La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

eurofighter typhoon
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la eurofighter typhoon » 05 mar 2011, 19:21

L_blancos je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:
Leader je napisao/la:Ne bih baš rekao da Primera "nazaduje". Barcelona i RMCF su pojam za sve europkse klubove što se tiče financija/igrački kadar/organizacija kluba, i mislim da su ta 2 kluba napredovali u odnosu na sve ostale klubove u Europi i u Španjolskoj.

Mislim da je FCB u ovome trenutku najjači europski klub, a RMCF spada među TOP3 :lol: :lol: :lol: :lol: :o :o :o . Ono što fali Primeri je jaki 3. klub, koji ima sportsku konstantu, a to će biti moguće kada npr. Valencia/Sevilla/Villarreal financijski ojačaju.

A BL je smiješna, nju bi i Sevilla ili Valencia osvojila :mrgreen:
sto se izvaljujes.... :o hajd dobro barca najjaca al Real-pa dugo nisam vidio npromisljeniji stav-real je mozda 7-8 klub po jacini i nema TEORETSKE sanse da je medju TOP 3 u evropi
ja ipak vjerujem u zdrav razum i mislim da si ti greskom upisao real :? :? :roll: :roll: :roll:
Ja ipak vjerujem da ti ne znas nabrojat 10 igraca Reala..
Mislim da ti nisi kompetentan da razgovaras o Primeri, jer ocito ne poznajes kvalitet Reala koji je najbolji domacin u Evropi i koji je bio najbolji u grupnoj fazi LP, osporavas jednu Barcu koja odigra jednu ajmo reci polu-losu utakmicu protiv Arsenala..
Poredis Bayern sa Realom, isti taj Bayern u kojem glavnu rijec u defanzivi vode igraci tipa Pranjic,Tymoschuk,Breno.. Pa ti igraci ne bi mogli igrati izboriti pocetnih 11 u jednoj Sevilli ili Espanyolu..
Shame on you :oops: :oops: :oops:
ja ne mrzim real i ne bih volio da tako smatrate....al dugo se real nije plasirao u cetvrtfinale a i do sada su slovili za favorite.."derali" su po spanskoj ligi i do sada al su kiksali u LP...ja real ne mogu svrstavati u vrhe evropskog nogometa dok oni ne dodju u jedno polufinale....a ako to bude ove godine tek cemo moci da govorimo o povratku reala,a za recimo 2 godine(bez dovodjenja novih zvijezda) real bi se trebao vratiti na stare staze.....
Trenutno a i zadnjih 5-6 godina bayern je apsolutno jaci od reala i to je cinjenica bez podcjenjivanja galaktikosa sto ne znaci da se to ne moze promijeniti....
Bayern mozda i nema nekih velikih zvijezda osim lahma i robberya al je bayern defintivno jaci ekipa..."naglasavam ekipa"
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 05 mar 2011, 19:26

Leader je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:
Leader je napisao/la:Ne bih baš rekao da Primera "nazaduje". Barcelona i RMCF su pojam za sve europkse klubove što se tiče financija/igrački kadar/organizacija kluba, i mislim da su ta 2 kluba napredovali u odnosu na sve ostale klubove u Europi i u Španjolskoj.

Mislim da je FCB u ovome trenutku najjači europski klub, a RMCF spada među TOP3 :lol: :lol: :lol: :lol: :o :o :o . Ono što fali Primeri je jaki 3. klub, koji ima sportsku konstantu, a to će biti moguće kada npr. Valencia/Sevilla/Villarreal financijski ojačaju.

A BL je smiješna, nju bi i Sevilla ili Valencia osvojila :mrgreen:
sto se izvaljujes.... :o hajd dobro barca najjaca al Real-pa dugo nisam vidio npromisljeniji stav-real je mozda 7-8 klub po jacini i nema TEORETSKE sanse da je medju TOP 3 u evropi
ja ipak vjerujem u zdrav razum i mislim da si ti greskom upisao real :? :? :roll: :roll: :roll:
Kao prvo, mislim na trenutačnu snagu RMCF-a, a ne zadnjih par sezona kada nisu uspjeli proći 1/8 CL.

A k'o je po tebi jači od RMCF-a?

Talijani nisu jaki kao nekada, lako moguće da sva 3 talijanska predstavnika ispadnu već u 1/8, a RMCF je ove sezone pobijedio Milana i u gostima odigrao x, taj Milan je 1. u Seria A.

Englezi, od engleskih klubova jedino ManUtd i Chelsea imaju po mome mišljenju realne šanse da osvoje CL, s tim da ovaj Chelsea nije više jak kao prije, za ManU ima mjesta među TOP3 u Europi.

