Novi nick. Registrovan sa mobilnog ili iz necije tudje kuce. I eto te nazad.Titova-Juga je napisao/la:Da pozdravim svoje najdraže forumaše, znači sve prave ROĐENE.
Nadam se da ćemo izdržati ovdje i uzeti bod, a sva tri bi nam legla ko budali šamar.
Raduje me ova fizička sprema igrača, tu svakako treba pohvaliti trenera ali se i zapitati šta su prethodnici radili po tom pitanju ? Kako god, Forza Velež uvijek i vazda.
Ja sam izgleda od danas trajno banovan jer sam se ponašao u skladu sa pravilima foruma. Prijavljivao nesportske ili uvrijedljive upise od patriota na duracell baterije. Prijave se nisu sankcionisale, čekali su se moji odgovori na provokacije, a onda bi mi tako nakupljali banove, 7, 14 dana konstantno da bi na kraju dobio i stalni ban.
Na njihovu sramotu, ni sami ne znaju pravila koja su sami sastavljali.
Vozdra.
Forza do bagro !
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Steta sto gubimo.
Ne pominji susjede na temi. To derbi nikad biti neće. Hoće maloumnicima.
Šteta gol što pade, jbg. Idemo dalje. Momci su pokazali da znaju igrati kada i nismo kompletni.
Šteta gol što pade, jbg. Idemo dalje. Momci su pokazali da znaju igrati kada i nismo kompletni.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Iskerni da budemo nama su samo 3 boda ovde znacila nesto pa cak i blagu borbu za titulu. Nerijeseno nam nista ne znaci tako da mi nece biti krivo ni ako izgubimo. Koiko cujem igrali smo hrabro.
Dan te j.. kolektivno olakšanje gostujućih navijača zato što gube.... Mislim ima par izuzetaka ali valja brate doć pročitat nešto i na temama o drugim klubovima... Uvijek se nešto nauči..
Drago mi je da si nešto novo naučio. I ne treba da prođe niti jedan dan bez da se nauči nešto novo. Bravo !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Hebaji ga, mogli smo izvući bod ali izgleda da je presudilo to što smo bili oslabljeni. Nema veze, idemo u srijedu povjediti Čelika i ostvariti svoj cilj preko kupa.
FORZA VELEŽ!!
FORZA VELEŽ!!
e yebaji ga izgubismo
,ali nasa glavna utakmica je u srijedu,FORZAA RODJENI
bit ce na Vogosca tv snimak valjalo bi da ga neko snimi pa stavi raji da vidimo kakvi su bili

bit ce na Vogosca tv snimak valjalo bi da ga neko snimi pa stavi raji da vidimo kakvi su bili
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Da se razumijemo nikome nije drago sto smo izgubili. Bod nam znaci isto koliko i poraz i samo su nam tri boda danas donosila koliku toliku utrku za vrh. Ni sada nije nista gotovo veliki 21 bod je u igri uz dvije ili tri uvezane pobijede svasta se moze desiti.
Idemo dalje moramo uciniti sve da prodjemo u kupu pa onda cekati protivnika i pokusati ici u finale.
Idemo dalje moramo uciniti sve da prodjemo u kupu pa onda cekati protivnika i pokusati ici u finale.
Velež je postao svima tvrd orah, govorilo se da će nas deklasirati Sarajevo.
Velež već ima tim za slijedeću sezonu, plus Maletiću ponuditi novi ugovor ako pristane, jer je unio dosta sigurnosti u tim, može on još bolje.
i dalje sam mišljenja da je Široki prejak za sve timove, jednostavno znaju igrati lopte, pa ukoliko prođemo naše stare sportske rivale Zeničane, ne bi volio njih jer su svima pretežak protivnik, ali ljopta je okljugla..

Velež već ima tim za slijedeću sezonu, plus Maletiću ponuditi novi ugovor ako pristane, jer je unio dosta sigurnosti u tim, može on još bolje.
i dalje sam mišljenja da je Široki prejak za sve timove, jednostavno znaju igrati lopte, pa ukoliko prođemo naše stare sportske rivale Zeničane, ne bi volio njih jer su svima pretežak protivnik, ali ljopta je okljugla..

bjezite *ebo vas drzava , trčite ko da vam trebaju bodovi za titulu
Onaj malac eurogol dao pod prečku , onako sasvim dobro ste odigrali i napatili nas pošteno , al eto fer smo vas docekali aplauzom i ispratili na kraju , pustali pjesme o Mostaru dosta od nas

Onaj malac eurogol dao pod prečku , onako sasvim dobro ste odigrali i napatili nas pošteno , al eto fer smo vas docekali aplauzom i ispratili na kraju , pustali pjesme o Mostaru dosta od nas

po tebi kakva je tekma bila uopšteno?aS_Roma je napisao/la:bjezite *ebo vas drzava , trčite ko da vam trebaju bodovi za titulu![]()
![]()
Drama. S obzirom s kakvim stavom i sastavom smo ušli u utakmicu, prezadovoljan sam. Kup je eto ipak važniji a najbitnije je da se nismo obrukali što nam se često događalo na Koševu kad bi došli s desetkovanim timom.
Ko da su malo fizički ojačali ? Trčalo se.
Aj mane veze, idemo sad da riješimo tog Čelika.
Ko da su malo fizički ojačali ? Trčalo se.

