19TM87 je napisao/la:jao gledo sam tu emisiju sa mimom i onim gljivom supkom![]()
![]()
![]()
![]()
dok nam gljiva i ostali kao on budu komentarisali fudbal crno nam se pise..."hajmo bosno u evropu"
onaj mi se gljiva zgadio...fuj
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
19TM87 je napisao/la:jao gledo sam tu emisiju sa mimom i onim gljivom supkom![]()
![]()
![]()
![]()
dok nam gljiva i ostali kao on budu komentarisali fudbal crno nam se pise..."hajmo bosno u evropu"
ma gljiva je budala zesca.. covjek puko'..Mirza_Hordas je napisao/la:19TM87 je napisao/la:jao gledo sam tu emisiju sa mimom i onim gljivom supkom![]()
![]()
![]()
![]()
"Idiote", imaćeš priliku da vidiš ko je bio Ćiro kada zauzmemo 4 ili 5 mjesto u grupi. Uostalom, Ćiro je prošlost i o njemu je suvišno govoriti. Samo, ne znam, je li nama treba selektor ili „poštenjačina“ bez ikakvog iskustva, kome će reprezentacije biti prvi trenerski posao u životu, sa kojim ćemo se plasirati 2022, u "limburgu" mjesecu ???BlueSharks je napisao/la:Pa ne mogu vjerovati da još ima idiota koji podržavaju Mikada.Većeg lažova i manipulatora nisam u životu vidjeo, al ko što ti kažeš važniji je rezultat od njegovog sramnog ponašanja.Vidiš ima mnogo ljudi, kao što sam ja kojima su važnije osobine nekog čovjeka, nego njegovi rezultati.Gledam neki dan onaj yebeni OBN i onaj konj Mimo našao Nazifa Gljivu da komentariše nastupe i rezultate repke, halo zar smo dotle stigli.I kaže Gljiva šta pametuje Meša, Pape, Halihodžić i ostali, što nisu poslali paket iz inostranstva, gdje su bili u ratu, halo čovjeće jes normalan ti si našao njima progovarati koji su u ratno vrijeme ginuli za sveti dres, dok ih je taj isti Mikado dočekao u Bologni "napit ćemo vam se bosanske krvi".Pa kad se već priča o ratu, jel mogao spomenuti Mikada i šta je on radio za vrijeme rata u BiH, ne da nije slao pakete, nego je podržavao agresore.Toliko o yebenom, smrdljivom Mikadu.Dbg mu sve ijedna marka koju je ukrao sa Ušanovićem trebala za lijeka, a i njegovom sinu "menadžer" koji ne zna jel lopta okrugla il kockasta i koji je isit babo, ako ne i gori..Admin zaključavaj ovu temu, jer ovaj gad nije trebao imati temu ni kad je bio selektor, a ne sad kad je prošlost hvala dragom Bogu.domovinabih je napisao/la:Shtipeson001 je napisao/la:Svaka cast Ciri,begu bosanskom,j..... se svi koji ga ne volite,jest mozda manipulator,lazov ili kako god hocete,al zaboravljate da vam je do prije 2 mjeseca bio LEGENDA,MAJSTOR,BEG,al eto takvi kao vi sto ga ne volite ne zasluzuju uspjehe.
CIRO MAJSTORE, HVALA TI ZA SVE!!!!!!!!!!
SVAKA ČAST, NAJUSPJEŠNIJEM TRENERU BIH REPREZENTACIJE !!!
Nije cini ti se...izgubili kljuc i sad ne mogu lockLily je napisao/la:Zar ova tema nije bila zakljucana??
Jel to onaj Gljiva sto je dok je bio u Zenici na robiji mazno neke pjesmice pa kasnije dao Beslicu ?Lily je napisao/la:ma gljiva je budala zesca.. covjek puko'..Mirza_Hordas je napisao/la:19TM87 je napisao/la:jao gledo sam tu emisiju sa mimom i onim gljivom supkom![]()
![]()
![]()
![]()
najpametnije od svega napisanog ,,,,bravo majstor,,,Google je napisao/la:Vidim ja,da nama Ciro svima nedostaje,cim ovoliko raspravljamo jos o njemu:DDDDahahaahhahahahhahahaa
-------------
Jesmo mi komedija od naroda!!!
Do juce smo tom istom Ciri smisljali pjesme i pjevali (svi,da neko ne kaze kako ja nisamm),sad mu **** mater.DDD,Poredili ga s' Titom:DDD
Google je napisao/la:Vidim ja,da nama Ciro svima nedostaje,cim ovoliko raspravljamo jos o njemu:DDDDahahaahhahahahhahahaa
-------------
Jesmo mi komedija od naroda!!!
