FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odlična igra, bravo momci. Jazvić pokazao mnogima kako se bori za sveti dres u debiju. Čurjurić standardno majstor, Krpa nema dalje.
forza ljoZe
forza ljoZe
Tako je Željo!
Oda majstore.
Oda majstore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rutinski
Oda, kapa do poda

Oda, kapa do poda

- MocMahale444

Svaka cast Oda vidi se da za tebe igraju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ništa draže nego što nakon sjajne igre i pobjede u DERBIJU čujem ono sa tribina "BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION"
Lagano, PRVAK STANUJE NA GRBAVICI.
Lagano, PRVAK STANUJE NA GRBAVICI.
Sad je najvaznije uzet Zvijezdu u sljedecoj, a pitari su nam svakako stalna musterija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Sad pametno, polako nastaviti graditi put.
Idemo Oda, svi ko jedan!
Idemo Oda, svi ko jedan!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jadranko opet u dvije tri situacije okretan ko trola, ja stvarno ne znam kako covjek igra kod svakog trenera
Sad treba biti pametan pa skontat koga izostavit od stranaca protiv Sarajeva
Sad treba biti pametan pa skontat koga izostavit od stranaca protiv Sarajeva
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 05 avg 2018, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
fin osjećaj!
-
- Kontakt:
Oficijalna stranica nesto pokvarena samo meni ili svim
Oda doktore!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Samo tebiManijakSaGrbavice je napisao/la:Oficijalna stranica nesto pokvarena samo meni ili svim
Sestra ti je rava Nemanjaaaaaaa
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
45 minuta se vrti tekma iz Mostara zadnja. Kad umro nisam. Bravo, bravo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Onaj mali izdajnik Hasanovic dodje na tekmu. Samo ga je trebalo preusmjeriti na drugo mjesto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bravo momci, bravo Oda! Ovako se igra i bori za plavi dres! Odavno nisam uživao u nekoj Željinoj utakmici kao večeras, zaista.
Da se čovjek zapita kako trener može u deset dana preporoditi ekipu i napraviti od njih ekipu koja liči na nešto, odigrava neke smislene akcije.
Što sam pisao nedavno za Krčmara, vrijedi i za Odu, ima sve uslove, odlično popunjen igrački kadar, na svakoj poziciji po dva igrača sličnog kvaliteta (samo različitih karakteristika, u zavisnosti šta ti treba u datom momentu), osim na poziciji lijevog beka gdje Pavić nema zamjenu al' dobro, za nevolju su da skrpiti.
Najbitnije je kako će Oda balansirati ove igrače, kako pronaći najbolja rješenja u datom trenutku i ono što je najvažnije, kako zadržati hemiju među igračima, da nema ljutnje, da nema 'truhlih jabuka', jer će uvijek neko ostati na klupi. Tu dolazi do izražaja mentalitet naših igrača, "zašto ovaj igra, a ja sam na klupi, ja zaslužujem biti ispred njega", ako to Odović uspije neutralisati i napraviti hemiju među igračima onda imamo dobre šanse za titulu ove sezone.
Da se čovjek zapita kako trener može u deset dana preporoditi ekipu i napraviti od njih ekipu koja liči na nešto, odigrava neke smislene akcije.
Što sam pisao nedavno za Krčmara, vrijedi i za Odu, ima sve uslove, odlično popunjen igrački kadar, na svakoj poziciji po dva igrača sličnog kvaliteta (samo različitih karakteristika, u zavisnosti šta ti treba u datom momentu), osim na poziciji lijevog beka gdje Pavić nema zamjenu al' dobro, za nevolju su da skrpiti.
Najbitnije je kako će Oda balansirati ove igrače, kako pronaći najbolja rješenja u datom trenutku i ono što je najvažnije, kako zadržati hemiju među igračima, da nema ljutnje, da nema 'truhlih jabuka', jer će uvijek neko ostati na klupi. Tu dolazi do izražaja mentalitet naših igrača, "zašto ovaj igra, a ja sam na klupi, ja zaslužujem biti ispred njega", ako to Odović uspije neutralisati i napraviti hemiju među igračima onda imamo dobre šanse za titulu ove sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"