Dođi u Igokeu leđendo
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2022/23
Mens sana in corpore sano.
Otpustiše Doca, trebao je sam dat ostavku. Prodale ga zvijezde
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
U Portlandu bi bas morao biti neko glup da ne zamjeni Billupsa
Držaće ga dok ne izgube nadu za PO
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Vi ovo ako izgubite ja vise nikad sllova na NBA pdfu necu napisati (ako svi budu zdravi)
Boston metlira Heat.
Denver u 7.
Denver u 7.
realno govoreci, chauncey billups jos uvijek nije dobio "fer" sansu da pokaze koliko moze
u prvoj sezoni je lillard imao problem s povredom koju je vukao godinama i doslo je vrijeme kad nije mogao vise (lose je igrao na olimpijskim igrama, a onda i kad je krenula sezona u nba), pa je morao ici na operaciju, a portland se odlucio da tankira
portland je u drugoj sezoni takodjer imao problem s povredama, a i ekipa je bila lose selektirana, pa je ponovo doslo do toga da portland tankira, cak je i generalni menadzer, joe cronin, rekao da ima jos posla kad je rijec o rosteru, a osim toga, joe i chauncey imaju dobar odnos, igraci gotive chaunceyja, tako da on nece nigdje (bice trener bar jos ovu sezonu, u kojoj bi portland mogao imati dosta bolji roster, jer ce ganjati bar jedan veliki trade i vjerovatno ove manje, da pojacaju drugu petorku), pa ukoliko ostvare svoje planove, chauncey ce imati roster da pokaze koliko moze
Vjerovatno si gledao skoro sve tekme, ja sam mozda 60% njihovih tekmi pogledao. Ne cini mi se da je taj kalibar da bude dobar trener, mozda grijesim, pred nama je. Imati Anta, Grant, Lillard, Jusuf, Harta I ne biti ni blizu PO, sramotaChinaglia je napisao/la: ↑16 maj 2023, 21:50realno govoreci, chauncey billups jos uvijek nije dobio "fer" sansu da pokaze koliko moze
u prvoj sezoni je lillard imao problem s povredom koju je vukao godinama i doslo je vrijeme kad nije mogao vise (lose je igrao na olimpijskim igrama, a onda i kad je krenula sezona u nba), pa je morao ici na operaciju, a portland se odlucio da tankira
portland je u drugoj sezoni takodjer imao problem s povredama, a i ekipa je bila lose selektirana, pa je ponovo doslo do toga da portland tankira, cak je i generalni menadzer, joe cronin, rekao da ima jos posla kad je rijec o rosteru, a osim toga, joe i chauncey imaju dobar odnos, igraci gotive chaunceyja, tako da on nece nigdje (bice trener bar jos ovu sezonu, u kojoj bi portland trebao imati dosta bolji roster, jer ce biti trejdova 100%)
idu simons i ovogodisnji pick (osim ako bude 1 pick) + jos pickova u trade za nekog
postoji mogucnost, iako ne bas velika, da portland ostavi pick (ukoliko bude top 3 pick) i da trejduje lillarda
koliko im je za vjerovati, ne znam, al iz portlanda kazu da je cilj unaprijediti roster
postoji mogucnost, iako ne bas velika, da portland ostavi pick (ukoliko bude top 3 pick) i da trejduje lillarda
koliko im je za vjerovati, ne znam, al iz portlanda kazu da je cilj unaprijediti roster
Blazersi trebaju trejdat Lillarda i poceti s gradjenjem nove ekipe oko Simonsa, Sharpea i ovogodisnjeg picka.
Rekoh ja jos u toku utakmice da ce Doc popiti otkaz zbog bradate prevare. Uzasni potezi Sixersa u zadnjih nekoliko godina 

Realni koliko god se brada raspo ko drugi igrač je uzeo skoro sam dvije tekme, treba realno sagledat stanje i priznati da je ovo Embiidov poraz.
Čovjek je visio u postu skoro cijelu seriju, Boston je to predvidio i odlično branio. Ovo je njegova ekipa i njegov poraz, ako hoćeš titulu moraš i povući
Čovjek je visio u postu skoro cijelu seriju, Boston je to predvidio i odlično branio. Ovo je njegova ekipa i njegov poraz, ako hoćeš titulu moraš i povući
DLo, Schroeder, Reaves, Lebron, AD pocinju a za Denver Murray, KCP, MPJ, Gordon i Jokic, standardno
-
- Kontakt:
Wembanyama u San Antoniu
Neko link?
Imam neke stranice al moras ubit 25 reklama
Imam neke stranice al moras ubit 25 reklama
-
- Kontakt:
Najbolje na Youtubu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovdje je kraj Lakersima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ima li sretnije osobe od ovog smrada Reavesa
E ovo vam je djeco MVP 8p 10 sk i 4 as na 8 minuta, za +14
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.