Zvjezdan Misimović

mrjasmin
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la mrjasmin » 20 nov 2010, 01:25

Ted Mosby je napisao/la:Nek dođe, vidio bi da ne bi igro za Dinamo, on je prespor
Ma ja. Da valja nebi bio rekorder po broju asistencija u BL... Pojma ti nemas. Ili bolje receno ti imas pojma ali si previse ljubomoran jer se zove Zvjezdan a ne "Hrvoje".

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 nov 2010, 01:37

Miske vise ne moze ni u Bochumu igrati....fakat je ofalio samo tako ;)
Ja bi volio da moze,ali :roll:
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2010, 01:41

Esii TM87 je napisao/la:Miske vise ne moze ni u Bochumu igrati....fakat je ofalio samo tako ;)
Ma da kao sto su i Dzeku poceli zaebavati nakon par tekmi sto nije dao gol.
Pa nakon svakog gola opet svrsavanje pocne.
ili Vedu koji ce imam suhu vec sutra zabiti,opet stara prica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 nov 2010, 01:47

Esii TM87 je napisao/la:Miske vise ne moze ni u Bochumu igrati....fakat je ofalio samo tako ;)
Iako sam bio pobornik teorije da je, ne rijesi li podhitno pitanje kluba gdje ce igrati, Misimoviceva reprezentativna karijera pod upitnikom, ova utakmica me malo razuvjerili. Izgleda da jos moze, kada hoce, a hoce kada mu treba kao u ovoj situaciji. Ipak reci da nije za Bochuma tj. druge lige je "malo" previse.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 nov 2010, 01:48

Poredjenje ti je maci kasalj ;)
Od takmice u Portugalu nadji mi jednu,koju je Miske odigrao na visokom nivou :?:
Protiv Slovacke mu bila najbolja,bas se potrudio...digo je formu,uspio je biti najlosiji na terenu...
Svaka mu je losija i losija...tacnije pada mu forma konstantno..
Dzeko od baraza zabio desetine golova,tako da :?
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2010, 01:55

Poredzenje macji kasalj.
Dzeko cjelo vrijeme igra na svojoj poziciji a Misimovica jos malo pa ce staviti na lijevog beka.
Ofalio jeste ali ne kako vi neki dusebriznici hocete da navedete.
Bilo je tu mnogo nekih drugih stvari osim samog fudbala.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 nov 2010, 02:05

Necu da ulazim u to sta je bilo,i ko je diro.
Ali ocito da nije onaj stari i nece vise nikad biti,bar po igrama koje pokazuje.
Volio bi da me uvjeri u suprotno,mada tesko.
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2010, 02:11

Ako ce odigrati makar jedno poluvrijeme onako kao protiv Slovaka svaki put,sasvim udovoljan.
Logicki da je forma nemoze uvijek biti ista,ali ovo sto mu se dogadja i nije bas zasluzio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 nov 2010, 02:17

Ne kazem da je zasluzio,ali sve sto se dogadja,dogadja se s nekim razlogom.
Da se razumijemo uvjek sam ga gotivio,ali ja nisam zadovoljan kako je odigrao protiv Slovacke, za razliku od tebe.
Pjanic i Medonja dominiraju... :mrgreen:
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2010, 02:27

Esii TM87 je napisao/la:Ne kazem da je zasluzio,ali sve sto se dogadja,dogadja se s nekim razlogom.
Da se razumijemo uvjek sam ga gotivio,ali ja nisam zadovoljan kako je odigrao protiv Slovacke, za razliku od tebe.
Pjanic i Medonja dominiraju... :mrgreen:
Ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan.Kad pogledas na okolnosti.
Ono sto mi je najvise leglo,kud ikamo vise zalaganja i trsenja u igri.
Ono sto mu je falilo,to bi pravi treneri trebali da poprave a ne ovi klocevi koji su im dolazili na klupu u klubovima.A selektor ima sasvim malo vremena da bi to ikako popravio..
Uostalom i Pjanic je ofalio u lyonu koliko hoces,pitas li se zasto.Tu bas odavno ne dominira.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 nov 2010, 02:35

