Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la harishp » 26 mar 2011, 21:26

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Sta reci o ovum momku.Tek 20 godina a vec igra na iskustvo.Kapa dole majstore !
Kod Cire bi se ''naigrao''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 mar 2011, 21:37

harishp je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Sta reci o ovum momku.Tek 20 godina a vec igra na iskustvo.Kapa dole majstore !
U tome jeste fazon.Po ovome sto smo gledali nakon odlazka cire Pjanic sasluzuje da igra 1 postavu jer je vise pokazao od misketa.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2011, 21:42

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
harishp je napisao/la:
U tome jeste fazon.Po ovome sto smo gledali nakon odlazka cire Pjanic sasluzuje da igra 1 postavu jer je vise pokazao od misketa.
Jah ,zacepis Pjanu i gledaj odakle vedri.Obojica mogu i moraju igrati,samo zavisi od trenera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 mar 2011, 22:50

Majstor, on i Miske razvukose pamet rumunima.
Cuva Bog Zelju svog!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 26 mar 2011, 22:56

Odlican veceras a sto me jako raduje bezobrazan do bola. Pasove i finte koje je prodavao Rumunima su ih totalno demoralisali. To sto on radi mozda izgleda onako malo frustrirajuce kad se gleda ali to je smrt za protivnicku ekipu i moral. Rumunski komentatori su bili puni hvale za Pjanica. neki od komentara : " kakva finta, kakav prijem lopte, izuzetna tehnika pjanica, igrac koji je izbacio Real Madrid iz lige prvaka prosle sezone" a kod onog slobodnog tri puta je ponovio "Opasno je, oprez Pantelimon , oprez, udarac.......uh dobro je - Pjanic je zaista bosanski Junino" :D

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 27 mar 2011, 00:52

badboy je napisao/la:Odlican veceras a sto me jako raduje bezobrazan do bola. Pasove i finte koje je prodavao Rumunima su ih totalno demoralisali. To sto on radi mozda izgleda onako malo frustrirajuce kad se gleda ali to je smrt za protivnicku ekipu i moral. Rumunski komentatori su bili puni hvale za Pjanica. neki od komentara : " kakva finta, kakav prijem lopte, izuzetna tehnika pjanica, igrac koji je izbacio Real Madrid iz lige prvaka prosle sezone" a kod onog slobodnog tri puta je ponovio "Opasno je, oprez Pantelimon , oprez, udarac.......uh dobro je - Pjanic je zaista bosanski Junino" :D
Pjanic je zaista moj a - i ponos citave BOSNE i HERCEGOVINE :D
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 27 mar 2011, 12:54

pjanić je sinoć odigrao fenomenalno drugo poluvrijeme...
jedva čekam da postane standardni prvotimac i u lyonu, a ne samo da ulazi s klupe. ;)
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 mar 2011, 23:59

Pjanic je kao i uvijek bio dobar. Pametan fudbaler, zna igrati ali i razmisljati.

Njemu su potrebne velike utakmice i veca minutaza nego sada u Lyonu. Sada, u ovim godinama mora vise igrati. Svakom su naravno potrebne tekme ali najvise mladim igracima.
Naravno da je vec sada ogroman igrac ali on moze jos vise.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2011, 02:05

Pjanic dole desno u slici, izvodi korner, gleda sta se desava, nezna jel gol, dize ruke, spusta ruke, gooool, ruke gore...na zemlju i ko Tarzan u prsa. :D

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 28 mar 2011, 02:53

Taj gol i jeste dobrim dijelom njegova zasluga.
On je korner zaradio, njegova lopta je skrenula u korner. Onda se vrlo brzo zaltio da izvede taj korner. Spahic majstorski produzio loptu, Dzeko se najbolje snasao..... 2:1 a sve je pocelo kad je Miralem dobro sutirao na gol. ;)

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 28 mar 2011, 07:17

misimovic samo smeta pjanicu.... mislim da bi miske treba sa klupe ulazit za pjanica.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 28 mar 2011, 09:51

Rodjeni_BRato je napisao/la:misimovic samo smeta pjanicu.... mislim da bi miske treba sa klupe ulazit za pjanica.
Ne slazem se, njih dvojica su imali maestralnu saradnju u pojedinim djelovima utakmice, kakvu mogu imati samo dva covjeka koja "znaju sve o lopti". Ne znam da li se sjecas kod desne korner zastavice, kada su u 5 metara 4 igraca rumuna pobacali svojim dodavanjim.

