Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Ipak ADIDAS kao sto neki najavise ! Bravo savez bravo legende !
izvor???Kvota je napisao/la:Ipak ADIDAS kao sto neki najavise ! Bravo savez bravo legende !
Stranica: Sport.ba Bitno drugacijiamho je napisao/la:izvor???Kvota je napisao/la:Ipak ADIDAS kao sto neki najavise ! Bravo savez bravo legende !
Nezvanocno saznajemo, usmeni dogovor itd..
Sumnjivi su meni ovi nasi ublehasi iz saveza
Adidas je prije par mjeseci izbacio ovu objavu pa su je iz nekih razloga obrisali ! Vjerovatno zbog jos uvijek vazeceg ugovora sa LEGEA i detalja kojim smo vezani tim ugovorom!Mozambik je napisao/la:Nezvanocno saznajemo, usmeni dogovor itd..
Dovoljno govori cinjenica da su jucer sve reprezentacije odigrale u novim dresovima osim nas koji smo igrali u staroj garnituri. Pitanje je vremena kada ce se objelodaniti novi sponzor.
Samo mi nije jasno zbog cega se ovo sve oduzilo, koji je to legea je*eni faktor da jedan adidas/nike/puma moraju cekati kraj ugovora?
Znaci, Juventus i Arsenal u sred sezone objavili da prelaze na drugu marku, a mi od ledzee ne mozemo. Pa je*ote pita, sta li je ona konjina potpisala, to sami bog zna.
Samo mi nije jasno zbog cega se ovo sve oduzilo, koji je to legea je*eni faktor da jedan adidas/nike/puma moraju cekati kraj ugovora?

Znaci, Juventus i Arsenal u sred sezone objavili da prelaze na drugu marku, a mi od ledzee ne mozemo. Pa je*ote pita, sta li je ona konjina potpisala, to sami bog zna.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koliko jos da cekamo,sta cemo nosit na SP,?????
Necemo valjda Legeu ,jbg...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Necemo valjda Legeu ,jbg...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Ko je gledao pregled utakmica na Eurosportu vidio je da je svaka reprezentacija igrala sa loptama sponzora koji im je i na dresovima (Portugal, Francuska, Grčka sa novim NIKE loptama, Njemačka,Španija, itd sa BRAZUKOM, Švicarska sa Puma loptom) ... A S OBZIROM DA MO MI PRIJE NEKOLIKO DANA DOBILI POŠILJKU NOVIH ADIDAS LOPTI, PO MENI TO JE ZNAK DA NAM JE ADIDAS NOVI SPONZOR DRESOVA !
A prije par mjeseci sam pročitao članak koji sugeriše da su igrači čije su reprezentacije pod Adidasm u prednosti na ostale jer će se morati pripremati sa ADIDAS BRAZUCA loptama, s kojima se igra na SP, to meni govori da smo i mi u toj grupi.
http://www.prezentacija(re" onclick="window.open(this.href);return false;).ba/index.php/12-fudbal-nogomet/brazil-2014/2115-foto-zmajevi-od-fifa-e-dobili-brazuca-lopte-sa-natpisom-bosna-i-hercegovina (i nismo mi ovo od FIFE dobili, već od Adidasa, što i ostale repke onda nisu dobile, ako je od FIFE)
A prije par mjeseci sam pročitao članak koji sugeriše da su igrači čije su reprezentacije pod Adidasm u prednosti na ostale jer će se morati pripremati sa ADIDAS BRAZUCA loptama, s kojima se igra na SP, to meni govori da smo i mi u toj grupi.
http://www.prezentacija(re" onclick="window.open(this.href);return false;).ba/index.php/12-fudbal-nogomet/brazil-2014/2115-foto-zmajevi-od-fifa-e-dobili-brazuca-lopte-sa-natpisom-bosna-i-hercegovina (i nismo mi ovo od FIFE dobili, već od Adidasa, što i ostale repke onda nisu dobile, ako je od FIFE)
Može i Patrick...ali da ga oznoje.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma Adidas ćemo nositi na SP-u milion %. 