To za trenere.Pa trenirali su i Dzeku isto kao i Misketa,pa ovaj postade najbolji strijelac....znaci nije do trenera,mozda malo.
Jbg ti zadovoljan kad se zalaze? Meni je upravo to problem,osjeti se pomak...poceo se zalagati,trcati :? pa zasto dolazi,da baci koju suplju ili...
Pjanic od zadnje 4 tekme u repci,3 izdominirao 8-) dok u Lyonu dobija priliku na infuziju.
Unisti ga Puel :twisted:
1921-2011

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 20 nov 2010, 02:39

Esii TM87 je napisao/la:To za trenere.Pa trenirali su i Dzeku isto kao i Misketa,pa ovaj postade najbolji strijelac....znaci nije do trenera,mozda malo.
Jbg ti zadovoljan kad se zalaze? Meni je upravo to problem,osjeti se pomak...poceo se zalagati,trcati :? pa zasto dolazi,da baci koju suplju ili...
Pjanic od zadnje 4 tekme u repci,3 izdominirao 8-) dok u Lyonu dobija priliku na infuziju.
Kazes Dzeko zabio 10 golova od baraza, Pjanic tri golova u zadnji cetiri utakmica.

Ti si fudbalski ne strucnjak. Nije sve u golovima...

Ali eto valjda je tako najlakse upamtiti...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 nov 2010, 02:41

Elmar je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:To za trenere.Pa trenirali su i Dzeku isto kao i Misketa,pa ovaj postade najbolji strijelac....znaci nije do trenera,mozda malo.
Kazes Dzeko zabio 10 golova od baraza, Pjanic tri golova u zadnji cetiri utakmica.

Ti si fudbalski ne strucnjak. Nije sve u golovima...

Ali eto valjda je tako najlakse upamtiti...
Strucnjak sta si ti htio reci...pojasni malo :?:
1921-2011

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2010, 10:32

Ne mislim da je Miske opao kako to neki predstavljaju.Evo odigrao je kao i ostatak ekipe veoma dobro protiv jedne jake ekipe kao sto je Slovacka. Izgleda da im je Pape uspio da ih ubjedi kako defenziva vec pocinje naprijed kod Dzeke. Miske, Pjanic etc. su se stalno vracali nazad i napadali, unistavali Slovacku igru, vrsili presing, tako da su nasi defenzivci mogli da im pokupe lopte. Uostalom je Miske jedan gol pripremio i mnogo dobrih lopti podjelio, tu i tamo je provozao Slovake. Zadnju utakmicu u Bundesligi je odigrao protiv Bayerna, Miske ulazi i odmah asistencija. Onda je jos pobacao defenzivu Bayerna sa nekoliko driblinga. Sam Schweinsteiger,koji je iz iste fudbalske skole kao Miske, je poslije utakmice rekao, da mu je bilo jasno kako ce biti utakmica teza cim je Misimovic usao u igru.

Miske se mora upotrijebiti tacno, dakle nije on ljevo krilo ili nesto. Covjek je jedna vrsta centrale, mozak, u pravoj situaciji, pri napadu mu se posalje lopta, a on ce od nje da napravi nesto ubitacno. O njegovom kvalitetu mnogi, kazem mnogi, mogu samo da sanjaju, pa i jedan Diego. A ove sale okolo Dinama i Misketa ne treba uzimati za ozbiljno ili se ljutiti, jer su to samo ocigledne sale i malo bockanja. Najbolji asistent Bundeslige, uskoro 3. lige svjeta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 20 nov 2010, 10:49

