FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 03 dec 2020, 16:29

JohnKeynes97 je napisao/la:
03 dec 2020, 15:58

Iako ogranski ne podnosim Alfreda, sve sto je napisao je u pravu, od prve do zadnje rijeci. Neka Harisa jos ove dvije utakmice, ali onog momenta kad sudija svira kraj protiv Slobode, harisa treba nabiti nogom u guzicu.

Tvoja je greska sto ne podnosis @AN.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 dec 2020, 16:36

JohnKeynes97 je napisao/la:
03 dec 2020, 16:25
forgempp je napisao/la:
03 dec 2020, 16:13
Je li zasluzio kritike Haris - jeste.
Je li nas kostao mnogih bodova ove sezone - jeste.
Ali kad hladne glave razmislim, donio nam je vazne bodove u proslosti, sjetite se Veleza i Radnika, najezim se sav.
On moze bolje siguran sam, nema sanse da ovako nastavi biti los.
Svjestan je on svega, ne trebamo mu jos mi skakat po glavi svaki mec.
I da je Merso zdrav i da igra, nama je svakako trebao napadac.
I sta sad trebamo? Da nam svima nabija tlak i sijede jer je prosle sezone dao dva vazna gola? Lik ne moze olimpijski bazen pogodit. Pa dan ga **** jeste vi vidjeli gol kad? 9x3. To je 27 metara kvadratnuh. Lik garsonjeru **** promasi.

Nemoj se ljutiti prijatelju, evo ti jedna u stilu mog druga @AN.
Marinovicu stavi Salcina,Dzafica, F.Hodzica na poziciju spica, ne mogu da gledam ovog cobana sto zabi 5 golova i upisa 3 asistencije, a kao rezerva.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 dec 2020, 16:45

Dok ne dovedemo napadaca hare je prvi izbor. Koliko god bila ljutnja navijaca i trazili da se klupira a da se izmišlja napadac to Vinko nece uraditi. Pokazatelj je utakmica u Tuzli bez napadaca a imali smo igraca vise 60 min i nismo šanse stvorili. Apsolutno razumijem Vinka zasto ga drzi u prvih 11 i ja bi isto, jednostavno objasnjenje on je nas najbolji napadac trenutno, jasno je svima da je loš i nije na nivou ostatka tima al to je tako.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 03 dec 2020, 16:48

Haris Handzic se posrao u ovu zlatnu generaciju i jedini krivac za sve sto se desava, svaki klub smo unistili igrom al djaba kad je Panj bio u napadu.

Sad smo trebali biti na +10 i uzivati..
Sad moras strahovati da te Borac ne uzme i da nas kmeljo ne stigne.

Kad osvojimo duplu Abd ne bih on od mene ni medalje dobio jer je ne zaslužuje a ostalim igracima i strucnom stabu kapa do poda.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 dec 2020, 16:52

https://sportsport.ba/fudbal/izvrsni-od ... evo/383925

Ide glas od "pitara" za predstavnika Zeljeznicara,bivsi clan uprave Basic se povukao da bi zahtjevao da se glas da Dzindi :lol: Ovi ko SDP u Srebrenici.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2020, 16:54

Miljacka je napisao/la:
02 dec 2020, 23:46
Iskren je napisao/la:
02 dec 2020, 23:43
slika

Igrac man promasi nemoguce pa sta ?
Ma ona narodna **** ti nas
Handzic ovo Handzic ono
Zlatan si kakvi debili prate fudbal
Znaci ako ne mislimo kao ti svi smo debili?
Ti pametan, nas 90% debili?
Nerealni jeste, prastaj ovom prastaj onom ali udri po Haretu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2020, 17:23

AlfredNobel je napisao/la:
03 dec 2020, 15:37
Ohani kralju moj, argumenti su ti malo reći smiješni.

Niko ne komentariše to što je u prvih 11, da ima drugih opcija, bio bi zavaren za hoklicu. Komentarišu se njegovi promašaji, ne promašaJ, nego promašaJI. U derbiju je fulio tri-četiri zicera, protiv Veleža četiri, jučer ne može pas na par metara odigrati, svaki duel zijanio, ama baš nikakve koristi od njega. Trebam nešto da ga žalim? I gdje si vidio da je neko napisao da Vinko ne zna svoj posao? Izmišljanje obično.

