Mi barem igramo Europu za razliku od nekih velikanaharishp je napisao/la:Ko bolan navija.Ni to Skripara teke sto ima,nemoze stadion napuniti ni kad igrate u evropi.
Ljudi samo izabiraju od dva belaja, manji.

Mi barem igramo Europu za razliku od nekih velikanaharishp je napisao/la:Ko bolan navija.Ni to Skripara teke sto ima,nemoze stadion napuniti ni kad igrate u evropi.
Ja je razumimSamo F.K.S !! je napisao/la:Brate hercegovci ne razumiju cirilicu" je napisao/la:ено ' " % се по $. ', & " " & " $ понесу " $ $ ", а не $ $ ? " у " " то се % %$ $ " " $ па $ " & " ", ? " $, " у $, ' - & $ "
![]()
Htio vam je reci da se igraci vasi setaju u sorcevima po BL a kisa pada plus nemaju kisobran
@dabar idi pravi branu,srusice ih dUverzantiDabar je napisao/la:nisi dobar ni 2 %,**** u troskoku s ove teme,ako nemaš koju pametnu za rećharishp je napisao/la:Ko bolan navija.Ni to Skripara teke sto ima,nemoze stadion napuniti ni kad igrate u evropi.
Kao i obično pričaš nebuloze , živio .harishp je napisao/la:@dabar idi pravi branu,srusice ih dUverzantiDabar je napisao/la:nisi dobar ni 2 %,**** u troskoku s ove teme,ako nemaš koju pametnu za rećharishp je napisao/la:Ko bolan navija.Ni to Skripara teke sto ima,nemoze stadion napuniti ni kad igrate u evropi.
Ljudi samo izabiraju od dva belaja, manji.![]()
Eh da tako kako je.sifra sjeti se FK-NK Austrije.Lako je ovu bjedu dobiti,
P.S @Siroki mislis igrali,ali kao obicno vrlo kratko.
Jest ako Bevanda ne nastavi tamo gdje je poceo.Ted Mosby je napisao/la:Sve čestitke na pobjedi, idemo po naslov
Još jedan izljev ljubomoreharishp je napisao/la:Jest ako Bevanda ne nastavi tamo gdje je poceo.Ted Mosby je napisao/la:Sve čestitke na pobjedi, idemo po naslov
Ne, nego istine i logicnih okolnosti.Ted Mosby je napisao/la:Još jedan izljev ljubomoreharishp je napisao/la:Jest ako Bevanda ne nastavi tamo gdje je poceo.Ted Mosby je napisao/la:Sve čestitke na pobjedi, idemo po naslov
Pa nista ne reci, pogotovo kad imas u vidu i suspenziju Borcaseven je napisao/la:biti ćr opet neko u Aziji uložio 4 milionayork je napisao/la:0-3 zasada u banja luci![]()
evo opet nas kladionica pocastila (4.80)![]()
![]()
, ma samo derite
pa i za diskusiju trebaju dva normalna , zato se ja nikad ne upustam u diskusiju sa tobomNeprilagodjen je napisao/la:za spektakl trebaju dva dobra
Šta fali Širokom?Neprilagodjen je napisao/la:za spektakl trebaju dva dobra