Poraz od ekipe i kluba kakav je Čelik svakako da boli, kada ne ide jednostavno ne ide, alibija za poraz nema niti smije biti, i pored toga sto smo mi u 14.dana odigrali 4.utakmice za razliku od njih koji su odigrali svega jednu, da smo igrački limitirani jesmo, i tu prije svega uprava snosi krivicu, ekipa nije na vrijeme okupljena, mi danas štopera nemamo da ubacimo, ubacujemo malog Dacića koji je krilo na štopera, takodjer apsolutno ne vidim razloga da jedan Vranješ ubuduće igra u prvih 11., osim naravno sto mora opravdati plaću koju prima, umor, nepostojanje duge klupe za rotiranje, manjak kvalitetnih igraca, nedostatak štopera i sve ostalo veceras je kumovalo porazu, i pored toga stu su se domaćini naložili kao i općenito kada igraju protiv nas, od onog finala KUP-a još
Opet tek je drugo kolo, ekipa je igrala Evropske, boljka poraza svakako da je tu, ali idemo dalje, sta je tu je

I ono sto sam primijetio u ovih desetak dana koliko sam na forumu jeste konstantna negativnost na temi, pojedinci su prizeljkivali poraz protiv Narve u gostima, i to pazi oni koji se predstavljaju da su navijači Želje

Pa pred GOŠK ista stvar, poslije su se ušutili, pa evo veceras opet isto, ama bas nista nema pozitivno ovdje po nekima, sve je sama negativnost, i svakako da ne planiram biti dio takvog drustva, jer ispade da je ovo jedini takav forum pored njih par pocev od orga pa nadalje, uzivajte i vozdrica
Uprava ima i imat će podrsku, jer tribina, ulica i polusvijet pa i forumi nece niti su u mogucnosti da vode klub i uticu na bilo šta na takav način, ima skupstina kluba i ljudi koji biraju pa bujrum ubacite se u istu pa odlucujte, ne treba ni spominjati da imaju podrsku od najvecg - IVICE OSIMA pa zatim AMAR OSIMA clana skupstine
Svako dobro "željovci"

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !