Znaci od 3z, Zaim-Zeko-Zaka ostade samo bunny.
Adžem bi bio dobar pomocnik isto.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A mi umjesto Dzeke 2 dobismo Jocu Stokica 2.MocMahale444 je napisao/la:Poslije Slobode rekoH evo nam novog Dzeke![]()
Znaci od 3z, Zaim-Zeko-Zaka ostade samo bunny.
Adžem bi bio dobar pomocnik isto.
Rokoko87 je napisao/la:Griješ ljože Remze mi njegove, Joco je neponovljiv.
Taj zadnji nije fudbaler, covjek doso da radi u administraciji kluba, nasi ga na teren poslaliLjoZee je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Griješ ljože Remze mi njegove, Joco je neponovljiv.
Bude se duhovi proslosti. Kakvi su parmaci nosili nas dres ovih zadnjih sezona. Stokic, Mehremic i Elzner vode u odnosu na ostalo drvece.
Zasto nisi na Grbavici bio juce?irfo je napisao/la:Taj zadnji nije fudbaler, covjek doso da radi u administraciji kluba, nasi ga na teren poslaliLjoZee je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Griješ ljože Remze mi njegove, Joco je neponovljiv.
Bude se duhovi proslosti. Kakvi su parmaci nosili nas dres ovih zadnjih sezona. Stokic, Mehremic i Elzner vode u odnosu na ostalo drvece.
Brckam se na JadranuZeljo92 je napisao/la: Zasto nisi na Grbavici bio juce?
Kakva si ti pogan, mi se sikiramo na stadionu a ti se brckasirfo je napisao/la:Brckam se na JadranuZeljo92 je napisao/la: Zasto nisi na Grbavici bio juce?
Utakmica sa celikom me poslala juznoZeljo92 je napisao/la:Kakva si ti pogan, mi se sikiramo na stadionu a ti se brckasirfo je napisao/la:Brckam se na JadranuZeljo92 je napisao/la: Zasto nisi na Grbavici bio juce?
Boka Kotorska cijela*Raonffa je napisao/la:Udri irfo i ne žali tijela, nek' se noćas trese Dalmacija cijela
Opa, plave kuge trag osjetiće svaki grad!Virtu4l je napisao/la:Boka Kotorska cijela*Raonffa je napisao/la:Udri irfo i ne žali tijela, nek' se noćas trese Dalmacija cijela
Virtu4l je napisao/la:Boka Kotorska cijela*Raonffa je napisao/la:Udri irfo i ne žali tijela, nek' se noćas trese Dalmacija cijela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.