Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kvota
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Kvota » 06 mar 2014, 19:28

Ipak ADIDAS kao sto neki najavise ! Bravo savez bravo legende !

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 06 mar 2014, 19:30

Kvota je napisao/la:Ipak ADIDAS kao sto neki najavise ! Bravo savez bravo legende !
izvor???

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 06 mar 2014, 19:34

amho je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Ipak ADIDAS kao sto neki najavise ! Bravo savez bravo legende !
izvor???
Stranica: Sport.ba Bitno drugaciji

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 19:36

Nezvanocno saznajemo, usmeni dogovor itd..

Sumnjivi su meni ovi nasi ublehasi iz saveza

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 06 mar 2014, 19:40

Mozambik je napisao/la:Nezvanocno saznajemo, usmeni dogovor itd..

Sumnjivi su meni ovi nasi ublehasi iz saveza
Adidas je prije par mjeseci izbacio ovu objavu pa su je iz nekih razloga obrisali ! Vjerovatno zbog jos uvijek vazeceg ugovora sa LEGEA i detalja kojim smo vezani tim ugovorom!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 mar 2014, 20:58

Dovoljno govori cinjenica da su jucer sve reprezentacije odigrale u novim dresovima osim nas koji smo igrali u staroj garnituri. Pitanje je vremena kada ce se objelodaniti novi sponzor.

Samo mi nije jasno zbog cega se ovo sve oduzilo, koji je to legea je*eni faktor da jedan adidas/nike/puma moraju cekati kraj ugovora? :roll:
Znaci, Juventus i Arsenal u sred sezone objavili da prelaze na drugu marku, a mi od ledzee ne mozemo. Pa je*ote pita, sta li je ona konjina potpisala, to sami bog zna. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 mar 2014, 11:02

Koliko jos da cekamo,sta cemo nosit na SP,?????
Necemo valjda Legeu ,jbg...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 07 mar 2014, 11:17

Ko je gledao pregled utakmica na Eurosportu vidio je da je svaka reprezentacija igrala sa loptama sponzora koji im je i na dresovima (Portugal, Francuska, Grčka sa novim NIKE loptama, Njemačka,Španija, itd sa BRAZUKOM, Švicarska sa Puma loptom) ... A S OBZIROM DA MO MI PRIJE NEKOLIKO DANA DOBILI POŠILJKU NOVIH ADIDAS LOPTI, PO MENI TO JE ZNAK DA NAM JE ADIDAS NOVI SPONZOR DRESOVA !

A prije par mjeseci sam pročitao članak koji sugeriše da su igrači čije su reprezentacije pod Adidasm u prednosti na ostale jer će se morati pripremati sa ADIDAS BRAZUCA loptama, s kojima se igra na SP, to meni govori da smo i mi u toj grupi.

http://www.prezentacija(re" onclick="window.open(this.href);return false;).ba/index.php/12-fudbal-nogomet/brazil-2014/2115-foto-zmajevi-od-fifa-e-dobili-brazuca-lopte-sa-natpisom-bosna-i-hercegovina (i nismo mi ovo od FIFE dobili, već od Adidasa, što i ostale repke onda nisu dobile, ako je od FIFE)

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 07 mar 2014, 11:21

Može i Patrick...ali da ga oznoje.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 mar 2014, 11:22

Ma Adidas ćemo nositi na SP-u milion %. :)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 mar 2014, 11:41

deni_m1312 je napisao/la:Ko je gledao pregled utakmica na Eurosportu vidio je da je svaka reprezentacija igrala sa loptama sponzora koji im je i na dresovima (Portugal, Francuska, Grčka sa novim NIKE loptama, Njemačka,Španija, itd sa BRAZUKOM, Švicarska sa Puma loptom) ... A S OBZIROM DA MO MI PRIJE NEKOLIKO DANA DOBILI POŠILJKU NOVIH ADIDAS LOPTI, PO MENI TO JE ZNAK DA NAM JE ADIDAS NOVI SPONZOR DRESOVA !

