Tako smo jucer igrali kada su uradjene sve izmjene i vidjeli smo koliko smo opasni po protivnicki gol jedino sto je Krste glumio tu 10-tku i krila su nam vise izlazila.Jeste da ostaje u tom slucaju nesto vise prostora nazad,ali pojacat malo trku i to se moze nadoknaditi.Svakako nam i kad igramo kako sada igramo duge lopte iza ledja stopera prolaze,jel svakako visoko stoje dal napadali sa dva dal sa jednim.Na ovu formaciju presing se sam po sebi namece ,kao sto smo jucer vidjeli,jel uvijek imamo 4-5 igraca na protivnickoj polovici.Ja sam jucer htio napisati da bih pocinjao onako kako smo zavrsili jucer,u 80% utakmica,ok ove derbije malo "zatvoriti".A da smo napali Radnika ovako kako smo u drugom sa onakvom formacijom tricu bi im dali hladno al jok,daj dva teskasa na sredini od kojih nemas koristi naprijed.Zatvoris nam krila i nigdje nas nema.MortemHz je napisao/la:Upravo, dijamant formacija.skoroalen je napisao/la:Bi vala i to... Romb formaciju, Adukor zadnji, Rahmanović i Mustafić/Crepulja sredina i Velkoski ispred. Il klasičnu englesku 4-4-2, Adukor i Rahman sredina, Šišić desno, neko lijevo. Možda čak i Bekić koji je brz skoro kao i Šišić, kako bi oni špartali po krilima, haos. Samo je fazon što tetovaža ne zna ubacit.MortemHz je napisao/la:Sto ne bi mogli pocinjati utakmice sa 2 napadaca?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ja mislim da bi mogli igrati 3-5-2 kazu nema beka pa nema ni ovako u sadasnjoj formaciji. Kad bi igrali 3-5-2 bar bi imao 3 stopera Hebib bi imao slobodu u igri kao sto reko i ovako ga nema nikad u defanzivi ,isti slucaj je s svim nasim bekovima .
Kurko bi imao slobodu, u toj formaciji najmanje slobode ima.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kod prvog gola Mustafic nije bio ni blizu lopte, s druge strane tačno ispred Mekica je bio Stanojevic koji je promatrao sve mirnije nego ja. Oke Sabanovic se okliznuo kod drugog gola a to što je Dupovac slomljen, sto se kod ubacivanja trebao dat kompas Sofrancu i sto je Hebibovic gledao Delmica sa nadom da će promasiti loptu ništa to.mensur55 je napisao/la: Krivci su za oba gola, kod prvog Mustafic nije usao u sut a kod drugog Sabanovic proklizo, dok je Handzic zabio kad si ga vec spomenuo. Ovo navedeno ne znaci da ih treba krivit i kaznjavat svaki put kad pogrijese, samo treba imat sabura s njima.
Sabanovic mi je bio ponajbolji jučer, Resic i Mustafic ispod nekog nivoa, ali kao što kažeš treba sabura. Mislim, u proteklom periodu Pavlovic je primao nenormalne golove, al sta ćeš. Polako doći će i ovi mladi na svoje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Italijani već prodali 5.700 ulaznica.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Dupe i Mujakic nikad ne mogu igrati u paru, obojica su ljevaci. Ali kod nas se nikad ne zna 

-
- Kontakt:
Nisam neki strucnjak al kad gledam 3-5-2 formaciju ti bekovi igraju dosta visoko sto mislim da bi nasim bekovima odgovaralo i ovako s 4 u liniji odu visoko i uvijek nam protivnik stvara sanse u tom prostoru izmedju stopera i beka. Zato kazem mozda bi s 3 stopera to zakrpili.uNbx je napisao/la:Kurko bi imao slobodu, u toj formaciji najmanje slobode ima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ima da ga podamo zabarima u sred italije zapamtite sta vam kazem 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dupovac je dešnjak.StariGrad071 je napisao/la:Dupe i Mujakic nikad ne mogu igrati u paru, obojica su ljevaci. Ali kod nas se nikad ne zna

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
U Italiji se necemo obrukati, cak ce rezultat nakon prve tekme biti "aktivan". Ali sa druge strane, nakon 10 kola u ligi, zaostajt cemo 10 bodova za vodecim, promijenit ce se trener i opet sve Jovo nanovo po ustaljenom redoslijedu. Doci ce Varesanovic vjerovatno, nanizat ce par pobijeda, na zimu ce opet biti prica kako imamo najaci tim i da titula nije izgubljena i na kraju ce izboriti Europu.
