Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
e jel ko cuo onaj remix od Mostar Sevdah Re; u hause verziji ili nesto tako!? Ako ima gdje za downl ili na youtbe-u nek postavi link.. Hvala!!! I sretna Nova!!!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
[youtube][/youtube] jeli toTihi je napisao/la:e jel ko cuo onaj remix od Mostar Sevdah Re; u hause verziji ili nesto tako!? Ako ima gdje za downl ili na youtbe-u nek postavi link.. Hvala!!! I sretna Nova!!!
A C A B !
E to je to!!! Fkt dobra stvar! Trazim je vec dugo al nemog da skontam ko je Dj i kako se zove stvar.. Hvala za trudEmir_ZENICA je napisao/la:[youtube][/youtube] jeli toTihi je napisao/la:e jel ko cuo onaj remix od Mostar Sevdah Re; u hause verziji ili nesto tako!? Ako ima gdje za downl ili na youtbe-u nek postavi link.. Hvala!!! I sretna Nova!!!
Svim forumašima i neforumašima želim sretnu i uspješnu Novu 2010. Sreća, zdravlje, pare, ljubav i životni užitci nek vas prate tijekom čitave godine
Vidimo se nagodinu
I jos želim poželit Bosni i Hercegovini da sljedeća, 2010.godina, bude godina početka boljega i sretnijeg života sviju ljudi koji žive u njoj. Neka 2010.g. bude rađanje, nove, drukčije, modernije, obrazovanije, tolerantnije Bosne, i Hercegovine također, da se probudi iz letargije i magle koja je obavija vec 18 godina. Ma, samo naj naj naj
I jos želim poželit Bosni i Hercegovini da sljedeća, 2010.godina, bude godina početka boljega i sretnijeg života sviju ljudi koji žive u njoj. Neka 2010.g. bude rađanje, nove, drukčije, modernije, obrazovanije, tolerantnije Bosne, i Hercegovine također, da se probudi iz letargije i magle koja je obavija vec 18 godina. Ma, samo naj naj naj
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Neznam ni ja koji je DJTihi je napisao/la: E to je to!!! Fkt dobra stvar! Trazim je vec dugo al nemog da skontam ko je Dj i kako se zove stvar.. Hvala za trud
A C A B !
[youtube][/youtube]Emir_ZENICA je napisao/la:Neznam ni ja koji je DJTihi je napisao/la: E to je to!!! Fkt dobra stvar! Trazim je vec dugo al nemog da skontam ko je Dj i kako se zove stvar.. Hvala za trud...ali je dobra stvar ...Sta god zatreba tu sam
Nasao!!! Poslusaj i ostale stvari lik je pravo dobar. Pogotovo mi se svidja stvar "SABAH"
- rob do bagro
- Kontakt:

Ljudi jos jednom vam sretna nova godina.Napijte se sto vise, popijte sto vise(naravno ko pije)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
joj gledam sad lud zbunjen normalan. onu epizodu sa mjesecima:
januar-kokuznjak
februar-manjak
mart-zumanjak
april-zelenik
maj-broznik
juni-zerava
juli-zegava
august-zvizdanj
septembar-zrvanj
oktobar-cener
novembar-smrzanj
decembar-ledarnik
a jesam se slatko nasmijo

januar-kokuznjak
februar-manjak
mart-zumanjak
april-zelenik
maj-broznik
juni-zerava
juli-zegava
august-zvizdanj
septembar-zrvanj
oktobar-cener
novembar-smrzanj
decembar-ledarnik
a jesam se slatko nasmijo
Sretna Nova ;D
Ljudi sutra navjerovatnije necu biti tu.. Ne vjerujem da ce iko'..
heh..
Pa ovom prilikom zelim da vam svima cestitam Novu godinu i da je je provedete sto bolje.. Jer znate kako kazu:"Kako ti prodje novogodisnja noc- takva ce ti biti cijela godina"

Ljudi sutra navjerovatnije necu biti tu.. Ne vjerujem da ce iko'..
Pa ovom prilikom zelim da vam svima cestitam Novu godinu i da je je provedete sto bolje.. Jer znate kako kazu:"Kako ti prodje novogodisnja noc- takva ce ti biti cijela godina"
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
A jbt led,sta je ovo 31 decembar a kafa se pije na balkonu
kakvo vrijeme da ne povjerujes
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko bi reko' naslo se vremena da se udje na forum..
Ljudi kako proticu pripreme?
Vrijeme je uzasno.. u nas u Mostaru sve ko' nesto oblacno.. i malo hladno..
ni vamo ni tamo.. samo da ne padne kisa veceras
Ljudi kako proticu pripreme?
Vrijeme je uzasno.. u nas u Mostaru sve ko' nesto oblacno.. i malo hladno..
ni vamo ni tamo.. samo da ne padne kisa veceras
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
Kod nas u Ze ne mozes ni rec kakvo je vrijeme, i kisovito i suncano i promjenjivo, ma ruzno vrijeme totalno.Jedva cekam veceras...vec sam malo pod dejstvom alkohola

