FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajevo46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajevo46 » 22 jul 2018, 14:17

ThrillerHz je napisao/la:Ne znam sto ste se uvrijedili, shvaticete jednog dana zasto je ovakav sjever rak rana kluba... Tribina na kojoj imas mladice zaslijepljene ideologijom i starije “kolege” koji gledaju kako da tu omladinu upute na “pravi put” da isti postanu klienti njihovih dilerskih usluga, i dokle god bude vise od 50% sjevera na raznim drogama i u alkoholiziranom stanju, ja cu biti protiv te tribine, svaka cast normalnoj raji koja ide na tu tribinu, ja otisao par puta i jednostavno vidio da je to mjesto gdje ljudi ne znaju ni koja je minuta ni koji je rezultat, svi ko zombiji mumljaju pjesme, dok par dzointa kruzi okolo tribinom i u nekom su svom svijetu, da ih pitas da nabroje prvih 11 nece 3 igraca znat, ali to nije stvar samo nase tribine, ista je situacija na svim ostalim u nasoj drzavi sto furaju “ultras” fazon, a to nije vidilo ultrasa... Ovaj bojkot i raspad na sjeveru se nadam da ce posluziti da se tribina ocisti od narkomancica i papcica :salut:

P.S. Dok Hordi nije bilo, ja na istoku nisam cuo da ih iko zali, cak sta vise ljudima je drago, jer je atmosfera na stadionu kao u teatru, bez ikakvih incidenata, i culi su se komentari da se na utakmice napokon moze porodicno dolaziti, sto se i moglo primjetiti u zadnje vrijeme da su Zapad i Istok bili puni i to vecinom roditelji s djecom dolazili, radije cu tu sliku gledati, punog zapada i istoka nego 2000 klosara na sjeveru i ostatak stadiona prazno

Kakva količina gluposti u jednom postu, dugo neko nije nešto slično izvalio. Ti otišao par puta i vidio šta je to. E Bože sačuvaj ublehaša. Zna se kakva atmosfera treba da bude na stadionu, a to sigurno nije kao u pozorištu niti će biti ako Bog da.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 jul 2018, 14:29

skoroalen je napisao/la:@ThrillerHz brate ti momci, kakvi god bili, leđa odraše od pendreka širom BiH, psuje im se sarajevska majka, nekad naprave incident al češće bez razloga. Tu su na svakoj tekmi a vjeruj mi da znači igračima to. I ne vidim u čemu je problem u travi i alkoholu, sva omladina danas pije i drogira se. Svak za sebe, draži mi je travar na tribini nego čist seljak za volanom koji ugrozi i druge (primjer dajem). Ti ljudi za društvo više daju nego što uzimaju, daje se krv, kruže kutije po tribini za oboljelu djecu, pomagali su kad su poplave bile... I da se zagužva u državi, sjever će na liniju a guzonje iz VIP lože preko grane, kao i '92.
I ne vidim što porodica ne može doć na tekme, moj komšija dovodi dvije djevojčice na utakmice, na istok idu svaku i nikad im dlaka s glave nije pala. Zato i postoje istok i zapad, sjever nikog nikad nije povrijedio.
Idem i ja na gostovanja i silom prilika dijelim tribinu s njima, kazem, svaka cast normalnim momcima na toj tribini, znam da ih ima, smetaju mi ovi sto gledaju svoju korist na istoj i sto kvare omladinu, zbog iste te koristi... i ne mogu da shvatim da si “vatreni” navijac, a ne znas ni koja je minuta, ni ko igra, a o rezultatu da ne pricam. Trava je i zlatna s cime sve nafiksani dolaze, to svi znamo i ne znam sto je problem to reci, tako je kako je...
1946~

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 jul 2018, 14:31

ThrillerHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:@ThrillerHz brate ti momci, kakvi god bili, leđa odraše od pendreka širom BiH, psuje im se sarajevska majka, nekad naprave incident al češće bez razloga. Tu su na svakoj tekmi a vjeruj mi da znači igračima to. I ne vidim u čemu je problem u travi i alkoholu, sva omladina danas pije i drogira se. Svak za sebe, draži mi je travar na tribini nego čist seljak za volanom koji ugrozi i druge (primjer dajem). Ti ljudi za društvo više daju nego što uzimaju, daje se krv, kruže kutije po tribini za oboljelu djecu, pomagali su kad su poplave bile... I da se zagužva u državi, sjever će na liniju a guzonje iz VIP lože preko grane, kao i '92.
I ne vidim što porodica ne može doć na tekme, moj komšija dovodi dvije djevojčice na utakmice, na istok idu svaku i nikad im dlaka s glave nije pala. Zato i postoje istok i zapad, sjever nikog nikad nije povrijedio.
Idem i ja na gostovanja i silom prilika dijelim tribinu s njima, kazem, svaka cast normalnim momcima na toj tribini, znam da ih ima, smetaju mi ovi sto gledaju svoju korist na istoj i sto kvare omladinu, zbog iste te koristi... i ne mogu da shvatim da si “vatreni” navijac, a ne znas ni koja je minuta, ni ko igra, a o rezultatu da ne pricam. Trava je i zlatna s cime sve nafiksani dolaze, to svi znamo i ne znam sto je problem to reci, tako je kako je...
Ocigledno nisi upucen i ne znas ea je tribina ociscena od takvih
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 22 jul 2018, 14:33

