FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 jul 2011, 16:35

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pali ste nisko, da nize ne mozete i tebi bitno ko je obrazovaniji, ti garant si najobrazovaniji na sjeveru, imas 7 razreda osnovne i knjige od 8
Jarane jesi ti dobar ikako :roll: :roll: :roll: .
nisam jarane, ubi me ova vrucina
Vidim :lol: :lol: .Sad se vrati stranicu unazad i dobro procitaj sta je FCS-FCS napisao.Covjek uopste ne tvrdi da je neko obrazovaniji nego navodi primjer nekog lika koji je nedavno napisao da su TM obrazovaniji od HZ sto nema veze sa vezom.Sigurno je taj lik pravio popis na sjeveru i jugu i uzimao podatke od navijaca koju skolu imaju zavrsenu :lol: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 jul 2011, 16:36

bordoole je napisao/la: non taken.e vidi prilicno upoznati prvo ja nisam balio za pojacanjima nego sam reko samo jedno pojacanje bar jedno pravo pojacanje nisam rekao nek dovedu 6 igracina nego onaj minimum koji bi imo uticaj na nasu igru a ti me napadas kazes kako ih mogu nazvat fakinima pa covjece uredu ovi igraci sto su dosli dabogda se oni dobro pokazali akobogda al za evropu da se ne dovede nijedan provjeren igrac pa razmisli o cemu ti pricas.A za dug i blokadu racuna pa tako je skoro sa svim klubovima u drzavi manje vise.Sa druge strane da ne bi mislio da samo kukam apsolutno nije tako nego samo gledam objektivno stvari neke,a da napredka ima to jest pocevsi od trnenera novog i neke pozitivnije atmosfere u klubu to ne sporim i to vidim ali moze to i moglo je do orebra biti puno bolje.
Prijatelju, objektivno - para nema! Zasto nema? Zato sto ih nismo zaradili! A nismo ni g*** haveri sa politicarima pa da nam kao komsinicama 'pomazu' sa 500.000 KM donacije. jednostavno, to je tako. Imali smo sezonu bez evrope, sa malim brojem gledalaca (a znamo svi i zasto), sezonu bez sponzora a 70 stalno zaposlenih samo traze( o igracima da i ne govorim, svi bi pare na ruke, nove bolje ugovore).... Ovo sto smo prezivjeli i kako smo se sad u malom vremenskom periodu uspjeli organizirati to je IBRET! Pojacanja su nam trenutno na 8 mjestu po nekoj skali, budzet i sponzori su prioritet jer to daje stabilizaciju.
orebro cemo valjda proci i sa ovim kadrom a kasnije cemo vidjeti sta je i kako je. Uglavnom, radi se. Treba nam podrska kupovinom godisnje, clanske (eto moze i u polacijene za penzionere, invalide) i dolaskom na stadion i to je to. Najbolje bi bilo da smo zadrzali i baneta i ledeta i jos da mozemo skori mjesecno placati 5.000 ali realnost je totalno drukcija

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 08 jul 2011, 16:38

Raja kakav je ovaj Adi Adilovic,gledo sam ove klipove nako nije los ali to nemora nista da znaci samo da nije kakav mjesecar takav nam netreba imamo vec jednog takvog ibru.H :D

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 08 jul 2011, 16:38

Dakle strumfovi udaljenost mjere figurativno i po pristupacnosti a ne kilometrazi. E da vas nema trebalo bi vas izmisliti, nasmijaste me pravo. Svaka vam dala.

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 08 jul 2011, 16:41

rimaa je napisao/la:Raja kakav je ovaj Adi Adilovic,gledo sam ove klipove nako nije los ali to nemora nista da znaci samo da nije kakav mjesecar takav nam netreba imamo vec jednog takvog ibru.H :D
jedini golman koji je go primio iz auta....... :D eto kakav je :D
kengur je napisao/la:Dakle strumfovi udaljenost mjere figurativno i po pristupacnosti a ne kilometrazi. E da vas nema trebalo bi vas izmisliti, nasmijaste me pravo. Svaka vam dala.
sto si bukvalac
:)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jul 2011, 16:43

babilonTM je napisao/la:Joj ista stvar ko i sa nama. Dok su igrači dolazili, dok je sve bilo ok, bili ste u transu...Prošetat ćemo se ovom ligom, iskorak u Evropi... Pobjede protiv Slavije...VRHUNAC! Vi najbolji, najjači...Imate najbolji sastav...
Sad zijan od Splita i odmah nezadovoljstvo. Što na direktan rezultat, što zato jer su vam se neke iluzije srušile. Polahko, veoma dobar sastav ste na kraju dobili, ne vidim čemu nezadovoljstvo...Poraz u prijateljskoj? To nije objektivno mjerilo, a u idući četvrtak je pravi ispit, i za vas i za nas!