Znači, po tvojoj logici, Handžić nije kriv za promašaje, Emir je jer nije doveo napadača? Nije kriv za promašaje, jer eto Ahmet se povrijedio. Ovaj dio oko Messija obični kliše i to je univerzalni argument za svaku moguću situaciju. Messi ne fuli osam zicera, sigurno, to ni Melunović ne fula.

Tvojom logikom onda svi mi možemo igrati svaku poziciju, pa kad budemo loši, samo kažemo 'pa i Messi fuli', 'nisam ja kriv, Marinović me stavio da igram', 'kakve veze ja imam s promašenim zicerom, mogao je Hadžija napadača dovesti umjesto mene'. Stavi me trener na gol, napravim kardinalne greške i kasnije samo kažem 'krivite njega, on me stavio na gol'. Pa zamisli na šta bi to ličilo, niko nikad nizašta ne bi snosio odgovornost, samo bi prebacali na drugog.

Tačno mi ne bude dobro kad vidim ovo neko pravdanje, moralisanje, a još smiješnije argumente, ako se tako mogu nazvati. Nakačila ga je raja zbog bruku promašenih prilika i zicera, nonšalancije, a sve je to posljedica njegovog trenutnog pristupa karijeri.
Ohani ti malo

Dokad ce se trubit o fulanju zicera na derbiju? On nije fulio nijedan zicer na derbiju. Opucao je u Erica iz jedne prilike dakle odbranio golman, a iz izgledne jos dvije nije sutirao uopste dakle nije fulio jer nije ni pucao, ono usro priliku a.k.a. ono sto jukic,krle,heba,fanimo i ostali rade po 7 puta po tekmi pa ih niko ne proklinje do pakla i nazad zbog toga....a oni su u prvih 11 a on je rezervni napadac...

Dobio je hejbet duela i vs veleza i protiv ova 2 stopera radnika, na kraju krajeva odradio ogroman posao za pobjednicki gol klofao se sa novakovicem i uspio dodati susicu za 2-1...

Svi fulaju, i messi i svako drugi , kako Jordan pocinje svoju autobiografiju? "Fulio sam preko 9000 suteva..." Kao da promasiti ili odigrati lose nije opcija....

Hocu i ja golgetera jbg al nemamo, e sad zasto i ostale pozicije stekaju??? Zasto Heba osjeca da ne treba radit svoj posao? Zasto misle sa cemerni pogledi su vise nego dovoljni za pressing protivnika? Zasto nemamo klupe? Zasto nemamo izmjene? Jedini problem spic? Jest da sakrije ostale probleme...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 03 dec 2020, 17:24

Denchi je napisao/la:
03 dec 2020, 17:23

Niko ne komentariše to što je u prvih 11, da ima drugih opcija, bio bi zavaren za hoklicu. Komentarišu se njegovi promašaji, ne promašaJ, nego promašaJI. U derbiju je fulio tri-četiri zicera, protiv Veleža četiri, jučer ne može pas na par metara odigrati, svaki duel zijanio, ama baš nikakve koristi od njega. Trebam nešto da ga žalim? I gdje si vidio da je neko napisao da Vinko ne zna svoj posao? Izmišljanje obično.

Znači, po tvojoj logici, Handžić nije kriv za promašaje, Emir je jer nije doveo napadača? Nije kriv za promašaje, jer eto Ahmet se povrijedio. Ovaj dio oko Messija obični kliše i to je univerzalni argument za svaku moguću situaciju. Messi ne fuli osam zicera, sigurno, to ni Melunović ne fula.

Tvojom logikom onda svi mi možemo igrati svaku poziciju, pa kad budemo loši, samo kažemo 'pa i Messi fuli', 'nisam ja kriv, Marinović me stavio da igram', 'kakve veze ja imam s promašenim zicerom, mogao je Hadžija napadača dovesti umjesto mene'. Stavi me trener na gol, napravim kardinalne greške i kasnije samo kažem 'krivite njega, on me stavio na gol'. Pa zamisli na šta bi to ličilo, niko nikad nizašta ne bi snosio odgovornost, samo bi prebacali na drugog.

