Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Nije, nekadašnja desetka... Ali i lijevom igra veoma dobro.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Cuj sekretara...sekretar je napisao/la:Jedino sto slavite su rodjendani. Dok god vam je Dinamo u ustima,umjesto da se bavite svojim problemima,jadni ste. Od Brbica pa dalje. Ni jedan intervju ne prodje bez Dinama. Jadnik. Drzite se japanki,piva,jogurta...

Godine prolaze jubav ostaje...
Znaci novi Ibricicackeey je napisao/la:Nije, nekadašnja desetka... Ali i lijevom igra veoma dobro.

Nadam se da cemo ga gledati uskoro u prvom timu a tebe cemo zaduziti da nam dresove posaljes

150 000 eura bi trebalo sjesti na racun od transfera Jelavica u Kinu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
I Jelavic ode u Kinu???E svasta...ajd dobro barem za Hajduk,ako je tako kao sto kazesAndroid je napisao/la:150 000 eura bi trebalo sjesti na racun od transfera Jelavica u Kinu

Da, i to u drugu ligu, za skoro 12 milijuna eura
..
Tko nije uclanjen dosad, ja ne znam sta ceka, moze li netko odoljeti ovim damama
[youtube][/youtube]

..
Tko nije uclanjen dosad, ja ne znam sta ceka, moze li netko odoljeti ovim damama

[youtube][/youtube]
HRHB
HRHB
J.ebo mater ako su ovi kinezi normalni,koji im je k.urac 

Cini mi se su oni dobili novac od drzave u cilju da populariziraju nogomet, pa otuda ovolika trosenja i ogromni transferi
..
Hanson Boakye koji je bio mjesec dana na probi jucer potpisao za Dugopolje. Eh, s obzirom da je Hajduk trebao platiti njegovom Edmontonu blizu 100 000 eura naknade Dugopolje ce platiti puno manji iznos. U cemu je stvar? S obzirom na prijateljske odnose Hajduka sa Dugopoljem za ocekivati je da ce Boakye na ljeto potpisati za Hajduk. Brba i Gogi su poceli igrati prljavo
..
Hanson Boakye koji je bio mjesec dana na probi jucer potpisao za Dugopolje. Eh, s obzirom da je Hajduk trebao platiti njegovom Edmontonu blizu 100 000 eura naknade Dugopolje ce platiti puno manji iznos. U cemu je stvar? S obzirom na prijateljske odnose Hajduka sa Dugopoljem za ocekivati je da ce Boakye na ljeto potpisati za Hajduk. Brba i Gogi su poceli igrati prljavo

HRHB
HRHB
Kakve su to sheme...
Kako dugopolje onda ne treba platiti odstetu??I sta igra ovaj "Boki" da ne trazim? 

Pa vjv ce to Hajduk platiti, sigurno da Dugopolje nema love da placa odstete
Mislim da je ofenzivni veznjak
Mislim da je ofenzivni veznjak
HRHB
HRHB
Kako stojimo sutra sa sastavom? Isto kao i protiv Slavena?
Znam da i dalje nema Vlašića... Velazques se vraća, ali je pitanje hoće li igrati od prve...
U Zagrebu sa prekidima kiša pada već 7 dana, teren u Kranjčevićevoj će biti natopljen vodom i vrlo vjerojatno nakon pola sata igre blatnjav i nikakav. Bit će teško sutra...
Znam da i dalje nema Vlašića... Velazques se vraća, ali je pitanje hoće li igrati od prve...
U Zagrebu sa prekidima kiša pada već 7 dana, teren u Kranjčevićevoj će biti natopljen vodom i vrlo vjerojatno nakon pola sata igre blatnjav i nikakav. Bit će teško sutra...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Velasquez se vraca, ekipi su jos prikljuceni Toma Basic i Anthony Kalik
Vlasic se tek vraca polovicom treceg mjeseca, trebao bi igrati kup protiv Dinama
Vlasic se tek vraca polovicom treceg mjeseca, trebao bi igrati kup protiv Dinama
HRHB
HRHB
U jebmu za Vlašića, puno je to.. propustit će i Rijeku sljedeće kolo 
A tko je taj Kalik?

A tko je taj Kalik?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ma neki australski hrvat, prosao je probu, pa sad, vjerovatno nije los
A jest, jbg, ozljeda nije bas bezazlena pa nece zuriti sa povratkom, nek on bude spreman za dvomec sa purgerima
A jest, jbg, ozljeda nije bas bezazlena pa nece zuriti sa povratkom, nek on bude spreman za dvomec sa purgerima
HRHB
HRHB
Evo citam sad na sluzbenoj stranici da su Milic, Velez i Velazquez upitni, Roguljica nema zbog kartona
Kalinic
Juranovic,Bilyi,Nizic,Pejic
Jeff,Susic
Maloku,Bencun,Tudor
Arteaga
Boze pomozi

Kalinic
Jeff,Susic
Maloku,Bencun,Tudor
Arteaga
Boze pomozi
HRHB
HRHB
'ta ce dinamo2,usrat ce se isto grlice kad zapocne pjesma...gazi purgere...a onog Andrijasevica kad vidim mrak mi na oci padneAndroid je napisao/la:Evo citam sad na sluzbenoj stranici da su Milic, Velez i Velazquez upitni, Roguljica nema zbog kartona![]()
Kalinic
Jeff,Susic
Maloku,Bencun,Tudor
Arteaga
Boze pomozi

Za Duju i Franka: Ili imas dusu ili si nula od covjeka
..
Mocvara u Kranjcevicevoj, najmanje ce nogometa biti danas
..
Mocvara u Kranjcevicevoj, najmanje ce nogometa biti danas
HRHB
HRHB
Joj da nam je tricu danas uzeti,ovi drugi smradovi odigraju x i eto nas na pragu
Kakav to moras biti covjek da bi presao u rivala,to nikad necu shvatit?! 

Joj white, ti isto ko dijete.. ne osuđujte čovjea bezveze...
A Kranjčara smo dizali u nebesa
Da ne govorim za Bernarda vukasa davno davno davno prije ...
bit će jako teško, teren je nikakav... al, držimo palčeve da bude bar minimalna pobjeda..
A Kranjčara smo dizali u nebesa

Da ne govorim za Bernarda vukasa davno davno davno prije ...
bit će jako teško, teren je nikakav... al, držimo palčeve da bude bar minimalna pobjeda..
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.