ja mislim da smo kvalifikacije igrali sa različitim loptama. upalo mi je to u oči, ali ne znam sada tačno koja tekma je bila koja lopta.deni_m1312 je napisao/la:Ko je gledao pregled utakmica na Eurosportu vidio je da je svaka reprezentacija igrala sa loptama sponzora koji im je i na dresovima (Portugal, Francuska, Grčka sa novim NIKE loptama, Njemačka,Španija, itd sa BRAZUKOM, Švicarska sa Puma loptom) ... A S OBZIROM DA MO MI PRIJE NEKOLIKO DANA DOBILI POŠILJKU NOVIH ADIDAS LOPTI, PO MENI TO JE ZNAK DA NAM JE ADIDAS NOVI SPONZOR DRESOVA !
Lopte u pravilu nemaju veze sa dobavljacem dresova...s obzirom da legea ili ima jako bijedne, ili lopte koje ne ispunjavaju fifa i uefa standard, onda je nas savez koristio ili je kupio nike lopte.jestamaji je napisao/la:ja mislim da smo kvalifikacije igrali sa različitim loptama. upalo mi je to u oči, ali ne znam sada tačno koja tekma je bila koja lopta.deni_m1312 je napisao/la:Ko je gledao pregled utakmica na Eurosportu vidio je da je svaka reprezentacija igrala sa loptama sponzora koji im je i na dresovima (Portugal, Francuska, Grčka sa novim NIKE loptama, Njemačka,Španija, itd sa BRAZUKOM, Švicarska sa Puma loptom) ... A S OBZIROM DA MO MI PRIJE NEKOLIKO DANA DOBILI POŠILJKU NOVIH ADIDAS LOPTI, PO MENI TO JE ZNAK DA NAM JE ADIDAS NOVI SPONZOR DRESOVA !
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
dobile su i ostale repke, samo sto te ostale repke imaju potpisane ugovore s dobavljacem opreme koji ukljucuje i koristenje njihovih lopti na utakmicama koje te repke organizuju... nas ugovor s legeom nas ne obavezuje na koristenje lopti i zato je nasa repka igrala s razlicitim loptama dosad... sad nasa a i druge repke imaju prednost jer mogu koristiti zvanicne lopte i prije takmicenja, dok repke koje imaju zvanicnog dobavljaca lopti to ne mogu...deni_m1312 je napisao/la:Ko je gledao pregled utakmica na Eurosportu vidio je da je svaka reprezentacija igrala sa loptama sponzora koji im je i na dresovima (Portugal, Francuska, Grčka sa novim NIKE loptama, Njemačka,Španija, itd sa BRAZUKOM, Švicarska sa Puma loptom) ... A S OBZIROM DA MO MI PRIJE NEKOLIKO DANA DOBILI POŠILJKU NOVIH ADIDAS LOPTI, PO MENI TO JE ZNAK DA NAM JE ADIDAS NOVI SPONZOR DRESOVA !
adidas ce biti vjerovatno dobavljac dresova, ali ovo s loptama nije nikakav pokazatelj za to...
Bili su ljudi iz Adidasa u Innsbrucku, pregovarali su. 99,99% cemo njihove dresove nositi. Al vec debelo kasnimo... Kao i sa svim drugim stvarima
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Imaš li neki izvor ili je ovo opet rekla-kazala?szlaja je napisao/la:Bili su ljudi iz Adidasa u Innsbrucku, pregovarali su. 99,99% cemo njihove dresove nositi. Al vec debelo kasnimo... Kao i sa svim drugim stvarima
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ako je Adidas kompanija bila u Innsbrucku, imalu su sta i vidjeti. Znaci ostaje Legea!

G BUSSA BUSS
Kako nisu imali sta vidjeti ?Hase10 je napisao/la:Ako je Adidas kompanija bila u Innsbrucku, imalu su sta i vidjeti. Znaci ostaje Legea!![]()
Imali su itekako, 10 milja Bosanaca i Hercegovaca, svaki drugi sa dresom, kapom, salom. Jos kada su skontali da si "domacin" u Austriji, pomnozio je to Svabo i vjerovatno sve dogovorio

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Mirza "Yebo te konj" Dautbegovic ima izvore u vodstvu Adidasa.Kvota je napisao/la:Stranica: Sport.ba Bitno drugacijiamho je napisao/la:izvor???Kvota je napisao/la:Ipak ADIDAS kao sto neki najavise ! Bravo savez bravo legende !
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Mirza Yeo te konj..Cartman je napisao/la: Mirza "Yebo te konj" Dautbegovic ima izvore u vodstvu Adidasa.

Jasta je, vrsni novinar, poznat po Svijetu kako je strucan. Trazio ga NY Times, ali kaze nece nigdje.Goalgetter je napisao/la:Mirza Yeo te konj..Cartman je napisao/la: Mirza "Yebo te konj" Dautbegovic ima izvore u vodstvu Adidasa... Nesto mi je to poznato, jel to iz onog video snimka jednog sto su objavili na ss.ba?
Show pocinje na 1:30: http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-n ... tom/100958" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 14 gostiju.