Ja mislim da jeste pod ugovorom sa njima,i da bi mogao doci kao posudjeni igrac,ako je uopste istina to da bi mogao doci...ali opet,pitanje je kakve ofk bg ima ambicije sa njim ,mozda bi ga se rijesili i to za neku simbolicnu svotu novca,pa ne mora da znaci da ukoliko je amar zainteresovan,da nece uzeti iz kluba malo para i pokusati ga odvojiti od ugovora sa njimaTOJEMOJTIM je napisao/la:jeli taj osmanagić pod ugovorom sa ofk bg ili nije?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Jeste još godinu i po koliko ja znam sa OFK-om.
Neka idu svi koji to žele. Ne žalim nikoga posebno niti se radi o nekom aman kvalitetu. Isti se mogu naći bez ikakvih problema. Fol je naći bolje i ne sumnjam da to Amar neće pokušati. Da su Bekrija, Sejo i Šime otišli prošle godine niko ih ne bi ni spominj'o, a kamoli žalio za njima.
Da se samo onaj Džeko hoće više tuhnut'.
Neka idu svi koji to žele. Ne žalim nikoga posebno niti se radi o nekom aman kvalitetu. Isti se mogu naći bez ikakvih problema. Fol je naći bolje i ne sumnjam da to Amar neće pokušati. Da su Bekrija, Sejo i Šime otišli prošle godine niko ih ne bi ni spominj'o, a kamoli žalio za njima.
Da se samo onaj Džeko hoće više tuhnut'.
Zadnja izmjena: čamac, dana/u 08 jun 2010, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Svaki dan nesto novo...čamac je napisao/la: Da se samo onaj Džeko hoće više tuhnut'.
"Ne želim još jedno ljeto potrošiti na priču oko Edina Džeke. Ta priča je završena, a Džeki se očigledno neće ostvariti san. Dakle, on ostaje s nama, to je 100 posto sigurno. Prvog dana jula, u 10 sati, Džeko se mora kao i svi ostali naši igrači pojaviti na sastanku kojeg će voditi naš novi trener Steve McClaren", rekao je za njemačke medije Hoeness.
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Osim ako:Seyo_TM je napisao/la:Svaki dan nesto novo...čamac je napisao/la: Da se samo onaj Džeko hoće više tuhnut'.
"Ne želim još jedno ljeto potrošiti na priču oko Edina Džeke. Ta priča je završena, a Džeki se očigledno neće ostvariti san. Dakle, on ostaje s nama, to je 100 posto sigurno. Prvog dana jula, u 10 sati, Džeko se mora kao i svi ostali naši igrači pojaviti na sastanku kojeg će voditi naš novi trener Steve McClaren", rekao je za njemačke medije Hoeness.
Novinar Kickera je upitao sportskog direktora kako će se postaviti ako se ipak pojavi kupac koji je spreman iskeširati postavljenu cifru od 40 miliona eura.
"Takvo što definitivno nećemo zanemariti. Ako se neko takav pojavi razgovarat ćemo, alio nije mi jednostavno konkretno odgovoriti na to vaše pitanje", zaključio je sportski direktor Wolfsburga.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ljudi svi mastate o nekim osmanaginicma i zebama,daj ba malo realno! dobro taj dzafic nije vise pod ugovorom sa velezom,bilo bi dobro da ga klepimo njima,al ova dvojica sto su suspendovani(colic i knezevic) su daleko najbolji igraci veleza,to se uostalom vidjelo i u padu igre i rezultata nakon te suspenzije a takodjer su sada slobodni! pa isto tako treba pogledati i u tuzlansku jamu,moze se iskopati duplo brze krilo/bek od bucana,a jos nije pod ugovorom,mislim na damira smajlovica,lik je zvjer,a znate sami kako nas je unistio kad je igrao za zvijezdu,u onoj tekmi na grbavici gdje smo se objektivno provukli(zavrsilo je 2:2),pa zatim napadac tipa mostarlica,krilo mujic,sve slobodni igraci! pa pogledati mozda i kiks zvjezde sa vasilicem,ako nista za klupe jer znamo da smo odlaskom bajica ostali samo sa dva kvalitetna stopera,mesicem i bogicevicem! eto to bi bilo to,sa ovim igracima bi ja bio prezadovoljan a ne treba puno love da se dovedu! sta vi mislite?
Sta ima u Mostaru,hoce li se Velez raspasti ili:)?
Osmanagic je dobro dosao u Zelju,uostalom Zeljo je institucija i svakom igracu treba biti cast nositi plavi dres,a inteligentni igraci popud Osmanagica to znaju,a to navijaci Zelje cjene..
Osmanagic je dobro dosao u Zelju,uostalom Zeljo je institucija i svakom igracu treba biti cast nositi plavi dres,a inteligentni igraci popud Osmanagica to znaju,a to navijaci Zelje cjene..
Evo bas kao sto je Camac napisao,a ti evo nabrojao par igraca,i sve je to u 5% u kvalitetu,meni se cini da takve igrace mozemo dovesti i napraviti neke zamjene za ove kao sto su otisli...medjutim bilo bi dobro da Amar pokusa pronaci bolje i kvalitetnije igrace od ovih koji su nam otisli,tu je caka,a ja vjerujem da se to vec u ovim trenucima desavadizda22 je napisao/la:ljudi svi mastate o nekim osmanaginicma i zebama,daj ba malo realno! dobro taj dzafic nije vise pod ugovorom sa velezom,bilo bi dobro da ga klepimo njima,al ova dvojica sto su suspendovani(colic i knezevic) su daleko najbolji igraci veleza,to se uostalom vidjelo i u padu igre i rezultata nakon te suspenzije a takodjer su sada slobodni! pa isto tako treba pogledati i u tuzlansku jamu,moze se iskopati duplo brze krilo/bek od bucana,a jos nije pod ugovorom,mislim na damira smajlovica,lik je zvjer,a znate sami kako nas je unistio kad je igrao za zvijezdu,u onoj tekmi na grbavici gdje smo se objektivno provukli(zavrsilo je 2:2),pa zatim napadac tipa mostarlica,krilo mujic,sve slobodni igraci! pa pogledati mozda i kiks zvjezde sa vasilicem,ako nista za klupe jer znamo da smo odlaskom bajica ostali samo sa dva kvalitetna stopera,mesicem i bogicevicem! eto to bi bilo to,sa ovim igracima bi ja bio prezadovoljan a ne treba puno love da se dovedu! sta vi mislite?

