FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 dec 2023, 20:15

nece oni njega smijeniti direktno nego ce stvoriti uslove po kojima Senad, ili bilo koji predsjednik koji drzi do sebe nece htjeti da radi

prakticno ce se donijeti promjena statuta gdje ce predsjednik kluba morati da izvjestava, polaze racune i izvrsava naredbe predsjednika skupstine. U prevodu Aco i Secer ce da vode klub kako oni hoce, ali se od neke budale ocekuje da kao predsjednik preuzme odgovornost, daje pare, da mu ljudi jebu mater dok oni upravljaju iz sjene

i slicno se priprema svim ostalim ljudima koji rade u korist kluba, da ce morati da polazu racune i slusaju razne Acine i Secerove skupstinske komisije. To niko ko drzi do sebe nece prihvatiti i oni ce moci instalirati podobne poslusnike i potrcke kad ovi podnesu ostavke i tako privatizovati klub.

jedina nada je da Senad ustane protiv toga, zaprijeti ostavkom ako to prodje, i cijelu UO, blokadom kluba i po ko zna koji put da spase klub od ovih grobara. Jer ove izmjene statuta koje su predlozene ako prodju to je opwt privatni klub Secera i Ace . A lijepo i slatkorjecivo su upakovane u organe kluba, tijela, transprantnost, organizaciju..
slatkorjecivo kako oni vec 5 godina jebu Slobodu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 dec 2023, 22:13

Samo neka mijenjaju i prilagodjavaju Statute sebi.
Ko nas j3be kad smo ovakvi kakvi jesmo. Nema nas na protestima, nema nas u kopu, nema nas na Zapadu i Sjeveru, nema pritiska, ima samo piskaranja i kod kuce izlezavanja i sta koji qurac hocemo onda?
Da drugi rade za nas? Pa eto rade, mi nemamo nikakvo pravo se buniti sad i kukati. Dovoljno smo ovdje upozoravali na Secera, Acu, Bucija i ostatak ekipe u Skupstini i oko nje, a vi pozivate na sezonske, clanske, odlazak na tribinu i podrsku, bravo prvi smo na tabeli, e sad uzivajte u toj bezrezervnoj podrsci. Nije ovo jos toliko strasno koliko se kuka ovdje, nije jos sve crno, ali nije ni dobro. Narocito dugorocno.

Kod mene obraz cist. Na utakmice ne idem, nikakve sezonske niti clanske ne kupujem, donacije ne dajem, podrsku nemaju jer ovim ljudima ne vjerujem postoih vecinu znam ili licno ili onako iz grada. Ali cu se uvijek radovati dobrom rezultatu moga kluba, to je sve od mene prema ovakvoj Slobodi, do nekih drugih vremena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 06 dec 2023, 11:22

ultrasstyle_tz je napisao/la:
05 dec 2023, 20:15
nece oni njega smijeniti direktno nego ce stvoriti uslove po kojima Senad, ili bilo koji predsjednik koji drzi do sebe nece htjeti da radi

prakticno ce se donijeti promjena statuta gdje ce predsjednik kluba morati da izvjestava, polaze racune i izvrsava naredbe predsjednika skupstine. U prevodu Aco i Secer ce da vode klub kako oni hoce, ali se od neke budale ocekuje da kao predsjednik preuzme odgovornost, daje pare, da mu ljudi jebu mater dok oni upravljaju iz sjene

i slicno se priprema svim ostalim ljudima koji rade u korist kluba, da ce morati da polazu racune i slusaju razne Acine i Secerove skupstinske komisije. To niko ko drzi do sebe nece prihvatiti i oni ce moci instalirati podobne poslusnike i potrcke kad ovi podnesu ostavke i tako privatizovati klub.

jedina nada je da Senad ustane protiv toga, zaprijeti ostavkom ako to prodje, i cijelu UO, blokadom kluba i po ko zna koji put da spase klub od ovih grobara. Jer ove izmjene statuta koje su predlozene ako prodju to je opwt privatni klub Secera i Ace . A lijepo i slatkorjecivo su upakovane u organe kluba, tijela, transprantnost, organizaciju..
Pa kako jedan Aco i Šećer mogu biti toliko jaki da im niko poslije radnog vremena ne može mater jjebatt zna se na koji način. i da im tako da do znanja da se ne mogu zajebavati kako hoće i da im ogadi Slobodu dok su živi.

eto to je meni fascinantno u cijeloj ovoj priči oko FK SLoboda.

