AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Previse je vremena izgubljeno da bi neko cekao da se on promjeni i dodje pameti,a nikad pameti doci nece.
To je jednostavno tip igraca koji u jednoj utakmici napravi par dobrih poteza i sljedecih nekoliko tekmi citava ekipa ispasta radi njega.
Imamo mi na klupi Pazzinija,koji je garantujem doktor za igru u napadu. Ne trebaju se pare bacati za napadace.
To je jednostavno tip igraca koji u jednoj utakmici napravi par dobrih poteza i sljedecih nekoliko tekmi citava ekipa ispasta radi njega.
Imamo mi na klupi Pazzinija,koji je garantujem doktor za igru u napadu. Ne trebaju se pare bacati za napadace.
Da, sjećam se, ali slažeš se da u tim pregovorima nije bilo odgovora s druge strane? Jednostavno, Gallianija nije zanimao Strootman (jedna od mnogih grešaka u zadnje vrijeme), tako da bih ja taj slučaj uporedio s Eriksenovim, kada opet AG nije želio platiti pišljivih desetak milki za Danca.betton je napisao/la:Itekako se povezivao sa Milanom,bio je "voljan" da predje kod nas.Trazio PSV 18 miliona € za njega,a nasi strucnjaci nisu htjeli da plate.To ti je kratak rezime citave price.Claus je napisao/la: A što se tiče Strootmana, ne znam da se ikad ozbiljno povezivao s Milanom. Ono što sam čitao je da je bio pred potpisom za United, ali je Roma ipak preduhitrila Engleze i dovela Nizozemca u svoju ekipu

Balotelli... Što se mene tiče, mogu ga slobodno prodati za 20-25 miliona, ali samo ako će za te novce dovesti kvalitetn(ij)u zamjenu. Ipak, po mom mišljenju on nije problem koliko otpad koji Milan drži na klupi i u prvih 11 (

- francobaresi
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti sa ovim dijelom tvog post-a. Uvjeren sam bi Milan sa nekim drugim trenerom bio među prve 4 ekipe u ovom trenutku, i niko me ne može drugačije ubjediti.Istina je da u ovoj ekipi ima 10-ak igrača koje treba otjerati, ali od ostatka ekipe može se napraviti respektabilan tim koji se neće brukati protiv Chieva,Torina ili Verone.macak88 je napisao/la:Steta sto je Milan ispustio Radju ali i ovo bi im moglo biti pojacanje. Trebalo bi se prvo rijesiti onih polovnjaka iz veze pa dovesti ovu mrcinu.Milan are trying to sign Fernando from Porto, according to Sky. His contract expires this summer.
Takodjer procitah da je Chelsea spreman da u sljedecih 48 sati ponudi 25 mil funti za Balu.
EDIT: Po meni kljucna stvar je promijeniti trenera. Jeb.es ti i sve igrace svijeta kada imas mentola za trenera koji nema pojma. Niko me ubijediti ne moze da Milan nije mogao bolje nego sto trenutno stoji na tabeli.
Treba naci nekoga kao sto je Roma dobila Garciu. Po meni je veliki rizik i Clarence. Nema nekog iskustva.
Što se tiče Balotellia, svi znamo o kakvom se igraču radi. Može 5 utakmica zaredom igrati odlično, a onda sljedećih 5 mečeva biti suspendiran. Ništa ne bi' imao protiv njegovog odlaska ali ni protiv ostanka.
Fernando+Jorginho, fantastičan bi to potez bio. Ali samo u slučaju da prije toga riješimo Nocerina i Muntaria, jer bilo bi glupo zatrpavati vezni red i tako dovesti se u situaciju da Cristante ne dobija priliku da igra. Znam da je to još uvijek mlad igrač, i zaista ne treba očekivati da će svaku utakmicu igrati perfetktno. Ali realno je očekivati da igra makar 15-20 minuta u svakom meču. Jer to bi mu puno značilo za njegov napredak. Uostalom prije par dana smo svi vijedili da je već sada puno bolji igrač od Nocerina pa i Muntaria.
Znači Nocerino u Muntari OUT, Jorginho i Fernando IN. Ili makar jedan od njih dvojice, a u tom slučaju moj pik je Jorginho.
Edit: Prema pisanju medija u Italiji, Galliani želi "kaparisati" Fernanda za ljeto. Mada će prvo pokušati da ga već u Januaru preseli na San Siro.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
http://www.****.com/vesti/spale ... lanu/68415" onclick="window.open(this.href);return false;
I ovo bi vam bilo odlično.
I ovo bi vam bilo odlično.

- francobaresi
- Kontakt:
Spalleti i Prandelli su dvije sasvim realne opcije. Obojica su neuporedivo bolji od Allegri-a.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pres konferencija Honde je upravo u toku,pa ko hoce da prati
https://www.youtube.com/watch?v=wz-Wo6kUlc8
https://www.youtube.com/watch?v=wz-Wo6kUlc8
- francobaresi
- Kontakt:
Trebali su mu dopustiti da koristi japanski jezik prilikom odgovaranja na pitanja.
Mislim engleski mu nije katastrofalan, moguće ga je razumijeti, ali vidi se da se muči prilikom izgovora. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bilo je i glupih pitanja do bola
od samuraja pa dalje
Welcome Honda!!

