Ne razumijem ovo nezadovoljstvo, celik je ipqk ozbiljna ekipa, imali au cak 7 dana da sklepaju ekipu a jamak i fenan su klasa iznad nasih 15 veznjakaRokoko87 je napisao/la:Fudbal se ne igra radi titula!irfo je napisao/la:Ni milimetra!
Kažu ma hajde, titula dvije gore dolje, bitno da mi gradimo!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Haj to sve, al Bevab i Livaja, za koje znamo kako su završili kod nas, izgledali su kao Benjo Čolić i Kvesić u primeu naspram naših vrlih krila
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Žali Bože što je otjeran ikako, jbg bolji je mentol iz Begeša nego stručnjak i dobar čovjek prije svega iz kluba.Rokoko87 je napisao/la:Ne može tako fin i pošten čovjek sa ovim ublehama, nažalost.Virtu4l je napisao/la:Jedino rješenje u ovom trenutku.grbavicka1921 je napisao/la:Milomir Odović!
Miske hvala ti!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Promjena trenera bi donijela nesto bolje. Mislim da dodje dobar trener, a ne ko ove ublehe. Medjutim, nije ovo tim za titulu. Ni blizu. Ipak, mogu bolje igrati, a ne sramotit se ovako. Molit Boga da nas Apollon ne nakanta u cetvrtak, a mogu vrlo lako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
AMAR OSIMVirtu4l je napisao/la:Jedino rješenje u ovom trenutku.grbavicka1921 je napisao/la:Milomir Odović!
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!
Kazu moramo pruzit podrsku Krcmarevicu ako nismo AdzemuVirtu4l je napisao/la:Šta kažu lobotomci na to što nas je drugoligaš ponizio? Jesu li u fazonu trava, prskalice, drenaža, Miske oplodi nas, ili su napokon shvatili?

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
- Kontakt:
Milomir Odović, Amar Osim, Edis Mulalić najjači naši treneri u posljednjih nekoliko godina.
Samo bic i na Bjelasnicu,ko stane udri,posrase nam se na klub,na grb,na navijace na sve.Jeko ba Arezina i Vranjes da hodaju po terenu u dresu Zelje,jeko ba sta smo ovo dozvolili da nam neki picic bruka klub,svetinju.Ja se moram smirit jer vjerujte kad neko trci bori se al nezna nema veze sta ces mu ipak je oznojio dres,a ovi picici izadju na teren koda je na blagi fitnes kreno,i tako tekmu i tekmu ali on igra.Pa ko nas vise zajebeje igrac,trener,direktor da nije do cistacice.O povratku Osima,svi ga ovdje prozivamo zna da bi raja to volila pa izjasnise pasa,reci nesto,volio bi nebi volio,hocu nece mojne tisu misu.
-
- Kontakt:
Željo se voli i kad gubi i kad gubi

Alipasino je napisao/la:Samo bic i na Bjelasnicu,ko stane udri,posrase nam se na klub,na grb,na navijace na sve.Jeko ba Arezina i Vranjes da hodaju po terenu u dresu Zelje,jeko ba sta smo ovo dozvolili da nam neki picic bruka klub,svetinju.Ja se moram smirit jer vjerujte kad neko trci bori se al nezna nema veze sta ces mu ipak je oznojio dres,a ovi picici izadju na teren koda je na blagi fitnes kreno,i tako tekmu i tekmu ali on igra.Pa ko nas vise zajebeje igrac,trener,direktor da nije do cistacice.O povratku Osima,svi ga ovdje prozivamo zna da bi raja to volila pa izjasnise pasa,reci nesto,volio bi nebi volio,hocu nece mojne tisu misu.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kazu imamo trenera ! nakon pobjede u GoskuZeljo92 je napisao/la:Kazu moramo pruzit podrsku Krcmarevicu ako nismo AdzemuVirtu4l je napisao/la:Šta kažu lobotomci na to što nas je drugoligaš ponizio? Jesu li u fazonu trava, prskalice, drenaža, Miske oplodi nas, ili su napokon shvatili?

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Navijači nisu zadovoljni izdanjem svoje ekipe u dosadašnjem dijelu novu sezone i iskazali su nezadovoljstvo poslije susreta sa Čelikom. Slobodan Krčmarević, šef struke Željezničara, danas će se u 17 sati obratiti predstavnicima medija i javnosti na vanrednoj konferenciji. Služba za odnose s javnošću FK Željezničar poslala je poziv za vanrednu konferenciju.
halalite na upadu
halalite na upadu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Idu novi izgovori. Strpljenje, krila, napadaci bla bla.benko21 je napisao/la:Navijači nisu zadovoljni izdanjem svoje ekipe u dosadašnjem dijelu novu sezone i iskazali su nezadovoljstvo poslije susreta sa Čelikom. Slobodan Krčmarević, šef struke Željezničara, danas će se u 17 sati obratiti predstavnicima medija i javnosti na vanrednoj konferenciji. Služba za odnose s javnošću FK Željezničar poslala je poziv za vanrednu konferenciju.
halalite na upadu
Jel ovo Krcma odlazi?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Ispast ce fakat ona da smo trebali poceti traziti novog trenera cim je ovaj imenovan 

Cirkus se nastavlja ako ga nogiramo vec sada. Stalno u isti krug.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Šta se ima obraćati medijima ako ćemo ga nogirati? Jedino ako neće sam podnijeti ostavku, forsiranu naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj letećeg cirkusa šta rade ljudi ovo je strašno, što je najgore čak i da objavi da odlazi opet će izvući neku neznalicu iz naftalina i nema nas nigdje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Hilmo123, Hrasno15, Lekqqq1921 i 25 gostiju.