PS. i prije neko neko kaže što sam ne preduzmeš nešto. Ja sam po tom pitanju čkapi i neiskusan, ali sigurno ima onih koji nisu.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 dec 2023, 12:02

Mortus je napisao/la:
06 dec 2023, 11:22
ultrasstyle_tz je napisao/la:
05 dec 2023, 20:15

Pa kako jedan Aco i Šećer mogu biti toliko jaki da im niko poslije radnog vremena ne može mater jjebatt zna se na koji način. i da im tako da do znanja da se ne mogu zajebavati kako hoće i da im ogadi Slobodu dok su živi.

eto to je meni fascinantno u cijeloj ovoj priči oko FK SLoboda.

PS. i prije neko neko kaže što sam ne preduzmeš nešto. Ja sam po tom pitanju čkapi i neiskusan, ali sigurno ima onih koji nisu.
Nece niko radi 2 smrada da zavrsi u zatvoru. Gofna su na sve spremna.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 06 dec 2023, 13:25

Jos kad vidim nekog da ide slika se s onim acom u briks ko da je on neki qurac u gradu yebo te.
Une vie honorable est une vie éternelle

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 dec 2023, 23:29

Hajde da vidimo sutra Dijabetesa i konobara šta su spremili...

Uhljupi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 07 dec 2023, 00:52

Sky9 je napisao/la:
06 dec 2023, 23:29
Hajde da vidimo sutra Dijabetesa i konobara šta su spremili...

Uhljupi.
Daleko najbolji sistem funckionisanja je jedan clan jedan glas kao sto je ah htio( ne podrzavam ga ) ovako se opet doslo na isto stavili su svoje ljude u skupstinu jos uvijek je privatan klub. Senad ce ispast zrtveno janje, a najvise se trudi od svih, subasic, pavic, kemo su odma napustili. Da se hoce bingu dic krc i kupit ovaj klub pa da nas rijesi muka, postavi svoje ljude i napravi giganta. Vecinu u skupstini imaju aco i secer, a onog bucija treba motkom otjerat sa stadiona.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 dec 2023, 08:17

Bingo nas NIKAD, ali NIKAD nece oficijalno preuzeti, ali kroz donacije i sponzorstva svojih raznih firmi itekako pomaze ovaj klub iz postovanja prema gradu i gradjanima Tuzle.

Sigurno da moze vise, ali za takvo nesto se trenaju stvoriti preduslovi zdravog rada, atmosfere, zdravog i ambicioznog kluba.

075 ❤

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 07 dec 2023, 11:46

Šećerbegović se oglasio i najavio podizanje tužbi zbog kompletne situacije oko Slobode

Mnogo stvari je izrečeno, objavljena su i neka imena, koja navodno utječu na lošu atmosferu, žele smjene u Slobodi, ali su se pojavili i podaci o tome o čemu će se zapravo pričati na sjednici najvišeg klupskog organa.

Shodno tome stiglo je saopštenje sa zahtjevom za objavu u kojem se Elmir Šećerbegović obratio javnosti, sa željom da ispriča svoju stranu priče. Upravo se bivši predsjednik kluba sa “Tušnja” često pominjao u objavama, kao jedan od ključnih ljudi pred naredno zasjedanje, prenosi “****”.

“Nažalost, zbog izostanka reakcije i demanta, iako sam je lično tražio od predsjednika upravnog odbora FK Sloboda, moram ovim putem da se obratim javnosti po nekoliko tačaka, a vezano za dovođenje mog imena u kontekst predstojeće skupštine FK Sloboda” – započeo je Šećerbegović te nastavio:

Kao što je poznato, ja formalno nisam član niti jedne organizacione strukture FK Sloboda, ali jesam na raspolaganju i usko sarađujem na mnogim pitanjima zavisno od potreba upravnog odbora ili administracije, a da pri tome nisam učestvovao niti u jednim odlukama bilo kakve prirode niti imam potrebu jer klub ima svoje strukture. Također, možda i najbitnije, zajedno sa kolegom iz bivšeg saziva upravnog odbora sam jedan od većih sponzora ovog kluba i to radim na dobrovoljnoj osnovi i nastavit ću i dalje to raditi ukoliko klub smatra da ima za to potrebe.

Vezano za moje učešće u narednom periodu kao formalni član, više puta sam ponovio da lično smatram da to nije pravi put i da mogu mnogo više pomoći ako ne budem dio struktura kluba. Moj doprinos je prepoznat od strane FK Sloboda i siguran sam da će svi ovo i potvrditi i želio bih na tome i da ostane. Čak suprotno, bili su neformalni razgovori ali ne inicirani sa moje strane nego upravo od struktura kluba.