Aj mane veze, idemo sad da riješimo tog Čelika.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Pa prilika nije bilo onih pravih da kazes 100 %AlemC85 je napisao/la:po tebi kakva je tekma bila uopšteno?aS_Roma je napisao/la:bjezite *ebo vas drzava , trčite ko da vam trebaju bodovi za titulu![]()
![]()
Prvo poluvrijeme mi bolji skroz, vi ste imali jednu polupriliku iz nekog prekida cini mi se , mi dali gol nakon centarsuta i glavom ga Velkoski zabio.
Drugo poluvrijeme nije ni pocelo 30 sekunda Hebibovic sa 15 metara pod precku je zakuco, od tad vi samo trčite i trčite , al opet nista prema naprijed posebno niste napravili, a Bogami ni mi nekoliko poluprilika i gol Stojceva sto je sam izgradio sebi prostor i dao gol.
Sve u svemu moze tekma dobiti prolaznu ocjenu , oko 20-tak navijaca Veleza bilo na zapadu.
Ovaj Hebibovic dobar , igrac broj 9 , lijevi bek i golman, sto sam mogao zapaziti.
9 je hajdarović, a lijevi bek je pejić, dosta mladu ekipu imamo.aS_Roma je napisao/la:Pa prilika nije bilo onih pravih da kazes 100 %AlemC85 je napisao/la:po tebi kakva je tekma bila uopšteno?aS_Roma je napisao/la:bjezite *ebo vas drzava , trčite ko da vam trebaju bodovi za titulu![]()
![]()
Prvo poluvrijeme mi bolji skroz, vi ste imali jednu polupriliku iz nekog prekida cini mi se , mi dali gol nakon centarsuta i glavom ga Velkoski zabio.
Drugo poluvrijeme nije ni pocelo 30 sekunda Hebibovic sa 15 metara pod precku je zakuco, od tad vi samo trčite i trčite , al opet nista prema naprijed posebno niste napravili, a Bogami ni mi nekoliko poluprilika i gol Stojceva sto je sam izgradio sebi prostor i dao gol.
Sve u svemu moze tekma dobiti prolaznu ocjenu , oko 20-tak navijaca Veleza bilo na zapadu.
Ovaj Hebibovic dobar , igrac broj 9 , lijevi bek i golman, sto sam mogao zapaziti.
Koliko ja vidim nama treba centarfor dobar i dva dobra vezna igraca za iducu sezonu da bi se prosetali ligom.Materijal je tu, samo ta pojacanja i niko nam nece moci pera odbiti.
- Crni gavran
- Kontakt:
Eto ja konacno pogodi ishod neke Velezove utakmice
Ovako, gledajuci zadnje tri zadnje vase i nase utakmice, vi ste protiv nas veliki favoriti, jer jednostavno bolje igrate, a igra je po meni osnov svega, dakle ne bodovi vec igra. Ali eto, necemo se predati bez ispaljenog metka, zadnje 3-4 godine nijedna utakmica izmedju Celika i Veleza bilo u Mostaru bilo u Zenici nije zavrsena sa vecom pobjedom od 1 razlike, osim prosle godine kada ste izgubili na Kamberovicu sa 2:0, a gdje ste ipak prikazali dobru igru.
Neka bude sve posteno, pa neka pobjedi bolji, ako tako bude i vi pobjedite prvi cu vam ja cestitati

Ovako, gledajuci zadnje tri zadnje vase i nase utakmice, vi ste protiv nas veliki favoriti, jer jednostavno bolje igrate, a igra je po meni osnov svega, dakle ne bodovi vec igra. Ali eto, necemo se predati bez ispaljenog metka, zadnje 3-4 godine nijedna utakmica izmedju Celika i Veleza bilo u Mostaru bilo u Zenici nije zavrsena sa vecom pobjedom od 1 razlike, osim prosle godine kada ste izgubili na Kamberovicu sa 2:0, a gdje ste ipak prikazali dobru igru.
Neka bude sve posteno, pa neka pobjedi bolji, ako tako bude i vi pobjedite prvi cu vam ja cestitati

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Svaka cast,iznenadili ste me kako ste fizicki spremni,trcite ko navijeni.
Devetka,Hebibovic mislim pravi igrac.
Zavalili ste golcinu nema sta.

Devetka,Hebibovic mislim pravi igrac.
Zavalili ste golcinu nema sta.
1946
i zadnja u Mostaru 0-2Crni gavran je napisao/la:Eto ja konacno pogodi ishod neke Velezove utakmice![]()
ja koliko sam procitao i vidio Velez preuzima tu minimalnu prednost favorita zbog bolje fizicke spreme. s druge strane, Celik zadovoljan sa Xom. utakmica mac sa pet ostrica za svakoga
Lagano cemo vas poslati kuci sa 3 gola u mrezi,,vi placate ceh.KenoRob je napisao/la:i zadnja u Mostaru 0-2Crni gavran je napisao/la:Eto ja konacno pogodi ishod neke Velezove utakmice![]()
ja koliko sam procitao i vidio Velez preuzima tu minimalnu prednost favorita zbog bolje fizicke spreme. s druge strane, Celik zadovoljan sa Xom. utakmica mac sa pet ostrica za svakoga
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.