A prije par mjeseci sam pročitao članak koji sugeriše da su igrači čije su reprezentacije pod Adidasm u prednosti na ostale jer će se morati pripremati sa ADIDAS BRAZUCA loptama, s kojima se igra na SP, to meni govori da smo i mi u toj grupi.

http://www.prezentacija(re" onclick="window.open(this.href);return false;).ba/index.php/12-fudbal-nogomet/brazil-2014/2115-foto-zmajevi-od-fifa-e-dobili-brazuca-lopte-sa-natpisom-bosna-i-hercegovina (i nismo mi ovo od FIFE dobili, već od Adidasa, što i ostale repke onda nisu dobile, ako je od FIFE)
ja mislim da smo kvalifikacije igrali sa različitim loptama. upalo mi je to u oči, ali ne znam sada tačno koja tekma je bila koja lopta.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 07 mar 2014, 11:48

jestamaji je napisao/la:
deni_m1312 je napisao/la:Ko je gledao pregled utakmica na Eurosportu vidio je da je svaka reprezentacija igrala sa loptama sponzora koji im je i na dresovima (Portugal, Francuska, Grčka sa novim NIKE loptama, Njemačka,Španija, itd sa BRAZUKOM, Švicarska sa Puma loptom) ... A S OBZIROM DA MO MI PRIJE NEKOLIKO DANA DOBILI POŠILJKU NOVIH ADIDAS LOPTI, PO MENI TO JE ZNAK DA NAM JE ADIDAS NOVI SPONZOR DRESOVA !

ja mislim da smo kvalifikacije igrali sa različitim loptama. upalo mi je to u oči, ali ne znam sada tačno koja tekma je bila koja lopta.
Lopte u pravilu nemaju veze sa dobavljacem dresova...s obzirom da legea ili ima jako bijedne, ili lopte koje ne ispunjavaju fifa i uefa standard, onda je nas savez koristio ili je kupio nike lopte.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 mar 2014, 11:52

dobile su i ostale repke, samo sto te ostale repke imaju potpisane ugovore s dobavljacem opreme koji ukljucuje i koristenje njihovih lopti na utakmicama koje te repke organizuju... nas ugovor s legeom nas ne obavezuje na koristenje lopti i zato je nasa repka igrala s razlicitim loptama dosad... sad nasa a i druge repke imaju prednost jer mogu koristiti zvanicne lopte i prije takmicenja, dok repke koje imaju zvanicnog dobavljaca lopti to ne mogu...

adidas ce biti vjerovatno dobavljac dresova, ali ovo s loptama nije nikakav pokazatelj za to...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 07 mar 2014, 11:54

Bili su ljudi iz Adidasa u Innsbrucku, pregovarali su. 99,99% cemo njihove dresove nositi. Al vec debelo kasnimo... Kao i sa svim drugim stvarima
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 07 mar 2014, 13:53

szlaja je napisao/la:Bili su ljudi iz Adidasa u Innsbrucku, pregovarali su. 99,99% cemo njihove dresove nositi. Al vec debelo kasnimo... Kao i sa svim drugim stvarima
Imaš li neki izvor ili je ovo opet rekla-kazala?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 07 mar 2014, 13:54

Ako je Adidas kompanija bila u Innsbrucku, imalu su sta i vidjeti. Znaci ostaje Legea! :D :D
G BUSSA BUSS

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 07 mar 2014, 16:05

Hase10 je napisao/la:Ako je Adidas kompanija bila u Innsbrucku, imalu su sta i vidjeti. Znaci ostaje Legea! :D :D
Kako nisu imali sta vidjeti ?
Imali su itekako, 10 milja Bosanaca i Hercegovaca, svaki drugi sa dresom, kapom, salom. Jos kada su skontali da si "domacin" u Austriji, pomnozio je to Svabo i vjerovatno sve dogovorio :mrgreen:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2014, 16:25

Kvota je napisao/la:
amho je napisao/la:
izvor???
Stranica: Sport.ba Bitno drugaciji
Mirza "Yebo te konj" Dautbegovic ima izvore u vodstvu Adidasa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 mar 2014, 16:33

Cartman je napisao/la: Mirza "Yebo te konj" Dautbegovic ima izvore u vodstvu Adidasa.
Mirza Yeo te konj.. :lol: .. Nesto mi je to poznato, jel to iz onog video snimka jednog sto su objavili na ss.ba? :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2014, 16:35

Goalgetter je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Mirza "Yebo te konj" Dautbegovic ima izvore u vodstvu Adidasa.
Mirza Yeo te konj.. :lol: .. Nesto mi je to poznato, jel to iz onog video snimka jednog sto su objavili na ss.ba? :mrgreen:
Jasta je, vrsni novinar, poznat po Svijetu kako je strucan. Trazio ga NY Times, ali kaze nece nigdje.

Show pocinje na 1:30: http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-n ... tom/100958" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 14 gostiju.