FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 23 jul 2018, 12:48

Dušman hodzic
Bezglavel Hebibovic
Usra musemic
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 23 jul 2018, 12:49

Husref nije sutio i klimo glavom sisoju koji ga je placao iz svog djepa. I ako dovedu nekog protiv njegove volje proci ce ko fatic u slobodi ili altiparmakovski kod nas. Tako je bilo vazda i kad je Muco bio, al pisto su ovdje uglavnom djecurlija nije ni cudno da se ne zna.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 jul 2018, 12:50

Stanojević he he

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 jul 2018, 13:02

Evo sutra da ode, ili bude otjeran Husref, koga bi vi voljeli vidjet umjesto njega? Ne branim ga, al zar se nije naučilo dosad da od politike sjaši Kurta da uzjaše Murta ne pali. Sad bih hladno pare stavio da će se sljedećih 7-8 trenera opet tjerat i stavljat na stub srama jer će izmišljat toplu vodu. Što kaže Pantić, sve je u 'svetom trojstvu', rukovodstvo-struka-igrači. TIM rukovodstva bira TIM struke koja pravi TIM igrača. Nama riba od glave smrdi i to je to, plus što ovo TIM ne postoji kod nas i struka ne pravi tim igrača već sastavlja, što je nemal broj ljudi na ovom forumu jednako sposoban. Zadnji koji je nešto pokušavao praviti je Kodro.

Titula nam je glave došla i svi to znamo. Zadugo se zbog tog trofeja oporavit nećemo. Javašluk i provincijalizam nam je klub srozao do najjadnijih razmjera. Fudbalski klub se ne može voditi ko što se vodi zadruga, a oni drugačije ne znaju. Što kaže Hilmo, ravnodušno sve pratim. To je najveća propast svega, da najokorjeliji ljudi postaju ravnodušni. Potrošila se i radost i tuga, sreća i žalost, naloženost i ogorčenost... Najtužnije je što su nam ruke vezane, a i da nisu, šta bi to mi? Tribina i raja generalno su podijeljenija no ikad. Ne moš artikulisat pet ljudi u jedan obrazac a kamo li šta drugo.

Sramota!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 jul 2018, 13:30

Ne branim nikog, ali kakvi smo to mi navijaci? Pa stalno nekog tjeramo, ja odkad znam za sebe, tjeramo uprave, trenere, igrace... u 80% nakon sto se otjeraju ti prozivani, zali se ovde po forumu za njima... stvarno ne razumijem nas mentalitet i zelju za stalnim promjenama, a SDA vam svake godine uzima izbore, dajte malo karaktera, istrpite nekog, pa nije niko svemoguci da ekipu sredi i spremi za pola godine, od kad je Klopp u liverpoolu, a tek je sad napravio ekipu od istog, za sve treba vremena, strpljenja, vizije, eto imamo napokon viziju, a to su akademci, hajmo istrpit, je.bat 1-2 sezone, al smijem se kladit da bi vec trece poceli dominirati!

Svaki trener ima svoj nacin rada i nista ne moze promijenit za kratak vremenski period, tako da je glupa prica o stalnom smjenjivanju trenera, zbog tog mi nikad i necemo bit ozbiljan klub
1946~

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 23 jul 2018, 13:31

"HORDE ZLA IDU NA UTAKMICU PROTIV ATALANTE. NA SVAKO PITANJE ZASTO, ODGOVOR JE ZATO, A SVI ONI KOJI SE VEC NISU SNASLI ZA PREVOZ, KAO I ONI KOJI NISU UPOZNATI SA PLANOM PUTA, BIT CE OBAVJESTENI U TOKU DANA.