Mislim da Pjana moze nadoknaditi Misketovo ne trcanje, a Miske Pjanino neiskustvo, te da se njih dvojica odlicno nadopunju. Takodjer, nije mala stvar imati dvojicu odlicnih izvodjaca slobodnih i kornera u ekipi, jer kada se jedan umori, drugi preuzima i to je to. Primjera radi, prvi go je pao na asistenciju Misketa, drugi na asistenciju Pjanica :), a oba iz prekida :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 00:30

Rodjeni_BRato je napisao/la:misimovic samo smeta pjanicu.... mislim da bi miske treba sa klupe ulazit za pjanica.
Slazem se sa tobom ali ipak mislim da Misimovic nije zasluzio da ide na klupu. Trenutno je van forme i to je ocigledno ali polahko se popravlja. Sada ce biti standardan, vec je poceo pogadjati ( istina iz penala ali koga briga ).

S toga ce vjerovatno Pjanic i dalje nastaviti da igra uz desnu aut liniju.

Moguce da Ibricic dobije priliku umjesto jednog od ova dva pomenuta igraca, vidjecemo...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 mar 2011, 09:00

Miralem Pjanić, bh. reprezentativac, nakon utakmice sa Rumunima, unatoč želji jednog rumunskog reprezentativca da razmijene dresove, svoj je dres poklonio bh navijačima. I nije stao na tome. Pjanić je učinio jednu gestu koja je obradovala nogometaša Čelika Fuada Salihovića. Iz torbe je Miralem izvadio svoje skupocjene kopačke i poklonio Salihoviću, uz želju da na prvoj narednoj utakmici postigne gol. Salihović je nedavno potpisao ugovor sa zeničkom klubom, ali još nije stekao pravo nastupa.

- Osim što je odličan igrač Pjanić je veliki čovjek - zahvalio se Salihović svom prijatelju Miralemu.

Prije dolaska u Čelik Salihović je nastupao za Novi Pazar, Sarajevo, BASK, te jedan ukrajinski klub.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2011, 15:45

Pjanić daleko najbolje osvaja prostor, kad treba izvesti slobodnjak :mrgreen: Ukrade uvijek minimalno dva metra. Po pet puta namješta loptu :lol: Doslovno svaki put to radi i to vrlo uspješno. Prekaljen igrač :mrgreen:

I rumunski komentatori su još spominjali da bi Pjanić trebao biti zamjena za Lamparda u Chelseau.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 30 mar 2011, 15:02

Pjanić je i najbolje objasnio sadašnju situaciju kada je rekao "da smo mi taoci nesposobnih ljudi"...

I mislim da je u potpunosti u pravu!

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 30 mar 2011, 18:01

Željovac je napisao/la:Pjanić daleko najbolje osvaja prostor, kad treba izvesti slobodnjak :mrgreen: Ukrade uvijek minimalno dva metra. Po pet puta namješta loptu :lol: Doslovno svaki put to radi i to vrlo uspješno. Prekaljen igrač :mrgreen:

I rumunski komentatori su još spominjali da bi Pjanić trebao biti zamjena za Lamparda u Chelseau.
Da, nakon treceg izvodjenja je tek dobio upozorenje. Sudija se svaki put pri mjerenju okrenu prema njemu i lopti, da kojim slucajem Pjanke ne bi ukrao koji dulum.

Pa dobro sad, ako ce biti zamjena za Lamparda onda mu ne bi pozelio odlazak. Bog zna kada ce Lampard biti out, oprostiti se nece bar za jos dvije godine. Istina, ni u Lyonu ne igra bas svaki put od pocetka ali..

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 mar 2011, 18:11

_d1n0_ je napisao/la:Pjanić je i najbolje objasnio sadašnju situaciju kada je rekao "da smo mi taoci nesposobnih ljudi"...

To je sigurno Pjanicev babo Fahrudin mu reko da kaze, nije Maralemov bosanski tako dobar da to kaze, pogotovo rijec ''taoci'' :mrgreen:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 30 mar 2011, 18:27

Pauk je napisao/la:
_d1n0_ je napisao/la:Pjanić je i najbolje objasnio sadašnju situaciju kada je rekao "da smo mi taoci nesposobnih ljudi"...

To je sigurno Pjanicev babo Fahrudin mu reko da kaze, nije Maralemov bosanski tako dobar da to kaze, pogotovo rijec ''taoci'' :mrgreen:
Hehe, tko zna. :D

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 30 mar 2011, 18:34

_d1n0_ je napisao/la:
Pauk je napisao/la:

Hehe, tko zna. :D
sumnjam da je francuskim novinama dao izjavu na bosanskom ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.