FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Kako pisu bivsi predsjednik Pellegrini bi mogo kupit dionice Intera kako bi pomogo finansijski klubu.
Hernanes poceo trenirat sa ekipom i mogo bi bit spreman za derbi.
MVila i DAmbrosio su se oporavili i trebali bi bit u konkureciji za derbi. Jonathan je jos uvijek povrijedjen
Hernanes poceo trenirat sa ekipom i mogo bi bit spreman za derbi.
MVila i DAmbrosio su se oporavili i trebali bi bit u konkureciji za derbi. Jonathan je jos uvijek povrijedjen
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Misljenje o prodaji Icardija na ljeto?
Ja ga ne bi nikako prodavo. Ali mislim da nece dugo ostat kod nas bas zato sto nam treba para, a mislim da ce se moc dobra lova uzet.
Ako izborimo Ligu Prvaka ne treba ga prodavat to ljeto, nego iduce jer bi mu porasla cijena poslije sezone u LP. Ako ne izborimo i ako mogu uzet dobru lovu, prodat ga sad i dovest dva, tri pojacanja i probat onda uc u top 3.
Ako izborimo Ligu Prvaka ne treba ga prodavat to ljeto, nego iduce jer bi mu porasla cijena poslije sezone u LP. Ako ne izborimo i ako mogu uzet dobru lovu, prodat ga sad i dovest dva, tri pojacanja i probat onda uc u top 3.
Tako nekako i ja mislim.Ako se izbori LP nema potrebe za prodajom odmah prve godine,a ako ne pustanje za 35+ m bi se moglo preboljeti i tim novcem dovesti dva,eventualno 3 kvalitetna igraca.Jer morat ce se nesto napravit da se ojaca ekipa,a zrtvovanje igraca bi bilo nesto slicno onome sto su Roma i Napoli radili.
Prodaja Kovacica ne dolazi u obzir jer bi njega puno teze bilo zamijeniti i oko njega ce se graditi ekipa.
Tko zna,mozda i Guarin odradi dobru polusezonu pa neka naivcina istrese 15-20m za njega.
Nego,gotovi svi ofenzivni igraci u klubu vole loptu u nogama imat,treba dovest jos nekoga tko je dobar i u igri bez lopte pa taman to Borini bio.I opcenito igru bez lopte,kretanja treba popravit i ubrzat igru ako se misli u LP jer ovo do sada je bilo presporo i prestaticno.
Prodaja Kovacica ne dolazi u obzir jer bi njega puno teze bilo zamijeniti i oko njega ce se graditi ekipa.
Tko zna,mozda i Guarin odradi dobru polusezonu pa neka naivcina istrese 15-20m za njega.
Nego,gotovi svi ofenzivni igraci u klubu vole loptu u nogama imat,treba dovest jos nekoga tko je dobar i u igri bez lopte pa taman to Borini bio.I opcenito igru bez lopte,kretanja treba popravit i ubrzat igru ako se misli u LP jer ovo do sada je bilo presporo i prestaticno.
Nakon duze vremena, ja sa nestrpljenjem ocekujem utakmicu ( i da nije derbi bio bi isti osjecja) ne sto sam odusevljen dolaskom Mancinija, nego sto sam svjestan da odlaskom Mazzarija i najretardiranije formacije u istoriji/historiji/povijesti ovog divnog sporta 3-5-2 ne moze gore !
http://www.sempreinter.com/2014/11/19/g ... -paradigm/
Vrlo dobra analiza/predviđanje Mancinijevog Intera
Vrlo dobra analiza/predviđanje Mancinijevog Intera
http://inter1908blog.com/primavera-spot ... a-palazzi/" onclick="window.open(this.href);return false;Baresi then talks about his future:
“I’m at Inter’s disposal, a club that I have been working with for almost all my life. Soon I will meet with Fassone and Ausilio to define the details about my new role in the club.”
Što se tiče toga bil prodali Icardija, moje je mišljenje da njega, Kovu i Jesusa ne treba prodavati ni po kojoj cijeni. Važno je imati stabilan kostur ekipe za duže vrijeme tako da se na njega može dodavati i oduzimati igrače a da se održi stabilnost igre i rezultata (npr. kao što ima Bayern i Barca, kao što je imao United do skora, dok Real npr. nikad nije imao neki stabilan kostur i zato evo do prošle godine nisu mogli gotovo ništa osvojit uprkos ogromnim ulaganjima). A Jesus-Kova-Ikac bi trebali činiti kostru ekipe Intera za narednih 10-ak godina
.
P.S. Znal se ko će biti Manciovi pomoćnici, čini se da ga niko neće
.

P.S. Znal se ko će biti Manciovi pomoćnici, čini se da ga niko neće

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jedva cekam tekmu (napokon bez retardirane taktike), sto se vise blizi tekma ja sve ubijedjeniji da cemo ih dobiti dva tri razlike(Palacio dva gola abd)...FORZAAAA INTERRRRR!!!!!

