FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pirke
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pirke » 08 jul 2011, 15:32

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110708063" onclick="window.open(this.href);return false;

Da podsjetimo, čelnici kluba su bili dogovorili angažman Emir Hadžiđulbića. Ipak, zbog povrede nije došlo do realizacije transfera.
Jeli Hadzija vas igrac ili nije?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 jul 2011, 15:34

Pirke je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110708063

Da podsjetimo, čelnici kluba su bili dogovorili angažman Emir Hadžiđulbića. Ipak, zbog povrede nije došlo do realizacije transfera.
Jeli Hadzija vas igrac ili nije?
ne...zbog povrede nije potpisao :)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 jul 2011, 15:40

19TM87 je napisao/la:iz sarajeva do granice svedske otprilike nekom zracnom linijom 1430km a do Tiraspola otprilike 940 km...

drugo ne moze se porediti standard u svedskoj sa moldavijom...tako nemoj pricat gluposti...

jes ti cuo ikad u zivotu za carter i znas li uopste sta znaci zakupiti avion samo za sebe..taj te avion ceka dok ti odigras tekmu pa onda nazad..ee zato je skupo...
i kakve veze ima standard u svedi i toj moladaviji..sa cijenom to cartera
jao jao jao...ovo je za plakat kakvi botovi troluju ovaj nas forum

bordoole
Kontakt:

Post Postao/la bordoole » 08 jul 2011, 15:42

hoceli ovi nasi fakini bar dovesti jedno pojacanje da se kaze evo ga to ja taj boze dragi.....bar jednoooooo!!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 jul 2011, 15:51

bordoole je napisao/la:hoceli ovi nasi fakini bar dovesti jedno pojacanje da se kaze evo ga to ja taj boze dragi.....bar jednoooooo!!!!

toga nema majstore samo prinove ..pa cekas da se dokazu ili ne..eh prodje prvenstvo a onda kojekakvi azerbedjani i slicna vanago..
za prava pojacanja (u pravom smislu rijeci) treba svake godine obezbjediti dva kofera para ,a mi to nemamo
tako da nam ostaje krpiti se ovako
sa ovim sam se davno pomirio ali se nikako ne mirim sa tim da se postojecem kadru ne isplate zaostale plate (valjda je i to OK sada) i da se sve sporo radi do bola.Evo pripreme prodjose haman a mi samo dvije probne tekme..hej ba samo dvije..i sta i kako su se mogli uigrati ...e to je ono sto fakat brine a orebro sve blizi i blizi!!!!

bordoole
Kontakt:

Post Postao/la bordoole » 08 jul 2011, 16:02

FCS-FCS je napisao/la:
bordoole je napisao/la:hoceli ovi nasi fakini bar dovesti jedno pojacanje da se kaze evo ga to ja taj boze dragi.....bar jednoooooo!!!!

toga nema majstore samo prinove ..pa cekas da se dokazu ili ne..eh prodje prvenstvo a onda kojekakvi azerbedjani i slicna vanago..
za prava pojacanja (u pravom smislu rijeci) treba svake godine obezbjediti dva kofera para ,a mi to nemamo
tako da nam ostaje krpiti se ovako
sa ovim sam se davno pomirio ali se nikako ne mirim sa tim da se postojecem kadru ne isplate zaostale plate (valjda je i to OK sada) i da se sve sporo radi do bola.Evo pripreme prodjose haman a mi samo dvije probne tekme..hej ba samo dvije..i sta i kako su se mogli uigrati ...e to je ono sto fakat brine a orebro sve blizi i blizi!!!!

ja evo pratim sarajevo od kad znam za sebe i uvijek svake sezone sam znao nekih 15 igraca oni koji uglavnom igraju a sad ovo prvih 11 ne znam prvi put od kad pratim sarajevo,ne znam taj vise dug sto klub ima pa svi klubovi na svjetu imaju dugove u nasoj ligi takodje evo ove jace ekipe dovode fina pojacanja a mi bgm izgleda samo da ima igraca na broju i da imaju koga sad prijavit za orebro.Nikakvo ciljano pojacanje nismo dovili niti smo sto je najgore imali u planu to je bas amaterski.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 08 jul 2011, 16:10

Joj ista stvar ko i sa nama. Dok su igrači dolazili, dok je sve bilo ok, bili ste u transu...Prošetat ćemo se ovom ligom, iskorak u Evropi... Pobjede protiv Slavije...VRHUNAC! Vi najbolji, najjači...Imate najbolji sastav...
Sad zijan od Splita i odmah nezadovoljstvo. Što na direktan rezultat, što zato jer su vam se neke iluzije srušile. Polahko, veoma dobar sastav ste na kraju dobili, ne vidim čemu nezadovoljstvo...Poraz u prijateljskoj? To nije objektivno mjerilo, a u idući četvrtak je pravi ispit, i za vas i za nas!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 jul 2011, 16:11

