrati ali bezveze trpi malac... kao i edin mujic ( koji je godinu mladji)... njih dvojica moraju dobiti sansu kod ode...
No ne treba na kraju brinuti, sigurno uzimamo titulu u ovom i pionirskom uzrastu gdje su nasi po sarajevu i okolici pofatali sve najbolje, u vidu masale, trnke, bjelice i sl... a vjerujem i u titulu u kadetskom uzrastu... gdje očigledno sarajevo kao glavni rival ima slabiju generaciju...
Danas su mali pitarcici bili zreli za 4-5 komada a izvukli su nerijeseno... to je apsolutna krivica trenera joldica i alihodzica kao nekog direktora, koordinatora ili sta je vec on...
Eldar sehic ce biti paklen igrac, samo ako ga nasi budu gurali na krilo a ne na beka sto isto moze igrati ali bezveze trpi malac... kao i edin mujic ( koji je godinu mladji)... njih dvojica moraju dobiti sansu kod ode...
No ne treba na kraju brinuti, sigurno uzimamo titulu u ovom i pionirskom uzrastu gdje su nasi po sarajevu i okolici pofatali sve najbolje, u vidu masale, trnke, bjelice i sl... a vjerujem i u titulu u kadetskom uzrastu... gdje očigledno sarajevo kao glavni rival ima slabiju generaciju...
Taj problem je bio i prosle sezone. Bolji budemo i na kraju samo bod. Bespotrebno se gube bodovi, a bitno je za juniore da budu prvi i da igraju LP.
Pioniri mlatnuli Zvijezdu 5:0, kadeti 3:0. Hajd sutra makar 0:2. 

Hajdeeeeeeede
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jest bezze kad je derbi srijedom.
Nemam osjecaj da danas igramo tekmu.
Mogu misliti kako je igracima,a pogotovo treneru.Valja ih motivisati
Nemam osjecaj da danas igramo tekmu.
Mogu misliti kako je igracima,a pogotovo treneru.Valja ih motivisati
Voli Bog Zelju svog
Danas moraju uzeti 3 boda makar se svi na glavu nasadili.
Osim13 je napisao/la:U KOST!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Je li ti sta Mulalic u rodu ?Osim13 je napisao/la:U KOST!

Nismo vala al dijelimo slične poglede na ovu igru, ja i Cholo sa Grbavice 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.