amerosm je napisao/la:
@ effe_sa
mislim da je @bistrikboy htio reci sljedece:
Kada su zdravi braca Bender, Gündogan, Khedira i Schweini, onda Kramer jednostavno nema mjesta u reprezentaciji. Ruku na srce ovih 5 nabrojanih igraca su trenutno kvalitetniji od njega, pogotovo kada je iskustvo u velikim utakmicama u pitanju, a isto tako slozices se sa mojom konstatacijom da se Kramer ne bi nasao cak ni na prosirenom spisku da su braca Bender i Gündogan bili zdravi.
Istina da se Kramer ne bi našao u tom slučaju na spisku, ali okolnosti su se promjenile. Gudnogan ima veliki tehnički potencijal, ali hoće li ikad biti stari. I nekako ga je Kramer pomalo prestigao. Bender je zahvalan igrač, njega pogotovo ne treba otpisivati. A ispred sviju su i dalje Schweini (kao pravi lider) i Khedira (čiji liderski kvaliteti u Elf-u nisu zanemarivi)...A jednostavno njih dvojica imaju i tu rutinu, snagu da drže vezni red. Još uvijek su prednosti. Ali Kramer će dobivati sve više prostora i pred njim je budućnost. Momak ima strašno petlje, a i zna s loptom.
Hare_BvB je napisao/la:Rudiger je strasan potencijal, ubrzo bi mogao zaigrati za neki od top klubova u EPL.
Da mi je znati koji je to njegov potencijal. Što je najgore , pored Loewa ima još stručnjaka u Njemačkoj koji stvarno u njemu vide talenta...

Prema Loewu sam nakon onog EP bio kritički nastrojen, a poslije dosta njegovih poteza pozdravljao (kada su ga mnogi kritikovali)...Samo po pitanju Rudigera, definitivno se ne slažem s njegovim razmišljanjem....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland