ThrillerHz je napisao/la:Ne znam sto ste se uvrijedili, shvaticete jednog dana zasto je ovakav sjever rak rana kluba... Tribina na kojoj imas mladice zaslijepljene ideologijom i starije “kolege” koji gledaju kako da tu omladinu upute na “pravi put” da isti postanu klienti njihovih dilerskih usluga, i dokle god bude vise od 50% sjevera na raznim drogama i u alkoholiziranom stanju, ja cu biti protiv te tribine, svaka cast normalnoj raji koja ide na tu tribinu, ja otisao par puta i jednostavno vidio da je to mjesto gdje ljudi ne znaju ni koja je minuta ni koji je rezultat, svi ko zombiji mumljaju pjesme, dok par dzointa kruzi okolo tribinom i u nekom su svom svijetu, da ih pitas da nabroje prvih 11 nece 3 igraca znat, ali to nije stvar samo nase tribine, ista je situacija na svim ostalim u nasoj drzavi sto furaju “ultras” fazon, a to nije vidilo ultrasa... Ovaj bojkot i raspad na sjeveru se nadam da ce posluziti da se tribina ocisti od narkomancica i papcica
P.S. Dok Hordi nije bilo, ja na istoku nisam cuo da ih iko zali, cak sta vise ljudima je drago, jer je atmosfera na stadionu kao u teatru, bez ikakvih incidenata, i culi su se komentari da se na utakmice napokon moze porodicno dolaziti, sto se i moglo primjetiti u zadnje vrijeme da su Zapad i Istok bili puni i to vecinom roditelji s djecom dolazili, radije cu tu sliku gledati, punog zapada i istoka nego 2000 klosara na sjeveru i ostatak stadiona prazno
Kakva količina gluposti u jednom postu, dugo neko nije nešto slično izvalio. Ti otišao par puta i vidio šta je to. E Bože sačuvaj ublehaša. Zna se kakva atmosfera treba da bude na stadionu, a to sigurno nije kao u pozorištu niti će biti ako Bog da.