Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 dec 2009, 10:57

19TM87 je napisao/la:jao gledo sam tu emisiju sa mimom i onim gljivom supkom :o :o :o :o

dok nam gljiva i ostali kao on budu komentarisali fudbal crno nam se pise..."hajmo bosno u evropu" :lol:

onaj mi se gljiva zgadio...fuj
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 dec 2009, 11:00

Mirza_Hordas je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:jao gledo sam tu emisiju sa mimom i onim gljivom supkom :o :o :o :o

dok nam gljiva i ostali kao on budu komentarisali fudbal crno nam se pise..."hajmo bosno u evropu" :lol:

ma gljiva je budala zesca.. covjek puko'.. 8-)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 15 dec 2009, 21:19

BlueSharks je napisao/la:
domovinabih je napisao/la:
Shtipeson001 je napisao/la:Svaka cast Ciri,begu bosanskom,j..... se svi koji ga ne volite,jest mozda manipulator,lazov ili kako god hocete,al zaboravljate da vam je do prije 2 mjeseca bio LEGENDA,MAJSTOR,BEG,al eto takvi kao vi sto ga ne volite ne zasluzuju uspjehe.

CIRO MAJSTORE, HVALA TI ZA SVE!!!!!!!!!!

SVAKA ČAST, NAJUSPJEŠNIJEM TRENERU BIH REPREZENTACIJE !!!
Pa ne mogu vjerovati da još ima idiota koji podržavaju Mikada.Većeg lažova i manipulatora nisam u životu vidjeo, al ko što ti kažeš važniji je rezultat od njegovog sramnog ponašanja.Vidiš ima mnogo ljudi, kao što sam ja kojima su važnije osobine nekog čovjeka, nego njegovi rezultati.Gledam neki dan onaj yebeni OBN i onaj konj Mimo našao Nazifa Gljivu da komentariše nastupe i rezultate repke, halo zar smo dotle stigli.I kaže Gljiva šta pametuje Meša, Pape, Halihodžić i ostali, što nisu poslali paket iz inostranstva, gdje su bili u ratu, halo čovjeće jes normalan ti si našao njima progovarati koji su u ratno vrijeme ginuli za sveti dres, dok ih je taj isti Mikado dočekao u Bologni "napit ćemo vam se bosanske krvi".Pa kad se već priča o ratu, jel mogao spomenuti Mikada i šta je on radio za vrijeme rata u BiH, ne da nije slao pakete, nego je podržavao agresore.Toliko o yebenom, smrdljivom Mikadu.Dbg mu sve ijedna marka koju je ukrao sa Ušanovićem trebala za lijeka, a i njegovom sinu "menadžer" koji ne zna jel lopta okrugla il kockasta i koji je isit babo, ako ne i gori..Admin zaključavaj ovu temu, jer ovaj gad nije trebao imati temu ni kad je bio selektor, a ne sad kad je prošlost hvala dragom Bogu.
"Idiote", imaćeš priliku da vidiš ko je bio Ćiro kada zauzmemo 4 ili 5 mjesto u grupi. Uostalom, Ćiro je prošlost i o njemu je suvišno govoriti. Samo, ne znam, je li nama treba selektor ili „poštenjačina“ bez ikakvog iskustva, kome će reprezentacije biti prvi trenerski posao u životu, sa kojim ćemo se plasirati 2022, u "limburgu" mjesecu ???
Zadnja izmjena: domovinabih, dana/u 15 dec 2009, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 dec 2009, 21:28

" A sad u akciju".............sa zatvaranjem ovog podforuma.

CIROMANIJA JE RIKNULA!!!!!!!!! :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 dec 2009, 21:48

Zar ova tema nije bila zakljucana?? :?
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 dec 2009, 21:51

Lily je napisao/la:Zar ova tema nije bila zakljucana?? :?
Nije cini ti se...izgubili kljuc i sad ne mogu lock :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 15 dec 2009, 21:54

Lily je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:

ma gljiva je budala zesca.. covjek puko'.. 8-)
Jel to onaj Gljiva sto je dok je bio u Zenici na robiji mazno neke pjesmice pa kasnije dao Beslicu ? :lol:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 dec 2009, 23:43