Bitan detalj je dio što se spominje u javnosti jeste vezano za sportske izbore gdje vidim da mnogi ne poznaju sam izborni proces, a da poznaju, znali bi koliko FK Sloboda može tj. ne može uticati na krajnji rezultat istih i zbog toga smatram da se zlonamjerno dovodi to u pitanje kao poveznica trenutnih dešavanja.

Na kraju sam odlučio, iako su me već savjetovali da još u ljetnjim mjesecima podnesem prijave ali nisam želio iz razloga što sam tada smatrao da je stvorena histerija donekle opravadana razočarenjem u sportski neuspjeh, podnijeti prijave protiv više pravnih i fizičkih lica gdje sam dao instrukcije advokatima da stvar sprovodu bez ograničenja, a posebno da se usmjeri na nalogodavce tj. na one koji su davali instrukcije i radili podstrekivanje.

Poslije svega, klub je bitniji i veći od svih nas i baš zbog toga ne želim da izlazim u javnosti sa mnogo ozbiljnijim temama kako fiancijske tako i pravne prirode iz razloga da bi klub ima neophodan mir i čvrsto smatram da su nam potrebni svi i da nemamo luksuza nikoga se odricati”.
SLOBODA ILI NIŠTA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 dec 2023, 19:10

ja formalno nisam član niti jedne organizacione strukture FK Sloboda, ali jesam na raspolaganju i usko sarađujem na mnogim pitanjima zavisno od potreba upravnog odbora ili administracije
Kraljuuu 😂😂😂😂😂

075 ❤

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 07 dec 2023, 19:53

Beduin je napisao/la:
07 dec 2023, 19:10
ja formalno nisam član niti jedne organizacione strukture FK Sloboda, ali jesam na raspolaganju i usko sarađujem na mnogim pitanjima zavisno od potreba upravnog odbora ili administracije
Kraljuuu 😂😂😂😂😂
Sve ti je jasno :damn:
SLOBODA ILI NIŠTA

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 07 dec 2023, 19:57

Ne moze se mijenjati statut, ne moze jedan covjek kontrolisati klub bez obzira koliko novca daje, klub je svih nas, ovo je Tuzla, Sloboda-to smo mi......
Oh,what the f...hold on a sec.... :think:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 dec 2023, 20:01

Sretno nadam se da cemo igrati sljedece godine skupa
Ne igra nam se druga liga sa Stupcanicom
S njima mozemo igrati za dvije godine kad udju u Premijer Ligu
ABd jaka Sloboda i Fukare ko nekad
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 07 dec 2023, 20:03

Beduin je napisao/la:
05 dec 2023, 22:13
Samo neka mijenjaju i prilagodjavaju Statute sebi.
Ko nas j3be kad smo ovakvi kakvi jesmo. Nema nas na protestima, nema nas u kopu, nema nas na Zapadu i Sjeveru, nema pritiska, ima samo piskaranja i kod kuce izlezavanja i sta koji qurac hocemo onda?
Da drugi rade za nas? Pa eto rade, mi nemamo nikakvo pravo se buniti sad i kukati. Dovoljno smo ovdje upozoravali na Secera, Acu, Bucija i ostatak ekipe u Skupstini i oko nje, a vi pozivate na sezonske, clanske, odlazak na tribinu i podrsku, bravo prvi smo na tabeli, e sad uzivajte u toj bezrezervnoj podrsci. Nije ovo jos toliko strasno koliko se kuka ovdje, nije jos sve crno, ali nije ni dobro. Narocito dugorocno.

Kod mene obraz cist. Na utakmice ne idem, nikakve sezonske niti clanske ne kupujem, donacije ne dajem, podrsku nemaju jer ovim ljudima ne vjerujem postoih vecinu znam ili licno ili onako iz grada. Ali cu se uvijek radovati dobrom rezultatu moga kluba, to je sve od mene prema ovakvoj Slobodi, do nekih drugih vremena.
Isto razmisljam. Ne pada mi na pamet da dajem aci i ostaloj bagri novac koji ce isti da profuckaju kako oni zele.

