Sport i TV
Re: Sport i TV
Problem je što kod mene uopšte nema ponuđenog Srpskog jezika, piše samo "izvorna inačica" i to sam naštimao na SK2 i prebacio je na Srpski a na 3 ostao Hrvatski komentator
Forza Milan!
Na SK1 ne mozes mjenjat komentatora
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Jedno pitanje? Treba mi neko za cardsharing, ali ko ima apslutno sve na trzistu. Ako imate nekog sa norveskim sportskim kanalima, svedskim takodjer. A i znam da su rijetki koji imaju Sky Calcio kanale i oni su pozeljni. Ako nekog znate, da mi pomognete
Znam da je LegendaReala to nesto prije o tome pricao. Hvala puno
Sent from my iPhone using Tapatalk

- legenda reala
- Kontakt:
Nisam u tim vodama više, javi se rio_ferdy88, on mislim i dalje koristi, ja već odavno nemam CS, nemam kad da gledam, a i onaj resiver mi je SD
Talijana su skoro svi imali ja sam ih imo, znam da su Englezi bili pred gašenjem, valjda su našli neko rješenje za CS sl kao Total, te Norvežane i Švede rijetko ko ima ja ih nisam imao, ostalo sve jesam, gašenjem Digia i prelaska na HD i ja sam odusto od CS-a, nikad da se nakanim da kupim HD resiver sve kontam doće SK na Moju Tv
Talijana su skoro svi imali ja sam ih imo, znam da su Englezi bili pred gašenjem, valjda su našli neko rješenje za CS sl kao Total, te Norvežane i Švede rijetko ko ima ja ih nisam imao, ostalo sve jesam, gašenjem Digia i prelaska na HD i ja sam odusto od CS-a, nikad da se nakanim da kupim HD resiver sve kontam doće SK na Moju Tv
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sky IT je otišao, ne ide na CS više, HD već odavno, a SD prije par dana.Tryg je napisao/la:Jedno pitanje? Treba mi neko za cardsharing, ali ko ima apslutno sve na trzistu. Ako imate nekog sa norveskim sportskim kanalima, svedskim takodjer. A i znam da su rijetki koji imaju Sky Calcio kanale i oni su pozeljni. Ako nekog znate, da mi pomogneteZnam da je LegendaReala to nesto prije o tome pricao. Hvala puno
A Canal Digital Nordic i Viasat zahtijevaju malo veće antene za bolji prijem, nekih 120 cm, a mislim da ih nude svi bolji davaoci usluga, ne bi trebao imati problema sa tim, ko god nudi CS ima i ta dva paketa u ponudi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
koristiš li još i koji paketi su ostali, ide li Max
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jesam, a mislim da ide Max, nisam nešto u zadnje vrijeme gledao, većinom gledam ove na Astri, Francuzi, Španci i Švabe idu bez problema, kao i Sky UK.legenda reala je napisao/la:koristiš li još i koji paketi su ostali, ide li Max
A u međuvremenu sam se snabdjeo i sa NBA LP, NFL Gamepassom, NHL Gamecenter, sa DirecTV Premier i Comcast Xfinity te HBo Go, Netflixom, Huluom i Showtime Anytime.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hvala Rio puno za informaciju o talijanima, a sto se tice skandinavaca imam ja neke kanale, ali konkretno bi mi trebali viasat footbal hd Svedski, i tv2 premier liga Norveski, ako slucajno imas te kanale, rado bih uzeo i ja od istog covjeka liniju.
Njemce i Spance imam i ja kao i canal digital Norvezane(c more sport,plus, laliga itd)
Njemce i Spance imam i ja kao i canal digital Norvezane(c more sport,plus, laliga itd)
- BoydCrowder
- Kontakt:
Imam logosoft kablovsku,i od danas nemam sport klubova uopste,jesu li ih ukinuli ili je privremeno,zna li neko?
You think you're better than me because you play by the rules ? Whose rules ?
Godine prolaze moje,ja čekam titule tvoje...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Sport i TV
Možda sad vide lol kao konkurente jbg pa nema viseBoydCrowder je napisao/la:Imam logosoft kablovsku,i od danas nemam sport klubova uopste,jesu li ih ukinuli ili je privremeno,zna li neko?

Nazovi ih sutra provjeri najbolje ti je

Edit:
Jbg prva vijest na sajtu im je ovo
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=aafd ... a3494c205a
Izgleda da ce i njima zavrnut pipu

- BoydCrowder
- Kontakt:
Evo na stranici im pise da im je istekao ugovoror sa SK i da se nadaju da ce prekid trajati kratko. Nista,to je to sto se SK tice majku im lopovsku,pa mogli su reci nesta oko ovog kad sam ih prikljucio kakvi jadovi.
You think you're better than me because you play by the rules ? Whose rules ?
Rekli bi da su uspjeli produžit ugovor, ovako su naravno,BoydCrowder je napisao/la:Evo na stranici im pise da im je istekao ugovoror sa SK i da se nadaju da ce prekid trajati kratko. Nista,to je to sto se SK tice majku im lopovsku,pa mogli su reci nesta oko ovog kad sam ih prikljucio kakvi jadovi.

rio_Ferdy88 je napisao/la:Jesam, a mislim da ide Max, nisam nešto u zadnje vrijeme gledao, većinom gledam ove na Astri, Francuzi, Španci i Švabe idu bez problema, kao i Sky UK.legenda reala je napisao/la:koristiš li još i koji paketi su ostali, ide li Max
A u međuvremenu sam se snabdjeo i sa NBA LP, NFL Gamepassom, NHL Gamecenter, sa DirecTV Premier i Comcast Xfinity te HBo Go, Netflixom, Huluom i Showtime Anytime.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I kad krene kukati na Lj&S temimiki_92 je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:A u međuvremenu sam se snabdjeo i sa NBA LP, NFL Gamepassom, NHL Gamecenter, sa DirecTV Premier i Comcast Xfinity te HBo Go, Netflixom, Huluom i Showtime Anytime.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Izgleda se zahuktava ova borba za EPL. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Isto je bilo i za Primeru pa gdje zavrsi, nema nista od EPL-a na Arenimessilla je napisao/la:Izgleda se zahuktava ova borba za EPL.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ibogami ovo je ozbiljnije, pročitaj na benchmarku 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uh kakav hladan tuš bi ovo bio za dezurne bacache drkitze na Telemach, a taman što su uzeli HSmessilla je napisao/la:Ibogami ovo je ozbiljnije, pročitaj na benchmarku

Tačno bi na aparatima završili

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.