FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hurefe yebem ti staru
Ne samo zbog ugovora, Sarić jedno vrijeme nije bio kvalitet za prve postave. Jedno vrijeme su mu se čak izmišljale pozicije, igrao krilo, al morao je igrat. Hoda po terenu, ništa ne radi i opet je prva postava. Kao i Bekić, neko lobira za njih dvojicu u klubu, oni očito moraju igrat. Pidro može igrat k'o Marselo, kad se tetovaža vrati, ulijeće u prvu k'o budala u kredit.SarajevoJeBordo je napisao/la: Valjda da se može krojiti ekipa prego njegove volje, jer je po forumašima Sarić trebao biti tribiniran kad nije produžio. Forumski puk ne smatra da je igrao do kraja ugovora jer trener misli da je kvalitet, već da je bolje da prima platu na zapadnoj tribini, ko biva syebalo bi mu to karijeru.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nepije logiku to sto pricate za Sarica jel da je morao igrati da bi se prodao ili sta vec,onda bi se prihvatila ponuda za njega na polusezoni iz Bjelorusije,a taj transfer je "stopirao" Musemic jel je rekao da nije za to i da mu treba u ekipi.
J.ebiga lobira se za Sarica u Sarajv'u,bit ce da i kod Prosineckog mu neko lobiro da je frajer toliko utjecajan pa da i u repci mora igrati nebili se prodao u Koreju(covjek bi reko u Mancester treba pa ga se mora gurat).Mislim malo mi je kontradiktorno.Al dobro bilo proslo glede njega.
J.ebiga lobira se za Sarica u Sarajv'u,bit ce da i kod Prosineckog mu neko lobiro da je frajer toliko utjecajan pa da i u repci mora igrati nebili se prodao u Koreju(covjek bi reko u Mancester treba pa ga se mora gurat).Mislim malo mi je kontradiktorno.Al dobro bilo proslo glede njega.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa brate koliko je jak menadžerski lobi, pogledaj reprezentaciju Srbije, gdje je svima jasno da su Krstajiću menadžeri sastavili ekipu za Rusiju. Kao i kod nas kad su se Papetu uvaljivali neki igrači. Šta je Prosinečkom problem ubacit Sarića u dvije prijateljske tekme, gdje je rezultat svakako nebitan, da učini uslugu nekom? Baš to što se Sarić prodao u Koreju jasno je da nema kvalitet, da se nazor gurao.miky_hz je napisao/la:Nepije logiku to sto pricate za Sarica jel da je morao igrati da bi se prodao ili sta vec,onda bi se prihvatila ponuda za njega na polusezoni iz Bjelorusije,a taj transfer je "stopirao" Musemic jel je rekao da nije za to i da mu treba u ekipi.
Al kako kažeš, bilo i prošlo.
Ne znam sto sad ljudi seru po treneru i mjenjanju igraca, kad je vecina ovdje do prije dva dana pisala da bi halalili sezonu samo da igraju akademci a sad kad su djeca kriva za poraz svi pametni. Tacno i mi navijaci ne znamo sta hocemo, mi bi da igraju akademci, da imamo rezultate i pri tom da nam je igra leprsava e jbg.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Akademci al sa Adukorom, a ne sofrancem... Itd, Cimirota smo dobili zahvaljujuci Jajalumensur55 je napisao/la:Ne znam sto sad ljudi seru po treneru i mjenjanju igraca, kad je vecina ovdje do prije dva dana pisala da bi halalili sezonu samo da igraju akademci a sad kad su djeca kriva za poraz svi pametni. Tacno i mi navijaci ne znamo sta hocemo, mi bi da igraju akademci, da imamo rezultate i pri tom da nam je igra leprsava e jbg.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma pusti te šuplje i izjave u stilu "da bi se odrekao titula 3-4 sezone samo da se akademci istrpe i afirmišu, a ne da se dovode polovnjaci iz Srbije i Hrvatske" i tako te stvari. Na to niko ne bi pristao i ako tvrdi da bi, laže. Pa naredna tri kola, samo tri, neka odigraju akademci, a pritom se ne upišu pobjede, djeca bi traume doživjela. Ne bi smijeli iz kuće izaći, a kamoli prošetati gradom.. Brzo bi se po njima izgazalo, vrlo brzo, kao i za mnoge druge stvari. Pa zbog jednog penala su "mangupi" otišli i kamenovali kuću Rustemovića, zbog jednog penala i sportske utakmice, pa o čemu dalje da pričamo.. Tako da te priče su za mene lično smiješne, odnosno iz šupljeg u prazno ili lovačke priče, nazovi kako hoćeš.mensur55 je napisao/la:Ne znam sto sad ljudi seru po treneru i mjenjanju igraca, kad je vecina ovdje do prije dva dana pisala da bi halalili sezonu samo da igraju akademci a sad kad su djeca kriva za poraz svi pametni. Tacno i mi navijaci ne znamo sta hocemo, mi bi da igraju akademci, da imamo rezultate i pri tom da nam je igra leprsava e jbg.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako još jednom pročitam riječ titula na ovoj temi u kontekstu (ne)osvajanja, kap će me opalit. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
e jesmo našli trenera kojeg treba ostavit da radi
ništa sad apsolutno ništa ne možemo, jer ako mu se sad da otkaz nemaš osnova, prerano je u sezoni...dakle opet moraš ga pustit da usere do grla da ga niko ne može izvadit...daje mladima minute...nisu mu doveli pojačanja...kondicionog kasno riješili...izgovora je milion
ova sezone je sva počela naopako, ubili su sve u meni u startu, nema nikog u ekipi od 30 ljudi da možeš reći da je uzbudljiv , kvalitetan igrač, nema majstora, nema logičnog poteza iz uprave ni u šali...
ja sam planirao prestati pisati ovdje u oktobru ali izgleda da ću ranije...

