sidran je napisao/la:Tačno, da neko objasni (osim piske) ako može koja je uprava krivaKapetan je napisao/la:Druže, ne pitaj ništa, samo posmatraj, kao što i ja radim. U klubu je sve idealno, ekonomija u Gradačcu nikad jača a sponzori nas zaobilaze, igraci idu na odmor bez plate. Ako napišeš nešto na ovom forumu u smislu da nešto nije u redu sa klubom, onda si neko iz bivše uprave, neko ko je ostao zadužio klub ili si "inteligentno" rečeno "seljak". Jer mi smo klub samo za "gradsku raju" a seljaci ne treba da prate fudbal uopšte, svaki dan su okruženi zelenilom.Garfield je napisao/la:Ova je tema odavno izgubila svoj smisao, cekam da mi neko objasni ko je kriv, tacnije koja je uprava kriva?
U upravi nam sjede "visokoobrazovani, inteligentni i strašno pismeni" ljudi. Prepune tribine ove polusezone na Banja Ilidži govore da idemo u pravom smijeru.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ranieri vam je tata..
Sta je pljuvaci nista vam nevalja. Ova uprava je ekstra. Mi smo kraljevi. Uspjeli smo ofarbat citavih 10 kanata ograde, dala je i opstina nesto para pa smo vratili vasih dugova. A i igraci nek ne se ru sve na minimalac. Ima ko igrat vraticemo nasu djecu. Piskoglavac ce bit kapiten. Sta je sad hajmo pljuvaci da vas sad cujem.

Nisi ni ti, puno bolji, samo što je došlo tvojih 5 minuta.combe je napisao/la:Sta je pljuvaci nista vam nevalja. Ova uprava je ekstra. Mi smo kraljevi. Uspjeli smo ofarbat citavih 10 kanata ograde, dala je i opstina nesto para pa smo vratili vasih dugova. A i igraci nek ne se ru sve na minimalac. Ima ko igrat vraticemo nasu djecu. Piskoglavac ce bit kapiten. Sta je sad hajmo pljuvaci da vas sad cujem.![]()
![]()
![]()
![]()
E moj combe kako si loš kao čovjek,karakter ti je nula.pa sta ti je ko uradio da tako pises.sramota me bolan ispred tebe.pa da te hoće bogdom provalit i zube izvalit
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mozda to combe govori na ruzan i bezobrazan nacin al moras priznat da je to sve tako, uvijek je combe bio taj koji je prvi rekao da nesto nije u redu, a mi smo ga svi pljuvali, posle nekog vrremena sledeci je bio piska koji se na kraju uvijek slozio sa combetom, ne direktno al i on u sustini kaze sto je ovaj govorio, jedina je razlika sto ovaj prvi uvijel kaze kako jest a drugi prvo malo zamaze pa onda pojede...astra1922 je napisao/la:E moj combe kako si loš kao čovjek,karakter ti je nula.pa sta ti je ko uradio da tako pises.sramota me bolan ispred tebe.pa da te hoće bogdom provalit i zube izvalit
-
- Kontakt:
Lud zbunjen normlan....
Dug koji zvijezda ima je nesto oko 1 000 000 KM,najveci dio se odnosi na neplacen porez drzavi sa zateznim kamatama. Ostalo nase neke firme Dzena, Suki turs....nesto prema igracima malo. Dug se gomila godinma od idealnih vremena za Zvijezdu pa do dana danas. Znaci u doba Fadila Nurde ... ista prica obojica.
Kako sak cuo danas pojedinci iz ljubavi pokusavaju da nadju rjesenje za sanaciju duga i na dobrom su putu.
Treba znati gdje god imq para a nekad ih je bilo u Zvijezdi pojave se lesinari da vide imal tu njih gdje,kad se plijen ocerupa oni odose i to je zakon prirode nazalost.
Dug koji zvijezda ima je nesto oko 1 000 000 KM,najveci dio se odnosi na neplacen porez drzavi sa zateznim kamatama. Ostalo nase neke firme Dzena, Suki turs....nesto prema igracima malo. Dug se gomila godinma od idealnih vremena za Zvijezdu pa do dana danas. Znaci u doba Fadila Nurde ... ista prica obojica.
Kako sak cuo danas pojedinci iz ljubavi pokusavaju da nadju rjesenje za sanaciju duga i na dobrom su putu.
Treba znati gdje god imq para a nekad ih je bilo u Zvijezdi pojave se lesinari da vide imal tu njih gdje,kad se plijen ocerupa oni odose i to je zakon prirode nazalost.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Kako lijepo rečeno.Kapetan je napisao/la:Druže, ne pitaj ništa, samo posmatraj, kao što i ja radim. U klubu je sve idealno, ekonomija u Gradačcu nikad jača a sponzori nas zaobilaze, igraci idu na odmor bez plate. Ako napišeš nešto na ovom forumu u smislu da nešto nije u redu sa klubom, onda si neko iz bivše uprave, neko ko je ostao zadužio klub ili si "inteligentno" rečeno "seljak". Jer mi smo klub samo za "gradsku raju" a seljaci ne treba da prate fudbal uopšte, svaki dan su okruženi zelenilom.Garfield je napisao/la:Ova je tema odavno izgubila svoj smisao, cekam da mi neko objasni ko je kriv, tacnije koja je uprava kriva?