Ma, standard. Zar si mislio da će stvari biti drugačije. Naši ljudi imaju problem suočavanja s realnim stanjem. I k tomu još nesposobni smo da stvari sagledamo u širem kontekstu, ono što englezi zovu "big picture".

Nisam član ni BP-a, niti imam bilo kakve prisne veze s ljudima koji sjede sad u klubu. Ali podržavam dosadašnji rad Uprave. Konačno su neke bitne stvari počele da se rješavaju na pravi način. Većini je akcenat na igrački kadar, igrački kadar je samo jedan segment, koji je na dnu ljestvice prioriteta. Da bi mogi da se pojačavamo nekim provjerenim imenima, prvo moramo stvoriti finacijski ambijent za takvo što. I to ne bilo kakav, nego održiv. Recept za to sigurno nije zaduživanje kod Halida Bešlića :lol: , ili bilo kojeg trećeg lica. Posebno za klub koji već grca u dugovima. To jeste recept, al recept za gotovo sigurni kolaps. Ustvari, takvo "Poslovanje" nas je i dovelo u ovu situaciju.

Većina je galamila: "Hoćemo sistem". Pa upravo se na tome danonoćno radi, druga je stvar što neki misle da se sistem pravi preko noći.

Al jbg, šta očekivati kad u zemlji ima milion marketinških stručnjaka, ekonoma, menadžera, historografa, metereologa...
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 08 jul 2011, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 jul 2011, 16:45

kengur je napisao/la:Dakle strumfovi udaljenost mjere figurativno i po pristupacnosti a ne kilometrazi. E da vas nema trebalo bi vas izmisliti, nasmijaste me pravo. Svaka vam dala.

A zamislite sta bi tek pricali da oni igraju u Svedskoj a mi u moldaviji :!: pa jaoooooo, jaoooo

manijak ne moze biti sva'k :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 08 jul 2011, 16:54

Jos jedna stvar koju sam procitao u novinama da Semjon pregovar sa leotarom pa jel moguce da oni imaju vise ponudit il je to ipak do igraca koji uvijek traze vise kad hoce u Sarajevo a kad ne upali daj sta das,opet kazem steta sto se nisu dogovrili s njim strasan bi imali betonski zid imali pred golom pa onda i ne bi strepio za golmana :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

bordoole
Kontakt:

Post Postao/la bordoole » 08 jul 2011, 17:02

UPS je napisao/la:
bordoole je napisao/la: non taken.e vidi prilicno upoznati prvo ja nisam balio za pojacanjima nego sam reko samo jedno pojacanje bar jedno pravo pojacanje nisam rekao nek dovedu 6 igracina nego onaj minimum koji bi imo uticaj na nasu igru a ti me napadas kazes kako ih mogu nazvat fakinima pa covjece uredu ovi igraci sto su dosli dabogda se oni dobro pokazali akobogda al za evropu da se ne dovede nijedan provjeren igrac pa razmisli o cemu ti pricas.A za dug i blokadu racuna pa tako je skoro sa svim klubovima u drzavi manje vise.Sa druge strane da ne bi mislio da samo kukam apsolutno nije tako nego samo gledam objektivno stvari neke,a da napredka ima to jest pocevsi od trnenera novog i neke pozitivnije atmosfere u klubu to ne sporim i to vidim ali moze to i moglo je do orebra biti puno bolje.
Prijatelju, objektivno - para nema! Zasto nema? Zato sto ih nismo zaradili! A nismo ni g*** haveri sa politicarima pa da nam kao komsinicama 'pomazu' sa 500.000 KM donacije. jednostavno, to je tako. Imali smo sezonu bez evrope, sa malim brojem gledalaca (a znamo svi i zasto), sezonu bez sponzora a 70 stalno zaposlenih samo traze( o igracima da i ne govorim, svi bi pare na ruke, nove bolje ugovore).... Ovo sto smo prezivjeli i kako smo se sad u malom vremenskom periodu uspjeli organizirati to je IBRET! Pojacanja su nam trenutno na 8 mjestu po nekoj skali, budzet i sponzori su prioritet jer to daje stabilizaciju.
orebro cemo valjda proci i sa ovim kadrom a kasnije cemo vidjeti sta je i kako je. Uglavnom, radi se. Treba nam podrska kupovinom godisnje, clanske (eto moze i u polacijene za penzionere, invalide) i dolaskom na stadion i to je to. Najbolje bi bilo da smo zadrzali i baneta i ledeta i jos da mozemo skori mjesecno placati 5.000 ali realnost je totalno drukcija

