FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Krcmarevicu Idi vcrs! Ubleho evo znamo da je ubleha I vidimo kako je radio ranije, a oni nam mazu oci.izmisljaju neprijatelje a mi smo Sami sebi najveci! Fuj! Sigurno hoce spica nekog svog tipa igrao na kipru. Bojim se debila na Kipru.
Leti on uskoro. Derbi nece docekati. Ide sad Kipar pa Zrinjski. Ne ginu nam dvije pusione.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
trener je meni najmanji priblem, ali eto ako ima neko bolje rjesenje onda ok. Fali kvaliteta u ekipi, fale brza i bolja krila prije svega, pa i u vezi jedan jaci igrac...
Nije sad toliki problem što smo mi danas izgubili, problem je mnogo dublje i ja razumijem zašto danas pišemo raznorazne komentare.
Prije svega, nemoguće je a da ne primijetimo da se jedne te iste greške ponavljaju iz dana u dan - iz sezone u sezonu i kao razumna bića, mi smo dužni da ovome stanemo u kraj.
Da li smo zaista upali u jednu rupu bez dna što se tiče sportskog segmenta?
Očito da jesmo i da se nikako ne možemo izbaviti iz nje, a kako bismo mogli kada nam je svaka sezona kao preslikana.
Prvo dođe Evropa, loš početak prvenstva, ubrzo smjena trenera, nekako se konsolidujemo i onda ispustimo ono što smo izgradili.
Ko god mi kaže šuti, ti ljudi rade dobre stvari za naš klub ja ću ga pljunuti u facu!
Da, rade oni neke stvari koje su bile naučna fantastika prije i ja im zaista skidam kapu za to, ali do sad su mogli shvatiti da sportski segment, koji je kod navijača i najcjenjeniji, nije uređen i da ga oni ne znaju dovesti na nivo dostojan našem klubu i nivo koji će ispratiti sva dobra dešavanja vezana za gradnju.
Akumuliralo se ovih stvari zaista i ne vidim da mi napredujemo, naprotiv, iz sezone u sezonu to postaje gore i u neku ruku i bolnije.
Nadam se zaista da ćemo se izvući iz ovog ćorsokaka u kojem smo već dugo i da ćemo jednom prelomiti..
Ako zaista ne može Amar Osim, ako ne postoji zajednički jezik, trebali smo onda prepustiti nekome našem čovjeku koji zna šta znači Željezničar, koji se uvjerio u to, a ne samo kroz teoriju da se to pokazuje kao što je radio Krčmarević na početku.
Zaista, mene ne zaboli poraz, koliko me zaboli igra koja ne liči na igru.
Mi smo ekipi Čelika, koja je 'sklepana' nedavno napravili NULA izrađenih prilika i kako to da mene, koji pamtim neka ljepša vremena što se tiče prikazanog na terenu ne zaboli?
Nema uopće brzine, pasova, prodora, krila, zaista jadno izgleda ova ekipa iz godine u godinu..
Kako da mene koji znam kako su se naši bivši igrači trudili i znojem natapali niskokvalitetne dresove ne zaboli ponašanje pojedinaca (neću da prozivam nikoga jer nisu oni krivi što imaju takve ovlasti) i njihov odnos prema dresu?
Govorimo kako se oni napale protiv nas, konkretno eto danas Čelik, ali razmislite malo, da li je dobro da imaju takav odnos prema nama?
Ipak to pokazuje da smo neko ime u ovoj ligi i da im nije isto kad dolazimo mi ili Zvijezda 09.
Ali, pretodnih sezona nikako nismo zaslužili takav tretman jer ovo što pružamo nije ni približno onome što smo nekad.E to mene najviše boli.
Za ovo večeras izgovora nema, svi su krivci krenuvši od upravnog odbora pa do Krčmarevića.
Potrebne su korjenite promjene da bismo napokon pronašli izlaz iz ove situacije i da vratimo Željezničaru ono što mu pripada, a to je poštovanje kojeg ćemo, nastavimo li ovako, totalno izgubiti.
Volim te Željo.
Prije svega, nemoguće je a da ne primijetimo da se jedne te iste greške ponavljaju iz dana u dan - iz sezone u sezonu i kao razumna bića, mi smo dužni da ovome stanemo u kraj.