ništa sad apsolutno ništa ne možemo, jer ako mu se sad da otkaz nemaš osnova, prerano je u sezoni...dakle opet moraš ga pustit da usere do grla da ga niko ne može izvadit...daje mladima minute...nisu mu doveli pojačanja...kondicionog kasno riješili...izgovora je milion
ova sezone je sva počela naopako, ubili su sve u meni u startu, nema nikog u ekipi od 30 ljudi da možeš reći da je uzbudljiv , kvalitetan igrač, nema majstora, nema logičnog poteza iz uprave ni u šali...
ja sam planirao prestati pisati ovdje u oktobru ali izgleda da ću ranije...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Brate ponuda za njeg iz bjelorusije jr bila 30 milja €, ko ce ga pustit za te paremiky_hz je napisao/la:Nepije logiku to sto pricate za Sarica jel da je morao igrati da bi se prodao ili sta vec,onda bi se prihvatila ponuda za njega na polusezoni iz Bjelorusije,a taj transfer je "stopirao" Musemic jel je rekao da nije za to i da mu treba u ekipi.
Preko Husrefa su ga gurali u FKS da igra do kraja ugovora a kao kompenzacija klubu je doveden Crepulja, isti menadzer je i Saricu i Crepulju, i taj isti menadjer je dobar haver sa Prosineckim , tako je i dospio Saric u repku ( inace na njegovoj poziciji imas Krunica iz serieA i Prcica iz lige 1 , te lige Saric moze samo na tv gledat isto ko sto ce repku sad samo na tv gledat
Et ukratko, a za Bekica je opste poznato zasto igra i zadto mu se nikakva konkurencija ne dovodi, Husref i Denim Rahmanovic( Bekicev menadjer) su guzni haveri jos dok je slobodu vodio
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
šta je tu je vs. zašto?zato
VVVBK
VVVBK
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sad ce tebi onaj husrefov mali sto pise po forumu objasnit kako nisi u pravu i kako husref nije trpio ni sisoju...Inijesta je napisao/la:Brate ponuda za njeg iz bjelorusije jr bila 30 milja €, ko ce ga pustit za te paremiky_hz je napisao/la:Nepije logiku to sto pricate za Sarica jel da je morao igrati da bi se prodao ili sta vec,onda bi se prihvatila ponuda za njega na polusezoni iz Bjelorusije,a taj transfer je "stopirao" Musemic jel je rekao da nije za to i da mu treba u ekipi.
Preko Husrefa su ga gurali u FKS da igra do kraja ugovora a kao kompenzacija klubu je doveden Crepulja, isti menadzer je i Saricu i Crepulju, i taj isti menadjer je dobar haver sa Prosineckim , tako je i dospio Saric u repku ( inace na njegovoj poziciji imas Krunica iz serieA i Prcica iz lige 1 , te lige Saric moze samo na tv gledat isto ko sto ce repku sad samo na tv gledat
Et ukratko, a za Bekica je opste poznato zasto igra i zadto mu se nikakva konkurencija ne dovodi, Husref i Denim Rahmanovic( Bekicev menadjer) su guzni haveri jos dok je slobodu vodio

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- StariGrad071
- Kontakt:
Pa da, uprava ga htjela skloniti ovaj nije dao, i igrao.Inijesta je napisao/la:Elvis Saric je zivi dokaz za tvoje tvrdnje, a kad smo vec i kod psovki raspitaj se malo sta je sve Resicu na poluvremenu **** Husref, od 1-99 koljena, samo sto dijete nije pocelo plakat, al tebi je i to okStariGrad071 je napisao/la:Husref nije sutio i klimo glavom sisoju koji ga je placao iz svog djepa. I ako dovedu nekog protiv njegove volje proci ce ko fatic u slobodi ili altiparmakovski kod nas. Tako je bilo vazda i kad je Muco bio, al pisto su ovdje uglavnom djecurlija nije ni cudno da se ne zna.
Neka mu je psovo, nadam se da ce promjeniti pristup jwr se odma ufuro. 5 napada dribla, gubi i stane ne ganja igraca.
Ali husref mora prestati raditi greske ako misli ostati do zime.
To ne znači da je tvrdoglav, nego samo da je slijep i glup jer mu je igrao igrač koji je dres natopio u 7% utakmica za Sarajevo.StariGrad071 je napisao/la:Pa da, uprava ga htjela skloniti ovaj nije dao, i igrao.Inijesta je napisao/la:Elvis Saric je zivi dokaz za tvoje tvrdnje, a kad smo vec i kod psovki raspitaj se malo sta je sve Resicu na poluvremenu **** Husref, od 1-99 koljena, samo sto dijete nije pocelo plakat, al tebi je i to okStariGrad071 je napisao/la:Husref nije sutio i klimo glavom sisoju koji ga je placao iz svog djepa. I ako dovedu nekog protiv njegove volje proci ce ko fatic u slobodi ili altiparmakovski kod nas. Tako je bilo vazda i kad je Muco bio, al pisto su ovdje uglavnom djecurlija nije ni cudno da se ne zna.
Neka mu je psovo, nadam se da ce promjeniti pristup jwr se odma ufuro. 5 napada dribla, gubi i stane ne ganja igraca.
I svaka mu čast jer psuje djetetu od 19 godina što je izgubilo loptu, to je baš fino od njega. I onda se čudimo kad nam djeca idu. Idi i ti Šeki, idi i ne okreći se, yebo nas.

- TzBulevar87
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:Svi su u redu!TzBulevar87 je napisao/la:Pozdrav. Izvinjavam se na off topicu i sto upadam ovako... Jucer sam bio medju prvim autima koje je naislo nakon nesrece koju su vasi navijaci dozivili i naravno da sam odma izletio da pomognem momcima... Ne moram vam sad pisati i opisivati kakve su grozne scene bile tu na licu mjesta. Zanima me samo ima li neko informaciju je li sve uredu sa momka koji je najgore prosao? Hvala Bogu pa je prezivio, ono sve juce je izgledalo grozno.

075
Treba protiv Atalante odmorit Mersu, Adukora, Nihada i Hebiba, da ih sačuvamo za treće pretkolo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trener Bordo tima Husref Musemić za duel sa Atalantom prijavio je sljedeće igrače: Nedin Tucaković, Vladan Kovačević, Bojan Pavlović, Dušan Hodžić, Selmir Pidro, Halid Šabanović, Nihad Mujakić, Aleksandar Šofranac, Joachim Adukor, Numan Kurdić, Amer Dupovac, Miloš Stanojević, Ševkija Resić, Amar Rahmanović, Almir Bekić, Samir Radovac, Ljuban Crepulja, Alen Mustafić, Emir Halilović, Anel Hebibović, Mersudin Ahmetović, Krste Velkoski, Aladin Šišić, Haris Handžić i Benjamin Tatar.
Novinar 2 imena nasih igraca nije znao, valjda fula sta li
Novinar 2 imena nasih igraca nije znao, valjda fula sta li

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo će u četvrtak gostovati Atalanti u Reggio Emiliji, a tu utakmicu će suditi Mađari. Glavni sudac će biti Tamás Bognar, a asistirat će mu Balázs Buzás, Theodoros Georgiou i Peter Solymosi.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 23 jul 2018, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zrinjski ima svoje sudije i u UEFA takmičenjima. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], Kabinet1987, Vanja8 i 40 gostiju.