Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

tyler durden
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la tyler durden » 26 apr 2012, 11:38

FKKrajina je napisao/la:Frankovci,zato svi svjetski mediji pisu o tome kako je Barca nesretno ispala,promasili su i nemoguce,pa onda stativa,precka itd,dok o Realu pisu kako su ponizeni,nadigrani,itd.... molim te lijepo :D
Dokaz? gdje pise da su nadigrani ,ponizeni ? bez argumenata si , i odleprsaj klempo s ove teme ;)

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 26 apr 2012, 11:43

Ali hajde,ne tugujte previse,u odnosu na proslu godinu,isti ste uspjeh ostvarili. Prosle godine 1 trofej,ove godine 1.

Zamisli kako je nama navijacima Barce, prosle godine 5 naslova,ove godine 1 manje,4....nazadujemo :/ :D

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 26 apr 2012, 11:47

FKKrajina je napisao/la:Ali hajde,ne tugujte previse,u odnosu na proslu godinu,isti ste uspjeh ostvarili. Prosle godine 1 trofej,ove godine 1.

Zamisli kako je nama navijacima Barce, prosle godine 5 naslova,ove godine 1 manje,4....nazadujemo :/ :D
Koji jedan ???
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 apr 2012, 11:48

Ne znam zasto je tako tesko priznati da je neko bolji :? .Bayo je deff u 2 utakmice rastavio Real na proste faktore :evil: ,70 % i jednog i drugog meca Bayo je napado i lopta je bila na Realovoj polovici.Njihovu snagu demonstrira i posjed lopte.Ruku na srce na Bernabaeu osim Barce nikom vise ne bi uspjelo da bude dominantni tim i zasluzeno pobijedi najskuplju ekipu na Dunjaluku ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 26 apr 2012, 11:49

raul-zakon je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Ali hajde,ne tugujte previse,u odnosu na proslu godinu,isti ste uspjeh ostvarili. Prosle godine 1 trofej,ove godine 1.

Koji jedan ???
Pa gubimo prvenstvo i ligu prvaka,a osvajamo kup 100 % :)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 apr 2012, 12:01

@krajina,nema razloga za tugovanje čisto pošteno je bilo sinoć,Real kad osvaja trofeje nema repova ala ovrebo i slična gofna ,Bayern prošo i šta sad,sad ćemo pokušat uzet la ligu i idemo na godišnji,kakvo tugovanje i slična sra.nja pa neće se valjda obistinit onaj kalendar maja pa da ovo bude zadnja liga prvaka u istoriji planete Zemlje-e onda bi mogli žalit,vako idemo na godinu abd opet,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 apr 2012, 12:05

Treba spomenuti da je sudija u par navrata napravio velike greške, prva situacija je bila drugi gol gdje se jasno vidi offsajd Ronalda druga situacija je igranje rukom Pepea u 16.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 apr 2012, 12:17

To si možda jasno vidio ti sa svoje kule ,mi obični iljudi imamo pravo biti sumnjičavi.
Don Alfredo Di Stefano

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 apr 2012, 12:26

slika

Bilo je gresaka, gdje se moze reci da su obje ekipe ostecene, ali svi smo (kako vidim) u jednom suglasni, da je Bayern zasluzeno prosao.
Vom Jäger zum Gejagten

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 apr 2012, 12:29

tech je napisao/la:Mourinho je priznao i da je "clasico" s Barcelonom ostavio traga.

''Bayern i Chelsea su proteklog vikenda igrali sa svojim rezervnim sastavima, dok smo mi i Barcelona igrali najvažniji susret sezone domaćeg prvenstva. Da nismo igrali za naslov u Primeri ne bismo poslali najbolje igrače na travnjak prošlog vikenda. Teško je ostati u više od jednog natjecanja'', rekao je Portugalac te za kraj, u svom stilu, sarkastično konstatirao.

''Finale Lige prvaka će igrati peta momčad Premiershipa i druga Bundeslige koje se nalaze 25 odnosno osam bodova iza vodećih momčadi u domaćem prvenstvu.''