Da li smo zaista upali u jednu rupu bez dna što se tiče sportskog segmenta?
Očito da jesmo i da se nikako ne možemo izbaviti iz nje, a kako bismo mogli kada nam je svaka sezona kao preslikana.
Prvo dođe Evropa, loš početak prvenstva, ubrzo smjena trenera, nekako se konsolidujemo i onda ispustimo ono što smo izgradili.
Ko god mi kaže šuti, ti ljudi rade dobre stvari za naš klub ja ću ga pljunuti u facu!
Da, rade oni neke stvari koje su bile naučna fantastika prije i ja im zaista skidam kapu za to, ali do sad su mogli shvatiti da sportski segment, koji je kod navijača i najcjenjeniji, nije uređen i da ga oni ne znaju dovesti na nivo dostojan našem klubu i nivo koji će ispratiti sva dobra dešavanja vezana za gradnju.
Akumuliralo se ovih stvari zaista i ne vidim da mi napredujemo, naprotiv, iz sezone u sezonu to postaje gore i u neku ruku i bolnije.
Nadam se zaista da ćemo se izvući iz ovog ćorsokaka u kojem smo već dugo i da ćemo jednom prelomiti..
Ako zaista ne može Amar Osim, ako ne postoji zajednički jezik, trebali smo onda prepustiti nekome našem čovjeku koji zna šta znači Željezničar, koji se uvjerio u to, a ne samo kroz teoriju da se to pokazuje kao što je radio Krčmarević na početku.
Zaista, mene ne zaboli poraz, koliko me zaboli igra koja ne liči na igru.
Mi smo ekipi Čelika, koja je 'sklepana' nedavno napravili NULA izrađenih prilika i kako to da mene, koji pamtim neka ljepša vremena što se tiče prikazanog na terenu ne zaboli?
Nema uopće brzine, pasova, prodora, krila, zaista jadno izgleda ova ekipa iz godine u godinu..
Kako da mene koji znam kako su se naši bivši igrači trudili i znojem natapali niskokvalitetne dresove ne zaboli ponašanje pojedinaca (neću da prozivam nikoga jer nisu oni krivi što imaju takve ovlasti) i njihov odnos prema dresu?
Govorimo kako se oni napale protiv nas, konkretno eto danas Čelik, ali razmislite malo, da li je dobro da imaju takav odnos prema nama?
Ipak to pokazuje da smo neko ime u ovoj ligi i da im nije isto kad dolazimo mi ili Zvijezda 09.
Ali, pretodnih sezona nikako nismo zaslužili takav tretman jer ovo što pružamo nije ni približno onome što smo nekad.E to mene najviše boli.
Za ovo večeras izgovora nema, svi su krivci krenuvši od upravnog odbora pa do Krčmarevića.
Potrebne su korjenite promjene da bismo napokon pronašli izlaz iz ove situacije i da vratimo Željezničaru ono što mu pripada, a to je poštovanje kojeg ćemo, nastavimo li ovako, totalno izgubiti.
Volim te Željo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Naprotiv, trener je najveci problem.bosnas_ je napisao/la:trener je meni najmanji priblem, ali eto ako ima neko bolje rjesenje onda ok. Fali kvaliteta u ekipi, fale brza i bolja krila prije svega, pa i u vezi jedan jaci igrac...
Ekipa mu potpuno nespremna, ne mogu da trce ili nece (što je još gore), nema borbe, nema stava, ništa.
Ni Čelik nema neki kvalitet pa se ljude bore, trče, ginu i zasluženo pobjede na kraju....jbt kontra 3 na 3 i onaj kloc Vranješ neke pasove nabija, nidje veze

Ma **** poraz nit orvi nit posljednji, al boli kad ih vidim na šta to liči na terenu, još kad vidim kakva se kita predstavlja kao trener i kome pare daješ, žali samo Grbavice koja će biti sve praznija i praznija zbog idiota, korak naprijed sa terenom, tribinama, reklamama i sponzorima, nazad dva sa ublehama na terenu i pored aut linije. Boli.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ali kako debili sa tribine popljuvase Ivana. Fuj. Onakva mrznja prvenstveno prema gradu Sarajevu nije vidjena nigdje. Bolje bi kone i nas Partizan ugostio. 

Ma dno dna stoka sitnog zuba, nemaš ti ondje sve ukupno zs poštene proteze, joge poćeraj je intelektualna moždana masa za većinu ondje eto odgovornoLjoZee je napisao/la:Ali kako debili sa tribine popljuvase Ivana. Fuj. Onakva mrznja prvenstveno prema gradu Sarajevu nije vidjena nigdje. Bolje bi kone i nas Partizan ugostio.
Virtu4l je napisao/la:Idemo sad natkriti istok.

Pa normalno: istok, led reklame, novi travnjak, ofarbani reflektori...šta treba više.
A yebo rezultate , ko se na to fura.
A zasto su Veselinovic,Arezina,Curjcujic dovedeni onda onako reda radi.bosnas_ je napisao/la:trener je meni najmanji priblem, ali eto ako ima neko bolje rjesenje onda ok. Fali kvaliteta u ekipi, fale brza i bolja krila prije svega, pa i u vezi jedan jaci igrac...
Ovo je do trenera i njegova je najveca krivica i protiv Apollona sto smo se povukli a i danas izgubiti protiv ovakvog Celika koji je najlosija ekipa u ligi je dno dna.
AMAR OSIM dok on ne dode mi titule vidjeti necemo
Šta je smiješno? Nakog svakog rezultatskog fijaska dobijemo novu fazu stadiona, jer je to jedino što znaju raditi. E sad, kad završimo stadion, onda neće imati šta da grade, doći će najdraži i uzećemo bar jednu titulu u nizu pred sedam navijača.
Nisam vam ja kriv što ne shvatate viziju Uprave, eto i generalnog su doveli, šta još želite? Titule? E hoćete ****.
Valjda je dolazak Krčmaervića bio jasan signal u kakvoj smo banani. Bolan, njima su samo mješalice i armatura u glavi.
Nisam vam ja kriv što ne shvatate viziju Uprave, eto i generalnog su doveli, šta još želite? Titule? E hoćete ****.
Valjda je dolazak Krčmaervića bio jasan signal u kakvoj smo banani. Bolan, njima su samo mješalice i armatura u glavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
PljuvačVirtu4l je napisao/la:Šta je smiješno? Nakog svakog rezultatskog fijaska dobijemo novu fazu stadiona, jer je to jedino što znaju raditi. E sad, kad završimo stadion, onda neće imati šta da grade, doći će najdraži i uzećemo bar jednu titulu u nizu pred sedam navijača.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zao mi Sehica bas. Dijete gurnuto u vatru i pregori. Jos ga ovaj proziva, a Zajmovic mu igra 70 minuta i ubija nam svaki pokusaj na presmijesan nacin. 

- Mahalac1987
- Kontakt:
5 godina bez titule jeste veliki period, ali više ni titule nisu glavni problem. Problem je što mi još od odlaska Ode nemamo igru u kojoj mi gledaoci možemo uživati. Nama prvenstveno treba trener koji će znati podići atmosferu u ekipi, trener koji će umišljene fudbalerčiće spustiti na zemlju i uvijek u glavi imati šta bi to moglo promijeniti tok utakmice. Amar je zasigurno jedan od tih trenera i ne znam stvarno kome i zašto smeta njegov povratak na mjesto šefa struke.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Pazi mu ove izjave poslije meča,Zeljo92 je napisao/la:Pljuvač
- Danas nema opravdanja
Pa kaže,
- Mi nismo imali pravi pristup danas
- Evropske utakmice su se odrazili na ovaj meč
- Čelik je gol postigao iz nesrpetne reakcije našeg igrača
- Tražimo još jednog napadača, ali trenutno je jako teško doći do kvalitetnog igrača
- Znamo da ovo nije lako gostovanje i svi imamo odgovornost
- Trebaju mi igrači za promjenu formacije, za to im trebaju igrači je li tako?
- Treba biti realan. Ne tražim alibi što nemam napadača. Ja preuzimam odgovornost i ako sam ja problem, to je najmanji problem
Nisi ti kriv moj Slobodane, ti jednostavno ne znaš, kriv je onaj ko te doveo, nabijem i tebe i njega na ****.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sehic mali nije nista kriv
Kriv je onaj sto je ostavio onog samog u sredini
Krivi malog
A mora ti taj mali igrati sljedecu
A ti sav teret stavljas na sehica
Kriv je onaj sto je ostavio onog samog u sredini
Krivi malog
A mora ti taj mali igrati sljedecu
A ti sav teret stavljas na sehica
BravoVirtu4l je napisao/la: Nisi ti kriv moj Slobodane, ti jednostavno ne znaš, kriv je onaj ko te doveo, nabijem i tebe i njega na ****.
Što ja ne mogu ovog jadikovanj poslije svakog poraza ili neriješenog rezultata.
Problem što ovdje ima navijača koji mislie da je Željo najveći klub u državi da mora svaku utakmicu pobijediti ili odmah mijenjaj komplet upravu ako nije takav slučaj. Pa jbt nema više reteadiranih klubova, nema više Leotara, Modriča, Posušja kojima možeš uvaljat pet golova, davno jke prošlo vrijeme kad je Željo osvajao titule na osonovu takvih timova. Odeš u Zenicu Čeliku i nadaš se nečemu, šta vi mislite da je Čelik neki šošonski klub, ljudi su nahajcali publiku, napunili stadion i pobijedili vas, to je Čelik jbt jedan od najvećih klubova u regionu i sad ako ne pobjediš u Zenici katastrofa, ma hajte molim vas. Prije svega Željo je jedva pobijedio Goška to je dokaz da danas svi igraju lopte i nema veze što se ti zoveš Željo to više nikome ništa ne znači sad su neka druga vremena gdje recimo Zrinjskom ne možeš primirisat, Sarajevo se vraća, tu je Široki kojeg na pecari pobijediš svake 5 godine jbt život. Daj Osima i šta mislite dođe brko i to je rješenje pa taj isti Osim je od Hapoela primio 5 golova u Evropi i naravno tada su svi krivi samo nije Osim jer je on najtrofejniji , promijnjeno je milion trenera i opet nema rezultata, zašto zapitajte se možda zato jer ti u ovoj ligi ne treba Messi, ne treba ti Ronaldo treba ti Bojan Regoje koji će glavu izgubiti u odbarni i koji će ići glavom na kopačku, trebaju ti borci koji će izginuti a šta je problem što Željo ima kvalitetnih igrača a nema boraca nema onih kojima srce kuca za taj klub i koji će poginuti e to je problem.
Problem što ovdje ima navijača koji mislie da je Željo najveći klub u državi da mora svaku utakmicu pobijediti ili odmah mijenjaj komplet upravu ako nije takav slučaj. Pa jbt nema više reteadiranih klubova, nema više Leotara, Modriča, Posušja kojima možeš uvaljat pet golova, davno jke prošlo vrijeme kad je Željo osvajao titule na osonovu takvih timova. Odeš u Zenicu Čeliku i nadaš se nečemu, šta vi mislite da je Čelik neki šošonski klub, ljudi su nahajcali publiku, napunili stadion i pobijedili vas, to je Čelik jbt jedan od najvećih klubova u regionu i sad ako ne pobjediš u Zenici katastrofa, ma hajte molim vas. Prije svega Željo je jedva pobijedio Goška to je dokaz da danas svi igraju lopte i nema veze što se ti zoveš Željo to više nikome ništa ne znači sad su neka druga vremena gdje recimo Zrinjskom ne možeš primirisat, Sarajevo se vraća, tu je Široki kojeg na pecari pobijediš svake 5 godine jbt život. Daj Osima i šta mislite dođe brko i to je rješenje pa taj isti Osim je od Hapoela primio 5 golova u Evropi i naravno tada su svi krivi samo nije Osim jer je on najtrofejniji , promijnjeno je milion trenera i opet nema rezultata, zašto zapitajte se možda zato jer ti u ovoj ligi ne treba Messi, ne treba ti Ronaldo treba ti Bojan Regoje koji će glavu izgubiti u odbarni i koji će ići glavom na kopačku, trebaju ti borci koji će izginuti a šta je problem što Željo ima kvalitetnih igrača a nema boraca nema onih kojima srce kuca za taj klub i koji će poginuti e to je problem.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, mavi, Paromlinac, WeekendOffender i 55 gostiju.