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
sve bi to bilo ok prijatelju da postoje kvalitetniji od ovih,al nema u ponudi slobodnih,jer jbg krpimo se,takva nam je situacija dok ne stanemo na noge! a evo citam na jednoj sportskoj stranici da osmanagic prelazi kod nas pod uslovom da ne ode u inostranstvo i ja bi skakao od srece da takav igrac dodje kod nas! garantovao bi podizanje kvaliteta! a sto se tice ovih igraca po meni bi ove zamjene bile adekvatne knezevic-simic,smajlovic-bucan,za stopera jos nebi izlijetao,osmanagic-bekric,i colic onako pride za pojacanje konkurencije jer stvarno je on sa ovim malim osmanagicem i dzaficem daleko iznad prosjeka! garantujem!!!boccaccio je napisao/la:Evo bas kao sto je Camac napisao,a ti evo nabrojao par igraca,i sve je to u 5% u kvalitetu,meni se cini da takve igrace mozemo dovesti i napraviti neke zamjene za ove kao sto su otisli...medjutim bilo bi dobro da Amar pokusa pronaci bolje i kvalitetnije igrace od ovih koji su nam otisli,tu je caka,a ja vjerujem da se to vec u ovim trenucima desavadizda22 je napisao/la:ljudi svi mastate o nekim osmanaginicma i zebama,daj ba malo realno! dobro taj dzafic nije vise pod ugovorom sa velezom,bilo bi dobro da ga klepimo njima,al ova dvojica sto su suspendovani(colic i knezevic) su daleko najbolji igraci veleza,to se uostalom vidjelo i u padu igre i rezultata nakon te suspenzije a takodjer su sada slobodni! pa isto tako treba pogledati i u tuzlansku jamu,moze se iskopati duplo brze krilo/bek od bucana,a jos nije pod ugovorom,mislim na damira smajlovica,lik je zvjer,a znate sami kako nas je unistio kad je igrao za zvijezdu,u onoj tekmi na grbavici gdje smo se objektivno provukli(zavrsilo je 2:2),pa zatim napadac tipa mostarlica,krilo mujic,sve slobodni igraci! pa pogledati mozda i kiks zvjezde sa vasilicem,ako nista za klupe jer znamo da smo odlaskom bajica ostali samo sa dva kvalitetna stopera,mesicem i bogicevicem! eto to bi bilo to,sa ovim igracima bi ja bio prezadovoljan a ne treba puno love da se dovedu! sta vi mislite?
-
- Kontakt:
zna li neko ko prati/drži/IMA DOBRE INFO SA JUŽNOAMERIČKOG I(LI) AFRIČKOG tržišta
imali smo dobrih iskustava sa afrikancima...jeli Željo povezan sa nekim menadžerima-agencijama koji su jaki tu?
imali smo dobrih iskustava sa afrikancima...jeli Željo povezan sa nekim menadžerima-agencijama koji su jaki tu?
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ali ne, ipak mislim da se raspadamo
Otišli nam Šimić i Bučan. Damn 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ma ništa ovo raspdamo se
, što je najgore raja ponovo pljuje upravu, zbog misljenja da oni zaradjuju pare ovako kako nam igrači odlaze a raja zaboravlja da su ti igrači SLOBODNI! Ponovo će biti **** familije i majki .. najbolje nam je kad i nema rezultata. 

