Ja trenutno gledam Srbija Latvija (58-53 i jos jedna cetvrtina ostala). I Latvijci su im poceli pogadjati trojke samo tako. Cak im pridju na poen dva pa Srbi se malo odljepe i sve tako...barbarez je napisao/la:Gledam ovu latviju u ostalim tekmama,**** majku oni samo nama pogadjsli one trice ko ludi.
Mi sutra da odigramo jaku odbranu ko srbi protiv litve mogli bi iznenadit.
Samo me strah da onaj kleiza ne proradi samo protiv nas
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Hehe, moguci rasplet, i to izgledan..Kuko je napisao/la:Pobjeda Srbije i Litvanije veceras, pobjeda sutra Makedonije 10 ili vise, nas poraz, pobjeda Crne Gore nad Srbijom. Tabela:
Litvanija 4-1; Srbija 3-2; BiH 2-3; Latvija 2-3; Makedonija 2-3; Crna Gora 2-3
Najbitnije je da Makedonija dobije 10 ili vise, a ako dobije, Srbija da bi prenijela 4 boda MORA IZGUBITI od Crne Gore.U slucaju pobjede prenijeli bi samo 2.
-
- Kontakt:
Samo postoji tu i jedna varijanta veoma moguća da i pobjedimo sutra i ispadnemo.Ako Latvija sad izgubi ,a Litva dobije večeras.Sutra ako Latvija dobije makedonce mi moramo dobiti 5 razlike... 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
10slobodnjak je napisao/la:Samo postoji tu i jedna varijanta veoma moguća da i pobjedimo sutra i ispadnemo.Ako Latvija sad izgubi ,a Litva dobije večeras.Sutra ako Latvija dobije makedonce mi moramo dobiti 5 razlike...
- crvenocrni
- Kontakt:
Ili recimo i ova opcija, Latvija dobije Srbiju sad sto i nije nemoguce kako vidim...slobodnjak je napisao/la:Samo postoji tu i jedna varijanta veoma moguća da i pobjedimo sutra i ispadnemo.Ako Latvija sad izgubi ,a Litva dobije večeras.Sutra ako Latvija dobije makedonce mi moramo dobiti 5 razlike...
Edit: izgleda da ce ipak Srbija dobit nekako...
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 08 sep 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Jedino pozitivno je to što Makedonija i Latvija igraju prije nas , pa ćemo prije početka znati šta nam je potrebno
ZELJEZNICAR 1921!
Najbolji sportski novinar na Balkanurob do bagro je napisao/la:![]()
![]()
- DukeOfWellington
- Kontakt:
A ni ovaj Avdić nije loš.Durden je napisao/la:Najbolji sportski novinar na Balkanurob do bagro je napisao/la:![]()
![]()
-
- Kontakt:
U pravu si...DukeOfWellington je napisao/la:10slobodnjak je napisao/la:Samo postoji tu i jedna varijanta veoma moguća da i pobjedimo sutra i ispadnemo.Ako Latvija sad izgubi ,a Litva dobije večeras.Sutra ako Latvija dobije makedonce mi moramo dobiti 5 razlike...

[youtube][/youtube]
KRALJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Koji je Avdic od ove dvojice?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovaj što lošije pleše.Otelo je napisao/la:Koji je Avdic od ove dvojice?
Znaci ovaj desniDukeOfWellington je napisao/la:Ovaj što lošije pleše.Otelo je napisao/la:Koji je Avdic od ove dvojice?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo sam dio utakmice gledao.. svaka cast Mirzi za danasnju tekmu, danas je odigrao onako kako treba igrati igrac njegovog kalibra. Svaka cast i ostalima, sjajna borba i mas bosanski inat su pobijedili. Rekao sam prije par dana da vjerujem da mozemo uzeti ove dvije tekme, api bojim se da ce nas poraz protiv latvije kostati drugog kruga
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
DukeOfWellington je napisao/la:Ovaj što lošije pleše.Otelo je napisao/la:Koji je Avdic od ove dvojice?

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa zar nisi prepozn'o ovog plesača Kemu AhmetovićaOtelo je napisao/la: Znaci ovaj desni

Nisam upoznat sa izgledom komentatoraDukeOfWellington je napisao/la:Pa zar nisi prepozn'o ovog plesača Kemu AhmetovićaOtelo je napisao/la: Znaci ovaj desni

- Kobe Bryant
- Kontakt:
cuje se neka zena :Sheyi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mirza: ..."bojim se da te nista nisam ptao"....

Avdic: ... "BUHAHAHAHAHAHAHAHA"..... (nek sad nesretnica smeta)

Zar nam sutra ne igra i poraz ? Ako makedonija uzme latviju ? :/
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, armin, Bing [Bot], bordobijeli, DjaniTarik, Drum, JHam, juka55, MElloo, VensanKasel i 61 gost.