Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Tihi
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Tihi » 30 dec 2009, 18:51

e jel ko cuo onaj remix od Mostar Sevdah Re; u hause verziji ili nesto tako!? Ako ima gdje za downl ili na youtbe-u nek postavi link.. Hvala!!! I sretna Nova!!!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 dec 2009, 18:53

Tihi je napisao/la:e jel ko cuo onaj remix od Mostar Sevdah Re; u hause verziji ili nesto tako!? Ako ima gdje za downl ili na youtbe-u nek postavi link.. Hvala!!! I sretna Nova!!!
[youtube][/youtube] jeli to
A C A B !

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 30 dec 2009, 18:57

Emir_ZENICA je napisao/la:
Tihi je napisao/la:e jel ko cuo onaj remix od Mostar Sevdah Re; u hause verziji ili nesto tako!? Ako ima gdje za downl ili na youtbe-u nek postavi link.. Hvala!!! I sretna Nova!!!
[youtube][/youtube] jeli to
E to je to!!! Fkt dobra stvar! Trazim je vec dugo al nemog da skontam ko je Dj i kako se zove stvar.. Hvala za trud :)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 dec 2009, 19:11

Svim forumašima i neforumašima želim sretnu i uspješnu Novu 2010. Sreća, zdravlje, pare, ljubav i životni užitci nek vas prate tijekom čitave godine :) Vidimo se nagodinu :D

I jos želim poželit Bosni i Hercegovini da sljedeća, 2010.godina, bude godina početka boljega i sretnijeg života sviju ljudi koji žive u njoj. Neka 2010.g. bude rađanje, nove, drukčije, modernije, obrazovanije, tolerantnije Bosne, i Hercegovine također, da se probudi iz letargije i magle koja je obavija vec 18 godina. Ma, samo naj naj naj :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 dec 2009, 19:25

Tihi je napisao/la: E to je to!!! Fkt dobra stvar! Trazim je vec dugo al nemog da skontam ko je Dj i kako se zove stvar.. Hvala za trud :)
Neznam ni ja koji je DJ :D ...ali je dobra stvar ...Sta god zatreba tu sam ;)
A C A B !

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 30 dec 2009, 19:36

Emir_ZENICA je napisao/la:
Tihi je napisao/la: E to je to!!! Fkt dobra stvar! Trazim je vec dugo al nemog da skontam ko je Dj i kako se zove stvar.. Hvala za trud :)
Neznam ni ja koji je DJ :D ...ali je dobra stvar ...Sta god zatreba tu sam ;)
[youtube][/youtube]
Nasao!!! Poslusaj i ostale stvari lik je pravo dobar. Pogotovo mi se svidja stvar "SABAH"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 dec 2009, 21:52

slika
Ljudi jos jednom vam sretna nova godina.Napijte se sto vise, popijte sto vise(naravno ko pije) 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 dec 2009, 22:07

joj gledam sad lud zbunjen normalan. onu epizodu sa mjesecima:

januar-kokuznjak
februar-manjak
mart-zumanjak
april-zelenik
maj-broznik
juni-zerava
juli-zegava
august-zvizdanj
septembar-zrvanj
oktobar-cener
novembar-smrzanj
decembar-ledarnik

a jesam se slatko nasmijo :lol: :lol:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 30 dec 2009, 22:34

Sretna Nova ;D

Ljudi sutra navjerovatnije necu biti tu.. Ne vjerujem da ce iko'.. :D heh..
Pa ovom prilikom zelim da vam svima cestitam Novu godinu i da je je provedete sto bolje.. Jer znate kako kazu:"Kako ti prodje novogodisnja noc- takva ce ti biti cijela godina" :D ;)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 dec 2009, 12:49

A jbt led,sta je ovo 31 decembar a kafa se pije na balkonu :mrgreen: kakvo vrijeme da ne povjerujes
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 31 dec 2009, 12:57

Ko bi reko' naslo se vremena da se udje na forum.. :D
Ljudi kako proticu pripreme?