1996
dizda niko ne masta nego malo procitaj ovaj forum...
e to nam bas treba,pa da placamo cifre za neke dialibe,ima kod nas visci,mesanovica osmanagica i slicnih samo treba goriva i prolandarat po bosniTOJEMOJTIM je napisao/la:zna li neko ko prati/drži/IMA DOBRE INFO SA JUŽNOAMERIČKOG I(LI) AFRIČKOG tržišta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Uzivaj u te max 4 utakmice predkola lige prvaka i moli boga da potraje malo vremena dok Amaru ne pukne film i sve napusti , e onda mozemo govoriti o raspaduk_c je napisao/la:Sta ima u Mostaru,hoce li se Velez raspasti ili:)?

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
raspadamooo see.....sve propada 
treba hitno vratiti hoticai landzu
dajte ba vise ne serite...preko 50 postova....zale se na raspad...jooj kakvih debila ovde ima

dajte ba vise ne serite...preko 50 postova....zale se na raspad...jooj kakvih debila ovde ima

Kakav raspad,daj ba ljudi sta vam je! Otisao Bucan i Bekric i raspad,nigdje veze,pa nisu Zidan i Messi,u nasoj ligi se to moze nadomjestit a postoje i igraci koji ih sigurno mogu zamjeniti. Nije Amar budala,svatite,zna on sta radi!!!
...nisu mogli da te ugase!!!
Osmanagić pred vratima Grbavice
Jedan od najboljih igrača Premijer lige Amer Osmanagić mogao bi uskoro obući dres Željezničara.
Uprava kluba s Grbavice je, prema saznanjima Avazovog Sporta, već stupila u pregovore sa menadžerom veznog igrača koji je u protekloj sezoni nosio igru Veleža.
- Volio bih igrati na Grbavici. To je jedini klub u BiH u kojem bih mogao igrati naredne sezone. Željo je naš najveći klub i u ovom trenutnku je i najbolje organizovan. Uz to imaju i trenera evropskih shvatanja.
Očekuje se da dogovor bude postignut do početka priprema sarajevskog tima.
- Moj menadžer je razgovarao sa Osimom. Obavili su korektan razgovor. Ukoliko u narednih par dana ne dobijem konkretnu ponudu iz inostranstva, oblačim plavi dres. Bilo mi je lijepo u Veležu, ali moje ambicije su daleko veće.
Amera privlače i nastupi Želje u Ligi šampiona.
- San mi je igrati evropske utakmice. Međutim, o tome je još rano govoriti - rekao je za kraj fudbaler koji je igrao i u omladinskim kategorijama beogradskog Partizana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jedno pitanje :
dali ce sehic ostat u klubu il ide jer sam vidio na predhodnim postovima pise da je otisao za 300 k
ali nisam cuo nista o tome
dali ce sehic ostat u klubu il ide jer sam vidio na predhodnim postovima pise da je otisao za 300 k
pa procitaj par strana unazad...DiNno je napisao/la:jedno pitanje :
- kosewsko hill
- Kontakt:
Stole, bistrikboy,pile87, seyo, nikad_izvini, bocaccio, čamac su ljudi koji svojim postovima imaju moj respekt i svako poštovanje.Ostali su ovdje samo radi nabijanja postova izgleda ili da ubiju vrijeme.Forum jeste "mjesto" gdje se treba malo i zezati ali izgleda da neki to rade i kada nisu svjesni tj. provaljuju se i to momački.Ja pratim ovaj forum dugo vremena i registrovao sam se poodavno a imam 200 postova, što li Bože dragi ??Mogao sam ja imati i preko milju al ne laprdam i ne valjam gluposti nego prozborim ako vidim da je korisno na neki način.
Momci koje sam nabrojao na početku posta su poprilično korektno sve rekli u vezi sa odlascima igrača (Bajić,Bučan,Šime,Bekrić Šeha?..) tako da i nema neke potrebe da se oko toga diže halabuka i najbolje su opisali da li će nam i koji igrač faliti ili neće i jel korisno ili ne tako da 1001 post o tome jel Bučan trebao otići ili ne su stvarno beskorisni i lupetanje čisto.Ne kažem ja da ne treba svako imati svoje mišljenje ali se malo saulišite (što bi rekli naši stari) kada niste dovoljno upućeni
Sretno Bučanu i Šimetu u Splitu , Šehi također ako ode , mnogo su dali Želji.
Momci koje sam nabrojao na početku posta su poprilično korektno sve rekli u vezi sa odlascima igrača (Bajić,Bučan,Šime,Bekrić Šeha?..) tako da i nema neke potrebe da se oko toga diže halabuka i najbolje su opisali da li će nam i koji igrač faliti ili neće i jel korisno ili ne tako da 1001 post o tome jel Bučan trebao otići ili ne su stvarno beskorisni i lupetanje čisto.Ne kažem ja da ne treba svako imati svoje mišljenje ali se malo saulišite (što bi rekli naši stari) kada niste dovoljno upućeni

Sretno Bučanu i Šimetu u Splitu , Šehi također ako ode , mnogo su dali Želji.
Zadnja izmjena: kosewsko hill, dana/u 08 jun 2010, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Željo - My first love!!!