Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SGD53
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la SGD53 » 24 jun 2015, 14:38

Miske dobi žuti pa Salihović izađe hehe :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 jun 2015, 14:44

SGD53 je napisao/la:Miske dobi žuti pa Salihović izađe hehe :D
Izgleda povreda :x , izaso sejo hera i stavise mu zavoj na koljeno . Miske dovro igra mogo bi protiv Belgije uskocit :cool:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 24 jun 2015, 14:46

valjda nije ništa, odo i ja naći stream pa gledati makar kraj, poželio sam misketa vidjeti na terenu.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 24 jun 2015, 14:53

ovi Kinezi veze nemaju s fudbalom, ovi Evropljani za njih su svaki Ronaldo...

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 24 jun 2015, 16:29

Steta za povredu pa i poraz njegovog tima.
Odlican gol :thumbup:
Sejo i dalje treba da dobiva pozive x puta je korisniji od igraca tipa Hadzic Anel, Tino Sven Susic pa i da igra, trenira u Nepalu..

Miskeee10
Kontakt:

Post Postao/la Miskeee10 » 24 jun 2015, 16:31

Senegal je napisao/la:Steta za povredu pa i poraz njegovog tima.
Odlican gol, Sajo i dalje treba da dobiva pozive x puta je korisniji od igraca tipa Hadzic Anel, Tino Sven Susic pa i da ugra u Nepalu..

Ma svaki njegov slobodnjak je pola gola.Nek prica ko sta hoce al' dosta je on ispred Pjanica sto se toga tice.Ako ni zbog cega drugog radi slobodnih udaraca je trebao nastaviti dobijati poziv.Tanki smo tu skroz.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 24 jun 2015, 16:34

Miskeee10 je napisao/la:
Odlican gol, Sajo i dalje treba da dobiva pozive x puta je korisniji od igraca tipa Hadzic Anel, Tino Sven Susic pa i da ugra u Nepalu..

Ma svaki njegov slobodnjak je pola gola.Nek prica ko sta hoce al' dosta je on ispred Pjanica sto se toga tice.Ako ni zbog cega drugog radi slobodnih udaraca je trebao nastaviti dobijati poziv.Tanki smo tu skroz.
Necemo sada pricati ko je ispred koga.. ali ono sto je sigurno imamo ovih par igraca sto pravo tanki a uvijek dobivaju poziv. Zapravo od nikakve su nam pomoci, nemaju ama bas nista da valja dok bi Sajo bio od velike pomoci na terenu barem posljednih 30tak minuta.

Miskeee10
Kontakt:

Post Postao/la Miskeee10 » 24 jun 2015, 16:37

Senegal je napisao/la:
Miskeee10 je napisao/la:

Necemo sada pricati ko je ispred koga.. ali ono sto je sigurno imamo ovih par igraca sto pravo tanki a uvijek dobivaju poziv. Zapravo od nikakve su nam pomoci, nemaju ama bas nista da valja dok bi Sajo bio od velike pomoci na terenu barem posljednih 30tak minuta.
Druze, nista ja protiv Pjanketa nemam,da ne pomislis da ga ne simpatisem ali brate Sejo je trebao nastaviti dobijati poziv ako ni zbog cega drugog makar da uleti kad treba opucat neki slobodnjak.Slazem se za igrace kojima je realno jedina uloga u reprezentaciji zauzeti mjesto nekim kvalitetnijim igracima a takvih imamo bar 5-6 u trenutnom rosteru.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 24 jun 2015, 17:05

Nije se tesko sloziti stobom.
Realno :thumbup:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jun 2015, 17:48

Mozda je na nepozivanje Salihovica uticao i buduci transfer u Kinu? Za taj transfer se, vjerovatno, znalo barem mjesec- dva prije nego je potpisao.
Ne bih se zacudio da, poslije sezone povreda, izostajanja, neigranja u klubu, odlazak u Kinu presudi da ga Mesa stavi na standby ?

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 24 jun 2015, 19:13

[youtube][/youtube]
najjaca ljevica u historiji BH fudbala
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 jun 2015, 19:21

Odlican gol :thumbup:
Sejo i dalje treba da dobiva pozive x puta je korisniji od igraca tipa Hadzic Anel, Tino Sven Susic pa i da igra, trenira u Nepalu..
Tako je brate :thumbup: on bez jedne noge je doktor za anelku i za svinje-tinu . Al ovo je bosna ovdje igraju veze a ne fudbaleri !!!
Stadion Koševo

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 24 jun 2015, 19:28

SjeverniVjetar je napisao/la:Mozda je na nepozivanje Salihovica uticao i buduci transfer u Kinu? Za taj transfer se, vjerovatno, znalo barem mjesec- dva prije nego je potpisao.
Ne bih se zacudio da, poslije sezone povreda, izostajanja, neigranja u klubu, odlazak u Kinu presudi da ga Mesa stavi na standby ?
Mozda je nepozivanje Salihovica i njegovo prekrizivanje bilo presudno da ode u Kinu za boljom lovom?

Ja znam jednu stvar,svaka cast Mesi ali samo bi se budala odrekla igraca kakav je Sejo pa cak i ako nam treba samo radi prekida.Nedopustivo je da ozbiljna ekipa nema pouzdanog izvodjaca penala u igri a mi ga nemamo otkad je Miske otisao.Pjanic ne smije,Medunjanin ne smije ni da gleda izvodjenje,neka se svako sjeti kako je drhtao kad je Dzeko uzeo loptu protiv Izraela,Edin je preuzeo odgovornosti svaka mu cast, dao gol ali on je dokazano los izvodjac penala i samo je pitanje vremena kad ce nam opet biti dosudjen i kad ce ga on promasiti.