Tačno mi ne bude dobro kad vidim ovo neko pravdanje, moralisanje, a još smiješnije argumente, ako se tako mogu nazvati. Nakačila ga je raja zbog bruku promašenih prilika i zicera, nonšalancije, a sve je to posljedica njegovog trenutnog pristupa karijeri.
Ohani ti malo

Dokad ce se trubit o fulanju zicera na derbiju? On nije fulio nijedan zicer na derbiju. Opucao je u Erica iz jedne prilike dakle odbranio golman, a iz izgledne jos dvije nije sutirao uopste dakle nije fulio jer nije ni pucao, ono usro priliku a.k.a. ono sto jukic,krle,heba,fanimo i ostali rade po 7 puta po tekmi pa ih niko ne proklinje do pakla i nazad zbog toga....a oni su u prvih 11 a on je rezervni napadac...

Dobio je hejbet duela i vs veleza i protiv ova 2 stopera radnika, na kraju krajeva odradio ogroman posao za pobjednicki gol klofao se sa novakovicem i uspio dodati susicu za 2-1...

Svi fulaju, i messi i svako drugi , kako Jordan pocinje svoju autobiografiju? "Fulio sam preko 9000 suteva..." Kao da promasiti ili odigrati lose nije opcija....

Hocu i ja golgetera jbg al nemamo, e sad zasto i ostale pozicije stekaju??? Zasto Heba osjeca da ne treba radit svoj posao? Zasto misle sa cemerni pogledi su vise nego dovoljni za pressing protivnika? Zasto nemamo klupe? Zasto nemamo izmjene? Jedini problem spic? Jest da sakrije ostale probleme...
E moj ti Narcise
PSPHM

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2020, 17:31

miky_hz je napisao/la:
03 dec 2020, 16:52

Ide glas od "pitara" za predstavnika Zeljeznicara,bivsi clan uprave Basic se povukao da bi zahtjevao da se glas da Dzindi :lol: Ovi ko SDP u Srebrenici.
Protiv svog kluba?
Wow bas su posebno udareni ovi iz stare garniture

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 dec 2020, 17:40

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 03 dec 2020, 17:41

Denchi je napisao/la:
03 dec 2020, 17:23

Ohani ti malo

Kakva budala :rol:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 03 dec 2020, 17:42

Nmg vjerovat kakvi ste, pa ima i kompilacija Ronaldovih nemogucih promasaja, svakom se moze desit. Haris je igrač za klupu i on je svjestan toga. On nikad ne bi zaigrao od prve da je Merso 100% spreman. Zato mislim da ga ne treba u TOLIKOJ mjeri pljuvat.
Sve ostalo stoji.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 03 dec 2020, 17:47

Denchi je napisao/la:
03 dec 2020, 16:54
Miljacka je napisao/la:
02 dec 2020, 23:46
Iskren je napisao/la:
02 dec 2020, 23:43
slika

Igrac man promasi nemoguce pa sta ?
Ma ona narodna **** ti nas
Handzic ovo Handzic ono
Zlatan si kakvi debili prate fudbal
Znaci ako ne mislimo kao ti svi smo debili?
Ti pametan, nas 90% debili?
Nerealni jeste, prastaj ovom prastaj onom ali udri po Haretu
Na toj listi "udaranja" po igracima je Hare na prvom mjestu, pa bar pet mjesta praznih. Je li fakat mislis da neko ovdje ima nesto protiv Hareta? Nek' da pet golova na iducih pet utakmica i vidjeces kako ce se ploca promijeniti. Ako svi zabijaju osim onoga od koga se najvise ocekuje i koji je napadac onda je do njega brate. Niko nije rekao da je samo on kriv, ali direktno njegovi promasaji drze kospe u zivotu i borbi za prvo mjesto. Na kraju krajeva vise nisu problem ni ti golovi, on se totalno pogubio da li zbog tolikog pritiska, da li zbog neznanja, ali on vise ne zna ni pas dati, loptu primiti...Ja ruku u vatru dajem da bi ovdje svi voljeli koliko i ti i on sam da zabija koliko se ocekuje od njega i da se ne moramo sekirati oko svega ovoga. Ali po meni samo neznalica ne vidi koliko nas je zakocio ove sezone. Ja prvenstveno zbog sebe licno jedva cekam novog napadaca, jer samo ja znam koliko sam zivaca zbog njega izgubio ove sezone. A vjeruj mi da Sarajevu zelim najbolje koliko i sebi.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 03 dec 2020, 17:54

Ne zna se ko je gori ovi sto osudjuju ili ovi sto (o)pravdaju nesto sto bi realno svaki rekreativac zabio.

