FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imaš li obraza Husrefe, podnesi sam ostavku kao Čala.
Savjet: ukucajte svi na forumu stranicu 5760. Dan kad smo igrali u Grčkoj. Uživajte i plačite, onakvu euforiju i nadu više nećemo doživjet.
Savjet: ukucajte svi na forumu stranicu 5760. Dan kad smo igrali u Grčkoj. Uživajte i plačite, onakvu euforiju i nadu više nećemo doživjet.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Hajd nema veze et poraz kao poraz, al se meni plače i povraća kad ja znam da je sezona tek počela i da ćemo ovakve trenutke i dramaturgije i nervoze i bijes doživljavati u nekoliko narednih mjeseci, **** vam mater u ****, niste u stanju X sačuvai a kamo li okrenuti tekmu.
-
- Kontakt:
Koliko kosta da igramo bez stranaca ? Ako je puno,onda na zapad(bar nece premije uzimat).Ni jedan strenger meni ne bi vidio Italiju.Kapiten Handzic ili Ahmetovic.Samo Adukor.Samozdravlje je napisao/la:Ko su nama stranci:Pavlovic,Stanjevic,Sofranec i Vekovski . Ko od njh donosi prevagu? Koliko nas kostaju?Mogu li u istu recenicu sa Benkom,Jajalom i Delacem ? Hajd ovi bh nevaljaju (a valjali bi L.Mostarcima),skupi jesu ,ali ni blizu kao prva cetvorica.Ma svu cetvoricu nogom nabit i dovesti 1-2 da malo dignu igru.Prodaju nam maglu , kao u Sarajevu lijepo . Mamu li vam maminu.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Husrefe kakvi su tereni,igraci jel vam teren bio ok? Krepajte koga boli k dabogda na 60 stepeni svaku igrali
KAKVA JE IZJAVA BILA KOD DEBILA O LEGENDE?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Koji je fazon onda boriti se za tu Evropu ako cemo se zaliti sto je igramo,i sto nemozemo "stici" dvije utakmice sedmicno igrati. Povrh svega jos jedna nelogicnost koju nemogu objasniti.
Nista mi nije jasno.Ovako da ides Radniku,u ovakvoj ligi gdje niko nema taj lukzus jel su svi protivnici u 5 deka.Nemogu da shvatim sta je uradjeno ovo danas.
Nista mi nije jasno.Ovako da ides Radniku,u ovakvoj ligi gdje niko nema taj lukzus jel su svi protivnici u 5 deka.Nemogu da shvatim sta je uradjeno ovo danas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Europa nije upitna, svi sretni i zadovoljni na kraju sezone. Oko trofeja drigi nek se svadjaju, mi smo FK finansijska stabilnost 

O sunce im. Pa nabijem vam Atalantu.
Nema, ganjat ćemo minus 12 tamo zadnjih 7-8 kola i nadati se tituli. Standardna priča kod nas.
Nema, ganjat ćemo minus 12 tamo zadnjih 7-8 kola i nadati se tituli. Standardna priča kod nas.
Svi su se dohavizali i shvatili da su ovi igrači obične stožine i smlate, samo ovi upravofili i taldžije mlate kako treba vjerovati nazoviekipi. Mi već u drugu-treću sezonu ulazimo sa igračima koji nam ne koriste, jer se s njima ništa ne može uraditi, a to su Pavlović, Bekić, Hodžić, pa i Hebibović.
Šta ono rekoše pojedini - treba vjerovati? Četvrtu sezonu?! Ma mrš!
Šta ono rekoše pojedini - treba vjerovati? Četvrtu sezonu?! Ma mrš!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Utakmica koja je mogla završiti na milion načina, prije svega našom pobjedom i pored kombinovane ekipe. Odvratno i mučno. Zicer za zicerom. A ovi što psuju, ne brinite, otjerat će se Husref, doće neko drugi i opet ćete gledati fekaliju Hebiba.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
poslije jesica, husref je drugi naj gluplji trener sarajeva
-
- Kontakt:
FK Trećemjesto....mater im luzersku nabijem svima redom! 

-
- Kontakt:
Drugo pol smo se trznuli al nije ovo dovoljno . Handzica mnogi prozivaju meni je on solidan ne sto je dao gol nego borio se ima finu ljevicu mislim da moze pomoci. Ova utakmica Husrefov poraz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prvo kolo, umor, zaostatak.
Hvala vam, majku li vam svima u klubu yebem.
Yebem vam sve nesposobno, pa koliko sezona vam treba da vidite da je de.bil Hodžić najgl.uplji i najlošiji igrač cijele lige? Koliko vam sezona treba da vidite da Hebibović ne može igrat beka?
Neznalice, batine ste zaslužili svi, odavno, deb.ili retardirani.
E moj Husrefe, veze ti nemaš, yebali i Hodzic i Hebibovic sve.
Hvala vam, majku li vam svima u klubu yebem.
Yebem vam sve nesposobno, pa koliko sezona vam treba da vidite da je de.bil Hodžić najgl.uplji i najlošiji igrač cijele lige? Koliko vam sezona treba da vidite da Hebibović ne može igrat beka?
Neznalice, batine ste zaslužili svi, odavno, deb.ili retardirani.
E moj Husrefe, veze ti nemaš, yebali i Hodzic i Hebibovic sve.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sad ocekujem protiv Atalante rezultat kad je strucnjak vec odmarao za njih ekipu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Očekivano. Fula se napravila kod ovolikih rokada i to je to. Nema šanse da sa ovoliko rotacija možeš napraviti povoljan rezultat. Trebalo je tu napraviti maksimalno dvije izmjene i to je sve. Dobra lekcija za ubuduće.. Sad se spremiti za Atalantu, pa dati sve od sebe.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jaci smo od BH Telekoma,**** drzavnu firmu da se u FK Sarajevo uvaliti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bolje da si odmaro ekipu protiv Atalante nego danas
OTJERAT CE SE LEGENDA, A ZA NJIM I DEBILI POPUT TEBE I HEBIBOVICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SarajevoJeBordo je napisao/la:Utakmica koja je mogla završiti na milion načina, prije svega našom pobjedom i pored kombinovane ekipe. Odvratno i mučno. Zicer za zicerom. A ovi što psuju, ne brinite, otjerat će se Husref, doće neko drugi i opet ćete gledati fekaliju Hebiba.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin