FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kakva ekipa? Pojam ekipa ne postoji ni u Upravi, ni u igračima a, evo, odnedavno, ni na tribinama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- dynamodresden1
Ocigledno si slijep pored ociju nakon 3 sezone patnje ,ili neces da vidis iz nekog razloga ...Zip je napisao/la:Vjerujem u ovu ekipu i vjerovat cu u svaku narednu.dynamodresden1 je napisao/la:ako vjerujes u ovu ekipu ili nisi dobar sa glavom ili si fudbal pomjeso sa kriketom,nikad veci amateri nisu bili u FKSZip je napisao/la:Najveci problem je sto trener FKS izmislja pozicije igracima koji su tu poziciju igrali nikako il vrlo rijetko. Uz to kad stavim Dusana Debila Hodzica da igra, znas da to nece na dobro zavrsiti.
Vjerujem u ovu ekipu, al moraju se osnove znati. Kako trener tako i igraci.
Ja bih halalio svaki poraz u kojem ne igra Dusan Debil Hodzic!!!
A ti slobodno pocni yebavati ekipi od do, za drugo nista i ne znas. Kao i mnogi drugi na ovom forumu...
-
- Kontakt:
Jel jos nekad neki de.bil u historiji fudbala odmarao igrace u PRVOM kolu?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Teska glupost sa rotacijom 90% tima pa da imamo rezerve ko dinamo nebi uzeli ovaj radnik. Ljudi 3 godine igraju dobar fudbal imaju fini igraca imaju trenera koji je 3 godine na klupi domaci teren odradili pripreme svjezi halooooooo husrefe zasto si ovo uradio.
Sto je Ahmeta zamjenio mogu razumit covjek star im handzic isti igrac
Izbacio crnca bar crnci mogu trcat i poznati su po kondici mogo si njega ostavit
Rahmanovic najbolji se pokazo odmara ga a covjek je inace naj spremni nas igrac, al ovo nije do husrefa ovo neko iz 38b titove ulice naredio da bi se mogla napravit izlozba u itali posto je ponestalo para za zilete pickama iz amerike. Moj Husrefe nasta si spao da jedna stuha koja nezna bosanski unisti ti karijetu
Sto je Ahmeta zamjenio mogu razumit covjek star im handzic isti igrac
Izbacio crnca bar crnci mogu trcat i poznati su po kondici mogo si njega ostavit
Rahmanovic najbolji se pokazo odmara ga a covjek je inace naj spremni nas igrac, al ovo nije do husrefa ovo neko iz 38b titove ulice naredio da bi se mogla napravit izlozba u itali posto je ponestalo para za zilete pickama iz amerike. Moj Husrefe nasta si spao da jedna stuha koja nezna bosanski unisti ti karijetu
NIKAD!!!!!!!!!!!!!!!ledesma je napisao/la:AKO IH VECERAS NE OTJERAMO, KAD CEMO???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Umorni brate ne znam sta ti nije jasnobelosevic28 je napisao/la:Jel jos nekad neki de.bil u historiji fudbala odmarao igrace u PRVOM kolu?!

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da znas nesta pemetnije reci, nebi visio na forumu 24h trazeci da te neko citira kako bi mirno spavao.BordoSarajevo je napisao/la:Zip, vjeruješ li da si veliki deb.il, ja u to vjerujem i uvijek cu vjerovat
visokohz je napisao/la:NIKAD!!!!!!!!!!!!!!!ledesma je napisao/la:AKO IH VECERAS NE OTJERAMO, KAD CEMO???????????????????????????????????????????????????????????????????????
ONDA SMO MI PI.CKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NE TREBA DA POSTOJIMO TREBA DA SE UGASIMO NA SVIM RAZINAMA
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ko su nama stranci:Pavlovic,Stanjevic,Sofranec i Vekovski . Ko od njh donosi prevagu? Koliko nas kostaju?Mogu li u istu recenicu sa Benkom,Jajalom i Delacem ? Hajd ovi bh nevaljaju (a valjali bi L.Mostarcima),skupi jesu ,ali ni blizu kao prva cetvorica.Ma svu cetvoricu nogom nabit i dovesti 1-2 da malo dignu igru.Prodaju nam maglu , kao u Sarajevu lijepo . Mamu li vam maminu. 

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
do nas je sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Samozdravlje je napisao/la:Ko su nama stranci:Pavlovic,Stanjevic,Sofranec i Vekovski . Ko od njh donosi prevagu? Koliko nas kostaju?Mogu li u istu recenicu sa Benkom,Jajalom i Delacem ? Hajd ovi bh nevaljaju (a valjali bi L.Mostarcima),skupi jesu ,ali ni blizu kao prva cetvorica.Ma svu cetvoricu nogom nabit i dovesti 1-2 da malo dignu igru.Prodaju nam maglu , kao u Sarajevu lijepo . Mamu li vam maminu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kao što sam i rekao, suludo je i bilo očekivati pobjedu, a ogromne rotacije izvršene. Ova ekipa ne može nikog dobiti, zato što nije uigrana i prvi put igraju jedni sa drugima. Još tu dodaj i par akademaca i to je to.. Da je puni sastav tu, vjerovatno bi bila druga priča, ovako je to sasvim očekivano, barem za mene.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bravo husrefeeeeee izbacio si veznog bez zutog karrona a ostavio krivca za gol sa zutim kartinom ...aferim
Okrecemo ovo ljudi glat ,sta vam je.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kad sam ja Husrefa pročitao, nas ne treba ni skautirat, možeš i izmjene pogodit čim odgledas jednu tekmu. Mustafic and Resic out.hilmo je napisao/la:Ovdje jedini kandidat za izmjenu odmah na poluvremenu je Stanojević. Fakat!Oerde je napisao/la:Vjerovao bih ja u rotaciju da je neko drugi na klupi. Ovdje za izmjenu su kandidati Resic i Mustafic, mislim Husrefovi kandidati.
Crepulja se nameće kao jedino rješenje s klupe. Pitanje je koliko je spreman. Tu i tamo Hodžića bi mogao i trpiti do neke 65 min, kasnije i njega mjenjati. Treba nam čvrstoća na sredini a nemamo je. Lako nam dolaze do odbrane koja je neuigrana.
Vidjet ćemo!
Da ponovim od prosle sto pise a i sad da ponovim,ekipe imaju ovoliko bezmudih kao Hebib,Bekan,Hodzic,Pavlovic i ove kad vjetar puhne sto se razbole nikad ni jednu b8tnu tekmu nece dobit,osim ove nebitne tekme
Jedino janjemma_hz je napisao/la:Okrecemo ovo ljudi glat ,sta vam je.
Ova igra je zlocin protiv covjecnosti! Sanse stvorit ne mozemo jbt! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946