Principatus je napisao/la:Ne mislim da je Miske opao kako to neki predstavljaju.Evo odigrao je kao i ostatak ekipe veoma dobro protiv jedne jake ekipe kao sto je Slovacka. Izgleda da im je Pape uspio da ih ubjedi kako defenziva vec pocinje naprijed kod Dzeke. Miske, Pjanic etc. su se stalno vracali nazad i napadali, unistavali Slovacku igru, vrsili presing, tako da su nasi defenzivci mogli da im pokupe lopte. Uostalom je Miske jedan gol pripremio i mnogo dobrih lopti podjelio, tu i tamo je provozao Slovake. Zadnju utakmicu u Bundesligi je odigrao protiv Bayerna, Miske ulazi i odmah asistencija. Onda je jos pobacao defenzivu Bayerna sa nekoliko driblinga. Sam Schweinsteiger,koji je iz iste fudbalske skole kao Miske, je poslije utakmice rekao, da mu je bilo jasno kako ce biti utakmica teza cim je Misimovic usao u igru.

Miske se mora upotrijebiti tacno, dakle nije on ljevo krilo ili nesto. Covjek je jedna vrsta centrale, mozak, u pravoj situaciji, pri napadu mu se posalje lopta, a on ce od nje da napravi nesto ubitacno. O njegovom kvalitetu mnogi, kazem mnogi, mogu samo da sanjaju, pa i jedan Diego. A ove sale okolo Dinama i Misketa ne treba uzimati za ozbiljno ili se ljutiti, jer su to samo ocigledne sale i malo bockanja. Najbolji asistent Bundeslige, uskoro 3. lige svjeta.
POTPIS !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2010, 18:15

Miske je danas napustio Tursku. Uzeo je dva dana slobodno.
Pitanje je naravno zasto, da posjeti svoju familiju, da oslobodi glavu, ili da poprica sa nekim?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 nov 2010, 18:26

Principatus je napisao/la:Miske je danas napustio Tursku. Uzeo je dva dana slobodno.
Pitanje je naravno zasto, da posjeti svoju familiju, da oslobodi glavu, ili da poprica sa nekim?
mislim da će uraditi sve 3 stvari a to mu je i najpametnije, mislim da će on sa Haghi-em izvući deblji kraj ali bolje je i za njega da se skloni od tog pritiska i da se vrati nazad u BL ako ne bude interesa iz drugih liga.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 21 nov 2010, 23:35

Na vjestima su javili da je zvanicno napustio Galatu zbog neizmirenih dugova Galate prema Vukovima. Kome je sad vjerovati :?:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 nov 2010, 23:38

-Ako je to istina onda odlicna vijest....

I onako je tamo bio bez motiva....

Neka se vrati u Njemacku bilo gdje Werder ...Schalke....Stuttgart nije bitno jer gdje god dodje bit ce bolji nego u Galaty
-RIVALDO-

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 23 nov 2010, 16:42

Nema sanse da se Miske izvuce i vrati u ekipu ako ga je Hagi "uzeo na zub". Hagi je podpisao ugovor s njima kroz koji osim plate trebaju da mu odplate 6 miliona Eura koje mu Galata duguje jos iz perioda kad je igrao za njih. Obzirom na situaciju (Hagi-ev ugovor - dug prema Vukovima - Misketova relativno losa adaptacija i igra) kola ce se slomiti preko Misketovih ledja. Uprava Galate ce podrzat Hagi-a. Najbolja opcija je sporazumni raskid i nazad Bundes Liga. Ima najmanje 5-6 klubova koji su u frci i koji ce ga jedva docekat na zimu. Licno ja bih najvise volio da se vrati kod "tate" Magata. Miske je prirodno "lijen" a Magat zna s takvima. Dobitna kombinacija za obojicu a i za reprezentaciju - za par mjeseci dobijemo "starog" Misketa koji se vraca po loptu, uklizava, oduzima loptu, vuce naprijed, a onda zna se ili go ili asistencija... kad se sam sjetim.

I jos nesto :D ovaj Misketov menadzer mi je pravo sumnjiv. Sve mi mirise na onu " burazera je munto' Shefket Ramadani" :D Moj Miske s kim ti poslujes :D :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.