FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 03 dec 2023, 15:18

RollingPaper je napisao/la:
03 dec 2023, 15:09
Kad ce tranša od milion markica, mozda je sad borba kako ce se to rasparčat :D
Sad ce to nekad, zato ovi i hoce da udju. A ono gofno govorilo da se treba ukinuti transa, a sad odmah hoce da uleti i on. Yebo svoju mater konobarsku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 03 dec 2023, 15:42

DamirT je napisao/la:
03 dec 2023, 15:18
RollingPaper je napisao/la:
03 dec 2023, 15:09
Kad ce tranša od milion markica, mozda je sad borba kako ce se to rasparčat :D
Sad ce to nekad, zato ovi i hoce da udju. A ono gofno govorilo da se treba ukinuti transa, a sad odmah hoce da uleti i on. Yebo svoju mater konobarsku.
Ma nista se nije promjenili sa onim da du nakon zadnjeg kola svi dobili otkaze. Pa kako je buci opet direktor ? Mi smo najvise igraca iznjedrili dok je Enes Mesanovic bio sportski direktor Slobode. Prodali smo cini mi se Slomica u Dinamo i Almira Bekica u Dinamo. Direktor kluba mora da bude neko ko je bivsi sportas koji ima veze sa klubovima kao npr Said Husejnovic, Enes Mesanovic gdje je Mirza Mesic, a nije neki buci koji je cotav zivot prodavo osiguranja za auta jbt. Direktor teeba da privuce sponzore, igrace da promovise prodaje itd a nije da stoji u cosku iza kornera i posmatra utakmicu. Vodstvo skupstine blage veze s vezom nemaju ni oko fudbala ni oko zivota… katastrofa jedan kafic, drugi osuguranja, treci krme, cetvrti avganistan itd itd
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 03 dec 2023, 15:47

Boli njih **** za Slobodom,svi se oni preko Slobode žele dočepati saveza i Azmirove (boli me lita za Azmirom) pozicije u savezu a nama mažu oči...❤️🖤

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 03 dec 2023, 16:45

Ja ne znam od kud onaj briks aco uopste u prici oko slobode ? Poznat je po tome sto drzi kafic i pub ? Ako je tako onda svaka budala koja "navija" za slobodu i ima 2 kafane moze biti neki faktor u i oko kluba ?
Une vie honorable est une vie éternelle

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 dec 2023, 16:52

Gumene glave, kada su ovo rezirali Aco i ostali grobari ljetos uzivali ste samo sto nije Azmir i poletili odmah na prvu utakmicu da podrzite. Gmizite se sad medjusobno.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 dec 2023, 17:10

Davidoffgold je napisao/la:
03 dec 2023, 16:45
Ja ne znam od kud onaj briks aco uopste u prici oko slobode ? Poznat je po tome sto drzi kafic i pub ? Ako je tako onda svaka budala koja "navija" za slobodu i ima 2 kafane moze biti neki faktor u i oko kluba ?
Secerov igrac, lize se sa njim :puke: :puke:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 03 dec 2023, 17:10

tuzlak1987 je napisao/la:
03 dec 2023, 16:52
Gumene glave, kada su ovo rezirali Aco i ostali grobari ljetos uzivali ste samo sto nije Azmir i poletili odmah na prvu utakmicu da podrzite. Gmizite se sad medjusobno.
Eto sa Azmirom bi nam ruze cvjetale, hebo vas vise on. Isto ko sto je bajno i sjajno sad TC-u.
Problem je ovdje sto se ova **** bore za poziciju preko ledja Slobode.
Volim tebe, više od sebe

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 03 dec 2023, 17:33

Da ne zalazim previše u to sve, puno je tu politike i lopovluka, to me ne interesuje, ja mogu samo reći da će (ukoliko Senad ostane) sportski segment biti još jači u nastavku. Na igračima se uveliko radi i mislim da ćemo s ovim igračima imati jaču ekipu u nastavku, nego što smo imali prošle sezone u PL, ili bar približno, jer je razlika između ova dva ranga ogromna.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 03 dec 2023, 18:08

Senad mora ostati jer je to zasluzio,prvi sam ga kritikovao kada je bio izabran ali nas je sve demantovao i pokazao za kratko vrijeme da zna i hoce raditi u korist kluba.

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 03 dec 2023, 18:45

Svima usta puna Slobode, a ne zna se ko vise hoce sebi da uzme od iste. Cim namirisu da bi mogla kakva lova lec od grada, grabe, lome, sve rade samo da dodju do kesa.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 03 dec 2023, 21:42

Svaku polusezonu isto sranje kod nas, i samo u krug decenijama. Isto stanje, iste teme,

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 dec 2023, 23:38

antisisoja1919 je napisao/la:
03 dec 2023, 17:10
Eto sa Azmirom bi nam ruze cvjetale, hebo vas vise on. Isto ko sto je bajno i sjajno sad TC-u.
Nije ni prica o tome da li bi na terenu bilo bolje ili ne bi.
Problem je to sto su SDP i Secer bili 3 koraka ispred navijaca Slobode uz pomoc izdajnika iz radova navijaca. Vi gledate teren i brzi uspjeh da se vratimo i oni to pruze, a ustvari ljudi rasporedili pozicije tako da mogu Senada sutra skinuti i vratiti Secera kako bi ovaj usao u FSBIH ispred TK.
Da je Azmir dosao ta bi igranka bila gotova tj. Azmir bi ostao, a oni bi jer nisu ispunili cilj svi otisli iz Slobode. Ovako su tu i skidaju Sencija.

