NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Tošk igrao bez 4 ponajbolja igrača .
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Upravo sam to i komentirao dok sam gledao ovu žalopojku,sramota od igre..Ugrovacaboy je napisao/la:Ja nisam nikad gledao lošiju igru od ove. Možda onda kad je Kalinić bio trener. A te smo godine uzeli kup... Bez ikakvog podcenjivanja TOŠK-a oni ovakvi kakvi jesu od prošlogodišnje ekipe za poluvrijem 5 komada dobiju. Danas ajme majko...
Bez neke zelje,vise na terminu vidis borbe nego na Pecari.
Pamić nije ni na 50% fizicke spreme,ako prodje bez ozljeda biti ce od pomoci velike,očepio Bagarić skroz..
Loše,loše idemo dalje, bojim se da će s Goškom biti svega
Samo jedno ime
Joj da hoce Bagaric nastavit ovako,odmah bi 100 puta lagodnija situacija bila. Treba nam golgeter HITNO
SAMO ŠIROKI!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ma da su ih sve poveli nisu centra prešli kako treba...UBIPITAR je napisao/la:Tošk igrao bez 4 ponajbolja igrača .
Nije do TOŠK-a već do nas...

- siroki1991
- Kontakt:
dabogda mi svaku igrali ovako i ovakav rezultat bio, pamic bas igrac kakav nam je trebao... bravo bagaraa
Još se kiša očekuje, dokle je došlo da strepimo hoćemo li GOŠK dobit na domaćem terenupenke je napisao/la:Upravo sam to i komentirao dok sam gledao ovu žalopojku,sramota od igre..Ugrovacaboy je napisao/la:Ja nisam nikad gledao lošiju igru od ove. Možda onda kad je Kalinić bio trener. A te smo godine uzeli kup... Bez ikakvog podcenjivanja TOŠK-a oni ovakvi kakvi jesu od prošlogodišnje ekipe za poluvrijem 5 komada dobiju. Danas ajme majko...
Bez neke zelje,vise na terminu vidis borbe nego na Pecari.
Pamić nije ni na 50% fizicke spreme,ako prodje bez ozljeda biti ce od pomoci velike,očepio Bagarić skroz..
Loše,loše idemo dalje, bojim se da će s Goškom biti svega
audere est facere!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ove sezone sarajevo je jedino imalo konstantu, svi ostali su podbacili. Teško ćemo ponoviti ikad ovoliki broj neriješenih rezultata.
Proleti 5, kao da sam se jucer posran vracao iz MostaraOrjuna je napisao/la:5 godina.

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Android je napisao/la:Proleti 5, kao da sam se jucer posran vracao iz MostaraOrjuna je napisao/la:5 godina.. **** tragedija, i dan danas ne mogu shvatiti kako smo ono izgubili

NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Na sta smo spali da strahujemo za europu od ekipe kojoj smo kuci nabacali 6 komada.
Iako po meni, ovaj Radnik je opasnija ekipa od Čelika, njih imamo kuci tamo za 4-5 kola... Mladost je otpala iz utrke, a svi je dizali u nebesa prije pocetka polusezone.
Radnik i Čelik igraju medjusobno sada, to treba maximalno iskoristiti i GOŠK se mora dobiti, kako god. Sarajevski derbi moze otici na obe strane, ali, jedan X recemo bi nam pasao. Sa pobjedom protiv Gabeljana bi prestigli Zeljeznicar, a Sarajevo bi moralo dati sve karte u prvenstvo, jer sumnjam da ce mostarci dopustiti da kiksaju protiv slabe Krupe kuci, tako da bi i u Kupu imali bolje šanse...

Iako po meni, ovaj Radnik je opasnija ekipa od Čelika, njih imamo kuci tamo za 4-5 kola... Mladost je otpala iz utrke, a svi je dizali u nebesa prije pocetka polusezone.
Radnik i Čelik igraju medjusobno sada, to treba maximalno iskoristiti i GOŠK se mora dobiti, kako god. Sarajevski derbi moze otici na obe strane, ali, jedan X recemo bi nam pasao. Sa pobjedom protiv Gabeljana bi prestigli Zeljeznicar, a Sarajevo bi moralo dati sve karte u prvenstvo, jer sumnjam da ce mostarci dopustiti da kiksaju protiv slabe Krupe kuci, tako da bi i u Kupu imali bolje šanse...
NK Široki Brijeg
X bi nam pasao pa da bratama iz Mostara moramo ovdje pustit na veliku subotu, nemoj der duše tiEvolve je napisao/la:Na sta smo spali da strahujemo za europu od ekipe kojoj smo kuci nabacali 6 komada.![]()

Vječno puste kombinacije, da ovaj osvoji kup, da ovaj dobije onog, da onaj bude četvrti, da onaj ne pusti ovom... da bi mi nešto ostvarili, izborili, izašli u EL...Pa kad ćemo pobjeđivati i sami ostvariti izlazak u EL da ne ovisimo o drugima i da ne kombiniramo uvijek neki k....Evolve je napisao/la:Na sta smo spali da strahujemo za europu od ekipe kojoj smo kuci nabacali 6 komada.![]()
- Evolve
- Kontakt:
brig je napisao/la:Vječno puste kombinacije, da ovaj osvoji kup, da ovaj dobije onog, da onaj bude četvrti, da onaj ne pusti ovom... da bi mi nešto ostvarili, izborili, izašli u EL...Pa kad ćemo pobjeđivati i sami ostvariti izlazak u EL da ne ovisimo o drugima i da ne kombiniramo uvijek neki k....Evolve je napisao/la:Na sta smo spali da strahujemo za europu od ekipe kojoj smo kuci nabacali 6 komada.![]()
Kako igramo zadnjih godina, teško moj Briže, teško

NK Široki Brijeg
Kakva korist od X. Pitare svakako stic ne mozemo,a i bas tako ko sto si rekao. Igraj bordo-bijelisb1996 je napisao/la:
X bi nam pasao pa da bratama iz Mostara moramo ovdje pustit na veliku subotu, nemoj der duše ti

SAMO ŠIROKI!
Kada analiziraš rad sportskog direktora ovo ljeto,vidi se gdje šteka,nakon što je otišao Menalo,doveden Franjić koji je napravio nešto dok nisu skužili samo lijevu nogu,kada je na desnom krilu očajno uspori igru.
Odlazak Lončara,zamjenio Babićem koji je apsolutni promašaj,ista stvar vrijedi i za Popovića koji je zamjena za Barabana,odigrao je najmanje od svih pojačanja i igrač za Goška,Krupe..
Doveden Kovačić umjesto Bralića koji je kikser,spor,lošiji za 2 klase, Eliomar umjesto Wagnera doveden momak koji ima prodor, šut ali sve za prvih 45 minuta.
Turčin koji je dobar igrač za kontre i manje ekipe,al za ekipu koja napada definitivno nije
Dolazimo do zaključka,da očajno odrađeni prijelazni rok košta sa nikad lošijim rezultatima,gdje smo na 4.oj poziciji samo zbog loše konkurencije.
Odlazak Lončara,zamjenio Babićem koji je apsolutni promašaj,ista stvar vrijedi i za Popovića koji je zamjena za Barabana,odigrao je najmanje od svih pojačanja i igrač za Goška,Krupe..
Doveden Kovačić umjesto Bralića koji je kikser,spor,lošiji za 2 klase, Eliomar umjesto Wagnera doveden momak koji ima prodor, šut ali sve za prvih 45 minuta.
Turčin koji je dobar igrač za kontre i manje ekipe,al za ekipu koja napada definitivno nije
Dolazimo do zaključka,da očajno odrađeni prijelazni rok košta sa nikad lošijim rezultatima,gdje smo na 4.oj poziciji samo zbog loše konkurencije.
Samo jedno ime
što me štrecnu kad ugledah ovu sliku, kontam nije valjda opet....Evolve je napisao/la:Android je napisao/la:Proleti 5, kao da sam se jucer posran vracao iz MostaraOrjuna je napisao/la:5 godina.. **** tragedija, i dan danas ne mogu shvatiti kako smo ono izgubili
![]()
![]()

deleko mu kuća od bila...
Meni se cini da ce opet biti jada u nedjelju, kao zadnji put kad smo igrali protiv Goska, jbna kisa
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Ko nije bio na ovoj tekmi ima da žali čitav život haha. Koji prolom, pa nestanak struje, čitav sjever mobitele vadiAndroid je napisao/la:Meni se cini da ce opet biti jada u nedjelju, kao zadnji put kad smo igrali protiv Goska, jbna kisa

NK Široki Brijeg
Jbs mobitele,kakvo je ovdje navijanje biloEvolve je napisao/la:Ko nije bio na ovoj tekmi ima da žali čitav život haha. Koji prolom, pa nestanak struje, čitav sjever mobitele vadiAndroid je napisao/la:Meni se cini da ce opet biti jada u nedjelju, kao zadnji put kad smo igrali protiv Goska, jbna kisa![]()

Rodjendan skripara,300 lesinara mokrih do koze,citav sjever u transu kad je nestalo struje

Nisam se naskakao onako nikad prije ni posle
SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.