Vrijeme je uzasno.. u nas u Mostaru sve ko' nesto oblacno.. i malo hladno..
ni vamo ni tamo.. samo da ne padne kisa veceras :lol:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 dec 2009, 13:00

Kod nas u Ze ne mozes ni rec kakvo je vrijeme, i kisovito i suncano i promjenjivo, ma ruzno vrijeme totalno.Jedva cekam veceras...vec sam malo pod dejstvom alkohola :lol: :lol:

SMRT FASIZMU!!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 dec 2009, 13:08

rob do bagro je napisao/la:Kod nas u Ze ne mozes ni rec kakvo je vrijeme, i kisovito i suncano i promjenjivo, ma ruzno vrijeme totalno.Jedva cekam veceras...vec sam malo pod dejstvom alkohola :lol: :lol:
znas kako Ismet Horo kaze: "roden sam u zemlji na brdovitom Balkanu gdje se cetri godisnja doba promijene u jednom danu" :D

evo u zagrebu, ujutro sunc piči sve u 16..a evo, nema ni 5minuta, pada led i kisa i puse u pljacku materinu...samo sto sjekire ne pocnu padat...sad ocekujem snijeg :D
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 31 dec 2009, 13:12, ukupno mijenjano 2 puta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 dec 2009, 13:10

dubrava je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Kod nas u Ze ne mozes ni rec kakvo je vrijeme, i kisovito i suncano i promjenjivo, ma ruzno vrijeme totalno.Jedva cekam veceras...vec sam malo pod dejstvom alkohola :lol: :lol:
znas kako Imset Horo kaze: "roden sam u zemlji na brdovitom Balkanu gdje se cetri godisnja doba promijene u jednom danu" :D

evo u zagrebu, ujutro sunc piči sve u 16..a svo, nema ni 5minuta, pada ledi kisa i puse u pljacku materinu...samo sto sjekire ne pocnu padat...sad ocekujem snijeg :D
Imset :lol:
Ismet bola ispravi to brze :mrgreen:
Ko tebe je haman propast...kijamet s esprema ha dubrava moj.Nemoj da izlazis napolju, gledaj tv, uzivaj i prespavaj novu godinu :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 dec 2009, 13:15

:lol: :lol: :D evo buraz, ispravio sam...rodila me mater u brzini pa i ja nekko sve u brzini napisa :D

ma bas nesto mislio otici na trg veceras, al kad gledam kakvo je vrijeme, dobro si me savjetovao..imam klope u frizideru, malo nekog picenca, pogledat film koji i to je to :)
a kud ces ti? os u carsiju? ja bi sad s tobom se negdje zapio :D
p.s. jucer pricao s Lejlom na msnu, pohvalila te, ja mislio da ona spominje nekog velikana :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 dec 2009, 13:19

dubrava je napisao/la::lol: :lol: :D evo buraz, ispravio sam...rodila me mater u brzini pa i ja nekko sve u brzini napisa :D

ma bas nesto mislio otici na trg veceras, al kad gledam kakvo je vrijeme, dobro si me savjetovao..imam klope u frizideru, malo nekog picenca, pogledat film koji i to je to :)
p.s. jucer pricao s Lejlom na msnu, pohvalila te, ja mislio da ona spominje nekog velikana :D
Ma kakva carsija, ide nas jedno 20-ak na Vlasic ovaj jedan ima vikendicu, pa ce biti svega...mozda i djidjimidjija :lol: :lol:
Sad da si u Ze ja bi i ti pili sve do zore ;)
Ja ne znam kako cu ostat ziv u ova 3 dana.Veceras nova, sutra petak,pa subota...auu bice svega

SMRT FASIZMU!!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 31 dec 2009, 13:20

da iskoristim ovo malo vremena da vam cestitam novu godinu jer me nece bti tonight
i znaci
sretna vam nova 2010 i da vam bude bolja od ove sto odlazi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 dec 2009, 13:23

rob do bagro je napisao/la:
dubrava je napisao/la::lol: :lol: :D evo buraz, ispravio sam...rodila me mater u brzini pa i ja nekko sve u brzini napisa :D

Ma kakva carsija, ide nas jedno 20-ak na Vlasic ovaj jedan ima vikendicu, pa ce biti svega...mozda i djidjimidjija :lol: :lol:
Sad da si u Ze ja bi i ti pili sve do zore ;)
Ja ne znam kako cu ostat ziv u ova 3 dana.Veceras nova, sutra petak,pa subota...auu bice svega
djidjimidjija hahahahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :D :D :D
eh, i ja bi volio da sam sad u Ze..eh..al, ima vremena, polako, kad nesto zaradim i ustedim, vraca se dubrava dole ;)
ajde jarane, uzivaj mi, dobro se provedi i sve najbolje ti zelim od srca :)
Veliki pozravvvvv

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 dec 2009, 13:24

Zivio ti meni brate...Sretna ti Nova 2010 godina tebi i tvojima i budi mi pozdavljen :P
Nemoj da se napijes :mrgreen: ;)

SMRT FASIZMU!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 31 dec 2009, 13:56

ŽELIM SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2010 GODINU SVIM FORUMAŠIMA :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, bavariapivo, kraljttbvb i 8 gostiju.