Drago mi je da ima jos ljudi koji ovako razmisljaju i koji ne podrzavaju grobare ( u pravom smislu te rijeci ) Slobode i koji bi sutra ugasili istu za 5 km.
@tzbulevar ajde vrati se sada na forum i brani drugove acu,bucija,secera i napadaj nas ponovo, nisi dugo to radio. Buci i Aco trebaju podrsku a tebe nema.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 dec 2023, 21:30

Ovo nema ni u Zanzibaru :rol: :rol: :rol:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 dec 2023, 21:48

Sta je bilo sad?
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 dec 2023, 21:58

Mujkanovic podnio ostavku
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 dec 2023, 22:00

DamirT je napisao/la:
07 dec 2023, 21:48
Sta je bilo sad?
Šta nije, pa ovdje se neko zahebava :rol:
Ne znaš ko je luđi :rol:

Pazi sad, predložili su (zahtijevali), da se osnuje komisija koja bi dovodila igrače, birala trenera, u principu radila sve što radi jedan predsjednik kluba. Zatim se postavlja sljedeće pitanje, a to je, šta će raditi predsjednik kluba, jer ako se malo uđe u tu tematiku, u ogromnoj većini klubova u Bosni i Hercegovini, predsjednici rade taj posao, samo kod nas, u Slobodi, jok. :kafa:

Dobro, predsjednik je šatro lopov, grobar, dušman, hajmo onda dovesti sportskog direktora, nekoga ko je stručan za taj posao? Ne, jok, gdje ćeš to :rol:

Možda je SD skupa zahebancija za nas u ovom trenutku? Možda... A možda, koliko košta jedna komisija, ili su neki Acijevi prijatelji sa tribine radi da obavljaju posao besplatno?

Kad smo kod braće sa tribine, sjetimo se kako smo prošli kad je jedan takav, i ne tako davno, bio generalni direktor bez da je jednom u životu šutnuo loptu, napravio neki transfer ili bilo šta slično. To može, ali da Senad dovede igrača, to nipošto.

Dakle, ako ćemo stručnjake, komisija košta daleko više od SD.

Uostalom, ako se nećemo ugledati na region, i dovesti sportskog direktora, zašto ne bi šef stručnog štaba ustvario bio manager? Zašto ne bi Zlatan Nalić bio taj koji trenira, ali i pregovara i dovodi igrače, bar on ima znanje, reputaciju i veze?

Ni to ne može?

Aco stručnjak :kafa: , jesi zadovoljan?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 dec 2023, 22:02

simonknows je napisao/la:
07 dec 2023, 22:00
DamirT je napisao/la:
07 dec 2023, 21:48
Sta je bilo sad?
Šta nije, pa ovdje se neko zahebava :rol:
Ne znaš ko je luđi :rol:

Pazi sad, predložili su (zahtijevali), da se osnuje komisija koja bi dovodila igrače, birala trenera, u principu radila sve što radi jedan predsjednik kluba. Zatim se postavlja sljedeće pitanje, a to je, šta će raditi predsjednik kluba, jer ako se malo uđe u tu tematiku, u ogromnoj većini klubova u Bosni i Hercegovini, predsjednici rade taj posao, samo kod nas, u Slobodi, jok. :kafa:

Dobro, predsjednik je šatro lopov, grobar, dušman, hajmo onda dovesti sportskog direktora, nekoga ko je stručan za taj posao? Ne, jok, gdje ćeš to :rol:

Možda je SD skupa zahebancija za nas u ovom trenutku? Možda... A možda, koliko košta jedna komisija, ili su neki Acijevi prijatelji sa tribine radi da obavljaju posao besplatno?

Kad smo kod braće sa tribine, sjetimo se kako smo prošli kad je jedan takav, i ne tako davno, bio generalni direktor bez da je jednom u životu šutnuo loptu, napravio neki transfer ili bilo šta slično. To može, ali da Senad dovede igrača, to nipošto.

Dakle, ako ćemo stručnjake, komisija košta daleko više od SD.

Uostalom, ako se nećemo ugledati na region, i dovesti sportskog direktora, zašto ne bi šef stručnog štaba ustvario bio manager? Zašto ne bi Zlatan Nalić bio taj koji trenira, ali i pregovara i dovodi igrače, bar on ima znanje, reputaciju i veze?

Ni to ne može?

Aco stručnjak :kafa: , jesi zadovoljan?
Vecu glupost u zivotu cuo nisam :rol: :rol: :rol:

Pretpostavljam da bi u toj komisiji sjedili Aci, Buci, Buljoni i ostali :puke: :puke:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 07 dec 2023, 22:03

Grobari kluba.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87, hondas, klasik i 19 gostiju.