Bez uvrede ali jako bezobrazno od tebe da nase momke koji rade za upravu haman pa besplatno nazivas fakinima. Mislim, Sarajevo pratis godinama ali elementarne stvari ne znas?! Klub vec deceniju ima blokiran racuna i zbog toga ne moze normalno funkcionisati. Godinama su rashodi veci od prihoda i sad kad su konacno dosli ljudi kojima nije interes da pokradu klub ti ih nazivas fakinima i balis za nekim 'pojacanjima'! Fakat, ima li to smisla?
Posto sam prilicno upoznat u rad Uprave reci cu ti da ce pojacanja biti ali kad bude bilo para. Ako imas svojih para hajde da te postavimo na neko mjesto u klubu pa slobodno dovedi 'pravo pojacanje'. Da igramo CL svake godine, imamo redovne sponzore, posjetu od 10.000 po utakmici tvoja bi opaska mozda i imala smisla, ovako.....

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 08 jul 2011, 16:12

afa97 je napisao/la:Sarajevo-Orebro 2193 km
Sarajevo-Tirraspol 1484 km
Moldavija dalja :lol: :lol: :lol:
19TM87 je napisao/la:iz sarajeva do granice svedske otprilike nekom zracnom linijom 1430km a do Tiraspola otprilike 940 km...

drugo ne moze se porediti standard u svedskoj sa moldavijom...tako nemoj pricat gluposti...
nije covjek bio na casu geografije taj dan...... :D
:)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 08 jul 2011, 16:21

Neko vec rece mislim fcs-fcs da nije problem za pojacanja ko to danas moze u nasoj ligi dati kes za nekog igraca pa makara i 50 milja ko :roll: niko e to je problem a kamoli za nekog extra igraca nekih par stotina hiljada a da ne govorim koji milion :lol: :roll: prema tome para nema a kad ce pitanje je :? kod ove uprave mi se licno svidja tj.ovih ljudi trenutno koji su tu u klubu ne obecavaju kule i gradove ono bas pokrivaju se kolko je jorgan dug a ono sto rece vec fcs -fcs samo mi nije jasno ovako mal broj pripremnih utakmica s obzirom da su noge vecine igrace tvrde,trome poslije pauze, bojim se da protiv ekipe koja igra vec poodavno svoje prvenstvo a koje nema neki kvalitet da se razumijemo da mi tesko ovo mozemo proci i dobro je rekao Plisek covjek je skonto i sinoc vec izjavio da ce pokusat za ovih par dana da uigra ekipu ali da ce biti vrlo tesko,i jos jedna stvar ako ova ekipa ostane i sa Skorom i dalje vjerujem da se moze u prvenstvo puno uradit i tu se ne brinem,zato ljudi trebaju nasu podrsku ev pocinje prodaja polu-sezonskih karti pa bujrum navijaci :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

bordoole
Kontakt:

Post Postao/la bordoole » 08 jul 2011, 16:22

UPS je napisao/la:
Bez uvrede ali jako bezobrazno od tebe da nase momke koji rade za upravu haman pa besplatno nazivas fakinima. Mislim, Sarajevo pratis godinama ali elementarne stvari ne znas?! Klub vec deceniju ima blokiran racuna i zbog toga ne moze normalno funkcionisati. Godinama su rashodi veci od prihoda i sad kad su konacno dosli ljudi kojima nije interes da pokradu klub ti ih nazivas fakinima i balis za nekim 'pojacanjima'! Fakat, ima li to smisla?
Posto sam prilicno upoznat u rad Uprave reci cu ti da ce pojacanja biti ali kad bude bilo para. Ako imas svojih para hajde da te postavimo na neko mjesto u klubu pa slobodno dovedi 'pravo pojacanje'. Da igramo CL svake godine, imamo redovne sponzore, posjetu od 10.000 po utakmici tvoja bi opaska mozda i imala smisla, ovako.....

non taken.e vidi prilicno upoznati prvo ja nisam balio za pojacanjima nego sam reko samo jedno pojacanje bar jedno pravo pojacanje nisam rekao nek dovedu 6 igracina nego onaj minimum koji bi imo uticaj na nasu igru a ti me napadas kazes kako ih mogu nazvat fakinima pa covjece uredu ovi igraci sto su dosli dabogda se oni dobro pokazali akobogda al za evropu da se ne dovede nijedan provjeren igrac pa razmisli o cemu ti pricas.A za dug i blokadu racuna pa tako je skoro sa svim klubovima u drzavi manje vise.Sa druge strane da ne bi mislio da samo kukam apsolutno nije tako nego samo gledam objektivno stvari neke,a da napredka ima to jest pocevsi od trnenera novog i neke pozitivnije atmosfere u klubu to ne sporim i to vidim ali moze to i moglo je do orebra biti puno bolje.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 jul 2011, 16:23

Just do it.TM je napisao/la:

Ma bio je jedan zaboravio sam nick..tvrdio je zimus da su navijaci zelje obrazovaniji od Hz...e to je DNO

cuj obrazovaniji :lol: :lol: :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 jul 2011, 16:26

adnanhz je napisao/la:Neko vec rece mislim fcs-fcs da nije problem za pojacanja ko to danas moze u nasoj ligi dati kes za nekog igraca pa makara i 50 milja ko :roll: niko e to je problem a kamoli za nekog extra igraca nekih par stotina hiljada a da ne govorim koji milion :lol: :roll: prema tome para nema a kad ce pitanje je :? kod ove uprave mi se licno svidja tj.ovih ljudi trenutno koji su tu u klubu ne obecavaju kule i gradove ono bas pokrivaju se kolko je jorgan dug a ono sto rece vec fcs -fcs samo mi nije jasno ovako mal broj pripremnih utakmica s obzirom da su noge vecine igrace tvrde,trome poslije pauze, bojim se da protiv ekipe koja igra vec poodavno svoje prvenstvo a koje nema neki kvalitet da se razumijemo da mi tesko ovo mozemo proci i dobro je rekao Plisek covjek je skonto i sinoc vec izjavio da ce pokusat za ovih par dana da uigra ekipu ali da ce biti vrlo tesko,i jos jedna stvar ako ova ekipa ostane i sa Skorom i dalje vjerujem da se moze u prvenstvo puno uradit i tu se ne brinem,zato ljudi trebaju nasu podrsku ev pocinje prodaja polu-sezonskih karti pa bujrum navijaci :)
e to je poenta adnanehz...pa ovi momci se i ne znaju kako valja a vec se mora igrati..i sta ocekivati..jedino da ceh nesto uradi za ovih narednih 5-6 dana..pa ih dobro na treninzima uhaviza i koliko -toliko uigra...da se zna pozicija svakog igraca i da se zna NE SAM DAMIRE..itd itd

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 08 jul 2011, 16:27

FCS-FCS je napisao/la:

Ma bio je jedan zaboravio sam nick..tvrdio je zimus da su navijaci zelje obrazovaniji od Hz...e to je DNO

a svakavih slucajeva.......... :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 jul 2011, 16:28

FCS-FCS je napisao/la:

pali ste nisko, da nize ne mozete i tebi bitno ko je obrazovaniji, ti garant si najobrazovaniji na sjeveru, imas 7 razreda osnovne i knjige od 8
Za zivot cijeli!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 jul 2011, 16:30

jbg samo ne shvats neke stvari, realnost ti je ovakva prije ces iz sarajeva naci bus za bec nego za zvornik, nije bitna kilometraza nego pristupacnost, skontaj da ti treba viza za moldaviju pa onda nadji najblizu ambasadu ;)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 jul 2011, 16:31

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pali ste nisko, da nize ne mozete i tebi bitno ko je obrazovaniji, ti garant si najobrazovaniji na sjeveru, imas 7 razreda osnovne i knjige od 8
Jarane jesi ti dobar ikako :roll: :roll: :roll: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 jul 2011, 16:32

FK Sarajevo je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pali ste nisko, da nize ne mozete i tebi bitno ko je obrazovaniji, ti garant si najobrazovaniji na sjeveru, imas 7 razreda osnovne i knjige od 8
Jarane jesi ti dobar ikako :roll: :roll: :roll: .
nisam jarane, ubi me ova vrucina
Za zivot cijeli!

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 08 jul 2011, 16:33

nick je napisao/la:

jbg samo ne shvats neke stvari, realnost ti je ovakva prije ces iz sarajeva naci bus za bec nego za zvornik, nije bitna kilometraza nego pristupacnost, skontaj da ti treba viza za moldaviju pa onda nadji najblizu ambasadu ;)
bojim se da se nismo bas najbolje razumjeli druze Asime..... Mislio sam vise figurativno :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 08 jul 2011, 16:34

I kakve to veze ima s cijenom karte :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, DzemoSmjecanin, NeSamSafetee i 24 gosta.