ja ne mrzim real i ne bih volio da tako smatrate....al dugo se real nije plasirao u cetvrtfinale a i do sada su slovili za favorite.."derali" su po spanskoj ligi i do sada al su kiksali u LP...ja real ne mogu svrstavati u vrhe evropskog nogometa dok oni ne dodju u jedno polufinale....a ako to bude ove godine tek cemo moci da govorimo o povratku reala,a za recimo 2 godine(bez dovodjenja novih zvijezda) real bi se trebao vratiti na stare staze.....L_blancos je napisao/la:Ja ipak vjerujem da ti ne znas nabrojat 10 igraca Reala..eurofighter typhoon je napisao/la:sto se izvaljujes....Leader je napisao/la:Ne bih baš rekao da Primera "nazaduje". Barcelona i RMCF su pojam za sve europkse klubove što se tiče financija/igrački kadar/organizacija kluba, i mislim da su ta 2 kluba napredovali u odnosu na sve ostale klubove u Europi i u Španjolskoj.
Mislim da je FCB u ovome trenutku najjači europski klub, a RMCF spada među TOP3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Ono što fali Primeri je jaki 3. klub, koji ima sportsku konstantu, a to će biti moguće kada npr. Valencia/Sevilla/Villarreal financijski ojačaju.
A BL je smiješna, nju bi i Sevilla ili Valencia osvojilahajd dobro barca najjaca al Real-pa dugo nisam vidio npromisljeniji stav-real je mozda 7-8 klub po jacini i nema TEORETSKE sanse da je medju TOP 3 u evropi
ja ipak vjerujem u zdrav razum i mislim da si ti greskom upisao real![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da ti nisi kompetentan da razgovaras o Primeri, jer ocito ne poznajes kvalitet Reala koji je najbolji domacin u Evropi i koji je bio najbolji u grupnoj fazi LP, osporavas jednu Barcu koja odigra jednu ajmo reci polu-losu utakmicu protiv Arsenala..
Poredis Bayern sa Realom, isti taj Bayern u kojem glavnu rijec u defanzivi vode igraci tipa Pranjic,Tymoschuk,Breno.. Pa ti igraci ne bi mogli igrati izboriti pocetnih 11 u jednoj Sevilli ili Espanyolu..
Shame on you![]()
![]()
Trenutno a i zadnjih 5-6 godina bayern je apsolutno jaci od reala i to je cinjenica bez podcjenjivanja galaktikosa sto ne znaci da se to ne moze promijeniti....
Bayern mozda i nema nekih velikih zvijezda osim lahma i robberya al je bayern defintivno jaci ekipa..."naglasavam ekipa"