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
TakSome interesting news regarding Roberto Mancini’s return to Inter arrives from La Repubblica. The contract between the two parties is agreed through 2017 with a couple of notable exceptions. If the move doesn’t benefit either Inter or Mancini himself there is an opt-out clause inserted for the summer of 2015. This is there in case Mancini himself gets a fantastic offer or that Inter aren’t satisfied with his work.

http://mondonerazzurropod.podomatic.com ... 2_02-08_00
Studio Inter #39: “Roberto Mancini Is A Winner”
No Serie A player has created more chances this season than Kovacic.
[29] Kovacic
[29] Tevez
[28] Valdifiori
[25] Cassano
[25] Pjanic
[25] Cigarini
11-08-2010: Crisetig becomes the youngest ever debutant for Italy U21 team.
17-11-2014: Bonazzoli becomes the youngest ever debutant for Italy U21 team.
Icardi is the season’s topscorer among Italian teams’ players in all competitions (11 goals)
Youngest Inter debutants under Mancini:
[17yrs 29 days] Slavkoski
[17yrs 3m 4 days]F. Mancini(Roberto's son)
[17yrs 4m 4 days]M. Balotelli

Kad je Olsen debitirao pod Mazzarrijem?

Bomber da derby!
Sa Manciove presice:
Jeli cilj trećeg mjesta pritisak ili motivacija? "Demoralizirajuće, jer nisam se navikao boriti za treće mjesto."
To je pravi mentalitet koji treba imati trener velikog kluba kao što je Inter, a ne kao onaj provincijalac Mazzari koji je mislio da se Inter vodi na isti način kao i Sampdoria. I dok se Mancio nije navikao boriti za 3. mjesto jer se zadnjih 10 godina uvijek borio za 1. mjesto, a s druge strane ni Mazzari se nije navikao boriti za 3. mjesto jer je njemu 5. mjesto max domet
.
"Mi svakako želimo igrati nogomet i u završnicu dolaziti sa Guarinom, Hernanesom i Kovačićem, uz dva napadača naravno."
To je pravi pristup Mancio, hoćemo da uživamo u utakmicama ne da se uspavamo kao što je bilo u 90% Mazzarijevih utakmica.
"Kažu li mi igrači da bi željeli igrati 3-5-2 onda ćemo tako igrati. Moraš biti fleksibilan prema željama svakog igrača, ali i znati procijeniti njihove karakteristike. Mislim da formacija nije problem."
Mora se bit fleksibilan, kad vidiš jednog Guardiolu koji vodi najjaču fudbalsku mašineriju današnjice i čovjek se svakom protivnicku prilagođava i stalno mijenja formacije i taktike a Mazzari bi s jednom (i to davno prevaziđenom) formacijom igrao sve utakmice i onu protiv Sassuoloa i onu protiv Juveta. Ne ide to tako Mazza, idi vodi Cesenu za boljeg i nisi.
Jeli cilj trećeg mjesta pritisak ili motivacija? "Demoralizirajuće, jer nisam se navikao boriti za treće mjesto."

"Mi svakako želimo igrati nogomet i u završnicu dolaziti sa Guarinom, Hernanesom i Kovačićem, uz dva napadača naravno."

"Kažu li mi igrači da bi željeli igrati 3-5-2 onda ćemo tako igrati. Moraš biti fleksibilan prema željama svakog igrača, ali i znati procijeniti njihove karakteristike. Mislim da formacija nije problem."

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Interista02
- Kontakt:
Re: Odg: F.C. Internazionale Milano
Sinoć sam sanjao da ga JJ zabija 

Sve mi mirishe na 2:2 ceveras, ne znam zasto, mada se nadam pobjedi i pocetku dominacije pod mancinijevom palicom. 
BTW ovo s Beppeom nismo smjeli dopustiti nikako.

BTW ovo s Beppeom nismo smjeli dopustiti nikako.
Amar Osim selektor BiH
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji Derby della Madonnina