Roditelji s djecom i ne idu na sjever, nego na druge tribine, a sa drugih tribina niti se primijeti trava niti alkohol na sjeveru. Veći problem za djecu jesu oni neizivljeni rohani vecinom na istoku od kojih sam cuo neke psovke koje granice s realnoscu. Ti sto lijece svoje frustracije na utakmicama, ti su razlog sto svaku utakmicu nemamo barem jos po 500 djece na tribinama.

High

Post Postao/la High » 22 jul 2018, 14:40

Pa trava se mota i na Istoku. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jul 2018, 14:41

samoSA je napisao/la:Ne znam sto se opterecujete Atalantom ljudi 6 svjetlosnih godina ispred nas pobjedit ih bilo bi ravno dobit jack pot na lotu.Okrenut se ligi afirmisat mlade igrace,kad vidim da je neko od juniora potpiso na 4-5 god meni srce ko Trebevic.Halalio bi evropu ikako 2 god samo gurat ove mlade za 1-2 god to ce biti zvjeri za nasu ligu a realno sa nasom Akademijom mozemo dominirat cak i ovo sa ogranicenjem broja stranaca samo nama ide u prilog jer imamo najjacu skolu futbala
@samo SA E UPRAVO TO.NEMA GLEDANJA ZELJO,ZRINJ. I DRUGI.VI STE POVLASTENA GENERACIJA NAVIJACA.MOZETE UZIVATI U TOME.ZABRAVITE 2 god. EUROPU(a u biti 2 kola zeta,kukesi i to je prevara).NITI JEDNA GENERACIJA NAVIJACA NIJE IMALA OVAKVU PRILIKU KAO VI.AKO BUDETE ISTRAJNI MOCI CETE ZA 3.god. GLEDATI GRUPE EURO TAKMICENJA.DRUGI U BiH CE TO SAMO SANJATI.SA VASOM PODRSKOM ICI CE BRZE , ALI VJERUJEM DA I BEZ NAS JE KLUB KRENUO U PRAVOM SMJERU.
PROKLET DA SAM , JA I MOJA PORODICA AKO SAM IKAD I AKO CU IKAD IMATI MARKU OD FKS ILI MI NEKO BLIZAK I PRIJATELJ .
:bih: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 22 jul 2018, 14:42

Jedini krivac ovog sjevera je izdaja od strane momka koji je odgojen na sjeveru. Sve mu se u zivotu dalo, imao je podrsku u hordama u svakom smislu. I od njega se gradio vojnik sjevera.
Sve je bilo dogovoreno o povratku na tribinu i u zadnji momenat se sve okrenulo. Na sjeveru je ostalo raje koja su vjerovala do zasnjeg momenta i izasli kad su vidjeli javasluk u reziji debila zvanog cip. Ostali su otisli pravo na istok i zapad.
Vidjet cemo sta dalje... Kriminalci koji su zavoljeli Sarajevo u 30oj godini zivota nikad nece imati prednost nad nama koji smo proveli 2/3 zivota uz Sarajevo. Original 1987.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jul 2018, 14:50

ThrillerHz je napisao/la:Ne znam sto ste se uvrijedili, shvaticete jednog dana zasto je ovakav sjever rak rana kluba... Tribina na kojoj imas mladice zaslijepljene ideologijom i starije “kolege” koji gledaju kako da tu omladinu upute na “pravi put” da isti postanu klienti njihovih dilerskih usluga, i dokle god bude vise od 50% sjevera na raznim drogama i u alkoholiziranom stanju, ja cu biti protiv te tribine, svaka cast normalnoj raji koja ide na tu tribinu, ja otisao par puta i jednostavno vidio da je to mjesto gdje ljudi ne znaju ni koja je minuta ni koji je rezultat, svi ko zombiji mumljaju pjesme, dok par dzointa kruzi okolo tribinom i u nekom su svom svijetu, da ih pitas da nabroje prvih 11 nece 3 igraca znat, ali to nije stvar samo nase tribine, ista je situacija na svim ostalim u nasoj drzavi sto furaju “ultras” fazon, a to nije vidilo ultrasa... Ovaj bojkot i raspad na sjeveru se nadam da ce posluziti da se tribina ocisti od narkomancica i papcica :salut:

P.S. Dok Hordi nije bilo, ja na istoku nisam cuo da ih iko zali, cak sta vise ljudima je drago, jer je atmosfera na stadionu kao u teatru, bez ikakvih incidenata, i culi su se komentari da se na utakmice napokon moze porodicno dolaziti, sto se i moglo primjetiti u zadnje vrijeme da su Zapad i Istok bili puni i to vecinom roditelji s djecom dolazili, radije cu tu sliku gledati, punog zapada i istoka nego 2000 klosara na sjeveru i ostatak stadiona prazno
Kao da mi čitaš misli.. Sada ćeš naići na salve psovki i negodovanja oko ovog mišljenja, ali ja se slažem u potpunosti.