I svaka im cast opet ce vas zaebat kad pozele i opet i opet jer se vecina vodi mrznjom protiv Azmira i prihvati sve sto ovi ponude.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 04 dec 2023, 01:28

03 dec 2023, 23:38
antisisoja1919 je napisao/la:
03 dec 2023, 17:10
Nije ni prica o tome da li bi na terenu bilo bolje ili ne bi.
Problem je to sto su SDP i Secer bili 3 koraka ispred navijaca Slobode uz pomoc izdajnika iz radova navijaca. Vi gledate teren i brzi uspjeh da se vratimo i oni to pruze, a ustvari ljudi rasporedili pozicije tako da mogu Senada sutra skinuti i vratiti Secera kako bi ovaj usao u FSBIH ispred TK.
Da je Azmir dosao ta bi igranka bila gotova tj. Azmir bi ostao, a oni bi jer nisu ispunili cilj svi otisli iz Slobode. Ovako su tu i skidaju Sencija.

I svaka im cast opet ce vas zaebat kad pozele i opet i opet jer se vecina vodi mrznjom protiv Azmira i prihvati sve sto ovi ponude.
Secer je trenutni predsjednik nogometnog saveza TK i kao takav ulazi u IO Nogometnog saveza BiH umjesto Azmira

1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 04 dec 2023, 09:41

Eh ovo sad je već zanimljivo,utakmica se rasplamsava van terena.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 dec 2023, 11:21

privatizacija kluba na djelu (sve ono protiv cega su se kao borili)

imenujes svoju skupstinu, sa preko 60% svojih ljudi i sad mijenjas statut kako ti odgovara da budes glavni, sa tudjim parama, bez ikakve odgovornosti.

Senad je budala ako ovo prihvati. A fino je bio upozoren da mora da ih makne. Neke je i sklonio ali je nekim i povjerovao da su promijenili stranu, da su presli njemu pa mu evo metnuse

ljudi jednostavno imaju bolest i kompleks da budu nesto u Slobodi, a ne znaju, i odatle hajd sto ce unistit Slobodu neg ce se prodavat Vici, Pilavu, Hodzi i slicnim na federalnom i nivou saveza

mada kad pogledas i zasluzili su da preuzmu Slobodu. Svi mi smo odustali u nekom momentu. Oni ne odustaju, od 2014.ne odustaju, sabotirali su Azmira, smijenili ga, smijenili Senada prvi put, evo sad ga jebu i drugi put. Kanalili Slobodu 4 godine ko niko dok su je oni vodili.

najgore od svega je sto su to sve mladi momci koji 20-25 godina nece pustit kad se docepaju igracke , sto znaci da dosta nas nikad vise za zivota nece dozivjeti jaku, uspjesnu i relevantnu Slobodu.

mada kad malo bolji razmislim boli me ****, dabogda se i ugasila.

i prije neg sto neko kaze kako navijac moze zeljeti svom klubu da se ugasi, pa kad najveci medju nama Aco, moze da mu zeli sve najgore ako nije po njegovom, mozemo i mi ostali malo manji Slobodasi

jedino sto je lijepo sto se covjek moze nasladjivati da je davno receno i ovdje i privatno i svugdje gdje treba sta ce bit.
i stoji ono od prije, ovo ko podrzava ima interes
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 04 dec 2023, 11:35

KO TE JEDNOM JE_B'O, JEB-AT' ĆE TE OPET

zalijepiti na glavnoj kapiji Tušnja, kao i na izlazu iz svlačionica, kao što je na Ainffieldu: You'll never walk alone.

u potpisu Aleksandar Jović - grobar Slobode aka Ušljo
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 dec 2023, 16:41

Skupština Fudbalskog kluba Sloboda zakazana je za 7. decembar u 17:30 sati, a na dnevnom redu ovog naznačajnijeg klupskog tijela naći će se nekoliko bitnih prijedloga, između ostalog i izmjene Pravilnika i Statuta FK Sloboda. Tim izmjenama predviđeno je veće učešće klupske Skupštine u operativnom radu Kluba, odnosno direktnija saradnja sa klupskom Upravom i Generalnim direktorom.

Pored izmjena Statuta, prema dnevnom redu predviđeno je da predsjednik Upravnog odbora FK Sloboda Senad Mujkanović obrazloži Izvještaj o radu Upravnog odbora FK Sloboda za period juli-novembar 2023. godine, te da predstavi finansijske rezultate rada Uprave koju predvodi. Slične izvještaje mora obrazložiti i koordinator Omladinskog pogona Adnan Mujezinović.

Iako se proteklih dana pojavila spekulacija da će članovi Skupštine, njih 31, glasati i o povjerenju predsjedniku Mujkanoviću ta tačka nije navedena u dnevnom redu. Mujkanović je u nekoliko medijskih nastupa naglasio da postoje struje koje ga žele skloniti sa čela Kluba, no nije poznato da li pri tome misli na članove Skupštine, pred kojima će u četvrtak polagati račune.
slika
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 04 dec 2023, 20:48

Vidjet cemo sta ce biti…

1919 ❤️🖤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 05 dec 2023, 13:46

Ovaj ako dođe Odinaka može komotno ostat u Nigeriji.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 05 dec 2023, 19:48

Jel to hoce fakat Senada da skinu ? Boze sacuvaj. Ako je istina da Bog da nas ugasili et...

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.