Do juce smo tom istom Ciri smisljali pjesme i pjevali (svi,da neko ne kaze kako ja nisamm),sad mu **** mater.DDD,Poredili ga s' Titom:DDD
P.S.domovinabih je napisao/la:Da ovdje ne bi razni „stručnjaci“ govorili o „greškama“ Ćire samo da prezentujemo njegovu biografiju, pa da jednom shvatimo koga smo imali na kormilu BiH selekcije :
Uspjesi:
1982 – Dinamo prvenstvo
1983 – Dinamo Kup Jugoslavije
1984 – Grasshopper prvenstvo Svicarske
1986 – Pristinu uvodi u prvu ligu YU
1993 – Dinamo (Croatia) prvenstvo
1994 – Dinamo (Croatia) Kup
1995 – Prvo mjesto Hrvatske ispred Italije u kvalifikacijama za EP 96
1996 – Hrvatska Cetvrtfinale EP 96
1998 – Hrvatska polufinale SP-a I 3 mjesto
2009 - Baraz BiH (ma koliko to pojedinci smatrali neuspjehom, uz napomenu da je BiH u zadnjim kvalifikacijama, dakle pod Ćirinim vodstvom postigla najveći uspjeh , do sada, jer smo statistički bili najuspješniji 19 od mogućih 30 bodova, skoro 2/3 mogućih i osvojeno II mjesto u grupi.) Najveći uspjeh , naravno poslije ovog Ćirinog je IV mjesto sa Sliškovićem i učinak u bodovima oko 54%.
Dakle Ćiro je najuspješniji selektor sa ovih prostora i najuspješniji selektor BiH selekcije !!!
???domovinabih je napisao/la:Da ovdje ne bi razni „stručnjaci“ govorili o „greškama“ Ćire samo da prezentujemo njegovu biografiju, pa da jednom shvatimo koga smo imali na kormilu BiH selekcije :
Uspjesi:
1982 – Dinamo prvenstvo
1983 – Dinamo Kup Jugoslavije
1984 – Grasshopper prvenstvo Svicarske
1986 – Pristinu uvodi u prvu ligu YU
1993 – Dinamo (Croatia) prvenstvo
1994 – Dinamo (Croatia) Kup
1995 – Prvo mjesto Hrvatske ispred Italije u kvalifikacijama za EP 96
1996 – Hrvatska Cetvrtfinale EP 96
1998 – Hrvatska polufinale SP-a I 3 mjesto
2009 - Baraz BiH (ma koliko to pojedinci smatrali neuspjehom, uz napomenu da je BiH u zadnjim kvalifikacijama, dakle pod Ćirinim vodstvom postigla najveći uspjeh , do sada, jer smo statistički bili najuspješniji 19 od mogućih 30bodova skoro 2/3 mogućih i osvojeno II mjesto u grupi.) Najveći uspjeh , naravno poslije ovog Ćirinog je IV mjesto sa Sliškovićem i učinak u bodovima oko 54%.
Dakle Ćiro je najuspješniji selektor sa ovih prostora i najuspješniji selektor BiH selekcije !!!
Gledaj činjenice, koliko je osvojio bodova iz koliko utakmica i koje je mjesto zauzeo, 19 od 30 mogućih bodova i II mjesto, 100% najuspješniji BiH selektor. A po ukupnoj karijeri , ne najuspješniji BiH selektor nego i na ex Yu prostoru !!!miky_hz je napisao/la:Nije najuspjesniji selektor BiH...to je dokazano i statisticki,i tim sto smo prije imali i boljeg koji je bio 20 i neki na fifinoj listi,i tim sto smo bili blizi odlasku na prvenstvo...
3 stvari neoborive koje dokazuju da taj tvoj nije najuspjesini selektor na klupi BiH
domovinabih je napisao/la:Gledaj činjenice, koliko je osvojio bodova iz koliko utakmica i koje je mjesto zauzeo, 19 od 30 mogućih bodova i II mjesto, 100% najuspješniji BiH selektor. A po ukupnoj karijeri , ne najuspješniji BiH selektor nego i na ex Yu prostoru !!!miky_hz je napisao/la:Nije najuspjesniji selektor BiH...to je dokazano i statisticki,i tim sto smo prije imali i boljeg koji je bio 20 i neki na fifinoj listi,i tim sto smo bili blizi odlasku na prvenstvo...
3 stvari neoborive koje dokazuju da taj tvoj nije najuspjesini selektor na klupi BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.