NK Široki Brijeg

UBIPITAR
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la UBIPITAR » 03 apr 2019, 19:53

Tošk igrao bez 4 ponajbolja igrača .
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 03 apr 2019, 21:28

Ugrovacaboy je napisao/la:Ja nisam nikad gledao lošiju igru od ove. Možda onda kad je Kalinić bio trener. A te smo godine uzeli kup... Bez ikakvog podcenjivanja TOŠK-a oni ovakvi kakvi jesu od prošlogodišnje ekipe za poluvrijem 5 komada dobiju. Danas ajme majko...
Upravo sam to i komentirao dok sam gledao ovu žalopojku,sramota od igre..
Bez neke zelje,vise na terminu vidis borbe nego na Pecari.
Pamić nije ni na 50% fizicke spreme,ako prodje bez ozljeda biti ce od pomoci velike,očepio Bagarić skroz..
Loše,loše idemo dalje, bojim se da će s Goškom biti svega
Samo jedno ime

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 03 apr 2019, 21:33

Joj da hoce Bagaric nastavit ovako,odmah bi 100 puta lagodnija situacija bila. Treba nam golgeter HITNO
SAMO ŠIROKI!

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 03 apr 2019, 22:26

UBIPITAR je napisao/la:Tošk igrao bez 4 ponajbolja igrača .
Ma da su ih sve poveli nisu centra prešli kako treba...
Nije do TOŠK-a već do nas... :(

siroki1991
Kontakt:

Post Postao/la siroki1991 » 04 apr 2019, 08:09

dabogda mi svaku igrali ovako i ovakav rezultat bio, pamic bas igrac kakav nam je trebao... bravo bagaraa

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 04 apr 2019, 08:13

penke je napisao/la:
Ugrovacaboy je napisao/la:Ja nisam nikad gledao lošiju igru od ove. Možda onda kad je Kalinić bio trener. A te smo godine uzeli kup... Bez ikakvog podcenjivanja TOŠK-a oni ovakvi kakvi jesu od prošlogodišnje ekipe za poluvrijem 5 komada dobiju. Danas ajme majko...
Upravo sam to i komentirao dok sam gledao ovu žalopojku,sramota od igre..
Bez neke zelje,vise na terminu vidis borbe nego na Pecari.
Pamić nije ni na 50% fizicke spreme,ako prodje bez ozljeda biti ce od pomoci velike,očepio Bagarić skroz..
Loše,loše idemo dalje, bojim se da će s Goškom biti svega
Još se kiša očekuje, dokle je došlo da strepimo hoćemo li GOŠK dobit na domaćem terenu
audere est facere!

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 04 apr 2019, 13:05

Ove sezone sarajevo je jedino imalo konstantu, svi ostali su podbacili. Teško ćemo ponoviti ikad ovoliki broj neriješenih rezultata.

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 05 apr 2019, 01:04

5 godina.
...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 apr 2019, 07:15

Orjuna je napisao/la:5 godina.
Proleti 5, kao da sam se jucer posran vracao iz Mostara :lol:. **** tragedija, i dan danas ne mogu shvatiti kako smo ono izgubili
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 05 apr 2019, 07:25

Android je napisao/la:
Proleti 5, kao da sam se jucer posran vracao iz Mostara :lol:. **** tragedija, i dan danas ne mogu shvatiti kako smo ono izgubili
:mrgreen: :mrgreen:

slika
NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 05 apr 2019, 09:33

Na sta smo spali da strahujemo za europu od ekipe kojoj smo kuci nabacali 6 komada. :kralj:

Iako po meni, ovaj Radnik je opasnija ekipa od Čelika, njih imamo kuci tamo za 4-5 kola... Mladost je otpala iz utrke, a svi je dizali u nebesa prije pocetka polusezone.

Radnik i Čelik igraju medjusobno sada, to treba maximalno iskoristiti i GOŠK se mora dobiti, kako god. Sarajevski derbi moze otici na obe strane, ali, jedan X recemo bi nam pasao. Sa pobjedom protiv Gabeljana bi prestigli Zeljeznicar, a Sarajevo bi moralo dati sve karte u prvenstvo, jer sumnjam da ce mostarci dopustiti da kiksaju protiv slabe Krupe kuci, tako da bi i u Kupu imali bolje šanse...
NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 05 apr 2019, 09:55

Evolve je napisao/la:Na sta smo spali da strahujemo za europu od ekipe kojoj smo kuci nabacali 6 komada. :kralj:

Iako po meni, ovaj Radnik je opasnija ekipa od Čelika, njih imamo kuci tamo za 4-5 kola... Mladost je otpala iz utrke, a svi je dizali u nebesa prije pocetka polusezone.

Radnik i Čelik igraju medjusobno sada, to treba maximalno iskoristiti i GOŠK se mora dobiti, kako god. Sarajevski derbi moze otici na obe strane, ali, jedan X recemo bi nam pasao. Sa pobjedom protiv Gabeljana bi prestigli Zeljeznicar, a Sarajevo bi moralo dati sve karte u prvenstvo, jer sumnjam da ce mostarci dopustiti da kiksaju protiv slabe Krupe kuci, tako da bi i u Kupu imali bolje šanse...
X bi nam pasao pa da bratama iz Mostara moramo ovdje pustit na veliku subotu, nemoj der duše ti :salut:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 05 apr 2019, 10:18

Evolve je napisao/la:Na sta smo spali da strahujemo za europu od ekipe kojoj smo kuci nabacali 6 komada. :kralj:

Vječno puste kombinacije, da ovaj osvoji kup, da ovaj dobije onog, da onaj bude četvrti, da onaj ne pusti ovom... da bi mi nešto ostvarili, izborili, izašli u EL...Pa kad ćemo pobjeđivati i sami ostvariti izlazak u EL da ne ovisimo o drugima i da ne kombiniramo uvijek neki k....

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 05 apr 2019, 10:46

brig je napisao/la:

Vječno puste kombinacije, da ovaj osvoji kup, da ovaj dobije onog, da onaj bude četvrti, da onaj ne pusti ovom... da bi mi nešto ostvarili, izborili, izašli u EL...Pa kad ćemo pobjeđivati i sami ostvariti izlazak u EL da ne ovisimo o drugima i da ne kombiniramo uvijek neki k....

Kako igramo zadnjih godina, teško moj Briže, teško :)
NK Široki Brijeg

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 05 apr 2019, 11:27

sb1996 je napisao/la:
X bi nam pasao pa da bratama iz Mostara moramo ovdje pustit na veliku subotu, nemoj der duše ti :salut:
Kakva korist od X. Pitare svakako stic ne mozemo,a i bas tako ko sto si rekao. Igraj bordo-bijeli :lol:
SAMO ŠIROKI!

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 05 apr 2019, 11:32

Kada analiziraš rad sportskog direktora ovo ljeto,vidi se gdje šteka,nakon što je otišao Menalo,doveden Franjić koji je napravio nešto dok nisu skužili samo lijevu nogu,kada je na desnom krilu očajno uspori igru.
Odlazak Lončara,zamjenio Babićem koji je apsolutni promašaj,ista stvar vrijedi i za Popovića koji je zamjena za Barabana,odigrao je najmanje od svih pojačanja i igrač za Goška,Krupe..
Doveden Kovačić umjesto Bralića koji je kikser,spor,lošiji za 2 klase, Eliomar umjesto Wagnera doveden momak koji ima prodor, šut ali sve za prvih 45 minuta.
Turčin koji je dobar igrač za kontre i manje ekipe,al za ekipu koja napada definitivno nije
Dolazimo do zaključka,da očajno odrađeni prijelazni rok košta sa nikad lošijim rezultatima,gdje smo na 4.oj poziciji samo zbog loše konkurencije.
Samo jedno ime

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 05 apr 2019, 13:07

Evolve je napisao/la:
Android je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen:

slika
što me štrecnu kad ugledah ovu sliku, kontam nije valjda opet.... :o

deleko mu kuća od bila...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 apr 2019, 13:35

Meni se cini da ce opet biti jada u nedjelju, kao zadnji put kad smo igrali protiv Goska, jbna kisa
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 05 apr 2019, 13:51

Android je napisao/la:Meni se cini da ce opet biti jada u nedjelju, kao zadnji put kad smo igrali protiv Goska, jbna kisa
Ko nije bio na ovoj tekmi ima da žali čitav život haha. Koji prolom, pa nestanak struje, čitav sjever mobitele vadi :P

NK Široki Brijeg

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 05 apr 2019, 14:08

Evolve je napisao/la:
Android je napisao/la:Meni se cini da ce opet biti jada u nedjelju, kao zadnji put kad smo igrali protiv Goska, jbna kisa
Ko nije bio na ovoj tekmi ima da žali čitav život haha. Koji prolom, pa nestanak struje, čitav sjever mobitele vadi :P

Jbs mobitele,kakvo je ovdje navijanje bilo :shock:
Rodjendan skripara,300 lesinara mokrih do koze,citav sjever u transu kad je nestalo struje :D
Nisam se naskakao onako nikad prije ni posle
SAMO ŠIROKI!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.