Bio sam danas u Uzicu. Sinoc kasno kaze cale, hajmo u Sarajevo gledati Slavija-Zeljo i onda nam padne na pamet da se igra danas u Uzicu i preko tamo se zaputismo.
Prvi put na ovom stadionu od renoviranja,i nije lose mogu reci,moglo se i bolje uraditi ali i ovo je bombonica,jos samo reflektori.Teren je u odlicnom stanju sto me poprilicno iznenadilo jer je par puta na telki izgledao bas lose.Atmosfera odlicno,blizu 10000 cenim iako i nije bas popularan termin za igru.
Utakmica solidna,mozda je i najpravednije 0:0,medjutim iz jednog jedinog razloga je Partizan zasluzio da pobedi,samo iz razloga sto je Sloboda ofanzivno toliko nesposobna ekipa da je to tragedija gledati.Doduse napad u kome Scepovic igra glavnu ulogu i glupi Ibrahimovica pravi tu zestoku konkurenciju ali ipak upropastiti onakve prilike ne vidja se svaki dan. Kao da su se takmicili danas ko ce zicere da promasi ili ukenja dobru akciju. Pejovic za Slobodu prosao pored 5-6 igraca kao pored statua medjutim kada je trebalo da osuta lepo,lose sutira i pravo u sjajno istrcalog Stojkovica.Uspeli su i kontru 3 na 1 da ukenjaju,tacnije Pilipovic,meni jos ono nije jasno kako ali eto.
Na drugoj strani Scepovic sa peterca promasuje celi gol,Mitrovicu zicer brani danas odlicni Rankovic...
Odavno nisam video ekipu da se tako brzo privikne na dva igraca pa da joj tako nedostaje kada oni neigraju. Govorim o Luki i Kojicu. Luka je evo drugu utakmicu totalno zaustavljen i tada Partizan uopste ne igra sto se vidi i po rezultatu. Vezni red ne moze akciju da iskreira pa da se igra 180 minuta,a i kako bi kada Scepovic prelazi na svoju polovinu kako bi preuzeo stvar u svoje ruke, prosto mi je neverovatno to sta on radi,sve hoce on, slobodnjake da izvodi,jednom je loptu iz istog prebacio preko granice sa BiH, a drugi put po sred zivog zida.
Stojkovic definitivno zeli crveni karton da dobije,toliko je lud.

Nakon sto su mu u Kuli progledali kroz prste za cist penal i crveni karton i danas jedan divlji start van 16,sreca pa omasi lika spakovao bi ga u bolnicu jedno mesec dana.
Ostojic konacno dobar,samo u jednom trenutku su zajedno ispali i on i Ivanov ostalo su se odlicno dopunjavali.Bekovi tuzni a i kakvi bi bili i dok se za Miljkovica to zna,Stankovic me razocarao.
Mitrovic je dobar dok je smiren,od 60.minute je poceo da budalesa i to se odrazi na igri,mora da se smiri totalno da bi uspeo u nameri da postane vrhunski spic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))