Brato tvrd je Celik a imaju onog Mesanovica u spicu koji zna zavalit gol. Nadam se scenariu kao u Travniku da cemo ih rano nacet i natjerat da se otvorevm22 je napisao/la:Jbg ova igra obećava dosta, samo da je Čelik sad proći u srijedu pa dalje šta bude bude, niko nas ne može lagano dobiti, pogotovo kada smo u punom sastavu
Nije taj dribling bio kad je dao gol,to je bilo poslije,dvojicu vasih je izlevatio samo tako.Mene bilo stidNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sto ga Ani car zavalia ovo sto govore sarajlije da je Stojcev dvojicu slomio,zamahnuo,uzeo
ja nista nisam vidio
To je najvažnije, do poluvremena najdalje treba povest.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato tvrd je Celik a imaju onog Mesanovica u spicu koji zna zavalit gol. Nadam se scenariu kao u Travniku da cemo ih rano nacet i natjerat da se otvorevm22 je napisao/la:Jbg ova igra obećava dosta, samo da je Čelik sad proći u srijedu pa dalje šta bude bude, niko nas ne može lagano dobiti, pogotovo kada smo u punom sastavu
Proci Celik i akobogda FC Justin Bieber u polufinalu da ih karamovm22 je napisao/la:To je najvažnije, do poluvremena najdalje treba povest.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato tvrd je Celik a imaju onog Mesanovica u spicu koji zna zavalit gol. Nadam se scenariu kao u Travniku da cemo ih rano nacet i natjerat da se otvorevm22 je napisao/la:Jbg ova igra obećava dosta, samo da je Čelik sad proći u srijedu pa dalje šta bude bude, niko nas ne može lagano dobiti, pogotovo kada smo u punom sastavu
Ma daj da mi prođemo Čelik,pa ćemo nakon toga gledati dalje,poslije ove današnje utakmice sam još više optimist.Malo je ružan termin(osim meniNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato tvrd je Celik a imaju onog Mesanovica u spicu koji zna zavalit gol. Nadam se scenariu kao u Travniku da cemo ih rano nacet i natjerat da se otvorevm22 je napisao/la:Jbg ova igra obećava dosta, samo da je Čelik sad proći u srijedu pa dalje šta bude bude, niko nas ne može lagano dobiti, pogotovo kada smo u punom sastavu
Ima ih i u rezervi. Ja mislim da se zna i izgubit u pasvordima. Pise ih na papirice i lijepi po sobivm22 je napisao/la:Pastrmka brato nisi smio to napisat, sad će bekić iz protesta napraviti novi acc pa smo najebali
Kivi kraljHead je napisao/la:Al imate nekog kralja u strucnom stabu.![]()
![]()
![]()
Znaci Skakic svir'o 5 sekundi ranije i doso on da mu nesto prigovori.Od zapada do Istoka je is'o za njim i yebavo mu sve po spisku,onda kad je Skakic uso u tunel cica hladno stao pored tunela izvadio cigaru i zapalio.![]()
Head je napisao/la:Al imate nekog kralja u strucnom stabu.![]()
![]()
![]()
Znaci Skakic svir'o 5 sekundi ranije i doso on da mu nesto prigovori.Od zapada do Istoka je is'o za njim i yebavo mu sve po spisku,onda kad je Skakic uso u tunel cica hladno stao pored tunela izvadio cigaru i zapalio.![]()
Ma Mrkva je to bio, on cak i na klupi pusivm22 je napisao/la:Kivi kraljHead je napisao/la:Al imate nekog kralja u strucnom stabu.![]()
![]()
![]()
Negdje sam pročito da je on isključen, valjda je on to bio
Aferim za to,ja sam sa još dvojicom naših sjedio kod Masnog u kafani na stadionu,pio i mezio sa pitarima.....lafomamone je napisao/la:Navijaci veleza, klub Velez, njegovi igraci i uprava su danas docekani sa maximalnom kolicinom respekta i postovanja, zato molim ako moze da se suzdrzite negativnih komentara prema FKS jer to nismo zasluzili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.