NBA Opening night double-header na

01:00 Miami – Chicago
03:30 LA Lakers – LA Clippers
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
miki_92 je napisao/la:![]()
moram i ja na kolokvij u 8 ujutru ali mislim da cu ga preskociti i nadati se da ce biti popravnifilip13 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:![]()
možda bi i gledao da ne moram na posao
Po tome što je Indiana odigrala fenomenalan playoff , a Rose nije igrao cijelu sezonu , kako ce sve to skupa izgledati treba tek da se vidiNeutral je napisao/la:Poštujem naravno svačije postove ali po čemu Indiana ispred Bulls-a????????????????????????
Trebalo bi da je tako. Ako je tekma u 7 po njihovom, onda je u 12 po nasem. Prije pomjeranja sata je bilo kod njih 7, a kod nas 1.BIHfan je napisao/la:Jel utakmice sutra ranije pocinju radi pomjeranja sata?
tekma je u 7 sati, 2 po Bosanskom, ako vam se sat vratio onda vam je tekma u 1.adriano_leite je napisao/la: Trebalo bi da je tako. Ako je tekma u 7 po njihovom, onda je u 12 po nasem. Prije pomjeranja sata je bilo kod njih 7, a kod nas 1.
LenBias je napisao/la:denver i finale zapada
Evo primjer NHL utakmice. Minnesota-Blackhawks 8:00 PM ET po njihovom, a na firstrow stranici kaze da je u 1 po nasem, sto automatski znaci: tekma u 7:00 pm po njihovom = ponoc po nasem.alemsa je napisao/la:tekma je u 7 sati, 2 po Bosanskom, ako vam se sat vratio onda vam je tekma u 1.adriano_leite je napisao/la: Trebalo bi da je tako. Ako je tekma u 7 po njihovom, onda je u 12 po nasem. Prije pomjeranja sata je bilo kod njih 7, a kod nas 1.
LenBias je napisao/la:denver i finale zapada
pa ja, ET je 6 sati razlike od Bosne ako vam se sat vratio onda je 5 sati razlike, tekma je u 8 et sto znaci da je u 1 po vasem.adriano_leite je napisao/la: Evo primjer NHL utakmice. Minnesota-Blackhawks 8:00 PM ET po njihovom, a na firstrow stranici kaze da je u 1 po nasem, sto automatski znaci: tekma u 7:00 pm po njihovom = ponoc po nasem.
Pa to sam i rekao, a ti kazes da je u 2 ako je u 7 kod njihalemsa je napisao/la:pa ja, ET je 6 sati razlike od Bosne ako vam se sat vratio onda je 5 sati razlike, tekma je u 8 et sto znaci da je u 1 po vasem.adriano_leite je napisao/la: Evo primjer NHL utakmice. Minnesota-Blackhawks 8:00 PM ET po njihovom, a na firstrow stranici kaze da je u 1 po nasem, sto automatski znaci: tekma u 7:00 pm po njihovom = ponoc po nasem.
Sorry, kod mene je u 7, sto je 2 po Bosanskom, sat vam se vratio 1.adriano_leite je napisao/la: Pa to sam i rekao, a ti kazes da je u 2 ako je u 7 kod njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.