Bluesharks@ ,radikalno nema sta ,ali podrzavam..slicno razmisljamo..mada bi ja to drugacije "upakovao"..
Ja samo ne kontam cime je to Ciro impresionirao ove sto ga podrzavaju ,ja recimo razumijem kad 10 ljudi vikne na stadionu "ciro majstore",pa za njima pola stadiona ..jer je to neki vid reakcije..ali..ne razumijem kako ga moze neko dizati u nebesa ,i zbog cega? Da li zbog toga sto smo zavrsili 2. u grupi ispred Belgije (koja je demonstrirala svoj kvalitet u duelu protiv Armenije),i Turske koja je gubila bodove na svakom koraku _(nismo ispred nje jer smo je pobjedili..mislim na Tursku)...
Za moj pojam Ciro je pokazao da je dobar motivator ,i to sam x puta napisao , i to je kod nasih igraca palilo ,pred utakmicu nalozi dobro igraca ,i ovaj da sve od sebe...jer je Ciro u godinama ,a i ima odredjene rezultate od PRIJE.
Ne bi da omalovazavam bilo cije nogometno znanje ,taktiku ,i uigravanje ekipe ,ali je Ciro u tom segmentu pokazao koliko je senilan ,i nesposoban...a to se moze pokazati u velikom broju primjera...
Sjeticemo se utakmice protiv Armenije u gostima,pa ono je uzas svih uzasa ,katastrofa,pola igraca nije bilo na svojim pozicijama,gubili se kvalitetno ,i samo zbog individualne kvalitete smo dosli do 3 boda ,kao i inace sto smo dolazili (1. gol protiv Belgije lucidnost Dzeke,2.gol guzvara pred golom,tu je prije bio i prekid ,3. gol na buku ,usljed nedostatka koncentracije protivnika ,i vid polukontre ,i 4. gol vec raspad bio)...Za taktiku protiv Turske u gostima nemam rijeci ,dno dna)..
Sto se tice Utakmice protiv Portugala u Lisabonu ,tu je dobro funkcioniralo ,ali je opet pogrijesio jer je kasno uveo nove igrace ,i pustio covjeka koji fizicki nije mogao ispuniti zahtjeve da igra skoro 90 min (Muratovic)..I naravno Ibricic na desnom boku ,koji je bio kljucan dio kod poraza...No da se ne bavimo previse tim podacima koliko generalno treba reci da covjek nije uopce studirao protivnika,koji nije ni razmisljao na koji nacin ko igra ,u kojem segmentu je najbolji..jer da jeste ,ne bi dozvolio krilnim napadacima Portugala da se secu pored nasih bocnih igraca ,ako smo ih i imali ,jer je vecinu slucajeva Jahic i Pandza ,objektivno igraci bez klase ,i bez potrebne brzine ,bili jedan na jedan sa brzim ,i tehnicki potkovanim Simao-om i Nani-jem.
Jedan mali milion gresaka je pravio pocevsi od ambijenta u kojemu su radili nasi igraci ,do utapanja u sivilo u kojemu se nalazi nas savez,tapsanje po ramenu sa kriminalcima u istom,i nadasve bacanja supljaka ovom narodu kojemu je malo dovoljno da se nasmiju ,i da zavole nekoga...
Nama treba mlad,ambiciozan,kreativan trener sa poznavanjem modernog nogometa ,uz to da je i hrabar ,i koji se voli nadigravati,jer imamo reprezentaciju za to,a ne neki snimac reklama,covjek koji **** majke svima ,i koji ne respektira nikoga osim samog sebe ,svoj djep,i kriminalce koji mu obezbjedjuju da i dalje egzistira u javnom zivotu..
CIsto sumnjam da su sve ove price oko angaziranja ovog lika istinite ,jer nema on snage da radi taj posao ,a kamoli znanja..zamislite samo da dobije nekih 25 kineskih imena ..i da sastavlja ekipu ,a uz to da proba dovesti neka pojacanja,hahaha..pa nije mogao zapamtiti nasih ¸11 igraca...pogotovo jemanifestirao kako je slabo upoznat kada je nastupao u emisiji pred LP,tu sam se kvalitetno ismijao njemu i njegovim analizama,haha..ne zna 2 igraca u Europi,zalosno za nekoga ko zivi od nogometa!!!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 16 dec 2009, 02:12