Osim toga,Salihovic je i sada bolji igrac od svih veznjaka sa spiska osim Pjanica i Bešića.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 jun 2015, 19:46

Fidelis je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Mozda je na nepozivanje Salihovica uticao i buduci transfer u Kinu? Za taj transfer se, vjerovatno, znalo barem mjesec- dva prije nego je potpisao.
Mozda je nepozivanje Salihovica i njegovo prekrizivanje bilo presudno da ode u Kinu za boljom lovom?

Ja znam jednu stvar,svaka cast Mesi ali samo bi se budala odrekla igraca kakav je Sejo pa cak i ako nam treba samo radi prekida.Nedopustivo je da ozbiljna ekipa nema pouzdanog izvodjaca penala u igri a mi ga nemamo otkad je Miske otisao.Pjanic ne smije,Medunjanin ne smije ni da gleda izvodjenje,neka se svako sjeti kako je drhtao kad je Dzeko uzeo loptu protiv Izraela,Edin je preuzeo odgovornosti svaka mu cast, dao gol ali on je dokazano los izvodjac penala i samo je pitanje vremena kad ce nam opet biti dosudjen i kad ce ga on promasiti.

Osim toga,Salihovic je i sada bolji igrac od svih veznjaka sa spiska osim Pjanica i Bešića.
Fidelis objasnio :clap: :clap: :clap:
Stadion Koševo

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 jun 2015, 22:06

Ma ne mozes jednostavno tek tako prekriziti covjeka koji je jednu deceniju u reprezentaciji. Ovo najvise zamjerim Mesi. Salihovic je tih momak pa ne uzvraca , a na takvim je lahko trenirati strogocu. Keslo kako ga njegova raja od milja zove , a svoje fudbalske korake je naucio od amidze Fikreta ,koji je svojevremeno mozda bio i bolji fudbaler od Seje. Kad je u 80-tim Vojvodina harala Jugom ,dolazili su mu u Sepak na noge , ovaj odbio. Razmisljanja tadasnjeg svijeta "sta ako izgubim posao". Inace kao i svi Sepcani radio u Viskozi u obliznjoj Loznici. Kako god Sejo je morao biti na spisku i nadam se da nije napravljena nikakva steta na relaciji Sejo -Mesa.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 24 jun 2015, 22:14

Ni meni nije nikako jasna ovakva Mesina odluka pogotovo ako se u ozbir uzme da je vec znao da Vrancic ne moze da debituje radi te povrede, Prcica nije zvao, Stilic nije mogao igrati radi Poljske lige koja se kasnije zavrsava.Znaci dosta smanjen vezni red , a pri tom Zukanovic kao lijevi bek je bio povrijedjen mogao je naknadno uputiti poziv Seji da bude zamjena za Seu da je ne daj Boze doslo do povrede.
Tesko da ce Sejad sad dobiti poziv jer realno Kineska liga se slabo prati.Ne bih ja rekao ni da je doslo do kakvih nesuglasica na relaciji Mesa-Sejo nego jednostavno selektor je smatrao da Salihovic nije potreban na spisku za protekli susret i to je to.
Sve u svemu , bilo mi mi jako zao ako ovo znaci kraj reprezentativne karijere Seje Salihovica.
#15.10.2013 !!!

sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2015, 22:33

Kako vam nije jasno ljudi kad je jednostavno.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 24 jun 2015, 22:37

Ajax je napisao/la:Kako vam nije jasno ljudi kad je jednostavno.
Prosvjetli nas :D
#15.10.2013 !!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2015, 22:46

Pa ako Mesa razmislja na normalan nacin a ne kao Pape da mu pola reprezentacije cine igraci sredine terena onda se vodi logikom kao i svi treneri. Znaci 23 igraca ( 2 x na svakoj poziciji + 3 golmana ). Znaci Salihovic moze pokriti pozicije: lijevog krila, zadnjeg veznog i lijevog beka. A rezerve na tim pozicijama su TSS, Zukanovic i Hadzic trenutno. Jednostavno ili Salihovic ili neko od ove trojice je morao ispasti. Jedino ako bi pozivao samo dvojicu napadaca kao Pape samo to vidimo da ne radi i to je dobro. On se je odlucio tako kako je i to je gotova stvar nazalost. Mislim da nece vise ni pozivati Salihovica jer niko ni ne prati tu ligu. Ja ga nebi tako brzo otpisao i to je po meni jedina greska Mese do sada. Samo posto se radi o jedinoj gresci a sve drugo je odlicno ja mu to ni ne zamjerim niti spominjem. A da mi je zao Salihovica jeste.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 24 jun 2015, 23:05

Vrlo moguce.Sta ja znam , ja sam se nadao da je poziv izostao radi slabe minutaze u protekoj sezoni te da bi eventualno za Belgiju mogao opet biti pozvan mada trenutno s obzirom na promjenu kluba vrlo tesko.
Po meni dosta kvalitetniji igrac od Hadzica i Susica , no dobro sta je tu je.Vjerovatno da ne bi ni uzivao neku vecu minutazu sve da je i dobio poziv jer sto se sredine terena tice Mesa igra na sigurno Mume-Pjanic-Haris a i na lijevi bek bi tesko dospio jer je je tu sad Kolasinac i Zuka.
#15.10.2013 !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, General505, zikerrz21 i 23 gosta.