Staje sa Sofranecombordobijeli je napisao/la:Pavlovic
Hebibovic
Pidro
Mujakic
Dupovac
Adukor
Rahmanovic
Velkoski
Sisic
Halilovic
Ahmetovic
Stoperi Dupovac i Mujakic a Adukor u vezi . ne svidja mi se Hebib na beku al ne vidim drugo rijesenje . Stanojevica ne vidim u sastavu igra katastrofa u posljednje vrijeme ,nadam se da ce Crepulja biti pravi . neko je pisao koja je najbolja ruta putovanja i koliko kostaju puttarine oa ako neko zna neka napise .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Hajde bar korisno od te Bijeljine da Hodzica vise necemo gledati u nekom ozbiljnijoj ulozi.Mislim da najvise na njega aludira u ovoj izjavi ,a vidim da ga nema ni na spisku za Italiju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prep'o se babo, a evo i tebi nije pravo, jbg mora se još više ulizivati šefici! Djecace.StariGrad071 je napisao/la:Hodzic, bekic, crepulj, radovac ostali u Sarajevu? Hvala Bogu.
Kaze Musemic bit ce jedna promjena? Tipujem dupe/sof na stopera, aduka u vezu, mustafic klupa?
Cuj smjena HAHAHAHAHA @brojjedan smetljaru jedan.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hebib ne smije biti u prvih 11, a ne na desnom beku. Od 60te taj diše na škrge.bordobijeli je napisao/la:Pavlovic
Hebibovic
Pidro
Mujakic
Dupovac
Adukor
Rahmanovic
Velkoski
Sisic
Halilovic
Ahmetovic
Stoperi Dupovac i Mujakic a Adukor u vezi . ne svidja mi se Hebib na beku al ne vidim drugo rijesenje . Stanojevica ne vidim u sastavu igra katastrofa u posljednje vrijeme ,nadam se da ce Crepulja biti pravi . neko je pisao koja je najbolja ruta putovanja i koliko kostaju puttarine oa ako neko zna neka napise .
Ruta: Sl. Brod, Zagreb, GP Bregana/Obrežje, Ljubljana, Fernetti, Trst, Venecija, Padova, Bologna, Modena, Raggio Emilia.
Isto tako nakon Padove se može produžiti do Verone, pa se spustiti na Raggio Emiliu, malo je dalje, ali grad je lijep.
Putarine: Kroz HR 100kn/25KM
SLO vinjeta 15€/30KM (vazi 7 dana)
ITA mislim da je oko 20€/25€ plafon jer je do Firence 30.
Sve cijene su navedene u jednom smjeru i odnose se na putnički automobil, osim Slovenije gdje je vremensko važenje vinjete.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Još nema ništa zvanično, al neće ova tekma bit problem. Igra se u Italiji, moći će se čak i preko mobdroa gledat na nekom talijanskom sportskom kanalu.forgempp je napisao/la:ko prenosi tekmuuuu?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- StariGrad071
- Kontakt:
8 igraca iz naseg pogona
hajmo djeco izginite!!!

De malo drugačije formuliši ovo, na prvi pogled mi ružno dođe.StariGrad071 je napisao/la:8 igraca iz naseg pogonahajmo djeco izginite!!!

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
moj sastav za atalantu:
pavlovic - pidro, mujakic, dupovac, hebibovic - adukor, rahmanovic - halilovic, velkoski, sisic - ahmetovic.
klupa: tucakovic, sofranac, stanojevic, sabanovic, tatar, mustafic, handzic.
pavlovic - pidro, mujakic, dupovac, hebibovic - adukor, rahmanovic - halilovic, velkoski, sisic - ahmetovic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Meni na pamet odma padne ona gurbetska spodoba u vidu Mulalica, znas da je uvijek imao te fraze njihova djeca i ako treba poginut za pobjeduskoroalen je napisao/la:De malo drugačije formuliši ovo, na prvi pogled mi ružno dođe.StariGrad071 je napisao/la:8 igraca iz naseg pogonahajmo djeco izginite!!!

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- StariGrad071
- Kontakt:
Sta cu formulisat, nek propsu krv suze znoj u cetvrtak.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sablja, is that you?StariGrad071 je napisao/la:Sta cu formulisat, nek propsu krv suze znoj u cetvrtak.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- robertkosar
- Kontakt:
Ja mislim da ce momci dati i zadnji atom snage samo da im ovja saro saklupe ne ubije moral svojim lajanjemSarajevoJeBordo je napisao/la:Meni na pamet odma padne ona gurbetska spodoba u vidu Mulalica, znas da je uvijek imao te fraze njihova djeca i ako treba poginut za pobjeduskoroalen je napisao/la:De malo drugačije formuliši ovo, na prvi pogled mi ružno dođe.StariGrad071 je napisao/la:8 igraca iz naseg pogonahajmo djeco izginite!!!
![]()
![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Obzirom na moje godine,nisam vjerovao da cu to dozivjeti.Bit ce tu nesnalazenja i oscilacija , zato molim one iskrene navijace bordo boje da kritikuju dobronamjerno i bez vulgarnosti.Zbog ovoga sam sretan i zato u zadnje vrijeme ovoliko pisem.Nikog ,ali bas nikog licno ne poznajem od ovih mladica.Zelim im puno srece u zivotu i sportu i da nas ucine ponosnim za 1-2 god.StariGrad071 je napisao/la:8 igraca iz naseg pogonahajmo djeco izginite!!!

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Hebibovic ne smije poceti na beku ako mislimo izvuci pristojan rezultat.muhamedhulk je napisao/la:moj sastav za atalantu:
Neka ga nek igra,svakako nam je jedina sansa taj Atalantin izlet po stranama,jel igraju sa tri igraca pozadi.Tu vidim jedinu nasu malu sansu da Sisic eventualnu Hebib iz drugog plana tu da prodje.Defanzivno il Saban il on ove da branis isto ti dodje,svakako ce propuhat i jednog i drugog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rece momak koji opravdava Husrefove psovke prema toj istoj djeci i svaljivanje krivice na njihStariGrad071 je napisao/la:8 igraca iz naseg pogonahajmo djeco izginite!!!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- StariGrad071
- Kontakt:
Husref je pokazao sta misli o njima, poveo je 7 akademaca u italiju plus dupe i handzic.Inijesta je napisao/la:Rece momak koji opravdava Husrefove psovke prema toj istoj djeci i svaljivanje krivice na njihStariGrad071 je napisao/la:8 igraca iz naseg pogonahajmo djeco izginite!!!
Psuju svi treneri. Neki gadjaju igrace kopqckama, al fol bosnji to nesto degutantno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako stvari stoje nece vise ni igrati..miky_hz je napisao/la:Hajde bar korisno od te Bijeljine da Hodzica vise necemo gledati u nekom ozbiljnijoj ulozi.Mislim da najvise na njega aludira u ovoj izjavi ,a vidim da ga nema ni na spisku za Italiju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato svi svršavaju na Miroslava Blaževića i njegove bravure. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Fouzi1, Proximic, ubipara, Vanja8 i 50 gostiju.