Ja sam umoran od takvih scenarija.
P.S. Ove godine ce biti uspjeh ako ne budemo imali tri poraza od Zelje, kao proslu sezonu.
I ovo ce se sve nekako zataskavati i gurati pod tepih, dok Zeljo nekako ne ubode titulu. Tek onda ce belaj kod nas nastati i nezadovoljstvo. Nesposobni Zeljeznicar je indireknto pomogao ovoj nasoj nesposobnoj upravi da na neki nacin odrzava mir.
Ja sam umoran od takvih scenarija.
P.S. Ove godine ce biti uspjeh ako ne budemo imali tri poraza od Zelje, kao proslu sezonu.
I ovo ce se sve nekako zataskavati i gurati pod tepih, dok Zeljo nekako ne ubode titulu. Tek onda ce belaj kod nas nastati i nezadovoljstvo. Nesposobni Zeljeznicar je indireknto pomogao ovoj nasoj nesposobnoj upravi da na neki nacin odrzava mir.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 jul 2018, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nmg da vjerujem kakvu lupost covjek napisa.Dupovac ima preko 130 utakmica za prvi tim i brat hladno kaze lijeva noga.AlfredNobel je napisao/la:Dupovac je dešnjak.StariGrad071 je napisao/la:Dupe i Mujakic nikad ne mogu igrati u paru, obojica su ljevaci. Ali kod nas se nikad ne zna

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako će nezadovoljstvo nastat kad Željezničar uzme titulu, ugasite klub odmah. Šta smo mi, FK Sarajevo ili FK DobroJeDokŽeljoNeOsvaja?
U očima nekolicine "navijača", nažalost, FKS je ovo drugo. Ta sreća i radost kad kone izgube i bijes kad dobiju, još svijet nije vidio.
U očima nekolicine "navijača", nažalost, FKS je ovo drugo. Ta sreća i radost kad kone izgube i bijes kad dobiju, još svijet nije vidio.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- robertkosar
- Kontakt:
Jos kad usrana legenda izmjesa sastav kao legendarni dok holidey karteFrancescoTotti je napisao/la:Ima da ga podamo zabarima u sred italije zapamtite sta vam kazem

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ovo je jedna od najvećih istina! Isto kao što je dolazak Tana natjerao gurbete da rade, da kopiraju, prepisuju i mijenjaju statut, njihov neuspjeh je ovim našim garant privremene stabilnosti. Da je Čmeljkan uzeo titulu, kod nas bi alarmi zvonili i čupalo bi se za rukav i onog što može pomoći i onog što ne može. A ovako je normalno postalo da od pola sezone moramo navijati za Zrinjski..Evander je napisao/la: I ovo ce se sve nekako zataskavati i gurati pod tepih, dok Zeljo nekako ne ubode titulu. Tek onda ce belaj kod nas nastati i nezadovoljstvo. Nesposobni Zeljeznicar je indireknto pomogao ovoj nasoj nesposobnoj upravi da na neki nacin odrzava mir.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Šovšić neće kod nas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Handzic ,Dupovac i Ahmetovic su mi najdrazi u ovom igr.kadru i Hebiba gotivim(ali klupa).Handzic i Dupovac nece dozvoliti neke klanove protiv interesa FKS,a klanova je bilo(1.Stojcev,Puzigaca,Velkovski pa 2.tuzlanski).Da zrtvovao bi sezonu (bez Evrope)da klub dobije stari smek.Handzic je bio ubjedljivo najbolji u Bijeljini.Borben,zna,a Bogami se dobro marisao sa onim bajama,nije ustuknuo sec.Samo Handzic,oba stopera i Akademci nisu kalkulisali Italijom i nekom povredom,ostali su se sakrili.Stanojevic je bio na mjestu stopera i trebao je izaci na igraca,a i Resic je mogao vise.Vjerujem da ce Handze i Dupi zastititi Akademce i prenjeti ono sto znaju i dati dobar savjet.Kod Akademaca su normalne oscilaciji i to je ono ISTRPITI , a cini mi se da cemo morati htjeli-nehtjeli.Neka nam je sa srecom.mensur55 je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Ne
Krivci su za oba gola, kod prvog Mustafic nije usao u sut a kod drugog Sabanovic proklizo, dok je Handzic zabio kad si ga vec spomenuo. Ovo navedeno ne znaci da ih treba krivit i kaznjavat svaki put kad pogrijese, samo treba imat sabura s njima.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
E, svaka ti je zlatna. I ja sam ovdje davno pisao za Dudića. Zamisli, on, Bašić, Dženo i eventualno Vule! Perverzija!miky_hz je napisao/la:Basica za Akademiju,i Fedju Dudica za trenera,prikljuciti mu Trivunovica i Dzenu u strucni stab i nek se maknu svi.Samo u mladost treba ulagat,kako igracki tako i trenerski.
