FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 14 nov 2014, 13:58

Beppe je napisao/la:Kako lijepa vijest. :njanjanja:
Dok ne vidjoh ko dolazi kao zamjena... :crazy: :shifty: :roll:
Baš to.Inače bi se veselio odlasku ove nesposobne budaletine,ali ovako teško.Još ako su istinite ove priče da Moratti dobrim dijelom stoji iza ovoga :facepalm:

Vidim po forumima,fb-u i drugdje da je prisutno sveopće oduševljenje...što je narod želio to je i dobio.Ne znam jesam šta propustio i odkad se treba zadovoljit što se jedna neznalica zamijenila drugom tek nešto manjom.Sad još samo fali da nakon Mancinija dođe Tinkerman da se poveže trio fantastikus pa mogu slobodno ugasit klub.

Ali eto dat ćemo mu priliku kao što smo je dali i Mazzarriju iako se niti s njegovim dovođenjem nismo slagali.I dalje je u ovakom prvenstvu sve osim borbe za 3.poziciju do samog kraja potpuni neuspjeh.Pljuni nam u facu Mancini i daj tu LP :kafa:

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 14 nov 2014, 14:35

Nije bas da je Mancini tolika neznalica, 3 prvenstva nam je donio , titulu Cityu, bez obzira kako nisu to stvari za odbaciti, a narocito kako su se dalje razvijali klubovi koje je napustio.
City nakon njegovog odlaska pod Pellegrinijem nije se pomjerio ni cent naprijed, isto i Galata pod kojom se Prandelli(bolji strucnjak) jos zesce bruka.

Para za neka velika pojacanja nema, vjerovatno ce mu se dovesti gdje najvise skripi da bi sproveo svoje zamisli, a meni je najvaznije da njegove zamisli nisu pickasta igra i da to na nesto lici i da znam da ce gurnuti napadaca pa ici na sve ili nista a ne mjenjati beka za beka, najvaznije od svega je da su igraci svoj potencijal gusili u onoj formaciji i niko nije mogao dati svoj maksimum. evo sada prilike da u normalnom sistemu barem gledamo ljepsu igru i da vrati gust pracenja Intera.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 14 nov 2014, 14:44

Ne mogu da vjerujem koliko sam samo sretan, koliko je covjeku potrebno malo da bude sretan...divna vijest, nije se moglo nista bolje procitati..
Jos kad nas Mancio ne bi preuzeo, bilo bi jos bolje, ali od ovog jada koji nas je sada vodio, ne moze gore..Slavite braco Interisti, slavite, danas je veliki dan !

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 14 nov 2014, 14:57

slika

već se špekuliše sa sastavom koji će Mancini izvest za derby, a nije još službeno trener :D
svejedno, lijepo je vidjeti 4cu pozadi :opaopa:
#SuningOUT

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 14 nov 2014, 15:02

Pupi04 je napisao/la:Nije bas da je Mancini tolika neznalica, 3 prvenstva nam je donio , titulu Cityu, bez obzira kako nisu to stvari za odbaciti, a narocito kako su se dalje razvijali klubovi koje je napustio.
U city-u s onakvom ekipom, jedva, od gotovog napravio veresiju, da mu nije individualaca bilo... Sistem nikakav, lako citljiv trener kojem treba 5 vrhunskih igraca da prikrije neznanje. U ovom Interu to nema.S onim Interom nije imao konkurenciju. U evopi nista ni s jednim klubom.Nit motivator nit takticar. Nikakav upgrade... ali eto nadam se da je sazrio ko trener i da ce mi vrlo brzo zacepiti usta.
Guarin14 je napisao/la:braco Interisti, slavite, danas je veliki dan !
Hahahah prejako, eto Guarina nazad u prvu.
Amar Osim selektor BiH

Inter123
Kontakt:

Post Postao/la Inter123 » 14 nov 2014, 15:06

Nisam se odavno javio na forumu,dobra vijest koja je mene stvarno obradovala..Zalim Mazarija sto nije bio vise
flexibilan sa timom i formacijom,za sezonu ipo covjek igra 352.Onako covjek mi je bio drag zbog toga sto je imao
autoritet medju igracima(jelde da ima lika na tipove iz Kuma1,2,3 :D)salu na stranu njemu zelim sve najbolje.Nista nam nisu bili bolji ni Strama koji je zavrsio 9 sa Interom pa jos ovih kloceva poput Gasperinija,Leonarda itd.
Da se sad malo osvrnem na Roberta..pravi covjek za inter bez sumlje to govore i brojke 3 titule sa interom,1 titula i dva puta viceprvak sa Citijem tu je i uzeo Fa cup..u Galati 2 ali u LP izbacuje Juve.Raduje me povoratak sa 4 pozadi,Inter trenutno ima perspektivan tim ali daleko od vrha...sami znate da inter nema ni jedno krilo i to je pomalo smijesno,tako da nemozemo odma ocekivati velike promjene sve dok Erick ne odrijesi kesu.Samo se pribojavam da kod formacije 4 odzadi dodo nebude grijao klupu..bilo bi steta,mali je zvjerka prava i jedan od najomiljenijih igraca trenutno u Inter.Vise bio volio da ispasta VIdic ili Ranochia nego on,ali o tom potom tu je MAncio da procjeni ko treba igrat...FORZA INTER

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 14 nov 2014, 15:07

Po meni dobra vjest, vjerujem da je u dobroj mjeri bolji od sadasnjeg trenera. Treba imati na umu da su
njim stigle prve titule prvaka italije nakon 15 god i da nam je donio puno radosti. S druge strane imao je najvece majstore u timu i nije nista napravio u LP. Vecini bi savrsem izbor bio mou ili simeone, ali ja licno mislim da nije vrijeme za njih, da ih dzaba ne trosimo jer nam je igracki kadar prilicno los, mozda za 3 god da dode simeone a dotad da ovaj usmjeri ekipu kao u periodu do dolaska murinja. I da napomenem da mi se vraca volja da tipkam od ovog momenta hehehe

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 nov 2014, 15:13

Nagatomo i Guarin,a Dodo nigdje :rol: Jedino mi se sviđa ako Kovacica neće gurati iza dvojice napadača jer se pokazalo da se tu nesnalazi.
Čudo od igrača,nula od trenera,go*no od čovjeka
Nije dzabe izvjesen ovaj transparent o Manciniju :kafa:

slika
A ovom go*nu želim uspješnu epizodu u Sieni ili tako nekom nebitnom klubu.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 14 nov 2014, 15:16

Guarin14 je napisao/la:braco Interisti, slavite, danas je veliki dan !
Hahahah prejako, eto Guarina nazad u prvu.[/quote]
Ma nisam ovo napisao zbog Freddya a svaki trener koji je imalo normalan i zna ista o fudbalu, zna da je Freddy medju 3 najbolja igraca Intera i da je nezamislivo prvih 11 bez njega.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 14 nov 2014, 15:16

@Beppe da Sneijder ne zabi u Kijevu u posljednjim sekundima pricali bi o Joseu kako nije uspio, jbg djelici odlucuju a na kraju se titule broje, individualci na kraju svega i donose prevagu u velikim klubovima, imamo u Engleskoj primjera i vece potrosnje pa trofeja nula.
Ako mu u Seriji A nije bila konkurencija ekipa koja je uzela LP a nije mogla Seriu A onda je to odlicno.

Korak je naprijed i ne treba ga potcjenjivati, ugradio je pobjednicki duh ekipi u proslom mandatu i moze sigurno donijeti pozitivne stvari.
Ovaj graficki prikaz postave je vec korak naprijed i dosta ljepse i ofanzivnije izgleda :mrgreen:
I ja se nadam povratku Fredya u prvih 11.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 14 nov 2014, 16:02

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Hvala ti bože da smo konečno ovom nehljebu vidjeli leđa. Iako Mančini nije svjetska klasa niti jedan od najboljih trenera na svijetu ali je sigurno dobar trener i jedan od najboljih talijanskih i, što je najvažnije, daleko je bolji od Mazzarija. Vidim da mnogi Mančiniju obezvrjeđuju one 3 titule što nam je donio, pa ljudi moji i Mazzari je imao ekipu 10x bolju od Palerma, Parme... pa smo vidjeli da džabe ti igrači kada si loš trener. A Manciji je s Interom imao i po 17 uzastopnih pobjeda što ne može biti slučajnost pa makr imao i igrače poput Messija i Ronalda u ekipi. Također mu obezvrjeđuju i osvojenu titulu u engleskom Premiershipu, pa kakvu god da je imao ekipu na raspolaganju osvojiti najjaču ligu na svijetu je golema stvar, pogotovo ako znaš kakve je sve trenerske veličine (Ferguson, Wenger) imao kao protivnike. Mančini se nikad nije prodavao, s njim smo bezbroj puta preokrenuli rezultat, Mančini ipak ima pobjednički mentalitet koji je čak i s jednim Galatasarayom izbacivao Juventus iz CL (a sigurno je da je Juve jači od Galate igrački).