Nijemci odnosno Bayern, s njima bi se RMCF mogao nositi i mislim da bi bili favoriti. Bayern se muči u BL koju bi Barcelona osvojila s rezervnim sastavom :D
barcelona bi mozda osvojila bundesligu ali bi se namucila i svakako ne bi imala dominaciju kao u spanskoj ligi......ne bi to bilo tako jednostavno kao u primeri....i ne vidim ni jedan razlog zasto bi u utakmici real-bayern real bio favorit, naprotiv..... :?: :?: :?:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 mar 2011, 19:36

eurofighter typhoon je napisao/la: ja ne mrzim real i ne bih volio da tako smatrate....al dugo se real nije plasirao u cetvrtfinale a i do sada su slovili za favorite.."derali" su po spanskoj ligi i do sada al su kiksali u LP...ja real ne mogu svrstavati u vrhe evropskog nogometa dok oni ne dodju u jedno polufinale....a ako to bude ove godine tek cemo moci da govorimo o povratku reala,a za recimo 2 godine(bez dovodjenja novih zvijezda) real bi se trebao vratiti na stare staze.....
Trenutno a i zadnjih 5-6 godina bayern je apsolutno jaci od reala i to je cinjenica bez podcjenjivanja galaktikosa sto ne znaci da se to ne moze promijeniti....
Bayern mozda i nema nekih velikih zvijezda osim lahma i robberya al je bayern defintivno jaci ekipa..."naglasavam ekipa"
Dobar si ti čovek, ono imaš smisla za humor. Gledaš ti možda kako tvoj tim igra? Znaš ti da Bayern ne može pobjediti nikoga ni kod kuće ni u gostima? Pa bolja Vrbanjuša od Bayern. Imaju više bodova u zadnja dva kola nego vi :lol:
Evo jedna brzinska statistika, da vidiš koji je klub trenutno bolje. Real ove sezone u ligi ima 2 poraza, 4 remija i 20 pobjeda, dok Bayern ima 7 poraza, 6 remija i 12 pobjeda. Dovoljan ti je dokaz koliko je Bayern loš ove sezone da neće ni u LP ( po trenutnoj tabeli ) ;)
I da, Barcelona bi završila sezonu u bundesligi sa maximalnim brojem bodova, jer je liga SHIT

Zato lepi moj, prošetaj 8-)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 mar 2011, 20:03

ja ne mrzim real i ne bih volio da tako smatrate....al dugo se real nije plasirao u cetvrtfinale a i do sada su slovili za favorite.."derali" su po spanskoj ligi i do sada al su kiksali u LP...ja real ne mogu svrstavati u vrhe evropskog nogometa dok oni ne dodju u jedno polufinale....a ako to bude ove godine tek cemo moci da govorimo o povratku reala,a za recimo 2 godine(bez dovodjenja novih zvijezda) real bi se trebao vratiti na stare staze.....
Svaka cast na ''objektivizmu''
Prvo pobijedite Hannovera pa se javite, sta ste vi ucinili u evropi ?? Jedno finale koje ste izborili preko Fiorentine,Lyona i nevjerovatna sreca protiv Manche gdje bi vas nabili da nije bilo crvenog kartona..
Mislim da uopste nisi upucen u Primeru i zbog toga djabe spamas i upropastavas temu..

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 05 mar 2011, 20:13

pa biseri bayern zadnjih 5 godina prolazi 8 finala a i ove ce a jos inter ce izbacit.....
a vi se mozete javljat tek kada real prodje lyona :lol: :lol: :lol: :lol:
vas lyon prosle godine izbaci a mi lyona u lyonu "dernemo"
isti je slucaj i ove sezone a vi mozete da pobjedjujete u kukuruz ligi a kad dodje jaca utakmica(barca) onda primite u prosjeku 5 golova po tekmi......
LYONN :D :D :D :D
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 mar 2011, 22:36

eurofighter typhoon je napisao/la:LYONN
Lyon*
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 mar 2011, 23:00

eurofighter typhoon je napisao/la:pa biseri bayern zadnjih 5 godina prolazi 8 finala a i ove ce a jos inter ce izbacit.....
isti je slucaj i ove sezone a vi mozete da pobjedjujete u kukuruz ligi a kad dodje jaca utakmica(barca) onda primite u prosjeku 5 golova po tekmi......
Prolazi Bayern, al sta je sa ostalim? :lol: Usput, naumpade mi ona sezona 2007-08, kad je Bayern dakako prosao osminu finala, ali osminu finala u Kupu UEFA :lol:

Jedna prosjecna Spanska ekipa (Sevilla) u dva susreta se poigra sa prvakom Njemacke :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 05 mar 2011, 23:59

ovo stvarno ne vodi nikuda.....svi govorite kako real ove godine statisticki bolje igra od bayerna i to je naravno tacno,ali je real i ranije imao veoma dobru statistiku u primeri a nije prolazio u LP....niste objektivni ako ne priznate da je real kiksao na svakoj jacoj utakmici u LP i da se s pravom ne moze svrstati medju top5 u evropi,nego prvo mora da dvije sezone odigra na nivou i u primeri i u LP.....
Lyon i nije neka prejaka utakmica da bi se ponosili prolazom u cetvrtfinale...al bih volio da Real prodje pa ako su stvarno jaki da se pokazuju protiv Manchestera,intera,BAYERNA,barcelone,chelsia ili arsenala.....
Ako se pokaze protiv jednog od ovih klubova tek ce se tada real moci svrstavati u sam vrh evropskog nogometa nakon 6-7 godina "suše".. :| :| :|
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 06 mar 2011, 00:09

Ako je Bayern u TOP timova evrope ja sam onda najbolji igrac na svijetu :S
pa Bayerna Hanover dere covjece boziji jesi gledao utakmicu ljudi se poigrali cccc
Hala Madrid !

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 06 mar 2011, 00:28

ovdje nije bio bayern u pitnju nego,je rasprava pocela o tome kad je neko napisao da je real medju top3 u evropi....
to sto sam ja napisao da real treba pobijediti i bayerna(izmedju ostalog )da se dokaze, nije se nuzno moralo da znaci da je bayern u top5 nego sam mislio na bilo koju tekmu jacu od one protiv lyona......
Al kada vec spominjes i bayern da kazem da je nas trenutni status veoma kompleksan i to sto gubimo utakmice u bundesligi ne znaci da smo bez sansi u LP....protiv intera smo odigrali predobro uzimajuci u obzir da je to bila gostujuca utakmica a u bundesligi smo gubili.....a to naravno pokazuje i o sve vecoj konkuretnosti bundeslige jer mi inter pobkedjujemo na san siru a nas borusija i schalke na alianz areni.......
Der "TITAN"
Der "KAISER"

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 06 mar 2011, 16:45

eurofighter typhoon je napisao/la:pa biseri bayern zadnjih 5 godina prolazi 8 finala a i ove ce a jos inter ce izbacit.....
nemoj biti toliko siguran
.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 mar 2011, 17:05

eurofighter typhoon je napisao/la:ovdje nije bio bayern u pitnju nego,je rasprava pocela o tome kad je neko napisao da je real medju top3 u evropi....
to sto sam ja napisao da real treba pobijediti i bayerna(izmedju ostalog )da se dokaze, nije se nuzno moralo da znaci da je bayern u top5 nego sam mislio na bilo koju tekmu jacu od one protiv lyona......
Al kada vec spominjes i bayern da kazem da je nas trenutni status veoma kompleksan i to sto gubimo utakmice u bundesligi ne znaci da smo bez sansi u LP....protiv intera smo odigrali predobro uzimajuci u obzir da je to bila gostujuca utakmica a u bundesligi smo gubili.....a to naravno pokazuje i o sve vecoj konkuretnosti bundeslige jer mi inter pobkedjujemo na san siru a nas borusija i schalke na alianz areni.......
:lol: :lol:
Pa jeli Bayern u top 3??
Pa jedna Sevilla izbaci njemackog prvaka BVB koji je obadvije tekme deklasirao bavarce tj. u minusu su 17,8 bodova ma jasta jaka liga, prejaka, PD je kukuruz liga :lol: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

RMCF je Sevillu u 3/3 dobio, 1liga, 2 kup zzzzzzzzzzzzzzzz.
I taj Inter je dobio po guzi od Milana kojeg su CL igraci RMCF nadigrali u obadvije tekme..
Ovo je samo po tvome, RMCF se mora dokazati svaku tekmu jer su RMCF, tu si upravu, ali po onome kako si ti to prikazao :roll:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 mar 2011, 17:13

eurofighter typhoon je napisao/la:spanska liga je veoma neizdiferencirana liga u kojoj prakticno imaju dva konkurentna kluba dok su ostali samo nijemi posmatraci borbe reala i barce.Real uz barcu praktticno unistava sve u spanskoj ligi i zato ga mnogi svrstavaju medju trenutno top 5 klubova u evropi al kad dodje u LP tek se tada vidi da Realu treba jaca liga gdje bi se navikao na teske utakmice i vjerovatno bi uspio proci i lyona koji je poprilicno slaba ekipa al su ih do sada "derali" u vise navrata... ako se nesto ne promijeni u narednih 5 god BUNDES liga za 5 godina ide i ispred primere....
:lol: :lol: Sigurno bi BVB bio ispred Barce i R.Madrida.
Sigurno bi Sevilla u toj pisljivoj ligi bila na istoj pozicija kao i u PD (vijerovatno i gore jer BL je vrh, grupa od 18 jednako jakih klubova, gdje se Bayern mora da bori za CL, ma vrlo jaka liga :mrgreen: ), da nepricamo o Valenciji, Villarealu, At.Madridu :?
Ma da RMCF nema jakih tekmi osim onih sa Barcom :lol:
Prosle godine Bajern Minshen nije zasluzio da prodje 1/8 finala :oops: ali eto na kraju su imali srece dasu dosli do finala i ubodeni u srce, tako blizu a tako daleko :mrgreen:
Bajern je top3, ma po tvome i najbolji u europi, ali BVB je ispred njih u BL jer je to prejaka liga :lol:
Bajern Minshen ima srece samo 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 06 mar 2011, 18:31