Vidim ja,da nama Ciro svima nedostaje,cim ovoliko raspravljamo jos o njemu:DDDDahahaahhahahahhahahaa
-------------
Jesmo mi komedija od naroda!!!
Do juce smo tom istom Ciri smisljali pjesme i pjevali (svi,da neko ne kaze kako ja nisamm),sad mu **** mater.DDD,Poredili ga s' Titom:DDD

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 16 dec 2009, 02:54

Google je napisao/la:Vidim ja,da nama Ciro svima nedostaje,cim ovoliko raspravljamo jos o njemu:DDDDahahaahhahahahhahahaa
-------------
Do juce smo tom istom Ciri smisljali pjesme i pjevali (svi,da neko ne kaze kako ja nisamm),sad mu **** mater.DDD,Poredili ga s' Titom:DDD
najpametnije od svega napisanog ,,,,bravo majstor,,, ;)
VOLIM BAYERN

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 16 dec 2009, 07:33

šefe,kad ce bit zakljucana ova tema :?:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 16 dec 2009, 09:05

Google je napisao/la:Vidim ja,da nama Ciro svima nedostaje,cim ovoliko raspravljamo jos o njemu:DDDDahahaahhahahahhahahaa
-------------

Cuj svi.Hahahah sto se ismija.Momak nepricaj gluposti ima nas koji smo bili protiv Cire od pocetka do kraja...

I da ovo se treba kljucati pod hitno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 dec 2009, 17:28

Kad ste pri kupovini D.Avaza dobijali kartonske kackete niste se bunili protiv cire sad se bunite... :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Ajd ovo kljucajte nema smisla,Nema logike!!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 dec 2009, 18:04

Za rucak sarma jeeeeeeeeeeee :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 16 dec 2009, 23:31

Da ovdje ne bi razni „stručnjaci“ govorili o „greškama“ Ćire samo da prezentujemo njegovu biografiju, pa da jednom shvatimo koga smo imali na kormilu BiH selekcije :

Uspjesi:
1982 – Dinamo prvenstvo
1983 – Dinamo Kup Jugoslavije
1984 – Grasshopper prvenstvo Svicarske
1986 – Pristinu uvodi u prvu ligu YU
1993 – Dinamo (Croatia) prvenstvo
1994 – Dinamo (Croatia) Kup
1995 – Prvo mjesto Hrvatske ispred Italije u kvalifikacijama za EP 96
1996 – Hrvatska Cetvrtfinale EP 96
1998 – Hrvatska polufinale SP-a I 3 mjesto
2009 - Baraz BiH (ma koliko to pojedinci smatrali neuspjehom, uz napomenu da je BiH u zadnjim kvalifikacijama, dakle pod Ćirinim vodstvom postigla najveći uspjeh , do sada, jer smo statistički bili najuspješniji 19 od mogućih 30bodova skoro 2/3 mogućih i osvojeno II mjesto u grupi.) Najveći uspjeh , naravno poslije ovog Ćirinog je IV mjesto sa Sliškovićem i učinak u bodovima oko 54%.

Dakle Ćiro je najuspješniji selektor sa ovih prostora i najuspješniji selektor BiH selekcije !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 dec 2009, 23:34

Nije najuspjesniji selektor BiH...to je dokazano i statisticki,i tim sto smo prije imali i boljeg koji je bio 20 i neki na fifinoj listi,i tim sto smo bili blizi odlasku na prvenstvo...

3 stvari neoborive koje dokazuju da taj tvoj nije najuspjesini selektor na klupi BiH
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 16 dec 2009, 23:35

domovinabih je napisao/la:Da ovdje ne bi razni „stručnjaci“ govorili o „greškama“ Ćire samo da prezentujemo njegovu biografiju, pa da jednom shvatimo koga smo imali na kormilu BiH selekcije :

Uspjesi:
1982 – Dinamo prvenstvo
2009 - Baraz BiH (ma koliko to pojedinci smatrali neuspjehom, uz napomenu da je BiH u zadnjim kvalifikacijama, dakle pod Ćirinim vodstvom postigla najveći uspjeh , do sada, jer smo statistički bili najuspješniji 19 od mogućih 30 bodova, skoro 2/3 mogućih i osvojeno II mjesto u grupi.) Najveći uspjeh , naravno poslije ovog Ćirinog je IV mjesto sa Sliškovićem i učinak u bodovima oko 54%.

