Pa et raduje me cinjenica sto cemo imat ogromnu podrsku iz glavnog grada pored malih tv ekrana dok budemo nabijali klubove u Europi.FrancescoTotti je napisao/la:Pa djesi druze stari krme te ne ubolo. Kako prezivi danasnje osvajanje drugog mjesta?DoeTz je napisao/la:Mislis navijas za Cardiffovu kurvicu ?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ko o čemu k urva o poštenju, ko inače. Al' pravo ga dobro tjerate, kad umre možda ga i otjerate.joker90 je napisao/la:I zato mi Dinu tjeramo, jer je ubleha! Vama Aze obecao svasta i iznevjerio, a opet ga dojite i aplaudirate mu veceras na onom grljenju i doceku.coelho41 je napisao/la:
Throwback thursday
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Naravno, bar od mene!DoeTz je napisao/la:Pa et raduje me cinjenica sto cemo imat ogromnu podrsku iz glavnog grada pored malih tv ekrana dok budemo nabijali klubove u Europi.FrancescoTotti je napisao/la:Pa djesi druze stari krme te ne ubolo. Kako prezivi danasnje osvajanje drugog mjesta?DoeTz je napisao/la:Mislis navijas za Cardiffovu kurvicu ?
Jeste da smo svim silama pokusavali poslati nekog drugog da bude nasa ekspedicija u europi ove godine, al kad se vec vama tako otvorilo boze moj
Podrska pa kako god!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Možda griješim ali mislim da ga nećete otjerati bacanjem članskih na njega. Ne znam kako to ide kod vas.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sloboda - Sevilja 1 : 3
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Azmir Husic je ispunio sve sto je obecao i ljudi ovdje to znaju cijeniti
za razliku od vas koji ni sami ne znate sta hocete
dok se ne dokaze suprotno, najveci problem FK Sarajeva su navijaci, pa tek onda uprava
nisu vas dzaba prozvali u onom saopstenju
vi Azmira mozete ismijavat' koliko hocete, ali on svoje ciljeve sa Slobodom ostvaruje, za razliku od vas koji najavite sve i svasta, pa na kraju dobijete cunu.. Slobodina prica je tek pocela, to dobro znajte
za razliku od vas koji ni sami ne znate sta hocete
dok se ne dokaze suprotno, najveci problem FK Sarajeva su navijaci, pa tek onda uprava
nisu vas dzaba prozvali u onom saopstenju
vi Azmira mozete ismijavat' koliko hocete, ali on svoje ciljeve sa Slobodom ostvaruje, za razliku od vas koji najavite sve i svasta, pa na kraju dobijete cunu.. Slobodina prica je tek pocela, to dobro znajte
Svi znamo kakva su skupina BBB pa Mamica godinama ne mogu da otjeraju. Mi smo Dininim radom nezadovoljni tek par mjeseci i nezadovoljstvo je tek pocelo, a sta ce biti to ce tek da se vidi. Dobar je Aze, ostvaruje sta je zacrtao, Sloboda pusila finala prije njega, pusi i sa njim. Neke stvari jedino Bog moze promijeniti! 
@dzelllo, tebi necu odgovarati iz postovanja prema Velezu, ako pocnem lijepiti slike, mrzit cu sam sebe ujutro.

@dzelllo, tebi necu odgovarati iz postovanja prema Velezu, ako pocnem lijepiti slike, mrzit cu sam sebe ujutro.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A nasa eto tek zavrsila 
Bajo moj tek sad kad vas ljudi drmnu u europi skontat ces da nisi ni poceo kako treba

Bajo moj tek sad kad vas ljudi drmnu u europi skontat ces da nisi ni poceo kako treba

Mi smo bosanski LiverpoolRikimaru je napisao/la:![]()
Mene ne bi cudilo da SLOBODA dodje do finala Europske Lige. Cudilo bi me da osvoji.
![]()

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Čuj Mamića poredi sa Dinom, pa Mamić je za Dinu Uli Hoeness...Uostalom nemojte se vi sikirat ni za upravu ni za klub, jer kod nas u državi ne osvaja titule ko najbolje igra, nego ko je naučio
...Biće dobrih stvari čekaju iza ćoška. Za koju godinu dok se pobijedi ova korupcija; sašiće vam Dino novi klub ko haljinicu.

Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 19 maj 2016, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste.DoeTz je napisao/la:Mi smo bosanski LiverpoolRikimaru je napisao/la:![]()
Mene ne bi cudilo da SLOBODA dodje do finala Europske Lige. Cudilo bi me da osvoji.
![]()
I corava koka ubode zrno pa ce i Sloboda jednog dana trofej. Mozda Ligu prvaka kada iz BiH bude islo dva kluba u kvalifikacije.

We're so fucked up
Oh god we're so alone
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Ma brajto nije sto je moj klub al vjeruj da imam eben osjecaj da ce Sloboda bit prvi bosanski klub koji ce igrat grupnu fazu jednog od ta 2 takmicenja.Rikimaru je napisao/la:Jeste.DoeTz je napisao/la:Mi smo bosanski LiverpoolRikimaru je napisao/la:![]()
![]()
I corava koka ubode zrno pa ce i Sloboda jednog dana trofej. Mozda Ligu prvaka kada iz BiH bude islo dva kluba u kvalifikacije.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Titule osvaja ko je naucio?coelho41 je napisao/la:Čuj Mamića poredi sa Dinom, pa Mamić je za Dinu Uli Hoeness...Uostalom nemojte se vi sikirat ni za upravu ni za klub, jer kod nas u državi ne osvaja titule ko najbolje igra, nego ko je naučio...Biće dobrih stvari čekaju iza ćoška. Za koju godinu dok se pobijedi ova korupcija; sašiće vam Dino novi klub ko haljinicu.

A supacko-provokatorske kao sto ti nama Dinu postavljas!dzelllo je napisao/la:Kakve slike @Joker?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Coelho kako glupa poredjenja to je za medalje
Mozda bi ti je aco i dao al ti si navijac slobode ...

Mozda bi ti je aco i dao al ti si navijac slobode ...
Taj osjecaj imam i ja. Ne znam zasto ali jbg.DoeTz je napisao/la: Ma brajto nije sto je moj klub al vjeruj da imam eben osjecaj da ce Sloboda bit prvi bosanski klub koji ce igrat grupnu fazu jednog od ta 2 takmicenja.
We're so fucked up
Oh god we're so alone
We're so fucked up
Oh god we're so alone

Evo jedan za laku noc.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Previse se vjeruje da ce Sloboda bit prvi bosanski klub koji ce igrat grupnu fazu jednog od ta 2 takmicenja.
Prvi put igraju evropu nakon 40 godina i vec imaju ovakav osjecaj, sta ti je optimizam jarane.Rikimaru je napisao/la:Taj osjecaj imam i ja. Ne znam zasto ali jbg.DoeTz je napisao/la: Ma brajto nije sto je moj klub al vjeruj da imam eben osjecaj da ce Sloboda bit prvi bosanski klub koji ce igrat grupnu fazu jednog od ta 2 takmicenja.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.