FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Saban realno nije za seniorskog nogometa, sto ne znaci da nece biti... pa kad je igrao prosle god protiv Atletika na Grbavici, ni tu nije nista pokazao.. igrac manje na terenu, definitivno. momku fali bar 20 kg, ni u kadetima ne bi dosao do izrazaja.. sinoc je bio izgubljen i tacka!
Pola nasih igraca nije za prvi tim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovaj članak sa komentarima navijača Želje na društvenim mrežama je komičan.
Ne znam gdje iskopase ove komentare. Procitao sam na zvanicnoj svaki i nijedan nije onakav bio tamo.
Mi trebamo forsirati ovu postavu i kraj..
Ja bih se riješio Vranješa, a dodao PRVOG GOLMANA i rezervnog napadača i stopera..
Moliti Boga da se Ramović vrati normalan...
Dobar sastav za ovu ligu sigurno.

Ja bih se riješio Vranješa, a dodao PRVOG GOLMANA i rezervnog napadača i stopera..
Moliti Boga da se Ramović vrati normalan...
Dobar sastav za ovu ligu sigurno.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ovi komentari postoje, nisu izmišljeni ali mi je bezveze od ovoga pravit članak.LjoZee je napisao/la:Ne znam gdje iskopase ove komentare. Procitao sam na zvanicnoj svaki i nijedan nije onakav bio tamo.
Onda ja to nisam vidio dobro. Kako god samo kad mi popusimo idu ovakve stvari.braco je napisao/la:Ovi komentari postoje, nisu izmišljeni ali mi je bezveze od ovoga pravit članak.LjoZee je napisao/la:Ne znam gdje iskopase ove komentare. Procitao sam na zvanicnoj svaki i nijedan nije onakav bio tamo.
Ovi igraci bi mozda nesto i mogli da neki igraju svoje pozicije, a da drugi ne igraju nikako. Mi cemo u Zenici opet izaci sa Bogicevicem, jednim krilom itd. Osakacenu ekipu dodatno sakatis sa nekim stvarima.
Ima li ijedan golman da je bolji od kapitena lažnog?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Brate, prosto ne vjerujem da je profesionalni trener sa nekakvom licencom u stanju uraditi ono što je sinoć uradio Krčmarević, mislim kosi se sa zdravim razumom.MocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Još ne vjerujem da je izveo Vranješa i Arežinu skupa na teren, a želio nadtrčati protivnikati ozbiljno izgubio pamet. Znas da ovaj nema blage samo mlati praznu slamu. 2 ili 3 -0
![]()
Meni je jos gore da neko brani Vranjesa, Arezinu, Vecu i Bogicevica. 4 igraca koji su odmagali.
Gledaj novih acc![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- domorocki1921
- Kontakt:
Kad se vraca Sinan?Ovaj trener nema muda da ostavi Arezinu,Bogija na klupu..Vazda udarimo na bezmude trenere,kad je Amar napravio igraca od Culuma i Lazara ne moze me niko ubijediti da ovi nisu kvalitetniji igraci.
4K SNIMAK | 1921TV Vam predstavlja snimak sa centra stadiona Grbavica od 360 stepeni u kojem možete pogledati kako je svaka tribina otpjevala našu najdražu pjesmu! Također, sa ovim videom naša ekipa postala je pionir u državi po ovom pitanju! Uživajte!
Strašno!
Predobro 
Sramota što nismo mogli ispuniti Grbavicu do posljednjeg mjesta!

Sramota što nismo mogli ispuniti Grbavicu do posljednjeg mjesta!
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Hvala Allahu pa sam imao neku sliku u glavi kako ce to izgledati.Raonffa je napisao/la:Brate, prosto ne vjerujem da je profesionalni trener sa nekakvom licencom u stanju uraditi ono što je sinoć uradio Krčmarević, mislim kosi se sa zdravim razumom.MocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Još ne vjerujem da je izveo Vranješa i Arežinu skupa na teren, a želio nadtrčati protivnikati ozbiljno izgubio pamet. Znas da ovaj nema blage samo mlati praznu slamu. 2 ili 3 -0
![]()
Meni je jos gore da neko brani Vranjesa, Arezinu, Vecu i Bogicevica. 4 igraca koji su odmagali.
Gledaj novih acc![]()
Cim su rekli njegovo ime i da ima nas dnk, znao sam da nema hajra.
Pogledaj pomocnika, Zeba nije bekno.
Opusteno halali odma sve i hajmo uzivati u ljepoti stadiona. Kad se vrati A.O (ako se ikad vrati) tad razmisljati o timu

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Muha - glaščina razuma!
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Moj brate pa juceR ljudi rokaju tablete za smirenje i ibrete se, kao nismo znali da je Krcma truhloRokoko87 je napisao/la:Muha - glaščina razuma!

Kakav je ono sastav. Jos jbga maleni igrase 2-2, naravno da su ljudi razocarani.
Imas navijace boli glava, imas stadion boli glava, znaci tvoje je samo da sutnes tu **** loptu, a jok ti se prepo ko kakve dobre trebe, ne trcis ne boris se, pa sto igras za Zelju jel zbog plate, e pa vi niste Zeljo vi ste odron, kukavice.Zasto nam ovo rade mislim na klub navijace, jel nekom u interesu da nas zajebaje.Nekad imam takav osjecaj.Ovi ti meni dodje ko neko da pravi kucu nema veze ko u njoj zivi i na kraju je talne.Bojim se da ce bit tako i sa nasim Zeljom.
Arezina chilla u "Slatko i Slano". On je usporen jadan i van terena.
Dobro je to moj Muha kad ti možeš tako uraditi.MocMahale444 je napisao/la:
Hvala Allahu pa sam imao neku sliku u glavi kako ce to izgledati.
Opusteno halali odma sve i hajmo uzivati u ljepoti stadiona. Kad se vrati A.O (ako se ikad vrati) tad razmisljati o timu
Nemoj ovo shvatiti kao uvredu na tvoju ljubav prema Želji, ovo je čisto moje mišljenje, al' onog dana kada mognem halaliti sve kao što si ti, onda vjerovatno više neću ni pratiti Želju, a to će biti poteško.
- MocMahale444
Vidis da pizdim i ludim po drugim temamaRaonffa je napisao/la:Dobro je to moj Muha kad ti možeš tako uraditi.MocMahale444 je napisao/la:
Hvala Allahu pa sam imao neku sliku u glavi kako ce to izgledati.
Nemoj ovo shvatiti kao uvredu na tvoju ljubav prema Želji, ovo je čisto moje mišljenje, al' onog dana kada mognem halaliti sve kao što si ti, onda vjerovatno više neću ni pratiti Želju, a to će biti poteško.

Mozda si se nadao da nije istina ono sto su "upuceni" govorili o Krcmi.
Tako da ti se mozes ljutiti i sikirati do mile volje a igrace i trenera libo racku. Plata ce leci a vi navijaci pušiona.
Ovo je prvi put da sam halalio sezonu koja nije bila ni pocela. Ode zdravlje jbga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.