Sada sam ponovo pun entuzijazma i jedva čekam narednu utakmicu. Uvjeren sam da će nam Mancini donijeti to 3. mjesto. Bodovna razlika nije velika i sa normalnim trenerom se to može dostići i prestići. Robertno dobrodošao i sretno ti.

P.S. Mazzari :tralala:, imaš od mene želju da ti najveći naredni klub bude tvoj omiljeni Sassuolo :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 nov 2014, 16:06

Hvala ti Mazzari sto si napravio nista :mrgreen: oprastam ti sto si mi oduzeo pola zdravlja :D

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 nov 2014, 16:29

Bio sam jedan od rijetkih koji je podrzavao ovog konjinu, ali lik je rupetina i po od trenera i hvala Bogu pa ode...

Volio bih i ja da je dosao neko iz elitnog drustva, ali ni Mancio nije za baciti, bolji od ovoga sigurno...
Manio je Interu ugradio pobjednicki mentalitet u one tri godine koliko je proveo kod nas, nije bilo ni za njega i igrace izgubljene utakmice i u tome je jedan od najjacih, ima damu kada gori pod nogama...Sad samo da mi makne Nagatoma i Vidica iz odbrane i od njega dosta i da dere sa Icardiem i Osvaldom u napadu...

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 14 nov 2014, 17:05

Pupi04 je napisao/la:Ako mu u Seriji A nije bila konkurencija ekipa koja je uzela LP a nije mogla Seriu A onda je to odlicno.
Pupi mislim da shvatash sta sam htjeo napisati. To je jedna ekipa, eventualno josh Roma.Danas ih imash 10-ak koje ti u svakom momentu mogu nauditi.Od toga 5 kadrovski gotovo izjednacenih.

@Guarin
Znam brate da nisi, ja kazem, htjeo ga je gdje god je radio. :)

Nek smo Mazzariju vidjeli ledja, dalje cemo vidjeti.
Amar Osim selektor BiH

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 nov 2014, 17:52

Kralj rotacija je zaslužio ovaj posao
A.F.C. Bournemouth!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 nov 2014, 18:04

Anketama ubijam i smjenjujem. Sta da postavim za dalje ? Ideje ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 nov 2014, 18:06

[youtube][/youtube]
Predstavljanje Mazzarrija na kraju...neprocijenjivo :mrgreen:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Prvi otkaz u karijeri za nesposobnu klaunčinu i njegov nesposoban stožer na čelu s Frustalupijem :kafa:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 14 nov 2014, 18:06

Ja kolko sam upratio, pisu da Moratti nije imo nista s ovim.

Sad jedva cekam derbi i igraci ce bit nabrijani. Prizeljkivo sam poraz ne bil ga otpustili al sad jedva cekam utakmicu. Odlicno sto je ovo uradjeno za vrijeme pauze, da imaju sto vise treninga prije utakmice. Trebali su ga otpustit prosli put kad je bila reprezentativna pauza al nikad nije kasno. Nadam se da ce odma vratit formaciju sa cetiri pozadi i da nece radit ko Allegri sto je u Juventusu. Volio bi vidjet ovu postavku sto je neko gore objavio, jest da Dodo tu ispasta al nek malo odmori. Probat ga mozda i desno umjesto Nagatoma, nece bit gori od njega sigurno.

Sad ce sigurno i Bonazzoli dobivat vise prilike.

Citam da ima opcija za prekid ugovora na ljeto.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 14 nov 2014, 18:12

momci sve najbolje sa mancinijem ,i da se plasirate Lp da se Lp malo obogati ipak kada je jedaninter u tom takmicenju ikao on daleko bio od nekog vrha ipak bolje je nego andrleht CSka i ostal vukojebine inter je ime ,div evropskog i svjetskog nogometa. :cool: :D pozz
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 nov 2014, 18:21

Ja se nadam da nije imao veze.

Istina,tajming je odličan.

Ovo bi bila idealna postava po meni:
Handanovič-Dodo,Juan,Ranocchia,Ambrosio-Kovačić,Medel,Guarin do zime-Hernanes-Icardi,Palacio/Osvaldo
Pošto je Danilo trenutno ozlijeđen vjerojatno ćemo morat gledat Nagatoma u početku pa je onda i logično da lijevo bude defanzivniji Juan.Dodu bi se moglo naći mjesto u 4-2-3-1 na lijevom krilu,a Palacio bi išao desno.

Daj bože da ima ta opcija,to bi bilo idealno ako fejla.Ili ono da je ugovor samo na godinu i pol.

Ajd ako ništa sad bi se moglo ponovno više pisati po temi :mrgreen:

slika

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.