Los_Blanos2 je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:ovdje nije bio bayern u pitnju nego,je rasprava pocela o tome kad je neko napisao da je real medju top3 u evropi....
:lol: :lol:
Pa jeli Bayern u top 3??
Pa jedna Sevilla izbaci njemackog prvaka BVB koji je obadvije tekme deklasirao bavarce tj. u minusu su 17,8 bodova ma jasta jaka liga, prejaka, PD je kukuruz liga :lol: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

RMCF je Sevillu u 3/3 dobio, 1liga, 2 kup zzzzzzzzzzzzzzzz.
I taj Inter je dobio po guzi od Milana kojeg su CL igraci RMCF nadigrali u obadvije tekme..
Ovo je samo po tvome, RMCF se mora dokazati svaku tekmu jer su RMCF, tu si upravu, ali po onome kako si ti to prikazao :roll:
ja mislim da bayern nije trenutno medju top3 i to je ocigledno......kada sam napisao da real nije medju top3 nije mi bio cilj da omalovazavam real nego sam mislio samo objektivno sagledat realovu situacijua i ja mislim jer je real uvijek imao veoma jake ekipe a nije prolazio pa bi zato bio red da real jednu sezonu uspije uci u cetvrfinale(iskreno se nadam) pa da raspravljamo o reealovoj snazi i izvan spanske lige...
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 06 mar 2011, 18:45

@eurofighter typhoon
Da čujem tvojih TOP3?

Po meni: Barcelona, ManUtd i Real Madrid.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 06 mar 2011, 18:50

Leader je napisao/la:@eurofighter typhoon
Da čujem tvojih TOP3?

Po meni: Barcelona, ManUtd i Real Madrid.
Sta rece i osta ziv :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 06 mar 2011, 18:52

Portillo je napisao/la:Sta rece i osta ziv :lol:
Nije radih njih, nego trenutačno nema jačih :mrgreen: barem prije par sati

HISTORIA CONTINUA...

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 06 mar 2011, 18:55

barcelona,Manu i Inter(Ili chelsea) ali svkakako ne real,a real ce mo moci svrstavati u top3 kad se plasiraju u 4 finala,,,jer pokazalo se u proslim godinam da sama spanska liga nije pravo mjerilo cak......
a vjerujem da su real i bayern otprilike podjednaki po jacini bez obzira na bayernove poraze u bundesligi jer vidio si utakmicu protiv intera--bayern igra promjenjivo al je i dalje jak
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 06 mar 2011, 19:00

I mene zanima kako bi se RMCF nosio s tvrđom ekipom poput Chelsea ili ManUtd. Chelsea mi ove sezone djeluje dosta ranjivo, kao i Inter koji bi mogao ispasti već u 1/8 od slabašnog Bayerna :D

HISTORIA CONTINUA...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 08 mar 2011, 14:21

Kume pucaj se u koljena....
Poredis Ovaj Real sa Bayernom i cak sta vise govoris da je Bayern jaci...
Ja Real mrzim ,ali je Real ko zemlja jak, imaju strasne igrace, uigrani su , i imaju sigurno najboljeg trenera...Real ce L<on raznjet u uzvratu...
Bayern jeste dobio na Meaci Inter...Ali kakav Inter, iako su ovako jadna ekipa trenutno , Inter je bolji od Bayerna i idalje imaju sanse....Jer kad im neke ššđ ekipe zabiju 3 gola kuci , inter moze i 5....No eto, mislim poredis Bundes sa Primerom, je suludo, jer prosjecna ekipa iz Primere tipa Seville ili Bilbaoa bi bila dominantna...Kad jedna Borussija koja je daleko ispred svih i igra najbolje i **** i Bayern i osale kvazi klubove onda ne vidim sto to ne bi Sevilla uradila koja je kvalitetnija ekipa id svake u BL , mnogo iskusnija ... A eto koliko je Borussija jaka , nisu mogli grupu EL proci...
Bayern ej po meni smjesna ekipa koju svaka iole jaca ekipa ne da moze pobjediti nego pregaziti...
A da ste Inter prosli vjeruj mi niste!!!!

Real je za Bayern druga planeta, a Barca je druga galaksija !!!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.