znam brate da nema para i u vecini stvari sto si rekao si u pravu znam da je klub bas hajmo reci golgotu prolazio u zadnji par godina i naravno da je uspjeh oragnizirat se u tako krtatkom periodu,al eto samo sticem utisak da se to moglo malo bolje bar to jedno pojacnaje koje bi pridodali ovom igrackom kadru i znam da ce pojacanja sigurno biti kad se bude imalo para al eto krivo mi jednostavno zbog tekmi u evropi da ulazimo realno sa slabijim timom nego sto je bio prosle sezone to je moje misljenje.Znam da bi uz ove mlade igrace sto su dosli haskic smigalovic i tih par mladih momaka jos to jedno pravo pojacanje bi nam falilo da budemo jaka ekipa mozda sam malo dosadan s tim jednim "pravim pojacanjem"al sticem utisak da nam to jos samo fali i bili bi super.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 jul 2011, 17:16

adnanhz je napisao/la:Jos jedna stvar koju sam procitao u novinama da Semjon pregovar sa leotarom pa jel moguce da oni imaju vise ponudit il je to ipak do igraca koji uvijek traze vise kad hoce u Sarajevo a kad ne upali daj sta das,opet kazem steta sto se nisu dogovrili s njim strasan bi imali betonski zid imali pred golom pa onda i ne bi strepio za golmana :D
Ili je mozda do toga sto ga nasi uopste ne zele.Semjon da je imalo razmisaljao nije trebao onda otici u Poljsku vec produziti ugovor sa nama.Kako je otisao u Poljsku njegova karijera je krenula niz brdo.Vec on ima 32 godine,a nama treba mladji stoper.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 jul 2011, 17:25

VanBasten je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Joj ista stvar ko i sa nama. Dok su igrači dolazili, dok je sve bilo ok, bili ste u transu...Prošetat ćemo se ovom ligom, iskorak u Evropi... Pobjede protiv Slavije...VRHUNAC! Vi najbolji, najjači...Imate najbolji sastav...
Sad zijan od Splita i odmah nezadovoljstvo. Što na direktan rezultat, što zato jer su vam se neke iluzije srušile. Polahko, veoma dobar sastav ste na kraju dobili, ne vidim čemu nezadovoljstvo...Poraz u prijateljskoj? To nije objektivno mjerilo, a u idući četvrtak je pravi ispit, i za vas i za nas!

Ma, standard. Zar si mislio da će stvari biti drugačije. Naši ljudi imaju problem suočavanja s realnim stanjem. I k tomu još nesposobni smo da stvari sagledamo u širem kontekstu, ono što englezi zovu "big picture".

Nisam član ni BP-a, niti imam bilo kakve prisne veze s ljudima koji sjede sad u klubu. Ali podržavam dosadašnji rad Uprave. Konačno su neke bitne stvari počele da se rješavaju na pravi način. Većini je akcenat na igrački kadar, igrački kadar je samo jedan segment, koji je na dnu ljestvice prioriteta. Da bi mogi da se pojačavamo nekim provjerenim imenima, prvo moramo stvoriti finacijski ambijent za takvo što. I to ne bilo kakav, nego održiv. Recept za to sigurno nije zaduživanje kod Halida Bešlića :lol: , ili bilo kojeg trećeg lica. Posebno za klub koji već grca u dugovima. To jeste recept, al recept za gotovo sigurni kolaps. Ustvari, takvo "Poslovanje" nas je i dovelo u ovu situaciju.

Većina je galamila: "Hoćemo sistem". Pa upravo se na tome danonoćno radi, druga je stvar što neki misle da se sistem pravi preko noći.