HORDE ZLA"
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 jul 2018, 13:42

Problem nije poraz, svi će na isti način kiksat x puta do kraja. Problem je što mi, ne da to nećemo iskoristit, nego ćemo kiksat duplo više. Zamisli samo rahatluka i rasterećenosti kod konkurenata vizavi Sarajeva, znaju da kad kiksaju, FKS ih nije u stanju ugrozit. :damn:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 23 jul 2018, 13:51

Šta je sa Crepuljom i Bekićem? Kad se vraćaju?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jul 2018, 13:52

High je napisao/la:Šta je sa Crepuljom i Bekićem? Kad se vraćaju?
Kad bude zaostatak za konkurentima 8-9 bodova, znači uskoro.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2018, 14:02

High je napisao/la:Šta je sa Crepuljom i Bekićem? Kad se vraćaju?
Tu su,vraceni,ubaceni su na spisak za Atalantu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 23 jul 2018, 14:08

Hapoel Haifa ili Islandjani ako prodjemo Atalantu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2018, 14:14

Hafnarfjordur.

Hajd ih izgovori iz prve evo ti sta hoces :urnebes:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 23 jul 2018, 14:15

miky_hz je napisao/la:Hafnarfjordur.

Hajd ih izgovori iz prve evo ti sta hoces :urnebes:
Ma Islandjani hebat ga

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 jul 2018, 14:22

Pozdrav. Izvinjavam se na off topicu i sto upadam ovako... Jucer sam bio medju prvim autima koje je naislo nakon nesrece koju su vasi navijaci dozivili i naravno da sam odma izletio da pomognem momcima... Ne moram vam sad pisati i opisivati kakve su grozne scene bile tu na licu mjesta. Zanima me samo ima li neko informaciju je li sve uredu sa momka koji je najgore prosao? Hvala Bogu pa je prezivio, ono sve juce je izgledalo grozno.
075

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 jul 2018, 14:27

StariGrad071 je napisao/la:Husref nije sutio i klimo glavom sisoju koji ga je placao iz svog djepa. I ako dovedu nekog protiv njegove volje proci ce ko fatic u slobodi ili altiparmakovski kod nas. Tako je bilo vazda i kad je Muco bio, al pisto su ovdje uglavnom djecurlija nije ni cudno da se ne zna.
Elvis Saric je zivi dokaz za tvoje tvrdnje, a kad smo vec i kod psovki raspitaj se malo sta je sve Resicu na poluvremenu **** Husref, od 1-99 koljena, samo sto dijete nije pocelo plakat, al tebi je i to ok
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 23 jul 2018, 14:30

TzBulevar87 je napisao/la:Pozdrav. Izvinjavam se na off topicu i sto upadam ovako... Jucer sam bio medju prvim autima koje je naislo nakon nesrece koju su vasi navijaci dozivili i naravno da sam odma izletio da pomognem momcima... Ne moram vam sad pisati i opisivati kakve su grozne scene bile tu na licu mjesta. Zanima me samo ima li neko informaciju je li sve uredu sa momka koji je najgore prosao? Hvala Bogu pa je prezivio, ono sve juce je izgledalo grozno.
Svi su u redu!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 jul 2018, 14:35

200km sa jednim nocenjem cijena preko agencije galileo travel
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2018, 14:40

Evolution87 je napisao/la:200km sa jednim nocenjem cijena preko agencije galileo travel
Normala cijena
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2018, 14:42

Inijesta je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Husref nije sutio i klimo glavom sisoju koji ga je placao iz svog djepa. I ako dovedu nekog protiv njegove volje proci ce ko fatic u slobodi ili altiparmakovski kod nas. Tako je bilo vazda i kad je Muco bio, al pisto su ovdje uglavnom djecurlija nije ni cudno da se ne zna.
Elvis Saric je zivi dokaz za tvoje tvrdnje, a kad smo vec i kod psovki raspitaj se malo sta je sve Resicu na poluvremenu **** Husref, od 1-99 koljena, samo sto dijete nije pocelo plakat, al tebi je i to ok
Za sta je Saric dokaz nemogu da pofatam sve :)

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 jul 2018, 14:47

miky_hz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Za sta je Saric dokaz nemogu da pofatam sve :)
Valjda da se može krojiti ekipa prego njegove volje, jer je po forumašima Sarić trebao biti tribiniran kad nije produžio. Forumski puk ne smatra da je igrao do kraja ugovora jer trener misli da je kvalitet, već da je bolje da prima platu na zapadnoj tribini, ko biva syebalo bi mu to karijeru.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Arnelv52, relativizam i 44 gosta.