BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Na streamu citavo poluvrijeme amidza idriz i cvijece kupite cvijece
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I kao takvi su uz Sarajevo svemirski brod za sve ekipe nase ligeirfo je napisao/la:Ma zrinjski je **** ekipa, vidjelo se to na Grbavici kad nam nisu mogli sanse stvorit, posrecilo im se sto ih je nespremni Utrech potcijenio
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Fareus1921
- Kontakt:
Da Malme dovede u17 u Mostar opet bi pobjedili
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto sam hajco hajco sam
#Punoljetstvo
-
- Moderator
- Kontakt:
Za sada su to golovi.Varg je napisao/la:svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo
Svaka cast Sarajevu na ravnopravnoj borbi, barem ovaj drugi dio prvog poluvremena, iako nisu imali udarac na gol, stvarno odigrano pravo dobro sa dosta sansi, dobrih akcija. Treba vrsit pritisak koliko se moze, pogledajte samo kako oni vrse pritisak odma na zadnjeg stopera, znaci cim krene akcija, odma pocnu s pritiskom, sad je to stvar i kondicije, itd... U svakom slucaju svaka casta Sarajevu na odigranom prvom pluvremenu, gol je primljen nekako potpuno iznenada, naivno, koliko je samo igraca Sarajeva bilo u sesnestercu, nevjerovatno kako je lopta tek tako nabacena igracu Bate-a, kao na treningu...
Svemirski brod su za ekipu kojoj nisu mogli sanse stvorit u 90 minuta?Kaunas je napisao/la:I kao takvi su uz Sarajevo svemirski brod za sve ekipe nase ligeirfo je napisao/la:Ma zrinjski je **** ekipa, vidjelo se to na Grbavici kad nam nisu mogli sanse stvorit, posrecilo im se sto ih je nespremni Utrech potcijenio

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Pocela ti je serija na pink familyBosniaBoston je napisao/la:Sto sam hajco hajco sam

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ove godine smo za promjenu povjerovali na momenat da mozemo nesto, sljedece ce to trajati do plejoffa , pa onda igramo grupe sigurno
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na prethodno citiranjeBernardBarnjak je napisao/la:Pocela ti je serija na pink familyBosniaBoston je napisao/la:Sto sam hajco hajco sam

#Punoljetstvo
Tačno se vidi kako odmah krenemo pljuvati čim rezultati nisu vrhunski.
Sarajevo ovo bez problema može dobiti, samo trebaju igrati pametnije i hrabrije, Zrinjski je loše taktički ušao u meč i šta ćeš.
Sarajevo ovo bez problema može dobiti, samo trebaju igrati pametnije i hrabrije, Zrinjski je loše taktički ušao u meč i šta ćeš.

- grbavicka1921
- Kontakt:
Da je Ahmetović dobio one dvije lopte jedna bi bila u mreži. Jako bitan igrač za kone. Handžić nije taj kalibar. Zrinjski...preamaterski...usrali se.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
evo ga opet sa linijom, treba komentarisat tenis
Ko se ušutioVucevich je napisao/la:
Vidim nešto se ušutao hadžićko-katalonski genije?![]()
Zrinjski opet pokazao sav svoj amaterizam.

I kao amateri dogurali do 3. pretkola, šta bi tek bilo da su profesionalci

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako ste dogurali haj nam objasni?Sigurno uz puno muke i dobrih rezultata.Mokes je napisao/la:Ko se ušutioVucevich je napisao/la:
Vidim nešto se ušutao hadžićko-katalonski genije?![]()
Zrinjski opet pokazao sav svoj amaterizam.![]()
I kao amateri dogurali do 3. pretkola, šta bi tek bilo da su profesionalci
#Punoljetstvo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ignorisem teBosniaBoston je napisao/la:Nisi mi odgovorio na prethodno citiranjeBernardBarnjak je napisao/la:Pocela ti je serija na pink familyBosniaBoston je napisao/la:Sto sam hajco hajco sam

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
"Ti si haparatlija, a uz to i mazohista, upalis utakmicu kluba kojeg ne mozes smislit"
Na tvoju žalost, moju radost - gledam Sarajevo
Ipak čestitke Malmeu na velikoj pobjedi - sasvim zasluženo

Na tvoju žalost, moju radost - gledam Sarajevo
Ipak čestitke Malmeu na velikoj pobjedi - sasvim zasluženo

Mostar u srcu, Velež do groba
- Fareus1921
- Kontakt:
Kako je Zrinjski amaterski odigro ne mogu vjerovat.Uplašili se i od prve minute bunker.SIguran sam da je Govedarica dao go da bi utakmica otišla u drugom smjeru ali onakvu šansu ofulat je nezamislivo.Zrinjski će sigurno u Mostaru igrat za publiku i možda pobijede ako Malme bude odmaro ekipu.Zrinjski je mogo puno bolje u utakmici.Nije ni Malmo Juventus.Imaju siguran sam kvalitetu za remi ili bar poraz od 1:0.Sarajevo napada i nadam se da će pobijedit.Sretno komšije!!!
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.