To vam isto dodje paralelno gledano kao kad pljujete sudije i njihove greske prema nama koje su nas kostale ili ce kostati bodova.

Jesu li namjerno grijesili ili se radi o slucajnostima??

Jel ovaj namjerno fula zicere i to u nizu (da je bar izmedju svih tih fula jedan zabio),ili ih fula zbog nedostatka kvalitete??

Svako ce naci odgovore kakvi njemu odgovaraju.
Cinjenica je da u oba slucaja postoji nesto sto se zove sankcija i zamijena.

Sasvim trece je pitanje sto je nama upravo ta zamijena jedina alternativa.
Zasto je tako postoji adresa za ovu vrstu pitanja i tamo se trazi odgovor.
Potpuno je destruktivno i kontraproduktivno naglabati uopste o tome.
Siguran sam u jedno tom covjeku je najgore,iz cega proizilazi onakav ironican osmijeh,ni on sam vise ne vjeruje da zna pogoditi.
Svi smo svjesni svega,dajte podrsku za dobrobit svih nas,njega,u konacnici kluba.

Kakvo pisanje bi tek bilo da zabije u B.L za 3 bobe :salut:
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 dec 2020, 18:32

Problem je sto treba kritike uputiti i onome koji je mislio, da ce moci Ahmetovic sa 35 i Hare sa svojom igrom iznijeti napor ove sezone. Da li je to Emir Hadzic, Vinko, Sabrina ili neko deseti nije bitno treba se uputiti kritika. Da smo imali normalnog napadaca prednost bi sad bila dvocifrena.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 03 dec 2020, 18:44

ElCartel11 je napisao/la:
03 dec 2020, 18:32
Problem je sto treba kritike uputiti i onome koji je mislio, da ce moci Ahmetovic sa 35 i Hare sa svojom igrom iznijeti napor ove sezone. Da li je to Emir Hadzic, Vinko, Sabrina ili neko deseti nije bitno treba se uputiti kritika. Da smo imali normalnog napadaca prednost bi sad bila dvocifrena.
Hemija je čudna stvar. Možda bi to bila ružna poruka igraču koji je dao tako puno našem klubu i koji je jedan od najomiljenijih igrača, kako među igračima, tako i među rajom. Handžić kakav god bio trenutno ne može biti treća opcija. Imat takvog igrača u timu je nepotrebno, bolje ga je otpustit nego držat kao trećeg napadača i plaćat.
Po meni je zamjerka što na poziciji trećeg napadača nismo imali nekog juniora, ili što odmah po povredi Ahmetovića nismo doveli nekog ko će bit rezerva ali i konkurencija Handžiću.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 dec 2020, 18:58

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 dec 2020, 17:40
https://www.transfermarkt.com/diafra-sa ... ler/120610
Hadzija evo ti preporuka za spica :kafa:
Kako bi nam ovako neki legao, ko budali šamar.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 dec 2020, 19:02

bodi123 je napisao/la:
03 dec 2020, 18:58
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 dec 2020, 17:40
https://www.transfermarkt.com/diafra-sa ... ler/120610
Hadzija evo ti preporuka za spica :kafa:
Kako bi nam ovako neki legao, ko budali šamar.
Ja mislim da je on cak i neko ko bi i mogao doci(ako bi stupili u kontakt, naravno..)
Jos je agencija ista kao od Fanima...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 03 dec 2020, 19:06

Uefa potvrdila da iz nase lige prvak ide u LP, a svi drugi u tu novu miki maus konferencijsku ligu. Nagradnu fond je takodje potvrdjen - prvak uzima gotovo duplo vise nego do sad, svi ostali skoro duplo manje.

Titula je pod moranjem. Ugasicemo konkurenciju financijski.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 03 dec 2020, 19:08

miky_hz je napisao/la:
03 dec 2020, 16:52

Ajnadžićev potrčko, kako su im zatvorili mogučnost petljavine u klubu, "stručnjaci" pametuju na štetu kluba. :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 29 gostiju.