:lol: :lol: :lol: jao jeftine vadione i šuplje price. I opet fakin ujeda :lol: :lol:
Pa ovo je živa istina što je rekao.

S tim da to i dalje ne opravdava da su 160 miliona eura vrijedna dva igrača na onakav način šutirala penal.
CAMP MOU!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 apr 2012, 12:30

ma sve ok što se mene tiče,samo previše se bali na ovu pobjedu hebote ko da je Bayern sinoć 0:4 dobio,al nema veze zasluženo ste prošli i svaka čast nego evo Madrida u ligi prvaka najesen abd:
slika
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 26 apr 2012, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 apr 2012, 12:30

Prođe mi Ramos jutros kraj kuće trčeći, pita jel' mu iko vidio loptu, traži je čo'ek... :mrgreen:
MirzaGunner je napisao/la:''Bayern i Chelsea su proteklog vikenda igrali sa svojim rezervnim sastavima, dok smo mi i Barcelona igrali najvažniji susret sezone domaćeg prvenstva. Da nismo igrali za naslov u Primeri ne bismo poslali najbolje igrače na travnjak prošlog vikenda. Teško je ostati u više od jednog natjecanja''
Nek' se i ja jednom slažem sa njim, kad neće on sa mnom :lol:

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 26 apr 2012, 12:40

Saurman je napisao/la:Treba spomenuti da je sudija u par navrata napravio velike greške, prva situacija je bila drugi gol gdje se jasno vidi offsajd Ronalda druga situacija je igranje rukom Pepea u 16.
Znam da sad ne postoji nikakva mogucnost za opkladu,ali sam siguran da ti sinoc,kao ni itko drugi,nije ni pomislio na offside u trenutku zabijanja pogotka,i nemoj bezze pricat o "jasnom offsideu :|

Prosli ste zasluzeno i nemojte dzaba to sami sebi kvarit.
Sretno zmajevi!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 apr 2012, 12:41

Hladne glave sad treba reci da sam itekako na kraju svega zadovoljan,osvojicemo primeru,igrali smo polufinale LP-a,vjerujem da ce dogodine biti bolje.Samo se navijaci Reala ne bi trebali osvrtati na ove provokacije tipa da je Real prenapuhan od strane medija i da u Eng ligi ne bi bili ni drugi :lol: samo se trebate prisjetiti kako su prvi i drugi tim Engleske lige prosli u LP i kako je ovaj prvi prosao protiv Bilbaoa 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 apr 2012, 12:49

MARCELO je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Treba spomenuti da je sudija u par navrata napravio velike greške, prva situacija je bila drugi gol gdje se jasno vidi offsajd Ronalda druga situacija je igranje rukom Pepea u 16.
Znam da sad ne postoji nikakva mogucnost za opkladu,ali sam siguran da ti sinoc,kao ni itko drugi,nije ni pomislio na offside u trenutku zabijanja pogotka,i nemoj bezze pricat o "jasnom offsideu :|

Prosli ste zasluzeno i nemojte dzaba to sami sebi kvarit.
Naravno da smo prošli zasluženo ali je i činjenica da smo oštećeni treba biti pošten i to priznati. ;)

p.s. nećemo više potezati priču oko sudija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 apr 2012, 12:52

evo ja priznajem oštećen si de sad porfavor idi i nemoj se nikad vraćati,eno na pdf-u barce kažu da je bayern rinaka od ekipe
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 apr 2012, 12:59

murinjo je izjavio da ce ostat u realu ako tako zeli klub, nadajmo se da nece ispast debili perez i ostali pa ga pustit :|
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 apr 2012, 13:01

ne vidim razlog,pa ko ne vidi napredak u ovih godinu i po dana il je totalno lud il manijakalno mrzi Madrid
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 apr 2012, 13:03

slazem se, znaci samo je na šefu ostalo, navijaci su uz murinja, igraci, on je uz real, ne bi trebalo nista da se dira
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 26 apr 2012, 13:24

Znam da je sad to u 2. planu ali izgleda da je Jese potpisao za Benfiku(objavio portugalski list "Record") :| :|
opet.....
Ima li istine u ovome?
Sretno zmajevi!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.