FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SARAJEVO1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 30 jul 2018, 00:18

Čekao sam da se pojedinci ispucaju pa da ostavim komentar ko' čovjek :D

Poraz od ekipe i kluba kakav je Čelik svakako da boli, kada ne ide jednostavno ne ide, alibija za poraz nema niti smije biti, i pored toga sto smo mi u 14.dana odigrali 4.utakmice za razliku od njih koji su odigrali svega jednu, da smo igrački limitirani jesmo, i tu prije svega uprava snosi krivicu, ekipa nije na vrijeme okupljena, mi danas štopera nemamo da ubacimo, ubacujemo malog Dacića koji je krilo na štopera, takodjer apsolutno ne vidim razloga da jedan Vranješ ubuduće igra u prvih 11., osim naravno sto mora opravdati plaću koju prima, umor, nepostojanje duge klupe za rotiranje, manjak kvalitetnih igraca, nedostatak štopera i sve ostalo veceras je kumovalo porazu, i pored toga stu su se domaćini naložili kao i općenito kada igraju protiv nas, od onog finala KUP-a još

Opet tek je drugo kolo, ekipa je igrala Evropske, boljka poraza svakako da je tu, ali idemo dalje, sta je tu je :bih:

I ono sto sam primijetio u ovih desetak dana koliko sam na forumu jeste konstantna negativnost na temi, pojedinci su prizeljkivali poraz protiv Narve u gostima, i to pazi oni koji se predstavljaju da su navijači Želje :lol:
Pa pred GOŠK ista stvar, poslije su se ušutili, pa evo veceras opet isto, ama bas nista nema pozitivno ovdje po nekima, sve je sama negativnost, i svakako da ne planiram biti dio takvog drustva, jer ispade da je ovo jedini takav forum pored njih par pocev od orga pa nadalje, uzivajte i vozdrica

Uprava ima i imat će podrsku, jer tribina, ulica i polusvijet pa i forumi nece niti su u mogucnosti da vode klub i uticu na bilo šta na takav način, ima skupstina kluba i ljudi koji biraju pa bujrum ubacite se u istu pa odlucujte, ne treba ni spominjati da imaju podrsku od najvecg - IVICE OSIMA pa zatim AMAR OSIMA clana skupstine

Svako dobro "željovci" :D

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

ManijakSaGrbavice
Kontakt:

Post Postao/la ManijakSaGrbavice » 30 jul 2018, 00:20

Celik=Raspad sistema
Mi = Jos veci

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 jul 2018, 00:21

"Nemam pritisak. Radim ovaj posao već dugi niz godina, ako ne odgovorim izazovima ekipe tu je.. Mi smo dali maksimum, pokušali smo izvući najviše od ovih igrača. Znamo da ovo nije lako gostovanje i svi imamo odgovornost. Trebaju mi igrači za promjenu formacije, za to im trebaju igrači je li tako? Ja ga ne mogu izmisliti, klub odlučuje o tome sa svojim budžetom. Treba biti realan. Ne tražim alibi što nemam napadača. Ja preuzimam odgovornost i ako sam ja problem, to je najmanji problem", istakao je Krčmarević.
:oops: :facepalm: kako ga nije stid ovo izjaviti, ja klošara bezobraznog.

Dali maksimum prica, a citavu utakmicu bježali od igre i duela :puke:

Otjerati ovu budalu koliko sutra, Zrinjski ce nas unakaziti sa onom (ne) igrom. Ovaj ni protiv drugoligaša Veleža ne može uspostaviti inicijativu.

Svake godine ista prica, dovedu nekog levata iz pizde materine i onda ga u toku sezone smijenjuju, dolazi neki novi na klupu i tako ukrug...jbg više.
Samo najveca kukavica može kriviti malog Šehića za ovo veceras.

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 30 jul 2018, 00:21

Asimetric je napisao/la:Što ja ne mogu ovog jadikovanj poslije svakog poraza ili neriješenog rezultata.
Problem što ovdje ima navijača koji mislie da je Željo najveći klub u državi da mora svaku utakmicu pobijediti ili odmah mijenjaj komplet upravu ako nije takav slučaj. Pa jbt nema više reteadiranih klubova, nema više Leotara, Modriča, Posušja kojima možeš uvaljat pet golova, davno jke prošlo vrijeme kad je Željo osvajao titule na osonovu takvih timova. Odeš u Zenicu Čeliku i nadaš se nečemu, šta vi mislite da je Čelik neki šošonski klub, ljudi su nahajcali publiku, napunili stadion i pobijedili vas, to je Čelik jbt jedan od najvećih klubova u regionu i sad ako ne pobjediš u Zenici katastrofa, ma hajte molim vas. Prije svega Željo je jedva pobijedio Goška to je dokaz da danas svi igraju lopte i nema veze što se ti zoveš Željo to više nikome ništa ne znači sad su neka druga vremena gdje recimo Zrinjskom ne možeš primirisat, Sarajevo se vraća, tu je Široki kojeg na pecari pobijediš svake 5 godine jbt život. Daj Osima i šta mislite dođe brko i to je rješenje pa taj isti Osim je od Hapoela primio 5 golova u Evropi i naravno tada su svi krivi samo nije Osim jer je on najtrofejniji , promijnjeno je milion trenera i opet nema rezultata, zašto zapitajte se možda zato jer ti u ovoj ligi ne treba Messi, ne treba ti Ronaldo treba ti Bojan Regoje koji će glavu izgubiti u odbarni i koji će ići glavom na kopačku, trebaju ti borci koji će izginuti a šta je problem što Željo ima kvalitetnih igrača a nema boraca nema onih kojima srce kuca za taj klub i koji će poginuti e to je problem.
sve se ja sa tobom slazem, ali celik jedan od najboljih i najvecih klubova u regionu???