U upravi nam sjede "visokoobrazovani, inteligentni i strašno pismeni" ljudi. Prepune tribine ove polusezone na Banja Ilidži govore da idemo u pravom smijeru.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel vama Vojvodic još trener
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
To ti vjerovatno ni sam Vojvodic nezna, al nazvat ce on ovog jednog kod nas da vidi kakvo je stanje pa ce ga i to pitatstaragarda je napisao/la:Jel vama Vojvodic još trener
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Povezuje se sa Slogom pa zato pitam.. Kao prelazi kod njih sasvim sigurnoTkanton je napisao/la:To ti vjerovatno ni sam Vojvodic nezna, al nazvat ce on ovog jednog kod nas da vidi kakvo je stanje pa ce ga i to pitatstaragarda je napisao/la:Jel vama Vojvodic još trener
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tek kada mu Ciro dopusti onda moze otici..staragarda je napisao/la:Povezuje se sa Slogom pa zato pitam.. Kao prelazi kod njih sasvim sigurnoTkanton je napisao/la:To ti vjerovatno ni sam Vojvodic nezna, al nazvat ce on ovog jednog kod nas da vidi kakvo je stanje pa ce ga i to pitatstaragarda je napisao/la:Jel vama Vojvodic još trener
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
Kako vas nije stid tako se sprdat sa nasom legendom nasom alfom i omegom kluba Piskoglavcem. On je rekao zvijezde ce bit a vi crknite.
Spavaš li mirno piskiću ćirocombe je napisao/la:Kako vas nije stid tako se sprdat sa nasom legendom nasom alfom i omegom kluba Piskoglavcem. On je rekao zvijezde ce bit a vi crknite.
Ranieri vam je tata..
Spava vidiš da se još nije probudio. Sada kada je klub dotakao dno, nema više potrebe se šta pisati. Ni ovdje na forumu ni na facebok stranici. Ako vas šta zanima klub je privatni i Piska će vas obavijestiti na pp.sidran je napisao/la:Spavaš li mirno piskiću ćirocombe je napisao/la:Kako vas nije stid tako se sprdat sa nasom legendom nasom alfom i omegom kluba Piskoglavcem. On je rekao zvijezde ce bit a vi crknite.
-
- Kontakt:
Klub nikada neće biti privatni barem ne ovaj za to smo se i borili pokusali su mnogi da ga privtizuju cak su ga doveli u ovo stanje da bi izvrsili laksu privatizaciju ali nece ici, klub je iskljucivo "Udruženje građana" tako ce i funkcionisati, ko god misli da moze bolje i zna ode u klub i kaze mrs napolje svi iz kluba mi preuzimamo klub vjerujte da se niko nebi bunio da to neko dodje i uradi.
A ovako pisati gluposti ko sto to radi vas pojedinaca vi mozete samo ovdje da lajete i to je sve jer ne zelim da se upustam sa vama u neke prepirke vi imate svoje misljenje al vjerujte da malo skroz znate za razliku od mene ja sutim i sutit cu i dalje za dobrobit kluba i tvrdim opet ce se klub pojačati kako god bude stanje. Zvanicno klub niko još nije naupstio! Samo svojim glupim izjavama stvarate losu sliku o klubu, vjerovatno ne znate da ovo citaju i moguca pojačanja, aktuelni igrači kluba, ljudi koji imaju skroz drugaciju sliku o nama ali vama na dusu vi da volite klub barem nebi ovdje javno pljuvali ljude koji fening nisu kasirali to ti odgovorno tvrdim.
Lijep pozdrav dušmani!
Ajde sad sa svojim pametovanjem napad...
A ovako pisati gluposti ko sto to radi vas pojedinaca vi mozete samo ovdje da lajete i to je sve jer ne zelim da se upustam sa vama u neke prepirke vi imate svoje misljenje al vjerujte da malo skroz znate za razliku od mene ja sutim i sutit cu i dalje za dobrobit kluba i tvrdim opet ce se klub pojačati kako god bude stanje. Zvanicno klub niko još nije naupstio! Samo svojim glupim izjavama stvarate losu sliku o klubu, vjerovatno ne znate da ovo citaju i moguca pojačanja, aktuelni igrači kluba, ljudi koji imaju skroz drugaciju sliku o nama ali vama na dusu vi da volite klub barem nebi ovdje javno pljuvali ljude koji fening nisu kasirali to ti odgovorno tvrdim.
Lijep pozdrav dušmani!
Ajde sad sa svojim pametovanjem napad...
Prvo kazes klub se nece privatizovati pa onda kazes ko god hoce bujrum da preuzme klub. Sta si ti mislio da ce neko davat pare da mu ti solis pamet. Mi stvaramo losu sliku. Pa ti si prije na par stranica napisao da ide rezanje budzeta da ne treba sportski direktor da se mijenja igracki kadar. Ti si neuracunjiv lik. Tek sad vidim da nije bolest sve sto boli. I ovo nije sincino pametovanje nego samo cinjenice.
-
- Kontakt:
Ti si lik koji mrzi klub zasto volio bi znati razlog, mislio sam da upravu udje neko umjesto trenutnih ljudi koji su upravi nikome ja ne solim pamet ja trazim nacina da se izadje iz krize, sponzore nagovaram da udju u klub ako ništa našao sam par sponzora. A šta sam od vas samo cuo uvreda od pojedinaca koji pljuju sve odreda od igraca trenera i uprave gori ste od mene milion puta imate pravo da budete ljubomorni slobodno, a sto se tice rezenja ce naravno biti nemogu neki igraci biti placeni po 1000km a nasa djeca da igraju po Orasju, Bijeljini i selima, sportski direktor ce biti ali ce biti samo ce zaradjivati malo manje nego sada. A vi nastavite slobodno da pljujete jer nista drugo niste ni spacni ljubav prema klubu se dokazuje doprinosima a ne ovim vasim pametovanjem.combe je napisao/la:Prvo kazes klub se nece privatizovati pa onda kazes ko god hoce bujrum da preuzme klub. Sta si ti mislio da ce neko davat pare da mu ti solis pamet. Mi stvaramo losu sliku. Pa ti si prije na par stranica napisao da ide rezanje budzeta da ne treba sportski direktor da se mijenja igracki kadar. Ti si neuracunjiv lik. Tek sad vidim da nije bolest sve sto boli. I ovo nije sincino pametovanje nego samo cinjenice.
NAPOMENA: Ovo je moj lični stav kao navijača, a ne stav kluba ili organa kluba.
Zamolio bi vas ako nemate dobre namjere i u finom kontektsu da pisete o klub nemojte ni pisati, jer ljudi su uskraceni informacijama radi par bolesnika koji lijece svoje frustracije ovdje jer kod kuce ne smiju da pisnu zenama.
Druze moj ako je iko od ovog kluba i foruma napravio sprdnju onda si to ti. Mrsko mi se vracat sa kime sve nisi zasro i protiv koga piso(od Nurde, Fadila, bivsih i sadasnjih sportskih direktora, igraca, trenera i da dalje nenabrajam) jer se to sve moze provjeriti kroz tvoje postove. Sve ljude koje si hvalio hebavo si im sve nakon 2-3 mjeseca. Evo iste ove igrace koje sad pominjes da bi vratio koji su po Orasju i Bijeljini do sora si piso da su ckapi i supci jer su otisli. Nemogu uvijek svi bit supci a ti dobar. A nadi gdje sam ja protiv koga govorio osim protiv sadasnje uprave u cemuu sam dosljedan od pocetka. Napomena: Ako lazem ovo sto sam napisao molio bih bilo koga sa foruma da me ispravi ili da cinjenice.
Imamo sto volimo dobre informacije samo ti obavijesti javnost jer Zvijezda je svetinja .
Vidim i dalje se proteze pitanje koja je uprava dovela do ovog stanja u kojem se trenutno nalazi Zvijezda,moje misljenje da smo jedino u vrijeme Novalica imali kakvu-takvu sposobnu upravu...Nurdo kada je vodio imali smo nekakve rezultate ali nas je zato zaduzio do guse,po meni ovi zadnji nemaju znanja a ni sposobnih ljudi koji bi doveli neke imalo jace sponzore...Da se razumijemo svaka firma koja posluje u Gradaccu,(naravno i ne mora biti iz Gradacca) a kojoj je Zvijezda bliska srcu moze na godisnjem nivou da izdvoji 3% iz dobiti(kojim se toj firmi odbija porez) znaci do njih je hoce li taj novac uplatiti u drzavnu kasu ili u neko sportsko udruzenje...TAJ NOVAC JE PITANJE GDJE CE PREUSMJERITI...Ocigledno nasim privrednicima neko ne stima u sadasnjoj upravi,cim ljudi ne daju novac...Neko je napisao da se i politika umijesala u rad kluba i to je tacno jer sdp diktira sadasnjim novcem iz opcinske kase ali zato Novalic nece da dovede svoje sponzore...Ja iskreno ne znam sta bi moglo biti rjesenje ali ocigledno da smo dosli do zida a ovakvim ruznim prepucavanjem pa makar to bilo i na forumu nece donijeti nista dobro..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.