Real Madrid je prvi u svojoj grupi u Ligi Prvaka ...Pipita je napisao/la:Real Madrid je prvi u Ligi Prvaka i La Ligi

Ovo je malo pravilnije ..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Real Madrid je prvi u svojoj grupi u Ligi Prvaka ...Pipita je napisao/la:Real Madrid je prvi u Ligi Prvaka i La Ligi
Real Madrid je prvi u Ligi Prvaka i La LigiStole iz Bora je napisao/la:Real Madrid je prvi u svojoj grupi u Ligi Prvaka ...Pipita je napisao/la:Real Madrid je prvi u Ligi Prvaka i La Ligi![]()
Ovo je malo pravilnije ..
svaka vam cast.. ali necete zadugo biti u La Ligi.. meni je drago sto ste prvi u LP jer ima sanse da se susretnemo.. sto bi znacilo prolaz ovih iz ItalijePipita je napisao/la:Real Madrid je prvi u Ligi Prvaka i La Ligidaffy je napisao/la:4,5,6?? koliko cete primiti ??
Ali do nedjelje....daffy je napisao/la:'Real Madrid je prvi u Ligi Prvaka i La Ligi'
ovo?
nope.
prije toga poznati schhmadridista je napisao/la:hala madrid, prekosutra fešta na nou campu, naša naravno
fabio je napisao/la:Ma ljudi Real je kralj fudbala........nismo dzaba kraljevi.......izmislili smo fudbal u Europi,Spaniji..vole nas J.Amerk.afro,Kinezi![]()
NAJJACI SMO NEKA VAM JE MUKA
Tome se uvijek nasmijemCitizen-X je napisao/la:Mi, Vi, Nashi, Njihovi - a prkno u Bosni![]()
Ne kontam vas klinci nikako
sve za tebe ljubavi.. da imas sta citatiTrasimaco je napisao/la:Bice zanimljiva tekma. Puno je zvijezda tu.
A bice i zanmiljivo pratiti kako Pipita sama pise po ovom topicu tokom cijele utakmice.![]()
Kod: Označi sve
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/post/real-salje-igrace-u-nizozemsku/1967753.aspx
eh omere omere mozda 8... da te to ne povezuju s necim u njemackoj...omerbavarac je napisao/la:Pazite da vas ne prcnu,![]()
![]()
![]()
Zahebana je Barca.
Evo moj prijedlog za kladionicu 7+.![]()
![]()
Ne, naprotiv. Povezuje me s necim drugim, ali ti necu reci.Pipita je napisao/la:eh omere omere mozda 8... da te to ne povezuju s necim u njemackoj...omerbavarac je napisao/la:Pazite da vas ne prcnu,![]()
![]()
![]()
Zahebana je Barca.
![]()
omerbavarac je napisao/la:Ne, naprotiv. Povezuje me s necim drugim, ali ti necu reci.Pipita je napisao/la:eh omere omere mozda 8... da te to ne povezuju s necim u njemackoj...omerbavarac je napisao/la:Pazite da vas ne prcnu,![]()
![]()
![]()
Zahebana je Barca.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.