- StariGrad071
- Kontakt:
Smio sam milion staviti da je lijevak. Vodio sam se tim da vqzda igra lijevog stopera.mma_hz je napisao/la:Nmg da vjerujem kakvu lupost covjek napisa.Dupovac ima preko 130 utakmica za prvi tim i brat hladno kaze lijeva noga.AlfredNobel je napisao/la:Dupovac je dešnjak.StariGrad071 je napisao/la:Dupe i Mujakic nikad ne mogu igrati u paru, obojica su ljevaci. Ali kod nas se nikad ne zna
Sto posto najveća istina! Jedni drugim smo alibi, šega nam da sjedimo s Manijacima i trpamo jedni druge kako nas Zrinjski tambura. Hajd et, oni nas meze i za te derbije, imaju za šta. Al kad uzmu titulu, a kako Evander kaže, uzet će jednu ubrzo jer su blizu, onda će kod nas doć 5 do 12. Ovako, neka mira u kući, treća strana uzima sve a mi se svađamo ko je gori.joker90 je napisao/la:Ovo je jedna od najvećih istina! Isto kao što je dolazak Tana natjerao gurbete da rade, da kopiraju, prepisuju i mijenjaju statut, njihov neuspjeh je ovim našim garant privremene stabilnosti. Da je Čmeljkan uzeo titulu, kod nas bi alarmi zvonili i čupalo bi se za rukav i onog što može pomoći i onog što ne može. A ovako je normalno postalo da od pola sezone moramo navijati za Zrinjski..Evander je napisao/la: I ovo ce se sve nekako zataskavati i gurati pod tepih, dok Zeljo nekako ne ubode titulu. Tek onda ce belaj kod nas nastati i nezadovoljstvo. Nesposobni Zeljeznicar je indireknto pomogao ovoj nasoj nesposobnoj upravi da na neki nacin odrzava mir.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- belosevic23
- Kontakt:
Bas u svemu se slazem, aduka i rahman da udaraju u sredini..ovaj sastav vjerujem da bi mogao nesto napraviti u najlosijoj ligi..ali za ovo treba stisnut muda koja huki nece da stisne pa da gurne pidru, sabanovica, kovacevica. Bolje biti alibi trener i cuvat guzicuskoroalen je napisao/la:Kad bi Kovačević stao na gol, da ne gledamo bradatu ublehu više. Kad bi Dupovac bio stoper uz Mujakića, kad bi bekove igrali Šabanović i Pidro. Kad bi Rahmanović igrao centralnog veznog uz Adukora, gdje njegova agresivnost i visina puno bolje dođu nego kad igra iza napadača. Kad bi Šišić gulio po desnom krilu a za lijevo nek se bore, niko nema prednost trenutno. Kad bi Hebibović, Bekić, Hodžić, Stanojević dobili malo hlađenja, kad bi se osvježilo to malo, možda bismo se i nadali nečemu. Kad bi...
Trenutno korisnika/ca: Serha, Tatamata1946, zagorski i 28 gostiju.