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
znas kako Ismet Horo kaze: "roden sam u zemlji na brdovitom Balkanu gdje se cetri godisnja doba promijene u jednom danu"rob do bagro je napisao/la:Kod nas u Ze ne mozes ni rec kakvo je vrijeme, i kisovito i suncano i promjenjivo, ma ruzno vrijeme totalno.Jedva cekam veceras...vec sam malo pod dejstvom alkohola![]()
evo u zagrebu, ujutro sunc piči sve u 16..a evo, nema ni 5minuta, pada led i kisa i puse u pljacku materinu...samo sto sjekire ne pocnu padat...sad ocekujem snijeg
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 31 dec 2009, 13:12, ukupno mijenjano 2 puta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- rob do bagro
- Kontakt:
Imsetdubrava je napisao/la:znas kako Imset Horo kaze: "roden sam u zemlji na brdovitom Balkanu gdje se cetri godisnja doba promijene u jednom danu"rob do bagro je napisao/la:Kod nas u Ze ne mozes ni rec kakvo je vrijeme, i kisovito i suncano i promjenjivo, ma ruzno vrijeme totalno.Jedva cekam veceras...vec sam malo pod dejstvom alkohola![]()
![]()
evo u zagrebu, ujutro sunc piči sve u 16..a svo, nema ni 5minuta, pada ledi kisa i puse u pljacku materinu...samo sto sjekire ne pocnu padat...sad ocekujem snijeg
Ismet bola ispravi to brze
Ko tebe je haman propast...kijamet s esprema ha dubrava moj.Nemoj da izlazis napolju, gledaj tv, uzivaj i prespavaj novu godinu
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma bas nesto mislio otici na trg veceras, al kad gledam kakvo je vrijeme, dobro si me savjetovao..imam klope u frizideru, malo nekog picenca, pogledat film koji i to je to
a kud ces ti? os u carsiju? ja bi sad s tobom se negdje zapio
p.s. jucer pricao s Lejlom na msnu, pohvalila te, ja mislio da ona spominje nekog velikana
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma kakva carsija, ide nas jedno 20-ak na Vlasic ovaj jedan ima vikendicu, pa ce biti svega...mozda i djidjimidjijadubrava je napisao/la:![]()
![]()
evo buraz, ispravio sam...rodila me mater u brzini pa i ja nekko sve u brzini napisa
ma bas nesto mislio otici na trg veceras, al kad gledam kakvo je vrijeme, dobro si me savjetovao..imam klope u frizideru, malo nekog picenca, pogledat film koji i to je to![]()
a kud ces ti? os u carsiju? ja bi sad s tobom se negdje zapio![]()
p.s. jucer pricao s Lejlom na msnu, pohvalila te, ja mislio da ona spominje nekog velikana
Sad da si u Ze ja bi i ti pili sve do zore
Ja ne znam kako cu ostat ziv u ova 3 dana.Veceras nova, sutra petak,pa subota...auu bice svega
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
da iskoristim ovo malo vremena da vam cestitam novu godinu jer me nece bti tonight
i znaci
sretna vam nova 2010 i da vam bude bolja od ove sto odlazi
i znaci
sretna vam nova 2010 i da vam bude bolja od ove sto odlazi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
djidjimidjija hahahahhahahahaharob do bagro je napisao/la:Ma kakva carsija, ide nas jedno 20-ak na Vlasic ovaj jedan ima vikendicu, pa ce biti svega...mozda i djidjimidjijadubrava je napisao/la:![]()
![]()
evo buraz, ispravio sam...rodila me mater u brzini pa i ja nekko sve u brzini napisa
ma bas nesto mislio otici na trg veceras, al kad gledam kakvo je vrijeme, dobro si me savjetovao..imam klope u frizideru, malo nekog picenca, pogledat film koji i to je to![]()
a kud ces ti? os u carsiju? ja bi sad s tobom se negdje zapio![]()
p.s. jucer pricao s Lejlom na msnu, pohvalila te, ja mislio da ona spominje nekog velikana![]()
![]()
Sad da si u Ze ja bi i ti pili sve do zore![]()
Ja ne znam kako cu ostat ziv u ova 3 dana.Veceras nova, sutra petak,pa subota...auu bice svega
eh, i ja bi volio da sam sad u Ze..eh..al, ima vremena, polako, kad nesto zaradim i ustedim, vraca se dubrava dole
ajde jarane, uzivaj mi, dobro se provedi i sve najbolje ti zelim od srca
Veliki pozravvvvv
- rob do bagro
- Kontakt:
Zivio ti meni brate...Sretna ti Nova 2010 godina tebi i tvojima i budi mi pozdavljen
Nemoj da se napijes

Nemoj da se napijes
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ŽELIM SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2010 GODINU SVIM FORUMAŠIMA

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, bavariapivo, kraljttbvb i 8 gostiju.