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Iskreno se nadam da se Kovacica neće gurat na polušpicu kad je već dovoljno puta pokazao da se na toj poziciji ne snalazi.Guarin neka igra gore ako vec Hernanes nije spreman.
Odličan članak o Inter Chanellu:
http://www.sempreinter.com/2014/11/19/p ... he-scenes/
Još jedan o Mancinijevom dolasku.Možda i najbolji do sada:
http://www.sempreinter.com/2014/11/20/s ... o-mancini/
Inače,Alvarez je ipak bio ozlijeđen pa zato ne igra u Sunderlandu.Ono zadnji put kad sam gledao je vjerojatno bio u procesu opravka pa zato više nije stajala oznaka o odsutnosti zbog ozljede.
Koliko sam ja pratio Beppe nije otišao iz Intera nego ga Mancini ne želi u stručnom stožeru tj.želi samo svoje ljude,a on će se sa Ausiliom i Fassoneom dogovoriti oko nove funkcije u klubu.Beppe je napisao/la:BTW ovo s Beppeom nismo smjeli dopustiti nikako.
Odličan članak o Inter Chanellu:
http://www.sempreinter.com/2014/11/19/p ... he-scenes/
Još jedan o Mancinijevom dolasku.Možda i najbolji do sada:
http://www.sempreinter.com/2014/11/20/s ... o-mancini/
Inače,Alvarez je ipak bio ozlijeđen pa zato ne igra u Sunderlandu.Ono zadnji put kad sam gledao je vjerojatno bio u procesu opravka pa zato više nije stajala oznaka o odsutnosti zbog ozljede.
Ricky is finally available and that makes me happy. He arrived in the last days of the market and has a strong desire to prove his ability and help the team. The idea is to gradually integrate him and see how he fits into the team. It will be nice to have him available
Mislim da u svom zivotu nisam bio ovako hladan uoci derbija, cak nisam ni znao da se igra dok nisam usao na fejs.
Jbga.
Jbga.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
To Siamo, lijepa vijest, dugogodisnji vojnik se ne tjera iz kluba.SiamoNoi je napisao/la: Koliko sam ja pratio Beppe nije otišao iz Intera nego ga Mancini ne želi u stručnom stožeru tj.želi samo svoje ljude,a on će se sa Ausiliom i Fassoneom dogovoriti oko nove funkcije u klubu.
Nadam se da ovo nije prava postava.Kuzmu stvarno vishe ne mogu gledati.
Amar Osim selektor BiH
Mislim da će biti taj sastav.Vidić se ne spominje u kombinacijama nego ova obrana sa Juanom na stoperu,a Dodo lijevo.Ambrosio valjda jos nije spreman za prvi sastav.Što se veze tiče Hernanes nije spreman koliko čitam,a Yann nije spreman za punih 90.min. pa bi za početak trebao krenuti s klupe.
Još jedan dobar tekst (osim nejasnog zadnjeg odlomka tj.prve recenice u njemu):
http://www.sempreinter.com/2014/11/20/m ... r-mancini/
Izdvojit ću najbolji dio:

I ti si nezadovoljan dolaskom Mancinija ili je nesto drugo u pitanju?Puma je napisao/la:Mislim da u svom zivotu nisam bio ovako hladan uoci derbija, cak nisam ni znao da se igra dok nisam usao na fejs.
Jbga.

Još jedan dobar tekst (osim nejasnog zadnjeg odlomka tj.prve recenice u njemu):
http://www.sempreinter.com/2014/11/20/m ... r-mancini/
Izdvojit ću najbolji dio:
Placem.Suze na oci.GotovoVery few of you will have read Mazzarri’s book. And if someone is thinking about doing it, please don’t. If you did you would certainly be surprised with Mazzarri’s ego. With quotes like “if a team is worth 50 and I make it perform 100, I’m Walter Mazzarri” and “There I was together with Guardiola, two footballing masters discussing philosophies”. My favorite Mazzarri quote took place when newspapers reported that Mazzarri voted for himself in the competition known as “The golden bench”, which is the award given to the best coach in Italy every season. His reply was: “The golden bench? I deserve the platinum bench”. I

- korisnikforuma
- Kontakt:
Jeste, ali zato se Kova odlično snalazi kad ga stave na zadnjeg veznog, ko riba na suhomeSiamoNoi je napisao/la:Iskreno se nadam da se Kovacica neće gurat na polušpicu kad je već dovoljno puta pokazao da se na toj poziciji ne snalazi.Guarin neka igra gore ako vec Hernanes nije spreman.

Moje mišnjenje je od prvog dana da je Kovačić predodređen za 10-ku, previše je sličan Kaki, s tim da bih se usudio reći da je u nekim segmentima igre i bolji nego Ricardo u njegovim godinama...
Ali kad od njegaa idu radit novog Pirla, a momak nikakve veze sa Pirlom nema, onda mi se plače, od smijeha

Vjerovatno je mislio na ovu sezonuSiamoNoi je napisao/la: Još jedan dobar tekst (osim nejasnog zadnjeg odlomka tj.prve recenice u njemu):
SiamoNoi je napisao/la: Izdvojit ću najbolji dio:Placem.Suze na oci.GotovoVery few of you will have read Mazzarri’s book. And if someone is thinking about doing it, please don’t. If you did you would certainly be surprised with Mazzarri’s ego. With quotes like “if a team is worth 50 and I make it perform 100, I’m Walter Mazzarri” and “There I was together with Guardiola, two footballing masters discussing philosophies”. My favorite Mazzarri quote took place when newspapers reported that Mazzarri voted for himself in the competition known as “The golden bench”, which is the award given to the best coach in Italy every season. His reply was: “The golden bench? I deserve the platinum bench”. I![]()
![]()

Idemo veceras po pobjedu, rezultati su se odlicno poklopili, bilo bi steta ne iskoristit
FORZA INTER!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.