Dakle Ćiro je najuspješniji selektor sa ovih prostora i najuspješniji selektor BiH selekcije !!!
P.S.
Nismo znali koga smo imali i otjerali smo ga. Daj Bože da Ćirin nasljednik ponovi ovaj uspjeh u što sumnjam !!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 16 dec 2009, 23:38

domovinabih je napisao/la:Da ovdje ne bi razni „stručnjaci“ govorili o „greškama“ Ćire samo da prezentujemo njegovu biografiju, pa da jednom shvatimo koga smo imali na kormilu BiH selekcije :

Uspjesi:
1982 – Dinamo prvenstvo
2009 - Baraz BiH (ma koliko to pojedinci smatrali neuspjehom, uz napomenu da je BiH u zadnjim kvalifikacijama, dakle pod Ćirinim vodstvom postigla najveći uspjeh , do sada, jer smo statistički bili najuspješniji 19 od mogućih 30bodova skoro 2/3 mogućih i osvojeno II mjesto u grupi.) Najveći uspjeh , naravno poslije ovog Ćirinog je IV mjesto sa Sliškovićem i učinak u bodovima oko 54%.

??? :?
Ja koliko znam niko nije poricao CIrin uspjeh .. :roll: Ali to sto je mnogo toga ucinio u svom zivotu, ne opravdava njegove greske kojih je definitivno mnogo imao i nikad nije zelio da ih prizna.. (sto se tice vodjenja reprezentacije)

Koliko se puta mora reci :"Niko nije otjerao Ciru.. Covjek je sam otisao!!!!"
Da nismo znali koga smo imali :roll: al' saznali smo hvala Bogu.. i naravno da ce sljedeci selektor biti uspjesniji.. u to sam ubjedjena :D

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 16 dec 2009, 23:42

miky_hz je napisao/la:Nije najuspjesniji selektor BiH...to je dokazano i statisticki,i tim sto smo prije imali i boljeg koji je bio 20 i neki na fifinoj listi,i tim sto smo bili blizi odlasku na prvenstvo...

3 stvari neoborive koje dokazuju da taj tvoj nije najuspjesini selektor na klupi BiH
Gledaj činjenice, koliko je osvojio bodova iz koliko utakmica i koje je mjesto zauzeo, 19 od 30 mogućih bodova i II mjesto, 100% najuspješniji BiH selektor. A po ukupnoj karijeri , ne najuspješniji BiH selektor nego i na ex Yu prostoru !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 dec 2009, 23:45

domovinabih je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Nije najuspjesniji selektor BiH...to je dokazano i statisticki,i tim sto smo prije imali i boljeg koji je bio 20 i neki na fifinoj listi,i tim sto smo bili blizi odlasku na prvenstvo...

Gledaj činjenice, koliko je osvojio bodova iz koliko utakmica i koje je mjesto zauzeo, 19 od 30 mogućih bodova i II mjesto, 100% najuspješniji BiH selektor. A po ukupnoj karijeri , ne najuspješniji BiH selektor nego i na ex Yu prostoru !!!

Da se ja ne natezem sreca imaju ljudi koji su to vec ranije izracunali taj postotak uspjesnosti

Selektori u brojkama

Ukupno, statistički niz svih selektora (samo u kvalifikacionim utakmicama) izgleda ovako:

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 1998. Selektor: Fuad Muzurović. Uspješnost 37,5%.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Belgiji i Holandiji 2000. Selektori Džemaludin Mušović (uspješnost 33,33%) i Faruk Hadžibegić ( uspješnost 38,88%). Uspješnost (za oba selektora) 36,66%.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Japanu i Južnoj Koreji 2002. Selektor Mišo Smajlović. Uspješnost 33,33%.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Portugalu 2004. Selektor: Blaž Slišković. Uspješnost 54,16%.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. Selektor: Blaž Slišković. Uspješnost 53,33%

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj. Selektori Blaž Slišković u četiri utakmice (uspješnost 33,33%) i Fuad Muzurović u osam utakmica (uspješnost 37,5%). Uspješnost (za oba selektora) 36,11%.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Selektor: Miroslav Ćiro Blažević. Uspješnost 52,77%.

Toliko o statistici i o tome jel u tom segmentu najuspjesniji po pitanju statistike i broja pobjeda,da ne govorim o prijateljskim utakmicama od koga smo i kako pusili...al nebitno ne zelim da se peglam oko ove proslosti,bilo proslo neponovilo se
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.