Welcome Honda!!
- francobaresi
- Kontakt:
Kad su ga pitali zašto stalno nosi 'čale, tad sam se ismijao. Mislim zar nisu mogli smisliti gluplje pitanje. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nebih ni ja imao ništa protiv prodaje Bale za nekih 25-30 milki al da se dovede adekvatna zamjena. Recimo Martinez iz Porta bi se mogao dovesti u paketu za Fernandom.
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:

Vidi se da je sto bi se reklo uredan lik,disciplinovan,zeljan dokazivanja i napredovanja. Japanci su cudo

Dobro ce doci ovoj ekipi,ocekujem da se savrseno uklopi sa Kakom.
- francobaresi
- Kontakt:
Kaže da mu je Nagatomo rekao da su u Italiji navijači fanatici, i ako ne bude igrao dobro da će ga upucati. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Dobar je,podsjeca malo na mafijase iz Azijskih filmova.
Sent from my LT15i using Tapatalk 2

Sent from my LT15i using Tapatalk 2
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Gledam i samo čekam kad će mač izvadit ispod stola
Barbara Berlusconi is expected to be at Milanello tomorrow to meet Honda and watch the training match.
The Milan squad will be divided into two teams for a training match tomorrow at 15:00 CET at Milanello. Honda will also participate.
Galliani: "If we will sign a new midfielder? Yes, his name is Bryan Cristante and he is born in 1995."
Galliani: "We have 30 players in the squad, and we will try to reduce it. We have too many players."
Galliani: "There is an incredible interest from Japan. Our online store has sold more in one month than it did last year."

Barbara Berlusconi is expected to be at Milanello tomorrow to meet Honda and watch the training match.
The Milan squad will be divided into two teams for a training match tomorrow at 15:00 CET at Milanello. Honda will also participate.
Galliani: "If we will sign a new midfielder? Yes, his name is Bryan Cristante and he is born in 1995."

Galliani: "We have 30 players in the squad, and we will try to reduce it. We have too many players."
Galliani: "There is an incredible interest from Japan. Our online store has sold more in one month than it did last year."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Čitajući ove njegove izjave posljednjih nekoliko dana, sve više vjerujem da je ćelo već dogovorio prelazak jednog veznog igrača kod nas. Ali kao i uvijek čeka sami kraj mercata da sve to završi.
Moja očekivanja su Fernando ili Jorginho, ali aposolutno me ne bi začudilo da dođe Parolo iz Parme, a to bi bilo veliko neugodno iznenađenje. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Svidja mi se ovaj Honda, profesionalan i "na zemlji". Pravi japanski mentalitet. Ovakvo nesto nam je trebalo.
Ja opcenito ne kontam cemu gomilanje igraca u veznom redu ako ih je vec dovoljno. Ima kriticnijih pozicija za popuniti, a o tome se nikad ne prica niti mi se doimaju kao da ih to zanima.
Taj Jorginho bi bio samo jos jedan igrac sa klupe poput Cristantea i Saponare i sami sebi bi smetali u razvoju. Fernando mi je cini se malo preskup za nas.
A ovo o Parolu no koment, a upravo mi se cini da je on najblizi nama. Tek otkriveni "talenat" u svojoj skoro 30-toj godini koji je vjerovatno tek razina vise naspram Nocerina.
Je*o ga majka, ili dovedi igraca kako spada ili mi ga nemoj ni dovoditi.
Ja opcenito ne kontam cemu gomilanje igraca u veznom redu ako ih je vec dovoljno. Ima kriticnijih pozicija za popuniti, a o tome se nikad ne prica niti mi se doimaju kao da ih to zanima.
Taj Jorginho bi bio samo jos jedan igrac sa klupe poput Cristantea i Saponare i sami sebi bi smetali u razvoju. Fernando mi je cini se malo preskup za nas.
A ovo o Parolu no koment, a upravo mi se cini da je on najblizi nama. Tek otkriveni "talenat" u svojoj skoro 30-toj godini koji je vjerovatno tek razina vise naspram Nocerina.
Je*o ga majka, ili dovedi igraca kako spada ili mi ga nemoj ni dovoditi.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Fernando ili Jorginho, ali samo ako se Nocerina ili Muntarija riješe. A u najgorem slučaju makar obzbjediti njihove potpise za ljeto. A do kraja ove sezone više prilike davati Cristante-u, jer od njega očekujem još bolje partije sljedeće sezone. Jer potrebno mu je da skuplja iskustvo, pa neki od najvećih igrača Milana su bili standardni prvotimci kao tinejdzeri, Maldini,Rivera,Baresi, svi su oni sa 18 ili 19 godina igrali puno utakmica. Da su imali za trenera ovog Allegrija vjerovatno nikad ne bi postali to što jesu. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
@Claus
To da, to si pogodio "pravo u sridu" i napravljena je velika greska.
Sa malim cigancenjem Galiani-a,sto njemu nije nikako strano,mogla su oba da dodju za nekih 25 miliona.
Jos to nisam prezalio..
To da, to si pogodio "pravo u sridu" i napravljena je velika greska.
Sa malim cigancenjem Galiani-a,sto njemu nije nikako strano,mogla su oba da dodju za nekih 25 miliona.
Jos to nisam prezalio..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.