Al jbg, šta očekivati kad u zemlji ima milion marketinških stručnjaka, ekonoma, menadžera, historografa, metereologa...
Da si ti ziv i zdrav mi smo vec duzni istom tom Halidu ali ti to ne znas ..ocigledno. Nije velika cifra a on ko pravi gospodin koji je pun ko tanker to i ne spominje. I jos nesto za vrijeme Hame G znao je Halid uci u svlacionicu i pocastiti igrace sa tadasnjih joju ili dvije DM. Vecinom kad bi dobili neku od vaznijih tekmi. Tako da nema potrebe da se smijes cinicno jer prilicno malo znas..mislio sam da si malo vise rega van basten al et svi se nekad prevare !!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 jul 2011, 17:34

adnanhz je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:iz sarajeva do granice svedske otprilike nekom zracnom linijom 1430km a do Tiraspola otprilike 940 km...

drugo ne moze se porediti standard u svedskoj sa moldavijom...tako nemoj pricat gluposti...
I kakve to veze ima s cijenom karte :lol: :lol:
kao prvo ja sam napisao da je vama duzi put ne znam jesteli vi coravi i normalno je da ce vam anrazman biti skuplji...
kao drugo ako mislite da smjestaj u hotelu cijena karte za utakmicu ne ovisi o standardu jedne drzave onda nemam sta pricat...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 jul 2011, 17:50

Ti se prosipas ko riza. Kad je carter u pitanju radis booking na zauzimanje aviona za naredna 1-2-3-4-5 ili vise dana. Zna se cijena jednog dana i oni dobro znaju koliko kosta spavanje posade u xy gradu u svijetu. Cijena goriva se ne razmatra jer to nije gof dvica pa trosi na joju 6 litara..tako da ti nikada nijedna kompanija nece reci ..stavka gorivo je toliko i toliko. Kazu ti cijena ovog carter leta je 25 000 eura i u to ti je sve uracuno...hoces -neces..bujrum !!! Znaci kompanija sve stavke troskova uracuna i bubne ti cifru koju trazi za zakupljivanje aviona a naravno da su i svoju zaradu uracunali
I ne kaki vise o stvarima o kojim pojma nemas..nego se malo raspitaj i ohani vise sa cijenom i sa kilometrazom do moldavije ili orebra !!! :lol:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 08 jul 2011, 18:27

bordoole je napisao/la:hoceli ovi nasi fakini bar dovesti jedno pojacanje da se kaze evo ga to ja taj boze dragi.....bar jednoooooo!!!!
Teška situacija, za dobro pojačanje treba para.Uzmi primjer škore kako ćeš njemu dati lupam 5-6.000 KM platu a tražiti od torlaka,kojaševića,ščepanovića i ostalih da čekaju pare iz prošle sezone .To ti je odmah ljubomora u svlačionici,svađa itd.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 08 jul 2011, 18:29

Sad ispade lakse doci do Svedske nego do Moldavije :lol: :lol: :lol: Sam trajekt do svedske kosta 500 maraka u jednom pravcu a gdje su tu drugi troskovi??? I jos nesto izracunajte koliko nasih provcira na vasoj temi,a koliko vi ovdje godinama smarate,a cim neko dodje na njihov racun da se sali,odma placu ko babe i pitari bolesnici!
Fina Gradska sarajevska raja

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 jul 2011, 19:26

Na spisku se nalaze: Hamzić, Hodžić (golmani), Dupovac, Trebinjac, Begić, Torlak, H. Handžić, Bajraktarević, Obuća, Kojašević, Hadžić, Šćepanović, Đakovac, Čomor, Haskić, Suljić, K. Handžić, Šmigalović i Belošević.

ovdje cemo vjerovatno dodatno prijavit Maksumica i Adilovica...
nije lose...drago mi je zbog Begica,kazu nije los a mlad je. Otprilike to je ono najbolje sto imamo,jos skoru i desnog beka nek dovedu i imaceo respektabilan tim

gotiva
Kontakt:

Post Postao/la gotiva » 08 jul 2011, 19:58

Imamo li naknadno 2 mjesta za upisati igrace??? ili se mora cekati novo (uzvratno)kolo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jul 2011, 20:00

gotiva je napisao/la:Imamo li naknadno 2 mjesta za upisati igrace??? ili se mora cekati novo (uzvratno)kolo
Ima,jedan ti je Adilovic,drugog cemo vidjeti,ko se prije ispise iz bivseg kluba :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 08 jul 2011, 20:01

gotiva je napisao/la:Imamo li naknadno 2 mjesta za upisati igrace??? ili se mora cekati novo (uzvratno)kolo
Mogu se 2-ica igraca naknadno prijaviti prije pocetka prve tekme protiv Orebra.

gotiva
Kontakt:

Post Postao/la gotiva » 08 jul 2011, 20:02

BegAx je napisao/la:
Mogu se 2-ica igraca naknadno prijaviti prije pocetka prve tekme protiv Orebra.
bega sax? :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.