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2018, 00:24

Ubiše ovi Željovca u meni, više sam se iznervirao kad je Kristijan izbačen sa Farme nego danas.

Misimoviću vakat je, ponesi istok sa sobom, halal ti bile moje stolice.

Edit: Asime ne seri
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 30 jul 2018, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 30 jul 2018, 00:24

keno83 je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:Što ja ne mogu ovog jadikovanj poslije svakog poraza ili neriješenog rezultata.
Problem što ovdje ima navijača koji mislie da je Željo najveći klub u državi da mora svaku utakmicu pobijediti ili odmah mijenjaj komplet upravu ako nije takav slučaj. Pa jbt nema više reteadiranih klubova, nema više Leotara, Modriča, Posušja kojima možeš uvaljat pet golova, davno jke prošlo vrijeme kad je Željo osvajao titule na osonovu takvih timova. Odeš u Zenicu Čeliku i nadaš se nečemu, šta vi mislite da je Čelik neki šošonski klub, ljudi su nahajcali publiku, napunili stadion i pobijedili vas, to je Čelik jbt jedan od najvećih klubova u regionu i sad ako ne pobjediš u Zenici katastrofa, ma hajte molim vas. Prije svega Željo je jedva pobijedio Goška to je dokaz da danas svi igraju lopte i nema veze što se ti zoveš Željo to više nikome ništa ne znači sad su neka druga vremena gdje recimo Zrinjskom ne možeš primirisat, Sarajevo se vraća, tu je Široki kojeg na pecari pobijediš svake 5 godine jbt život. Daj Osima i šta mislite dođe brko i to je rješenje pa taj isti Osim je od Hapoela primio 5 golova u Evropi i naravno tada su svi krivi samo nije Osim jer je on najtrofejniji , promijnjeno je milion trenera i opet nema rezultata, zašto zapitajte se možda zato jer ti u ovoj ligi ne treba Messi, ne treba ti Ronaldo treba ti Bojan Regoje koji će glavu izgubiti u odbarni i koji će ići glavom na kopačku, trebaju ti borci koji će izginuti a šta je problem što Željo ima kvalitetnih igrača a nema boraca nema onih kojima srce kuca za taj klub i koji će poginuti e to je problem.
sve se ja sa tobom slazem, ali celik jedan od najboljih i najvecih klubova u regionu???
Čelik je ime jbt, kad kažeš Čelik Zenica svi znaju, e sad ne treba samo gledati titule i po tome suditi kakav je ko klub!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 30 jul 2018, 00:25

Arezina,Vranjes,Krpic su vam igraci manje na terenu ali opet sretno u nastavku prvenstva.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 jul 2018, 00:28

Virtu4l je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Pljuvač :kafa:
Pazi mu ove izjave poslije meča,

- Danas nema opravdanja

Pa kaže,

- Mi nismo imali pravi pristup danas
- Evropske utakmice su se odrazili na ovaj meč
- Čelik je gol postigao iz nesrpetne reakcije našeg igrača
- Tražimo još jednog napadača, ali trenutno je jako teško doći do kvalitetnog igrača
- Znamo da ovo nije lako gostovanje i svi imamo odgovornost
- Trebaju mi igrači za promjenu formacije, za to im trebaju igrači je li tako?
- Treba biti realan. Ne tražim alibi što nemam napadača. Ja preuzimam odgovornost i ako sam ja problem, to je najmanji problem

Nisi ti kriv moj Slobodane, ti jednostavno ne znaš, kriv je onaj ko te doveo, nabijem i tebe i njega na ****.
Brate ja hladan, ne dozivljavam ove poraze vise jer znam da cemo bit qrac citavu sezonu. Cekam povratak Amara Osima.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jul 2018, 00:30

Normalno da ce bit negative kad nista pozitivno nema sto se tice prvog tima. Imamo bogalje u ekipi, nemamo trenera, nemamo igru. 3 igraca se bore, ostali jedu **** po terenu. Ovako ako nastavimo bit cemo 6.

