FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Krcmarevic ispao gospodin s razlogom, a razlog je sto je vidio da ovdje Ferguson ne moze nista napraviti. Ekipa totalni promasaj, situacija u i oko kluba losa, puno pritiska, zle krvi. Zamazuju nam oci izgradnjom stadiona, što svi podržavaju ali sportski segment 0 bodova. Mozda Odovic i donese pozitivan sok ali dugorocno rjesenje nije sigurno. 2 kola prosla a po meni sezona već upropaštena. Slicno ko i sa Petrovicem prosle sezone, dobi otkaz ni iz cega, postavise Adzema i tako u krug.
Ovdje i slučaju losih rezultata, a ponavljam plasman u Europu i razvoj 2-3 malca je meni dosta od ode za ovu sezonu, nogirati upravu a ne odovica a ako oni i pomisle nogirati odu nogirati njih.
Covjek je pokazao da zna i krivci mogu prije njega biti i igraci i uprava a on tek zadnji u nizu moze doci na klupu krivice i dobit pedalu
Covjek je pokazao da zna i krivci mogu prije njega biti i igraci i uprava a on tek zadnji u nizu moze doci na klupu krivice i dobit pedalu
Oda razocario si me !!
Ovim potezom si pokazo da nemas karaktera i spasio si guzice dinastiji misimovic.Da si javno odbio to bi im bio kraj...
Ovim potezom si pokazo da nemas karaktera i spasio si guzice dinastiji misimovic.Da si javno odbio to bi im bio kraj...
23
Odem na more sa se odmorim, evo dva dana me yebu od rezultata jučer do ovog ludila danas, umjesto da ja yebem po primorju

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kasnije Daduka, kad mrak padne 
A usao samo da se tuspasim da sam ziv i da vas prebrojim, da vidim jeste tu svi

A usao samo da se tuspasim da sam ziv i da vas prebrojim, da vidim jeste tu svi

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Sve se nema a s ajkulama se kupas. Samo uzivaj kad ti je Bog dao.Raonffa je napisao/la:Odem na more sa se odmorim, evo dva dana me yebu od rezultata jučer do ovog ludila danas, umjesto da ja yebem po primorju![]()
Iskreno postovanje Krcmi, ode tip nije to skijas Kostic.
Oda opet spasava ove sto rade dobro (stadion) osim sportskog d.
Sretno Oda ali nisi trebao.
Miske **** te zemberek zbog tebe sam se ovdje raspravljao a ti nas handris.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- grbavicka1921
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Zaboravi četvrtak, moli Boga da nas ne natrpaju ljudi jer u ovoj ekipi nema ekipe ko god nas vodio.grbavicka1921 je napisao/la:Ne znam kakvu toplu vodu Zajko moze izmisliti do cetvrtka.
Ovo ce biti po mufu ili bude totalno suprotno.
Moj Željo s tobom vazda kardiovaskularni problemi.
Evo Ode evo ludila!
Možda i ne bude trpanja ali vremena je premalo za hiruske rezove koji su neophodni.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Da nas maximalno nabiju u cetvrtak naravno da Oda nije kriv. Mi moramo dovesti jos bar jednog ili dva igraca. Eto Zakaric se vraca znaci ta jedna pozicija je rijesena. Mi imamo jednog napadaca. Negdje nek iskopaju nekog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad ce dodati ostale artikle osim dresova na online fan shopu zna li ko?
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- MocMahale444
Pasa moj solidniLjoZee je napisao/la:Da nas maximalno nabiju u cetvrtak naravno da Oda nije kriv. Mi moramo dovesti jos bar jednog ili dva igraca. Eto Zakaric se vraca znaci ta jedna pozicija je rijesena. Mi imamo jednog napadaca. Negdje nek iskopaju nekog.

Sto se Zake tice. Neka ide u partizan **** mu on mater.
Slobodan Krčmarević je danas na vanrednoj konferenciji za medije podnio ostavku na mjestu šefa struke FK Željezničar. Pogledajte cijelo obraćanje sada već bivšeg trenera Plavih!
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
-
- Kontakt:
Nabacali smo igrace i dobili vas sasvim zasluzeno i jos nam dodjete po turu piča smijenili smo vam trenera.Rokoko87 je napisao/la:Šta će se desiti, nabacali igrača kao i prošle sezone i samo naša glupost nas može udaljiti od pobjede..Virtu4l je napisao/la:Ma očekujem neku pobjedu na mišiće, iako nemam pojma šta se sad dešava sa Čelikom, slabo sam pratio razvoj stuacije u ovoj pauzi.braco je napisao/la:Očekuješ li patnju u Zenici?
Bilo bi lijepo otvoriti sezonu sa dvije gostujuće pobjede, posebno jer je naredna Zrinjski.

Robijasi 1988
Dobrodošao nazad legendo Željina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Kako smogovci i ostali imaju pravo pisati na ovoj temi??
Sve je stalo u dvije rečenice.braco je napisao/la: Ponovo stara taktika, kad otjeraš nekog trenerskog polovnjaka iz Srbije ili Slovenije dovedi nekog Željinog vojnika neka bude štit za one koje srljaju iz greške u grešku. Onda za po godine ko kera nabij nogom i tog Željinog vojnika kojeg si postavio da ti bude štit.
Sada su otišli korak dalje, pa su Krčmareviću dali instrukcije šta da govori na pressu, a on je uredno ispoštovan po ugovoru. Ono, svakako ideš, pružićemo ti šansu da sam daš ostavku, ispoštovaćemo sve iz ugovora, dobićeš lovu i pali. A mi? Mi ćemo uraditi ono što si ti iznad napisao, dovešćemo vatrogasca, ovaj put će to biti onaj ko je već par puta gasio požar, i idemo ispočetka.
Ovo prelazi sve granice, iako sam mislio da smo ih već odavno prešli. Sa Odom ćemo pokušati da igramo lijep fudbal, djeca će dobiti šansu, i to je to... šta će biti na kraju? Mislim da niko ne zna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odovic za dupli sport??? Nadam se da to je palo pomirenje.
- svrakino1921
- Kontakt:
Tacno takoLjoZee je napisao/la:
Karma je k....
Karma je k....
Krcma gospodine hvala ti sto si nam samo 50 milja uzo i sto si hvalio misketa na pressu, to je dovoljno da budes legenda kluba za poltrone
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."