Raja ne shvata da se desila smjena generacija, grupa kao grupa je grohnula pravo. Pogledaj ti sad strukturu te grupe.. Sve skoro balavci od 17-18 godina, kojima je to furka. Nadrogirano, pijano i trebam se njima diviti? Isto vrijedi i za ostale skupine u zemlji, nebitno da li su to Horde Zla ili Manijaci, Škripari, peti, deseti. Hoću da sjednem kao čovjek da gledam utakmicu, da razmjenjujem diskusiju isključivo o fudbalu i igri, takve ljude i navijače na tribinama cijenim, koji prate i znaju o fudbalu. Ti odi na sjever i ako dvojica nabroje samo prvu postavu, dajem glavu, a kamoli čitavu ekipu da poznaju. Prave i istinske navijače, u pravom smislu te riječi ima Borussija Dortmund.

Trebam se diviti jednoj narkomančini i mentalnom defektu poput Chipea ili Zuliću koji nema dva zuba u glavi? Dajte.. Nije navijanje i doživljaj otići na stadion i trgati stolice i glupirati se. Doživljaj je otići, podržati svoj klub grlima i pjesmom, ponašati se kao gospoda, a ne kao orangutani.

Pogledajte kako je to u inostranstvu.. Dođeš na stadion, suparnički navijači sjede zajedno, zezaju se, uživaju i svi sretni i zadovoljni. To je uživanje i ljepota, a ne otići i ponašati se kao da si u džungli. Zato na zapad po ustaljenoj praksi.. A ja, zaboravih da smo mi daleko od civilizacije.. Opet kažem, govorim općenito, ne samo za Horde, da ne bude zabune.

I ne znam šta ima toliko da se shvati oko sjevera i bojkota.. Unutrašnji sukobi i to je to.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2018, 14:59

Jesmo li već uplatili 1€ za Moju TV? :D
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 22 jul 2018, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jul 2018, 15:00

Rule_hz je napisao/la:
samoSA je napisao/la:Ne znam sto se opterecujete Atalantom ljudi 6 svjetlosnih godina ispred nas pobjedit ih bilo bi ravno dobit jack pot na lotu.Okrenut se ligi afirmisat mlade igrace,kad vidim da je neko od juniora potpiso na 4-5 god meni srce ko Trebevic.Halalio bi evropu ikako 2 god samo gurat ove mlade za 1-2 god to ce biti zvjeri za nasu ligu a realno sa nasom Akademijom mozemo dominirat cak i ovo sa ogranicenjem broja stranaca samo nama ide u prilog jer imamo najjacu skolu futbala

Jest to ako vec sad ne prodaju poslije atlante mujakica, u intervalu te 1 2 godine moguce da odu jos 2 3
To je neminovnost . Akademija kosta , lupam 2 mill$ (treninzi,putovanja,hranarine,skolovanja,placanje onog vremena za treniranje ...).Popiti ce navijaci i zuci , da bi dosli do meda. :bih:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jul 2018, 15:00

@AlfredNobel kad hoćeš da diskutuješ o fudbalu, odeš na drugu tribinu. Kad si željan ultra furke, odeš na sjever. Shvatit ću pljuvačinu prema navijačkoj tribini tek kad uzme uticaja na istoku i zapadu, i kad ljudi tu rahat ne mognu tekme gledat. Cijeli Balkan, ne samo Jugoslavija nego i Grčka, Turska, Bugarska, Rumunija... svi imaju razvijen ultra pokret. I kome je to furka nek ide, kome nije ima druge tribine. Dok mene lično ne ugroze, ne smetaju mi vala. I nije mi Chipe uzor ako idem na sjever, on je igrom prilika postavljen da vodi navijanje, a tu nikad neće bit neki doktor nauka, da se razumijemo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jul 2018, 15:05

Evo Mujakića na termama, psihički se sprema za Italiju. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 jul 2018, 15:09

MortemHz je napisao/la:Jesmo li već uplatili 1€ za Moju TV? :D
Hajde ako ti nije mrsko napisi kako se uplacuje..
Max Allegri

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 jul 2018, 15:10

Ezpz, napraviš acc na mojawebtv, imaš thumbnail za utakmicu, klikneš, i dobićeš formular da upišeš podatke sa kartice da kupiš. Poslije klikneš samo taj isti thumbnail i gledaš.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 jul 2018, 15:11

uNbx je napisao/la:Ezpz, napraviš acc na mojawebtv, imaš thumbnail za utakmicu, klikneš, i dobićeš formular da upišeš podatke sa kartice da kupiš. Poslije klikneš samo taj isti thumbnail i gledaš.
Hvala
Max Allegri

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jul 2018, 15:16

miky_hz je napisao/la:Nije ni jedaj vala u PL pa ni on,jel niko u ligi i nije bio poznat po tome evo od kad je lige uvijek su ekipe cinili mahom igraci iz regiona sumljive kvalitete zrelih igrackih godina.Zbog toga smo na kraju krajeva i dosli do ovog pravila
Musmic je bio poznat po tome"sto stariji to bolji" cuvao rezultat i sebe.Gotivim ga ,ali ovo je nametnuto , a i logicno nije Akademija "klub mladih izvidjaca".Neko uporedi sa Partizanom.Partizan i CZ neki vid akademije imaju 40 god(kupili sve sto valja , a posebno iz BiH),a mi 4 god. imamo Akademiju. :bih:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jul 2018, 15:19

StariGrad071 je napisao/la:Opet pitqm, ime jednog trenera u zadnjih 10 godina koji je dao vise prostora djeci sto nqsoj sto tudjoj od Musemica?
Niti jedan , ali mislim da je direktiva i da je prisiljen. Vjerovatno receno(neprovjereno) imas podrsku ako ce Akademija biti u fokusu. :bih:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 jul 2018, 15:26

AlfredNobel je napisao/la:

Kao da mi čitaš misli.. Sada ćeš naići na salve psovki i negodovanja oko ovog mišljenja, ali ja se slažem u potpunosti.

Raja ne shvata da se desila smjena generacija, grupa kao grupa je grohnula pravo. Pogledaj ti sad strukturu te grupe.. Sve skoro balavci od 17-18 godina, kojima je to furka. Nadrogirano, pijano i trebam se njima diviti? Isto vrijedi i za ostale skupine u zemlji, nebitno da li su to Horde Zla ili Manijaci, Škripari, peti, deseti. Hoću da sjednem kao čovjek da gledam utakmicu, da razmjenjujem diskusiju isključivo o fudbalu i igri, takve ljude i navijače na tribinama cijenim, koji prate i znaju o fudbalu. Ti odi na sjever i ako dvojica nabroje samo prvu postavu, dajem glavu, a kamoli čitavu ekipu da poznaju. Prave i istinske navijače, u pravom smislu te riječi ima Borussija Dortmund.

Trebam se diviti jednoj narkomančini i mentalnom defektu poput Chipea ili Zuliću koji nema dva zuba u glavi? Dajte.. Nije navijanje i doživljaj otići na stadion i trgati stolice i glupirati se. Doživljaj je otići, podržati svoj klub grlima i pjesmom, ponašati se kao gospoda, a ne kao orangutani.

Pogledajte kako je to u inostranstvu.. Dođeš na stadion, suparnički navijači sjede zajedno, zezaju se, uživaju i svi sretni i zadovoljni. To je uživanje i ljepota, a ne otići i ponašati se kao da si u džungli. Zato na zapad po ustaljenoj praksi.. A ja, zaboravih da smo mi daleko od civilizacije.. Opet kažem, govorim općenito, ne samo za Horde, da ne bude zabune.

I ne znam šta ima toliko da se shvati oko sjevera i bojkota.. Unutrašnji sukobi i to je to.
Upravo, to je to, od rijeci do rijeci se slazem...
1946~

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 22 jul 2018, 15:31

O Zdravo mi smo moja tv ( i zamislim onu kablovsku kompaniju iz South Parka , oplako sam) Ako ima neko da nije gledao tu epizodu evo sta je Moja Tv . Savrseno prikazano , pogledajte , ja sam plako od smjeha , samo te dvije scene i razumjecete ponasanje moje tv.....
https://www.youtube.com/watch?v=ECT5INZVPEU Prva scena lol radnici kablovske kompanije
https://www.youtube.com/watch?v=izXnCkrfjO0 Druga scena Predsjednik lokalne kablovske kompanije hahahahaahaha

Samo zamislite te u mojoj tv kolko uzivaju u ovom **** navijaca Sarajeva i selje posebno dok gase sve zivo :twisted:

Nadam se da je konacno vrrjeme da pocnemo sezonu pobjedom i onda da se zahuktamo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 22 jul 2018, 15:35

MortemHz je napisao/la:Jesmo li već uplatili 1€ za Moju TV? :D
Morao sam karticu zamijeniti, mahsuz za Telecoma. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.