Nije problem poraz, iako smo ih vec 2 uvezali, nego sto nema nade za bolje. Ovom fali igraca, Uprava neke hadalje dovodi, djeca izgorose.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2018, 00:33

Zeljo92 je napisao/la:Brate ja hladan, ne dozivljavam ove poraze vise jer znam da cemo bit qrac citavu sezonu. Cekam povratak Amara Osima.
E zato im se najviše najebem mamice, što su nas ubili u pojam.

Ej pa on dovede trenera koji je pobijedio 30 utakmica u 13 godina karijere :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 30 jul 2018, 00:40

Asimetric je napisao/la:
keno83 je napisao/la:
Čelik je ime jbt, kad kažeš Čelik Zenica svi znaju, e sad ne treba samo gledati titule i po tome suditi kakav je ko klub!
ne znam ko si i odakle si, al za izvan BiH po Jugi nije da se nesto cijene i Velez Zeljo i Sarajevo a ne Celik koji je daleko od nabrojanih

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jul 2018, 00:44

Krcmarevic zna sta radi, nije ga miske bez razloga doveo, treba nam kontinuitet heheh
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 jul 2018, 00:44

Virtu4l je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Brate ja hladan, ne dozivljavam ove poraze vise jer znam da cemo bit qrac citavu sezonu. Cekam povratak Amara Osima.
E zato im se najviše najebem mamice, što su nas ubili u pojam.

Ej pa on dovede trenera koji je pobijedio 30 utakmica u 13 godina karijere :lol:
Mene bas ubili, pogledam tekmu kuci i to je to, ja ne mogu ono gledat uzivo, zao mi zdravlja Boga mi
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 30 jul 2018, 00:49

Celik veliki klub u regionu :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Celik nije ni u BIH u top 5 najvecih klubova a da bude u regionu *** te ****
23

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 30 jul 2018, 00:58

I tako dobi nas celik.
Al gledaj ovih upravinih Na forumu sto I dalje brane neodbranjivo.
Odero nas apolon, kaze evropska ekipa trt vrt, odere nas raspali celik kazu e to je klub itd...
Ipak sam precijenio nase kada sam rekao nece na proljeće biti u igri za titulu nece oni do nove godine biti u igri za titulu.
Glavni problem trener kao sto je bio i prosle sezone. Nisam mislio da cu ovo ikada reci al za ovog adzem murinjo :( .
Uglavnom postavlja se pitanje zašto je uprava dovela ovog... Normalan covjek koji ima dvije o fudbalu ne bi doveo krcmara nema tu price, kako ce se izvuci nemam pojma nit me zanima al uglavnom sto se mene tiče nema titule uprava noga pa da nam Allianz arenu naprave.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 jul 2018, 01:02

Sta je kontate da Sam poludio,nisam Jos Ali napredujem.Evo opis jednog igraca.Aha super evo hlopte,e sad cu da centriram,au umalo do Zeca,au umalo do Krpica,evo opet hlopte,e sad Sam je u 16 ubacio,e jesam danas garant 10 lopti nabio pred 16 onako lagano,dzes ze znojit nisam levat.Ma igracu ja do penzije u Zelji volim ja taj klub.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 jul 2018, 01:05

Alipasino je napisao/la:Sta je kontate da Sam poludio,nisam Jos Ali napredujem
Na dobrom si putu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jul 2018, 01:10

slika

Bando manekenska
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 30 jul 2018, 01:12

irfo je napisao/la:Krcmarevic zna sta radi, nije ga miske bez razloga doveo, treba nam kontinuitet heheh
Kakva je ovo teska prevara od trenera, ja sinoc drugu govorim reko poraz nam je losi smo drama , Reko slobo veze nema kaze nema sanse dobice te on, nas ljudi dobise, nakav los celik nas uzme e to je za sjest i smijat se nasim mentalno zaostalim igracima, jos on bolan radio sa svicarskom mafijom oko stimanja, kazu na onom forumu imamo trenera ? haha haha e sad se ja pitam jel imamo idalje trenera ? Nemamo, Poslije Amara i Odovica mi nemamo pravog trenera, ovaj krcma je pobrko i lonce i konce, izmisljanje taktike ,on nema veze sa zivotom, neko ovde napisa neki dan da zna da je dobar ja sad velim tom vodi ga kuci..... Slobo podnesi ostavku dok nije kasno, Ovim iz uprave savjet da prestanu da se glupiraju da sjednu da mole Amara da se vrati kako znaju i umiju, ako ne moze Amar dajte Odovica...Jer u suprotnom sta god su do sad uradili i hvala im navijaci ce se okrenut protiv njih trazice ostavke... Amar Osim !!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 jul 2018, 01:12

irfo je napisao/la:Krcmarevic zna sta radi, nije ga miske bez razloga doveo, treba nam kontinuitet heheh
Evo pogledaj Irfe, on je hladan ko studenica.

4acc.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, kontra, Laudrup, Lokomotifa, Proximic i 58 gostiju.